Jump to content

AEW Dynamite - 27 август 2020


neshev

Recommended Posts

Добро шоу се получи, препоръчвам да се гледа. 😀 Мачовете по-скоро бяха филъри, но пък историите покрай PPV-то се развиха. MJF беше топа за мен като каза на Mox, че е trash wrestler. 😀

jlny.gif

Link to comment

Последният Dynamite и връщането на публиката ме надъхаха да видя да изгледам първия ми цял епизод на AEW от близо месец.

Започваме с някакъв 30 минутен gauntlet. Два от мачовете бяха face срещу face, тъй че нямаше как да разкажат каквато и да е история. Просто спамеха движения, без никаква драма. Големият момент беше Hangman, който коства шансът на Buck-овете. Честно казано не следя BTE, че да ме ебе особено, но вкарват добра история в мача между The Revival и Omega/Hangman. Вероятно Hangman ще се обърне срещу Omega и ще дадат началото на новите Four Horsemen (The Revival, Hangman + MJF), което не е най-лошата идея на света, но не виждам смисъл да серат по оригинала с подобен spin off. Самият мач беше доста протяжен и не се запомни с нищо извън намесата на Page. Явно главната идея беше да запазят Bucks срещу The Revival за бъдеще, но за Gauntlet мач ми се стори доста слабо.

Archer в някакъв squash и последва някакво доста нечленеразделно promo от страна на Jake The Snake. Archer се лута безидейно, същото може да се каже и за Brian Cage, за когото е просто престъпление да го редуцират до бодигард на Ricky Starks. Самият Ricky Starks показва доста харизма и определено е един от хората, които трябва да се следят. Не разбирам защо връщат ужасния Casino Battle Royal, вместо да дадат 1v1 мач на Starks и Allin. 

Thunder Rosa в AEW е добро решение за ужасната им отборна дивизия. Видеото надъха добре за мача и с Shida и направи двете шампиони да изглеждат равнопоставено.

Враждата между Moxley и MJF е доволна. Историята леко издиша, защото The Paradigm Shift не е чак толкова издигнат finisher, че да е някаква стипулация. Даже Moxley редовно бие и с други движения. Иначе MJF в момента ми изглежда като типичният midcard, goofy heel, който постоянно е надигран от face-овете. След PPV-то ще има нужда от промяна. Самият segment ми се стори доста протяжен, а финалният punch line леко в стил The Lunatic Cringe.

Новият stable на Kingston ми изглежда като абсолютна загуба на време и загуба за Kingston. Два отбора, които нямат никаква химия, са събрани в stable, защото са приятелчета в indy-тата. WTF. :D Имам чувството, че ги събират единствено да спамят още от любимите им multi-man мачове. Очаквах мачът да е squash за новия stable, с което да ги утвърдят, но вместо това бяха 50/50 през по-голямата част от време. Pillman Jr. ми изглежда перспективен, нямам си на идея защо точно той пое туша, след като имаш пълни минуси като Sonny Kiss и Joey Janela.


Миналата седмица се получи доста добър финал и успяха да направят Dark Order да изглеждат респектиращо, но тук заличиха всичко. Абсолютно жалкарски segment. Dork Order изглеждаха като някакви мажоретки. Brodie Lee отново показа, че на микрофона е доста зле. Да квичиш като заклан, не значи че имаш каквито и да е умения. Още някакъв изсран stable, с който да враждуват. Не...


Някакъв ужасен женски мач. Не мога да повярвам, че дават на Rebel, която е доказано некадърна, ефирно време на ринга. Дори не я използваха да отнесе туша. Женската им дивизия остава абсолютен минус. Най-слабият мач, който са излъчвали на екран досега.

Минаваме към ME, за когото имах сериозни очаквания, защото историята беше много добра. Вместо да ги пуснат на PPV им дават някакъв 5 минутен мач, който изглеждаше абсолютно прибързан. Голям хуй им набиха и на двамата.

И завършваме с Orange Cassidy, един от най-големите безхаберници в AEW, който по някаква причина са се филмирали, че могат да го пускат в основни вражди. Jericho беше неадекватен на коментаторската маса, все едно беше ударил 1-2 линии преди това. Mimosa Mayhem мача е пълно безумие. Доста напомня на WWE gimmick мачовете, където идеята е да докарат един по-голям момент.

 

Мисля, че почнаха добре, но някъде нещо се обърка и всичко беше претупано. Все едно има прекалено много indy маняци, с indy манталитет, които не са готови за голямото шоу. 

 

Link to comment

Когато Джерико сяда зад коментаторската маса това гарантира изданието да е стабилно..

 

Откриващия таг gauntlet  мач беше сила... Young bucks  го изнесоха, но за съжаление дадоха победата на някви тотални джобъри след намеса на Hangman ии след това направо скипнах края

 

Маркнах когато изкараха 2-те чудовища Арчър и Cage на ринга, а самите им менуиджъри май за сефте им се преплитат пътищата, жалко само, че не видяхме  малко екшън.

 

Не знам какъв беше смисъла Dark order  да бъдат размятани по ринга, но мамка му тази Anna Jay е брутално яко пиче.

 

Main eventa беше доста зле, не само защото легенда като Мат Харди трябваше да джоби на тая въшка в има няма 5 минутен мач, ами и го прекараха през собствената му DELETED маса, което си беше доста несериозно.

 

Orange Cassidy тичаше буквално като Форест Гъмп като тръгна да скача на Джерико, а малоумния оператор изпусна момента на контакта... А JR ми се стори легитимно ядосан, явно не е знаел, че ще има brawl хаха.

 

Оценка: 7/10

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...