Jump to content

AEW Dynamite - 2 септември 2020


neshev

Recommended Posts

Я да видим какво са подготвили за go home шоуто. Успяха ли да надъхат за PPV-то?

Започваме с отборен мач, продължение на враждата между LAX и Best Friends. Не е най-лошата идея, макар че AEW прекаляват с отборните мачове. Тук отново имахме сериозен botch, като в повечето случаи, AEW реферите се опитват да замажат положението, но самите те изглеждат като пълни дебили. Започнаха добре, но в даден момент изгубиха фокус и започна да става грубичко. Все пак съм доволен, че LAX взеха победата, но определено акциите им като отбор се сринаха, откакто подписаха с AEW.

Promo на MJF, който беше добро. Като цяло, MJF ми е доста hit-or-miss. Цялата история с "президентската кампания" не беше добре измислена, но както се видя в хода на шоуто, MJF има моменти, в които наистина изглежда като един внушителен heel.

Още един отборен мач, тук с някаква изгъзена стипулация, според която победителите ще се срещнат в мач на PPV-то, което не ми изглежда въобще надъхващо. Тук интригата беше в Young Bucks, които показаха повече агресия, повече сериозност и дадоха наченки за heel turn. Извън това, мачът ми се стори скучен. Мач, който в AEW сме гледали вече стотици пъти. Tag spotfest, с никаква психология, с никаква драма и интрига.

Отзвук от миналата седмица, където Hangman прееба YB и беше изхвърлен от The Elite. Kenny Omega ми се струва доста посредствен на микрофона. С тази тениска на Hanna Kimura ми изглеждаше като пълен jobber. Все пак ми хареса целия замисъл. Вкараха интрига за мача в събота. Всички очаквания са, че Hangman ще предаде Omega, но според мен е доста вероятно да видим обратното. Omega да обърне heel, заедно с YB. Tully Blanchard внася нужната аура в The Revival. Мисля, че беше умен ход да ги съберат.

Jericho срещу ЖЕЛЕТО. Желе, ама и Jericho се е освинил доста сериозно. Мачът беше точно това, което тряваше да бъде. Бърз squash за Jericho. Добър angle след това и добра работа на Jericho. Orange Cassidy все пак не беше пребит накрая, както става в 90% от времето. В WWE booking това значи, че ще го духа на PPV, но това е AEW, а и ми изглежда много по-логично Jericho да бъде метнат в аквариума с МИМОСА. 

Мисля си, че сериозно преебаха обещаващата вражда между Matt Hardy и Sammy Guevarra. Hardy изглежда като пълен аотист, а си нямам и на представа какво по дяволите трябва да е BROKEN RULES match??

Segment с участниците в battle royal-а на PPV-то. Нямам си на идея какво говореха през 90% от времето. Jake The Snake беше нечленоразделен. Излизаха jobber след jobber, тъжна гледка. Не ме ебе и грам за този мач, честно казано. Накрая завършиха с някакво меле и отворен край. Okay...

Thunder Rosa прави дебют в AEW. Това е добре. Проблемът е следният. Искат да ни я представят като силна шампионка, конкурентна на Shida, а я пускат в дълъг мач срещу жена, която не се е вясвала в AEW. По-скоро се получи обратния ефект. След мача можеше да направят конфронтация с шампионката на AEW, но вместо това минаха към promo na Moxley. 

Britt Baker срещу Big Swole е просто ужасна вражда. Tooth & Nail мач? Тия се ебават. MIMOSA MAYHEM, BROKEN RULES, TOOTH & NAIL, гимик мачове galore. Земете тази "спортна презентация". :lol:

 

ME беше леко безсмислен. Шампионът срещу non-wrestler е WWE тропа. Но все пак го изиграха добре и MJF изглеждаше като зверски heel.

 

Шоуто не беше нищо особено. Единствените мачове, за които ме надъхаха на PPV-то са MJF срещу Moxley и отборния за титлите. Другото ми изглежда като пълнеж. 

 

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...