nWoHulkster Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Tony Khan нещо се надъхва за днешния епизод. Link to comment
nWoHulkster Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 ^ TK сигурно имаше предвид това. 🤨 Shaquille O'Neal явно ще идва в AEW: Новата мадама изглежда добре, ама на микрофона... дървено. Кака Brandi обаче избухна стабилно. 🤭 Link to comment
neshev Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 Аве, Тонката на какви наркотици е? В коя вселена, дебют на тая пача Jade и завръщане на PAC, което и слепец ще го види, са неща, които се насираш от хайп? Jade е доста зле на микрофона. В сурата е доста зле и тялото е на мъж, но съм съгласен, че поне се отличава от останалите. Shaq в AEW ми е все тая честно казано. Опитват се да прилапят кежуълите, но то самото шоу не е насочено към тях. Пък PAC е ясен. Пичът някак си се върна още по-назобан от преди. Със сигурност е добро попълнение, защото е добър на ринга и си играе ролята прилично. Но като Tony Khan надъхва така, очакваш нещо наистина голямо, а не завръщане на кечист, който е част от ростера. Link to comment
gboy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Шоуто струва ли си, да знам дали да си губя времето? Link to comment
neshev Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 6 minutes ago, gboy said: Шоуто струва ли си, да знам дали да си губя времето? Би трябвало да ти хареса. Link to comment
gboy Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Гледах го с половин око и не беше зле. Хардкор мачъг си беше екстра - олдскуул бруталия. Сами Гевара ме кефи, също и работите покрай inner circle... Новата мома изглежда брутално, ама да не и дават да държи микрофон, че е жалка картинка. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.