Prince10 Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Играта е разпределена на следните етапи: Първа фаза : Началото! Играчите се разделят на 2 племена (Таги и Пагонг). Първото племе играе в ден 1 от 22:00 до 22:00, второто в ден 2 от 22:00 до 22:00 и така се редуват през ден.В двете племена има по 2-ма играчи, които всъщност са част от 3-то племе (Ратана -отшелници). Те имат право да си кореспондират в общ чат с водещия един час след началото на всеки ден и един час преди края му, тоест от 23:00 до 21:00. Племето гласува с мнозинство за изгонването на един от членовете си всеки ден, като целта им е да разберат кои са членовете на Ратана и да ги елиминират. В началото двете племена трябва да изберат свой капитан. Той не може да бъде изгонен през цялата първа фаза на играта. Всеки капитан ще има правото да използва 2 гласа и не е задължително Втора фаза: Разместване! Капитаните на двете племена ще трябва да изберат по двама от другото племе, които да се присъединят към тяхното. Тук, те губят своята защита и вече могат да бъдат елиминирани с вот. Нищо друго не се променя в играта. Ако капитани са членове на племето Ратана, те нямат право да избират играчи от Ратана. Трета фаза: Обединението! Двете племена се смесват в едно такова. Ако има останали отшелници до този етап на играта, то те печелят огромна преднина, защото получават по един immunity idol. Idol-ът им носи възможността да се спасят от една елиминация. По-надолу ще има пояснение как Четвърта фаза: Финалът! Последните оцеляли 4 играчи отиват на финал, където отпадналите такива ще гласуват за победителя. Финалистите имат право да се обърнат към гласуващите, да разкажат за своята стратегия и да докажат, че е била най-добрата. Така могат да спечелят гласове. Водещият има право да реши кога да настъпи всяка фаза на играта. Играч може да получи право на: immunity idol - за да получи такъв, играчът трябва да изпълни мисия, която водещият ще му възложи. Бива ли гласуван такъв играч, притежаващ idol, той ще се спаси и ще бъде изгонен вторият с най-много гласове. Разговор с играч от другото племе - играчите могат да изискват такова нещо по всяко време на играта. Това ще им бъде позволено при положение, че са първите възползвали се от тази възможност за деня от племето. В противен случай, ще им бъде отказано. Пример: Играч от племето Таги ще иска разговор с такъв от Пагонг. Двамата провеждат разговор помежду си в чат с водещия. Поиска ли втори играч от Таги разговор, то ще му бъде отказано, ако играчът е също от племето Пагонг. Поиска ли такъв и се окаже, че играчът е от племето Ратана, то тогава разговор ще може да се проведе. Играчите имат право да отказват разговори! Какви ще бъдат мисиите? Цел елиминация: За да получи idol, играчът трябва да успее да отстрани или спаси Цел капитан: За да получи idol, играчът трябва да направи капитан човека възложен от водещия. Дългосрочна цел: За да получи idol, играчът трябва да добута друг такъв до следващата фаза на Survivor !!!Ще има и други мисии, които ще бъдат пазени в тайна!!! Може да не съм доизпипал нещата, така че задавайте въпроси, аз ще пояснявам. ЗАПИСВАНЕТО ЗАПОЧВА СЛЕД 1-2 СЕДМИЦИ! Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Нямам идея как се играят тия игри дето са завзели форона, ама щом е за Сървайвър ще участвам, ако някой ме вкара в релси. I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
BAITO6O Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 ВРЕМЕ Е. НАСТЪПИ деня на промяната Link to comment
neshev Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Усещам, че ще направя търна на десетилетието и ще се ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ОМЕРАТАТА!!! Spoiler ОМЕРТА = МАФИЯ, ЕЛАТЕ СИ У ДОМА! https://www.bwcommunity.eu/forum/86-мафия/ Link to comment
Prince10 Posted September 24, 2020 Author Share Posted September 24, 2020 4 minutes ago, neshev said: Усещам, че ще направя търна на десетилетието и ще се ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ОМЕРАТАТА!!! Reveal hidden contents ОМЕРТА = МАФИЯ, ЕЛАТЕ СИ У ДОМА! https://www.bwcommunity.eu/forum/86-мафия/ СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ! Link to comment
neshev Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 @The Best, айде идвай на НЕУТРАЛНА ЗЕМЯ. Ще го броим като твой проект, към който съм се присъединил. Link to comment
The Olimpic Hero Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Е да, но Асен ми каза, че също ще прави Survivor, но по-сложен и по-мащабен с три племена! Не се ебавам между другото. Link to comment
The Best Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Да, но ще бъде чист форумен Сървайвър, без мафия регламент. Това обаче няма да ми попречи да уважа инициативата на @Prince10 и вероятно ще се запиша в неговата игра. "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
The Olimpic Hero Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 А гласуването за гонене на играч в темата ли става или ще е тайно? Link to comment
Prince10 Posted September 24, 2020 Author Share Posted September 24, 2020 14 minutes ago, The Olimpic Hero said: А гласуването за гонене на играч в темата ли става или ще е тайно? Мисля за варианта да обявявам на другия ден как са гласували играчите, но ще помисля още малко. Link to comment
The Olimpic Hero Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Просто не мога да включа точно какъв би бил геймплеят. В темата се опитваш да си уговаряш алианси, но примерно ако е тайно гласуването, можеш да blindside-неш някой и т.н.? Link to comment
Hachiko Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Бате вие се побъркахте поркай тва затваряне през годината, Не съм нормален, ама вие хептен превъртехте с вашите игри и кво ли не. Link to comment
neshev Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 7 hours ago, The Olimpic Hero said: Е да, но Асен ми каза, че също ще прави Survivor, но по-сложен и по-мащабен с три племена! Не се ебавам между другото. Това ще е първият форумен формат на Асен, в който ще се запиша! Spoiler Стига да не трябва да попълваме лексикони... Link to comment
THE ENEMY Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Имам няколко въпроса. 1. Играчите имат ли право да разговарят тайно един с друг извън официалната тема, например за да сформират алианси и след това да се блайндсайдват? 2. Доколкото разбрах идеята ти е вотовете да се обявят, т.е. да се знае кой за кого е гласувал. Според мен не трябва да е така. В истинския Сървайвър не е. Нека вота да бъде таен и да има филмиране кой срещу кого е гласувал, а само да обявяваш кой колко гласа е получил даден играч, без да се знае от кого са. Когато играта свърши, вече може да пуснеш един списък във всички вотове кой срещу кого е гласувал. 3. Третото племе ще получи огромен стимул с тези айдъли които ще получат, както и останалите ще имат стимул да играят срещу тях. Това е ок. Но доколкото помня имаше някаква идея те да получават и мисии в които трябва да саботират другите две племена. Това остава ли, или няма да е така? 4. Айдълите предварително ли трябва да бъдат заявявани, или ще важат при всички случаи в които получиш максимален вот, като супер айдъла на Тони от първия му сезон, че това не ми стана много ясно. Според мен първия вариант е по-добър и ще има повече филмарщини. Така ще може някой да си тръгне с айдъл в джоба, а ще може и да го профука от чиста параноя, без да е реално застрашен. Link to comment
Prince10 Posted September 27, 2020 Author Share Posted September 27, 2020 1 hour ago, THE ENEMY said: Имам няколко въпроса. 1. Играчите имат ли право да разговарят тайно един с друг извън официалната тема, например за да сформират алианси и след това да се блайндсайдват? 2. Доколкото разбрах идеята ти е вотовете да се обявят, т.е. да се знае кой за кого е гласувал. Според мен не трябва да е така. В истинския Сървайвър не е. Нека вота да бъде таен и да има филмиране кой срещу кого е гласувал, а само да обявяваш кой колко гласа е получил даден играч, без да се знае от кого са. Когато играта свърши, вече може да пуснеш един списък във всички вотове кой срещу кого е гласувал. 3. Третото племе ще получи огромен стимул с тези айдъли които ще получат, както и останалите ще имат стимул да играят срещу тях. Това е ок. Но доколкото помня имаше някаква идея те да получават и мисии в които трябва да саботират другите две племена. Това остава ли, или няма да е така? 4. Айдълите предварително ли трябва да бъдат заявявани, или ще важат при всички случаи в които получиш максимален вот, като супер айдъла на Тони от първия му сезон, че това не ми стана много ясно. Според мен първия вариант е по-добър и ще има повече филмарщини. Така ще може някой да си тръгне с айдъл в джоба, а ще може и да го профука от чиста параноя, без да е реално застрашен. 1. Могат да говорят помежду си, разбира се, ако са в едно племе. Тоест член на Таги може да комуникира с друг такъв от Таги, както и член от Пагонг с друг такъв от Пагонг. Членовете на Ратана нямат право, но ще се знаят кои са. 2. Да, ще бъдат тайно, обмислях го и реших, че ще бъда по-голяма филмарщина. 3. Всеки ще получава мисии. Всеки ще има право да реши дали изпълнявайки я преебава племето си, дали преебава стратегията си и дали ще я изпълнява, или не. Може да се провали в опита си, може пък да спечели айдъла. Възможно е някой от Ратана да има 2 айдъла във фаза 3. 4. Ще има една мисия за супер-айдъл, още в началото на играта. Всеки играч ще получи такава. Изпълнилият я най-бързо от племето ще получи айдъла си. Иначе обикновените айдъли ще трябва да бъдат активирани до 16:00. Link to comment
The Olimpic Hero Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 @Prince10, понеже сега питах и THE ENEMY. Да разбирам, че всякакви разговори ще могат да се водят в абсолютно всякакви платформи - скайп, mirc, discord, на живо между, както едно на едно, така и ако пожелаят трима, четирима, петима и т.н. човека от едно племе или впоследствие в обединеното племе. На мен така ми изглежда супер, точно както е в истинския Survivor. Обаче е хубаво да го обясниш това добре в правилата, защото за хората, които не са гледали Survivor, ще е доста трудно сякаш да го разберат и да се ориентират в смисъла на това. Идеята е, че в тези чатове можеш да правиш алианс, но можеш да правиш и фалшив алианс, можеш да лъжеш някого и т.н. Обаче обсъдихме и един друг проблем. Ок, ще са такива правилата, но в този случай тези, които четат темата, нищо няма да разбират от това какво се случва, защото няма да имат достъп до тези разговори извън темата. Абе малко сложно идва, та измисли точния формат. Link to comment
Prince10 Posted September 27, 2020 Author Share Posted September 27, 2020 28 minutes ago, The Olimpic Hero said: @Prince10, понеже сега питах и THE ENEMY. Да разбирам, че всякакви разговори ще могат да се водят в абсолютно всякакви платформи - скайп, mirc, discord, на живо между, както едно на едно, така и ако пожелаят трима, четирима, петима и т.н. човека от едно племе или впоследствие в обединеното племе. На мен така ми изглежда супер, точно както е в истинския Survivor. Обаче е хубаво да го обясниш това добре в правилата, защото за хората, които не са гледали Survivor, ще е доста трудно сякаш да го разберат и да се ориентират в смисъла на това. Идеята е, че в тези чатове можеш да правиш алианс, но можеш да правиш и фалшив алианс, можеш да лъжеш някого и т.н. Обаче обсъдихме и един друг проблем. Ок, ще са такива правилата, но в този случай тези, които четат темата, нищо няма да разбират от това какво се случва, защото няма да имат достъп до тези разговори извън темата. Абе малко сложно идва, та измисли точния формат. Е, все пак няма как всичко да бъде разбрано. В темата всеки ще разследва кои са хората от Ратанта, спазвайки своята стратегия. Чрез мисиите ще насочвам нещата така, че реално да има за какво да се разсъждава в темата. Финалистите ще разкажат за своята стратегия, аз ще правя като обзор на нещата след всеки ден, разбира се без да издавам участниците. Когато започне записването, ще обобщя по-подробно нещата. Link to comment
Prince10 Posted October 1, 2020 Author Share Posted October 1, 2020 ОМЕРТА ПРЕДСТАВЯ: Сървайвър - Първа Кръв Изминаха повече от три месеца от създаването на проекта ,,ОМЕРТА". Някои намират в него страхотен потенциал, други виждат само една бледа сянка на Мафия, а трети са напълно безразлични към форумните игри и псуват заливащите ги с помия организатори. Това, което ние с THE ENEMY виждаме в ОМЕРТА е шанс. Шанс за реализиране на цели, нямащи нищо общо с нашето его, а гарантиращи всеобщо забавление. Точно затова реших да прехвърля моята идея за Сървайвър под огидата на ОМЕРТА. Сървайвър е игра, която обожавам. Може би за много от вас тя значи поредното тъпо риалити, което цели интрига, за да държи интереса на зрителите. Реално твърдящите това имат право. Аз обаче виждам в тази игра нещо повече. Наблюдавам стратегията на всяка една личност за победа. Душевното разкъсване между избора да предадеш или да останеш верен. Страхът от несигурността и незнанието. Всичко това прави тази игра велика. Реализирането на форумен формат изискваше повече свобода, отколкото Мафия позволява. Ограничавайки стратегията на играчите толкова много, не би ми доставило удоволствие. Променяйки пък твърде много правилата, може да дискредитирам играта. И така, време е да напуснем големия, вече изграден град на Мафия и да се пренесем на безлюдния остров на ОМЕРТА. Тези, на които им е писнало от наглите мафиотчета или са загубили вяра в гражданското общество, което се подчинява на диктатори, могат да докажат себе си тук. Ще съберем най-смелити воини, способни да изградят най-добрата тактика. Готови да бъдат безпощадни, както пред врага, така и пред най-добрите си приятели в името на победата. Тук най-големите стратези могат да загубят главите си, дори без да подозират, а най-безобидните да държат брадвата. Всеки е равен на другия, но никога не се знае какво надмощие е взел опонента. Не можеш да разчиташ на никого, освен на себе си. Играта започва с разделението на играчите в 3 племена: Таги, Пагонг и Ратана. Племената играят през ден от 22:00 до 22:00 на другия ден, после започват другите. Членовете на племето Ратана ще бъдат скрити членове на другите 2 племена. Тяхната цел е да се самозапазят, въпреки че няма да имат възможността да комуникират помежду си, освен ако не са част от едно и също племе. Ако тези участници успеят да стигнат до фаза 3 на турнира, те ще получат по един imunnity idol. Оригиналните членове на Таги и Пагонг трябва да търсят тези на Ратана, за да отнемат това тяхно предимство. Успеят ли всички от племето Ратана да стигнат до 3 фаза, всеки един спечелен от другите играчи idol отпада. След всяка елиминация ще бъде съобщено от кое племе е бил изгоненият играч. Гласуването става в ЛС на водещия и ще бъде тайно до края на сезона. В началото на първите дни на племената, те трябва да изберат свой капитан. Той ще бъде недосегаем до 2 фаза на играта. Тук трябва да се мисли внимателно от Таги и Пагонг, защото може да е член на племето Ратана, без те да подозират. Той получава и право на ЕДНО двойно гласуване. Играчите могат да комуникират извън темата на ЛС, ако са в едно племе. Те трябва да добавят водещия в чата. Това може да се използва за стратегия. Може да създавате коалиция или забиете нож в точния момент. ТУК ПРАВЯ ЕДНА ПРОМЯНА ОТ ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ЗАМИСЪЛ. РАЗГОВОРИ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ВОДЯТ ОТ 22:00 ДО 00:00 И ОТ 20:00 ДО 22:00 (във връзка с това, че така ще се пише главно в темата) Всеки може да поиска разговор с човек от другото племе. Цялото племе има право на едно такова на ден. Ако и втори играч поиска в рамките на този ден, ще му бъде отказано. В следващия етап настъпва разместването. Тук капитаните избират по 2-ма участници от другия отбор, които да се присъединят към тяхното племе. Ако капитан е член на Ратана, той няма право да избира членове на Ратана. Обединението е разпадането на племената. Тук вече започва истинската социална игра. Играчите изпълнили мисиите си, ще имат предимство с immunity idol.Мисиите ще бъдат давани от водещия. Някои ще получат и специална такава, която може да им донесе свръх-имунитет. Разликата е, че обикновенният idol трябва да бъда активиран до 18:00, а super-idol-ът предпазва от изгонване, дори без да бъде активиран. Ако имате въпроси или не може да схванете някое правило, може да зададете въпроси. Аз ще помагам, ако има нещо неясно. ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАМ ЗАПИСВАНЕТО ЗА СЕЗОНА!!! Link to comment
neshev Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Нищо не разбрах от правилата, но ще подкрепя отцепниците. #Omerta=Mafia Link to comment
kabakov Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 И аз яко се загубих покрай сухите изхвърлени, незнайно кога, от океана дървета на правилата, но що пък да не пробвам. Записвам се. Link to comment
THE ENEMY Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Ден 3. Стоя на брега пред огромния син океан и гледам как величествените вълни се мятат заплашително пред мен. Те са стражата която ме пази да напусна това прокълнато място. Според древните видения на "Принца който беше обещан", тук трябваше да се проведе епична битка между 12 смели мъже и жени, които да изпълнят завета на прадедите си и да изберат своя велик победител - The Tribal Chief! Това което никой не осъзнаваше беше, че вече сред тези земи не се срещат никакви смели мъже и жени. Всички бяха изпаднали в летаргията на консуматорското си битие и се оправдаха с какви ли не извинения. Било странно, правилата били сложни, чувствали се уморени или не намирали време, но дълбоко в себе си те озъзнаваха, че просто не могат да си намерят топките и да се изправят пред това древно, първично предизвикателство, което първите хора нарекли "Сървайвър". И така си стоя тук, взирам се в синия свиреп безкрай, рошав и брадясал, чакащ някой да се появи и да приеме предизвикателството, но на шибания остров просто няма никой освен мен. Дните минават, а сред мизерията и самотата на изолацията, с всеки изминал миг усещам как почвам да губя разсъдъка си. Губя и съня си, а той е последния ми спасителен пояс, позволяващ ми да се откъсна поне замалко от сивотата на този ад. Последния ми сън беше как виждам лодка пристигаща към бреговете. На нея бяха един малък комсомолец, придружаван от Трите Хикса. Казаха ми, че няма да ми позволят да спечеля и започнаха да ме преследват с копия. Но и това беше просто кошмар, или не? Не знам, вече не вярвам на собствения си разсъдък. Продължавам стоически да чакам около брега, оглеждайки се в далечината за лодки, които ще ме предизвикат. Друг избор не ми остава... Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Нямам идея как ама и аз ще играя Сървайвър I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Вашият Олимпийски Герой е вътре! И който не е гледал тази сцена, да гледа веднага 22-и сезон на Survivor US! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.