Jump to content

Bellator 224 "Bader vs. Nemkov" - 21 август 2020


neshev

Recommended Posts

Слаба вечер за Белатор. Немков не е популярно име, но може би ще си каже думата, че е руснак. Бейдър ще е интересно в каква форма ще се върне. Ще се радвам да гледам и Рой Нелсън пак, макар че и той вече едвам мърда горкият, време си му е за пенсия отдавна. 

 

Link to comment

С оглед на това, че Jones и DC напуснаха дивизията, Bader е може би най-добрият активен LHW в момента. Със сигурност не мисля, че с нещо отстъпва на Reyes или Blachowicz. Между другото, LHW дивизията на Bellator е доста конкурентна с бойци като Bader, Nemkov, Carvalho, Cory Anderson и Phil Davis.

 

Nemkov е хайпван от доста време като протежето на Fedor, но срещу Bader ще му е много трудно. Особено, ако се стигне до шампионските рундове, разликата в кардиото и опита ще си каже думата, затова очаквам Bader да вземе решението. 

Link to comment

За мен Бейдър е голяма риба в малко езеро в Белатор. В UFC винаги е бил материал за топ пет и нищо повече. Даже до тайтълшот не стигна. Ако беше останал, вероятно вече щеше да е нейде из мидкарда в най-добрия случай. В прайма му не можеше да се сравнява с хора като Джоунс, Кормие или Ръмбъл-а, а това беше преди години. В момента е на 37 и не е имал читав мач от 2017та, мачка само ветерани. 

В тая дивизия към днешния ден топ-ът са си Рейес, Блахович и Тиаго Сантош. Видя се и че Джон Джоунс дори взе доста спорни победи срещу Рейес и Сантош. Да не кажа, че си му го подариха последния мач. Друг е въпросът защо и тримата ги знаят само хардкор феновете. Но не мисля, че който и да е от тях би имал проблем да стане шампион в Белатор. 

 

Link to comment
24 minutes ago, gboy said:

В тая дивизия към днешния ден топ-ът са си Рейес, Блахович и Тиаго Сантош. 

Ръмбъл Джонсън ще ги смачка и тримата ;)

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

По мои наблюдения, Bader в момента е в пика си като боец. 

 

Ryan Bader не получи шанс за титлата в UFC, единствено защото самите UFC не му дадоха такъв. Тогава, предпочетоха да дадат битка за титлата на Gustafsson, който в последната си битка беше загубил от Anthony Johnson, а не на Bader, който идваше с четири поредни победи. 

 

Другото е в сферата на спекулата и за съжаление надали ще го видим отново в UFC, но като боец, поне за мен, не отстъпва на никого в UFC.

 

Link to comment

Голяма победа за Nemkov и успя да отмъсти за ментора си, което винаги е бонус.

 

Реферът даде прекалено много време на Bader и го изложи на прекалено много удари, но в крайна сметка, по скоро феновете се оплакват, досега не съм видял един боец да е казал, че са му прекратили битката рано. :D Но след време ще се усетят тези неща.

 

Bader може би трябваше да се концентрира върху една дивизия, защото имаше труден weight cut, но Nemkov е кораво копеле, нямам търпение да проследя как ще се развие кариерата му.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...