Jump to content

AEW Dynamite - 28 октомври 2020


neshev

Recommended Posts

След две седмици пауза от Dynamite, реших да изгледам това шоу.

 

С оглед обстоятелствата, Moxley и Eddie Kingston правят доста добър build. За съжаление, Eddie Kingston можеше да бъде представен доста по-силен. И тук според мен, трябваше да squash-не Matt Sydal, с което го затвърдят като истинска заплаха. Радвам се за King. Винаги съм го смятал за много силен на микрофона, с което компенсира невзрачния външен вид и посредствените умения на ринга. Но в подобна мач, с Moxley могат да скалъпят нещо интересно. Тук не виждам как може да има каквато и да е изненада.

 

Town Hall Meeting-ът беше добър. Това с въпросите от публиката беше лека кринджня, но после MJF направи доста силно включване. Историята засега ми допада. MJF и Jericho са силна екранна двойка, когато са сериозни.

 

Стипулацията с Buck-овете я гледахме вече при Cody. Тази вражда беше просто готова и разработена. Не знам защо толкова се оплетоха с този heel turn. Със сигурност ми пука по-малко за този мач, отколкото преди. Тъй че тук AEW леко се осраха.

 

Omega и Hangman Page не е вражда, за която ми пука. Не съм фен на нито един от двамата. "Чистача" ми е тотален криндж, няма какво да се правя. Според мен, ако ще правят такива турнири, трябва да хвърлят поне една изненада, за да е интересно. Реално, тук всичко беше предвидимо и тези дълги мачове ми дойдоха леко скучни.

 

Miro засега ми е едно от най-безинтересните неща на шоуто. :(

 

Другото ми се стори зле. Като цяло, AEW имат доста силни попадения на моменти, но самото шоу може да е доста по-добро. Но, все пак няма пълно щастие, нали?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...