Jump to content

UFC Fight Night "Santos vs. Teixeira" - 7 ноември 2020

neshev

Recommended Posts

Чикадзе защо продължават да го държат по тоя начин в ъндъркарда?:blink: Съперникът му е някакъв новобранец, който дори не се е отличил кой знае колко досега. Изобщо не знам как е в UFC, ако трябва да съм честен. 

Освен мейнивента, ще е доста интересен и мачът на Брендън Алън. Топ проспект в MW e и това може да му е четвърта поредна победа в UFC.

Аз се чудя Арловски защо продължава да се бие. Ясно е че титла няма да види вече... Освен за пари, като не вярвам да прави солидни не знам...

Иначе МЕ ще е добър мач, но малко ми убиват интереса, знаейки че победителят няма да е новия претендент за титлата..

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Не знам какво се случи с Тешейра след загубата му от Кори Андърсън през 2018-та, но от тогава е звяр и за две години изрина цялата LHW дивизия. Ще е гавра, ако следващият му мач не е за титла. Разбирам, че Тешейра не е дори близко като статут до Джоунс или до Адесаня, които са огромни звезди и т.н., обаче, мамка му, трябва да има някаква справедливост на тоя свят. :unsure: Надявам се догодина Джоунс да се бие с Адесаня или с Нгагну като суперфайт,  а Тешейра да си получи заслужения тайтълшот. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...