Jump to content

AEW Dynamite - 7 октомври 2020


neshev

Recommended Posts

Един от най-силните Dynamite в последните месеци!

 

Brian Cage & Will Hobbs са ебахти нацепеняците ...

 

Brodie Lee & Cody се смазаха, много силен мач, особено за седмично шоу! Не знам дали в някакъв момент Cody ще става heel, но в момента е един от top babyfaces в цялата индустрия. С интерес ще следя следващата седмица и мача с Cassidy.

 

За Jericho каквото и да се каже, ще е малко - 30 години са стряскащо дълъг период от време и видео-поздравите през двата часа на Dynamite показаха колко много и различни хора е докоснал по някакъв начин Chris. След като честваха хубавата годишна, време е да видим какво ще се случи с MJF от тук нататък. Това е една от историите, които имат потенциала да избият рибата.

Link to comment

Лошо сраха на Brodie Lee. Точно изглеждаше като преходен шампион, който топлеше титлата на Cody. Беше доста силно, когато Brodie Lee размаза Cody, но още на следващото PPV загубиха от лакеите му, Dark Order се върнаха към комедийните сегменти, а Brodie Lee имаше супер безсмислена защита, където sell-ваше на тоталния дегенерат Orange Cassidy. Dog Collar мачът не беше зле, имаше кръв, имаше драма, но самият завършек не се получи. Бяха викнали Greg Valentine, който само се прозяваше и гледаше сякаш са му били конска доза успокоителни. Тотално неебателен. Промо на Cody на мен ми беше супер смешно. Този пич наистина си е повярвал, че е някаква голяма звезда, че прави супер нещата и, че е някакъв ултимативен babyface, но за мен ще си е #Jobber4Lyfe. Пък това, че Оранжевия аутист получава нов titlte shot, две седмици, след като е загубил последния, няма да го коментирам.

AEW много ги обичат тия безлични защити. Нали има ранкинги, от къв зов абсолютните джобъри и балъци Evans и Angelico имат title shot? Мачът с The Revival не се получи. Просто опонентите им бяха абсолютен дроп, с нулева психология и половината им движения бяха botch-нати. Все още не са обяснили защо YB са heel-ове. Правят се на DX, ритат разни аотисти backstage, но кой го ебе? Съжалявам, но тези маняци винаги ще мязат на пълни джобъри, въобще не им се получава да са лоши. Естествено, трябваше да обърнат всичко на комедия, защото са AEW. Weenies. :rofl:Това, ако беше в WWE, щеше да бъде погребано на 6 фута под земята. 

Леко ми е странно, че AEW честват 30 годишнината на Jericho. Какво могат да ни покажат? Еми, нищо. WWE държат почти всички архивни кадри с негово участие. Поне бяха викнали разни celeb-ове и се получи ОК в това отношение. Финалният мач е без коментар. Какъв по дяволите е този дебел, безличен, jobber? Това дебело копеле на втората минута беше валат, тотално издъхнал. И не говоря за Jericho, а за гологлавия балък, Luther. Накрая някакви клоуни, абе всичко беше без никакъв замисъл, без никаква грандиозност. Много безлично седеше.

Реално какво ми хареса? 

 

 

Това беше добро. 

Другото? Еми, нищо интересно. Прекалено трудно е за гледане. Мачове до откат, тук таме някаква кринджава комедия или някое друго промо.

Русев играе игри около ринга. Аве, мамата си е ебало. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...