Jump to content

Bellator 224 "Bader vs. Nemkov" - 21 август 2020


Recommended Posts

Слаба вечер за Белатор. Немков не е популярно име, но може би ще си каже думата, че е руснак. Бейдър ще е интересно в каква форма ще се върне. Ще се радвам да гледам и Рой Нелсън пак, макар че и той вече едвам мърда горкият, време си му е за пенсия отдавна. 

 

Link to comment

С оглед на това, че Jones и DC напуснаха дивизията, Bader е може би най-добрият активен LHW в момента. Със сигурност не мисля, че с нещо отстъпва на Reyes или Blachowicz. Между другото, LHW дивизията на Bellator е доста конкурентна с бойци като Bader, Nemkov, Carvalho, Cory Anderson и Phil Davis.

 

Nemkov е хайпван от доста време като протежето на Fedor, но срещу Bader ще му е много трудно. Особено, ако се стигне до шампионските рундове, разликата в кардиото и опита ще си каже думата, затова очаквам Bader да вземе решението. 

Link to comment

За мен Бейдър е голяма риба в малко езеро в Белатор. В UFC винаги е бил материал за топ пет и нищо повече. Даже до тайтълшот не стигна. Ако беше останал, вероятно вече щеше да е нейде из мидкарда в най-добрия случай. В прайма му не можеше да се сравнява с хора като Джоунс, Кормие или Ръмбъл-а, а това беше преди години. В момента е на 37 и не е имал читав мач от 2017та, мачка само ветерани. 

В тая дивизия към днешния ден топ-ът са си Рейес, Блахович и Тиаго Сантош. Видя се и че Джон Джоунс дори взе доста спорни победи срещу Рейес и Сантош. Да не кажа, че си му го подариха последния мач. Друг е въпросът защо и тримата ги знаят само хардкор феновете. Но не мисля, че който и да е от тях би имал проблем да стане шампион в Белатор. 

 

Link to comment
24 minutes ago, gboy said:

В тая дивизия към днешния ден топ-ът са си Рейес, Блахович и Тиаго Сантош. 

Ръмбъл Джонсън ще ги смачка и тримата ;)

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

По мои наблюдения, Bader в момента е в пика си като боец. 

 

Ryan Bader не получи шанс за титлата в UFC, единствено защото самите UFC не му дадоха такъв. Тогава, предпочетоха да дадат битка за титлата на Gustafsson, който в последната си битка беше загубил от Anthony Johnson, а не на Bader, който идваше с четири поредни победи. 

 

Другото е в сферата на спекулата и за съжаление надали ще го видим отново в UFC, но като боец, поне за мен, не отстъпва на никого в UFC.

 

Link to comment

Голяма победа за Nemkov и успя да отмъсти за ментора си, което винаги е бонус.

 

Реферът даде прекалено много време на Bader и го изложи на прекалено много удари, но в крайна сметка, по скоро феновете се оплакват, досега не съм видял един боец да е казал, че са му прекратили битката рано. :D Но след време ще се усетят тези неща.

 

Bader може би трябваше да се концентрира върху една дивизия, защото имаше труден weight cut, но Nemkov е кораво копеле, нямам търпение да проследя как ще се развие кариерата му.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...