Jump to content

AEW Dynamite - 2 септември 2020


neshev

Recommended Posts

Я да видим какво са подготвили за go home шоуто. Успяха ли да надъхат за PPV-то?

Започваме с отборен мач, продължение на враждата между LAX и Best Friends. Не е най-лошата идея, макар че AEW прекаляват с отборните мачове. Тук отново имахме сериозен botch, като в повечето случаи, AEW реферите се опитват да замажат положението, но самите те изглеждат като пълни дебили. Започнаха добре, но в даден момент изгубиха фокус и започна да става грубичко. Все пак съм доволен, че LAX взеха победата, но определено акциите им като отбор се сринаха, откакто подписаха с AEW.

Promo на MJF, който беше добро. Като цяло, MJF ми е доста hit-or-miss. Цялата история с "президентската кампания" не беше добре измислена, но както се видя в хода на шоуто, MJF има моменти, в които наистина изглежда като един внушителен heel.

Още един отборен мач, тук с някаква изгъзена стипулация, според която победителите ще се срещнат в мач на PPV-то, което не ми изглежда въобще надъхващо. Тук интригата беше в Young Bucks, които показаха повече агресия, повече сериозност и дадоха наченки за heel turn. Извън това, мачът ми се стори скучен. Мач, който в AEW сме гледали вече стотици пъти. Tag spotfest, с никаква психология, с никаква драма и интрига.

Отзвук от миналата седмица, където Hangman прееба YB и беше изхвърлен от The Elite. Kenny Omega ми се струва доста посредствен на микрофона. С тази тениска на Hanna Kimura ми изглеждаше като пълен jobber. Все пак ми хареса целия замисъл. Вкараха интрига за мача в събота. Всички очаквания са, че Hangman ще предаде Omega, но според мен е доста вероятно да видим обратното. Omega да обърне heel, заедно с YB. Tully Blanchard внася нужната аура в The Revival. Мисля, че беше умен ход да ги съберат.

Jericho срещу ЖЕЛЕТО. Желе, ама и Jericho се е освинил доста сериозно. Мачът беше точно това, което тряваше да бъде. Бърз squash за Jericho. Добър angle след това и добра работа на Jericho. Orange Cassidy все пак не беше пребит накрая, както става в 90% от времето. В WWE booking това значи, че ще го духа на PPV, но това е AEW, а и ми изглежда много по-логично Jericho да бъде метнат в аквариума с МИМОСА. 

Мисля си, че сериозно преебаха обещаващата вражда между Matt Hardy и Sammy Guevarra. Hardy изглежда като пълен аотист, а си нямам и на представа какво по дяволите трябва да е BROKEN RULES match??

Segment с участниците в battle royal-а на PPV-то. Нямам си на идея какво говореха през 90% от времето. Jake The Snake беше нечленоразделен. Излизаха jobber след jobber, тъжна гледка. Не ме ебе и грам за този мач, честно казано. Накрая завършиха с някакво меле и отворен край. Okay...

Thunder Rosa прави дебют в AEW. Това е добре. Проблемът е следният. Искат да ни я представят като силна шампионка, конкурентна на Shida, а я пускат в дълъг мач срещу жена, която не се е вясвала в AEW. По-скоро се получи обратния ефект. След мача можеше да направят конфронтация с шампионката на AEW, но вместо това минаха към promo na Moxley. 

Britt Baker срещу Big Swole е просто ужасна вражда. Tooth & Nail мач? Тия се ебават. MIMOSA MAYHEM, BROKEN RULES, TOOTH & NAIL, гимик мачове galore. Земете тази "спортна презентация". :lol:

 

ME беше леко безсмислен. Шампионът срещу non-wrestler е WWE тропа. Но все пак го изиграха добре и MJF изглеждаше като зверски heel.

 

Шоуто не беше нищо особено. Единствените мачове, за които ме надъхаха на PPV-то са MJF срещу Moxley и отборния за титлите. Другото ми изглежда като пълнеж. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...