Jump to content

AEW Dynamite - 28 октомври 2020


neshev

Recommended Posts

След две седмици пауза от Dynamite, реших да изгледам това шоу.

 

С оглед обстоятелствата, Moxley и Eddie Kingston правят доста добър build. За съжаление, Eddie Kingston можеше да бъде представен доста по-силен. И тук според мен, трябваше да squash-не Matt Sydal, с което го затвърдят като истинска заплаха. Радвам се за King. Винаги съм го смятал за много силен на микрофона, с което компенсира невзрачния външен вид и посредствените умения на ринга. Но в подобна мач, с Moxley могат да скалъпят нещо интересно. Тук не виждам как може да има каквато и да е изненада.

 

Town Hall Meeting-ът беше добър. Това с въпросите от публиката беше лека кринджня, но после MJF направи доста силно включване. Историята засега ми допада. MJF и Jericho са силна екранна двойка, когато са сериозни.

 

Стипулацията с Buck-овете я гледахме вече при Cody. Тази вражда беше просто готова и разработена. Не знам защо толкова се оплетоха с този heel turn. Със сигурност ми пука по-малко за този мач, отколкото преди. Тъй че тук AEW леко се осраха.

 

Omega и Hangman Page не е вражда, за която ми пука. Не съм фен на нито един от двамата. "Чистача" ми е тотален криндж, няма какво да се правя. Според мен, ако ще правят такива турнири, трябва да хвърлят поне една изненада, за да е интересно. Реално, тук всичко беше предвидимо и тези дълги мачове ми дойдоха леко скучни.

 

Miro засега ми е едно от най-безинтересните неща на шоуто. :(

 

Другото ми се стори зле. Като цяло, AEW имат доста силни попадения на моменти, но самото шоу може да е доста по-добро. Но, все пак няма пълно щастие, нали?

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...