Jump to content

AEW Dynamite - 16 септември 2020


neshev

Recommended Posts

Metzgermeister

Боят на паркинга за мен лично достави. Едва ли ще ми влезе в топ 10 на любимите мачове за годината, но беше над средното ниво. Направо се строшиха.

 

Миро пък видимо скоро няма да дебютира на ринга. Щом толкова отлагат първия му мач, явно искат да го представят като нещо специално.

 

 

Link to comment

Доста тегав Dynamite, с тия безсмислени, протяжни мачове.

Miro засега не ми изглежда като голяма работа и грам. Поне се е нацепил яко, но това партньорство ми изглежда доста жалкарско. Не виждам защо не му дадоха отново ефирно време пред публиката. Там му е силата. 

Will Hobbs е добиче. AEW тук няма как да ги критикувам. Този маняк си скъсваше задника в Dark, джобейки на хора, на които нямаше работа да джоби. Дадоха му шанс на battle royal-а и се разцепи. Сега му дават място в ME на Dynamite. Така се прави. Обаче тук идва проблемът, че roster-ът им е пред пръсване. Има толкова много хора, а не можеш да дадеш push на всеки.

Младите Елени са ми толкова смешни като се правят на лошковци. Tony Khan като пълен клошар.

 

Snapshot-2020-09-17 at 07_04_11 PM-15804.jpg

 

Вижте го това джаброни. С тениската и дънките ми сложил слушалките и се прави на шеф. Ебахти смешния маняк. И съм сигурен, че го филмират колко е готин и как трябва да се появява по телевизията. :rofl:Jacksonville Dixie hype.


Тази Ivelisse няма да я видим отново в AEW. Този мач как въобще го излъчиха, нямам си на идея.

ME беше наистина добър. Другите мачове ме изнервиха честно казано, с това колко дълги и скучни бяха. Е и тука го обърнаха на комедия, но това е AEW.

Ако затегнат нещата, ако разкарат утайките и настъпят яко, това шоу може да е много по-добро и може да даде много сериозен отбор на тотално деградиралия RAW, но все още това не се случва, макар че има наченки. Започват по-често да дават обосновка за мачовете и да правят някакви по-разчупени неща. Определено шоуто ми харесва доста повече, отколкото покрай Коледа. 

Link to comment

Young Bucks са ми странни в момента, може и да им се получи като heel-ве, но нещо не ги виждам така за сега. Приятелите и Сантана и Ортиз се счупиха на паркинга, много добре! Честно казано се надявам Best Friends да получат по-сериозен пуш, макар че с тая гъста tag дивизия ще е зор.

 

Moxley все на някого ще трябва да я пусне тая титла, превъртяха няколко опции, които не изглеждаха чак толкова лоши... да видим за кого го готвят, не ми се вярва да е за Lance Archer. Brother Miro?!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...