gboy Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Франки на дърти години реши да се състезава най-накрая в категорията, която му подхожда на габаритите. Като си представиш само, че мачкаше в LW едно време ЛЕГЕНДА. Ще се накефя да победи, макар че вече и при него си казват думата годинките. Не ми се струва да му е останало много. Все пак ще е култаж, ако победи и Дайна му даде още един тайтълшот. В BW в момента няма никакви интересни имена и като нищо ще го пуснат срещу Ян (не, че има шансове). OSP и той вече е взел - дал, нищо интересно тук. Link to comment
neshev Posted August 22, 2020 Author Share Posted August 22, 2020 Картата е слабичка, но все пак отпадна Romero срещу Hall, което щеше да е една доста добра битка. Frankie Edgar ще си пробва късмета и в bantamweight, в което няма нищо лошо, макар че вече няма какво да се доказва и се бие единствено за спорта/парите. Тази битка е повече от добра за него и смятам, че ще вземе решението. Единственият проблем е, че вече не може да поема удари както едно време, а и ще сваля повече килограми от обикновено, което може да му изиграе лоша шега. Но иначе ми се струва по-класен от Munhoz. OSP в Co-ME и изглежда като трудна битка, защото Menifield има доста добър TDD, а на крака ми изглежда доста експлозивен. Тъй че, ако не излезе прекалено пренавит и покаже малко търпение, очаквам да спира всичките поваляния на OSP и да го нокаутира. Link to comment
gboy Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Quote “Cocaine isn’t cheap. It’s expensive. You’ve gotta make money.” От WWE да се учат как се прави промо! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.