Jump to content

AEW Dynamite - 23 септември 2020


neshev

Recommended Posts

Миро много добре играе хийл. И като излъчване и като изражения го играе перфектно. Много е добър и като фейс и като хийл. Добър дебют на ринга

Link to comment

Доста скучно шоу, но явно КОРОНАТА ги КОРОНЯСА зверската и бая хора са поели хурката.

Аз въобще не съм доволен от презентацията на МИРО. Нали това беше идеята. Да го видим на друго място, в ново амплоа. А какво се случва? Еми, пичът е отново мидкард heel, с леки комедийни елементи. Не знам какво прави в отбор с човек, който досега ни е представян за low card-ър. И какво прави да sell-ва на Janela и Sony Kiss. За мен Миро трябваше да е директен ME в AEW. Да му дадат веднага голяма програма, да го представят веднага като голямо нещо. А тук виждаме просто някакво нескопосано копие на WWE gimmick-а му. Еми, не ме дърви и грам.

Иначе какво да коментирам шоуто. Cody се връща на позар да им спаси просраните гъзове. Пичът с тази катранена косица, изглежда като пълна пройдоха. Може би се е боядисал, че нали наш Миро е блондин, да не стават засечки, но тук изглеждаше покъртително. 

Хубаво, че дадоха на хората мач за титлата, но беше пределно ясно, че Mox няма как да загуби. Всичките мачове на това шоу бяха тотално предвидими и все едни дълги, протяжни. Реално единственото, което ми хареса, беше промото на King и промото на Brodie Lee. Другото беше забравимо. Може би един от най-слабите епизоди на Dynamite последно време. Дано се съвземат. 

Link to comment

Съгласен съм с neshev, че дебютът на Миро не беше добър. Нямам против от това, че не започва с директни появи в ME сцената, нека извърви своя път. Но да го пуснеш за първия му мач (освен, че е tag team) то е и срещу Джанела и Сони, като ги побеждава с 300 зора? Това не е нормално. Не мога да се съглася с това, че във всеки мач суперзвездите трябва да са конкурентни една с друга. Миро трябваше да дебютира в сингълс мач срещу някой по-ниско поставен в компанията и да го размаже от бой. Надявам се скоро да сменят посоката с образа на Миро и той да изригне, атакувайки Кип Сейбън или нещо подобно.

 

Ако в крайна сметка се случи, MJF срещу Джерико има потенциала да бъде вражда на годината. Всеки един сегмент, който двамата са имали в компанията е абсолютно злато. Програма с "The Demo God" определено ще бъде от голяма полза на Максуел, защото може да научи много от ветеран като Крис Джерико. Стискам палци скоро да ги видим един срещу друг.

 

Другото, което не ми хареса в шоуто - мачът между Касиди и Броуди Лий. Това трябваше да е абсолютен скуош мач. Лий смачка Коуди за минути, за да му отнеме TNT титлата, а сега се затрудни с Касиди. Преглътнах победата на "портокала" над Джерико, защото Крис в последните години си е шут. Ако искаш обаче да градиш г-н Броуди Лий като доминантен, силен шампион, не може да го пускаш да се мъчи срещу Ориндж Касиди. Бих приел мачът да е равностоен, ако "прясно изцеденият" не се лигавеше толкова, конкретно в този двубой. Това обаче е несериозно.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...