Jump to content

UFC Fight Night "Covington vs. Woodley" - 19 септември 2020

neshev

Recommended Posts

Удли май му е време да се пенсионира. Три поредни загуби, срещу най-добрите в дивизията, тайтъл шот няма да види повече. Отдвлно че май претърпя сериозна контузия. Виждам го или в пенсия или да мине в 185.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Khamzat Chimaev е легитимно копеле, вече не трябва да има съмнения. 

Доста го сравняват с Khabib, но Khabib не притежава силата да ги нокаутира като кучета, а Chimaev го прави не за пръв път. А на земята е ясно, пичът е животно и там. Имаше доста поводи за скептицизъм, че се е изхвърлил с този нечовешки график и това, че UFC му насрочиха битка с Maia, преди да е бил Meerschaert, но след тази битка всичко се забрави и сега нещата се обърнаха тотално. Почти никой не дава шансове на Maia. Според мен Chimaev ще му спре опитите за поваляния и ще го нокаутира на крака. Ще ми е много интересно докъде ще стигне Chimaev. Логиката сочи, че все някой ще му изяде главата, но имам чувството, че гледаме специален боец. 

ME беше скучна битка, в която Colby тотално доминира Woodley. Изглежда, че Woodley вече няма какво да предложи в дивизията. Вярно е, че се бие само с елитни бойци, но той не успя да предложи абсолютно нищо в последните му три битки. Този човек доминираше дивизията четири години подред, а сега изглежда толкова беззъб, толкова безпомощен. Не знам точно какъв е проблемът, но ако вече не се чувства уверен като боец, може би е време да се пенсионира. Colby се би умно и направи нужното за да се върне отново в устата на хората. После получи телефонно обаждане от Trump, което излъчиха на живо. Култово. Затова UFC са велика компания, защото просто не ги ебе, не бягат от контроверсия и оставят на бойците си свобода. Имаше също така култова размяна между Usman и Colby, в която Colby директно хвърляше расистки подмятания. 

Това копеле Johnny Walker има най-слабата защита, която top 10 боец може да има, но нещата работят. Точно, че всичките му движения са супер хаотични, доста бойци се подлъгват. Тук беше на ръба да го нокаутират, но някак си успя да се върне в битката. Култово копеле е, няма безинтересна битка. 

Доста съм доволен от това шоу. Култови битки, извън ME, където наистина беше леко скучно, заради това че Woodley не даде никакъв отпор. 

@neshev а Каубоя за пенсия ли е според теб? Динята каза, че иска да говори с него по въпроса. Явно щеше да изгуби мача ако не беше това нарушение, има и няколко загуби преди този мач. Не знам дали има да предложи нещо различно от gatekeeper от тук нататък.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Абе, не знам дали щеше да загуби битката. Niko Price беше толкова щастлив, че свършиха равни. Ще кажеш, че е взел титлата. :D

Иначе Cowboy-я е друго животно, той се бие за кефа и за адреналина. Ако го ебеше чак толкова за титлите и за победите, нямаше въобще така да си проведе кариерата, с по 4 битки на година и подобен стил. Според мен той ще се пенсионира, когато той поиска. Dana няма какво да му каже.

Jason Herzog обаче отново се доказа като реферът, който най-много си седи на мястото. Точно така трябва да се провеждат битките. Като има бъркане в очите, дори да е неволно, трябва да се вземат точки, защото едно такова бъркане тотално може да обърне битката. Дано стане норма това и другите рефери просто да отнемат точки и да не са насрани, че могат да докарат битката до равенство. 

Аз определено искам да видя втори мач между Усман и Ковингтън в бъдеще. Преди това мисля, че може да пробват с Ковингтън и Масвидал, които също си имат история. 

Не знам защо си бях помислил, че Chimaev тук ще бъде затруднен, опроверга ме мощно. Битката с Мая ще е интересна, първата среща на дагестанеца с наистина разпознаваемо име. 

Каубоя трудно ще го накарат да се пенсионира. Спокойно може да направи още няколко битки с хора извън топ 10.На топ имената отдавна няма какво да предложи. 

На Ковингтън пресконференцията беше леШ :laugh: Плю по Леброн Джеймс, продължи да хейти Уудли, за Тръмп говори ... пълна програма, квото се сетиш :2funny: Няма такъв олигофрен като тоя. Няма много хоризма, ама си наваксва с дрънкане. 

Иначе не мога да му отрека, че като боец си е кораво копеле. Много се надявам да го видя срещу Масвидал. На шампиона и на Гилбърт нищо не може да предложи. Ще го сгънат и толкоз. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...