Jump to content

UFC on ESPN "Munhoz vs. Edgar" - 22 август 2020


neshev

Recommended Posts

Франки на дърти години реши да се състезава най-накрая в категорията, която му подхожда на габаритите. Като си представиш само, че мачкаше в LW  едно време :happy: ЛЕГЕНДА. Ще се накефя да победи, макар че вече и при него си казват думата годинките. Не ми се струва да му е останало много. Все пак ще е култаж, ако победи и Дайна му даде още един тайтълшот. В BW в момента няма никакви интересни имена и като нищо ще го пуснат срещу Ян (не, че има шансове). 

OSP и той вече е взел - дал, нищо интересно тук.

 

Link to comment

Картата е слабичка, но все пак отпадна Romero срещу Hall, което щеше да е една доста добра битка.


Frankie Edgar ще си пробва късмета и в bantamweight, в което няма нищо лошо, макар че вече няма какво да се доказва и се бие единствено за спорта/парите. Тази битка е повече от добра за него и смятам, че ще вземе решението. Единственият проблем е, че вече не може да поема удари както едно време, а и ще сваля повече килограми от обикновено, което може да му изиграе лоша шега. Но иначе ми се струва по-класен от Munhoz.

OSP в Co-ME и изглежда като трудна битка, защото Menifield има доста добър TDD, а на крака ми изглежда доста експлозивен. Тъй че, ако не излезе прекалено пренавит и покаже малко търпение, очаквам да спира всичките поваляния на OSP и да го нокаутира. 

Link to comment
Quote

“Cocaine isn’t cheap. It’s expensive. You’ve gotta make money.”

 

:2funny: От WWE да се учат как се прави промо! 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...