Jump to content

AEW Dynamite - 9 септември 2020


neshev

Recommended Posts

Gucci Gank Miro какъв му е образа, че е с тази прическа и дерехи, педо лего ли ще е?

Покрай този звезден трансфер, CJ може и тя да се прехвърли и да стане елитна.

Link to comment

ELITE RECOGNISES ELITE!
 

Успех в AEW, Миро! Тук ще бъдеш оценен.

 

Хареса ми как още с първото си изречение сипа сериозно на WWE. Ако някой има причина да сипва с големия черпак, то това е Миро.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Миро си е страшно уважаван от американците и кеч феновете като цяло. След като разбрах, че най-после е дебютирал в AEW реших да видя реакциите на феновете и в Twitter умряха от кеф. Винс изпусна да го пушне наняколко пъти. Първо беше уникален heel, после уникален face, беше супер over и не се възползва. AEW смятам, че ще направят същото, както направиха и с други и ще му съживят кариерата, ще направят интересни вражди с него и в правилния момент ще му дадат title push.

 

Някои твърдят, че това е поредният "WWE Reject", който се опитва да пробие другаде в някоя "жалка" федерация. Само да напомня, че повечето таланти на WWE са от малки федерации, пък и това, че не си push-нат от Винс не означава, че не притежаваш качествата да си на върха. Миро има mic skills, има in-ring talent и винаги е доставял на макс. Време е да unleash-не пълния си потенциал в правилната среда.

Link to comment

Да му измислят по-добър гимик, че тоя е крайно джендърски... То като изключим лошият руснак и деня на русев (донякъде) руската нямаше никъв образ във вве-то.

Link to comment

След слабото PPV, да видим дали AEW успяха да се реваншират?

Началото ми хареса, с MJF и Jericho, идвайки с джиповете. Jericho по-добре да не ходи разкопчан, че това шкембе ще му пръсне дънките. Хареса ми размяната, само накрая, когато пуснаха split screen и двамата казаха: "What a loser!" за другия, беше леко cringe, няма да лъжа.

Започваме с мач, без история. Ugh... :sleep: И Pentagon, и Fenix, са доста талантливи копелета и заслужават повече, от това да джобят на Дино wannabe-то. След мача tease-ват пререкания между братята, но идва добрият, стар King и ги разтървава. Въобще не ме ебе за този storyline. Групировка от два жалкарски отбора и King крещи нещо след всеки мач как трябва да си помагат, но това не води до нищо значимо, защото продължават да падат всеки мач. 

Сериозно ми трябват субтитри за Jake The Snake. Нищо не му се разбира на завалията. Lance Archer е добър междинен опонент за Moxley, колкото да имат мач за титлата на годишнината. Не смятам, че има причина за оплаквания.

После имаме поява на Hardy, която честно казано ми беше безсмислена, защото не доведе до нищо интересно. Беше просто да го покажат, че е жив и малко да олабят, че доста хранилка отнесе Тонкича.

Orange Cassidy срещу Angelico... Това е проблемът да push-ваш комедийни маняци. Оранжадата записа най-голямата си победа, която би трябвало да доведе до някакъв push, но се върна към това да е третото колело във враждата между Santana & Ortiz срещу BFF-тата.

И стигаме до ГВОЗДЕЯТ на вечерта. Дебютът на MIRO ака Rusev ака basher ака Сашко Джобъра. :rolleyes: Беше шокиращо, защото дори в най-смелите ми мечти не очаквах, че дебютът му в AEW ще е толкова смотан. Защото Rusev в AEW трябва да е автоматичен ME-ър, не да е "човекът" на факания Kip Sabian. 🤦‍♂️ Визията му беше доста смотана. Перхидролената косица, раздърпаната тениска, жалкия entrance, ужасното promo, където ШУУТВА po WWE. Сериозно, тази компания се напълни с доста WWE reject-и е хубаво, ей така за разнообразие, да видим някой да дебютира без традиционното "WWE ме ибаха, кариерата ми вземаха". Слабо Мирка, ако си там да вземеш кинтите на пакистанския марк, евала, но иначе слабо, брато. :(

Jericho в отборната дивизия изглежда логично, след серията jobber-ски вражди, които тотално снеха от аурата му. Ще бъде интересно и как останалите членове на Inner Circle ще реагират, може би това ще доведе до окончателното разпадане на stable-а.

MJF разтури седянката, AKA предизборния му щаб. Хареса ми този segment и как поетапно градят turn-а на Wardlow.

Празненството с FTR беше меко казано зле. Tully Blanchard е класа на микрофона, но трябваше да го обърнат на комедия и да дадат rub-а на недорасляка Marko Stunt и Дино джобъра. :suicide:

 

Ricky Starks разцепва всеки път на микрофона. Това е моят човек, честно казано.

Tay Conti дебютира. Най-добрият задник в бизнеса. Нямаше какво да покаже в три минутен squash.

 

Много ми харесаха segment-ите с YB, Omega и Hangman. Историята е повече от интерсна.

ME се получи добре. Dustin Rhodes се представя изненадващо добре, въпреки годините му и разказаха доста добра история. Беше добре book-нато, Dark Order отново изглеждаха силни и чакаме завръщането на CODY. Тийзваха някакво съобщение от него, сега чета, че са рекламирали някакво ново reality. Да е жив и здрав. :D

 

Еми, епизодът не беше лош. Толкова много образи не са развивали на шоу от доста време. Сега проблемът става това, че имат прекалено надут roster и доста хора ще го задухат от към ефирно време. Ще видим как ще се справят с това, защото започват да заприличват доста на WWE lite. А идеята беше да са алтернатива. Но се вижда, че с тия indy джабронита, няма как да гонят високи рейтинги, тъй че може би затова започнаха да прибират всеки, който избяга от Севера. :D 

Link to comment

Шоуто е направило 1.016 милион зрители, т.е. най-голямата им аудитория от октомври 2019 насам и третият им най-гледан (live+same day) епизод в историята на шоуто.

 

Link to comment

Желая му успех в AEW! Заслужава повече от това, което му дадоха WWE последните 2 години. Надявам се да се бие с Jericho и Omega някога. Ще го следя периферно.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Много се изкефих на Миро, но не и на гимика му, поне за сега. И аз, както други тук, смятах и се надявах, че ако се стигне до AEW, той ще от големите им хора...

Иначе покрай MJF и Елита положението е интересно.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...