Jump to content

UFC: Jon Jones овакантява LHW титлата


neshev

Recommended Posts

В Twitter, Jon Jones обяви, че е овакантил титлата в LHW.

 

Очаква се Dominick Reyes и Jan Blachowicz да се бият за овакантената титла.

 

 

По-късно, Jones съобщи, че е имал ползотворен разговор с UFC за евентуален дебют в тежката категория.

 

 

Link to comment

Не знам кое е по-вярно - Джонката иска повече пари, или просто насра след мача с Рейес и не иска да го повтаря...

 

Мисля че отдавна му е време да отиде в HW. Не виждам как веднага ще му дадът мач в HW, при положение че Нгану е неоспоримия №1 претендент. Виждам да ми дадът евентуално мач срещу някой друг в топа 5 - Lewis, Blaydes, защо не Rozenstruik. Дори мач с Грег Харди би бил интересен. 

 

Това според мен отваря вратата за евентуално завръщане на Gustaffson в 205.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

По-скоро иска повече пари.

Не мисля че би било добра идея да стане участник в HW дивизията. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Дано видим Блейдс - Джоунс, това ще е добър мач и би трябвало да е за тайтълшот. Хем това отваря вратите за Роижезенмунструйк срещу ЧерниО Дебелак и най-накрая ще има интересни мачове в тая дивизия :beer:

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Мръсният наркоман най-после ще си получи заслуженото в тежката дивизия! Стипе ще го убие на ринга!

               

Link to comment
9 hours ago, The Olimpic Hero said:

Мръсният наркоман най-после ще си получи заслуженото в тежката дивизия! Стипе ще го убие на ринга!

Не казвам, че Стипе не може да го бие, но не мисля че има мач в който бих заложил срещу Джонката. Какъвто и боклук да е, е най-добрия боец в клетката.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Малко след изявлението на Jones, Rumble Johnson е обявил че, се завръща в LHW. Доста стратегическо решение от негова страна, преди да се пенсионира пред 3 години имаше проблеми само с DC, потенциално и с Jones. Сега когато Jones го няма мисля че Rumble може съвсем спокойно да си вземе титлата в тази категория. В HW има доста хора, които удрят силно и понасят силни удари, но в LHW, мисля че ще гази наред. 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
  • 3 weeks later...

Джон Джоунс рано или късно ще глътне вода, но то ще е защото остарее, а не за друго. Колкото и да не го харесвам заради поведението му извън клетката, това е най-добрият боец раждал се някога. Никой друг не е толкова комплексен и с такава невероятна физика.  

Може да се спори дали е GOAT, защото за мен GSP има по-сериозни постижения, но откъм талант и умения Джоунс няма равен. Всичко можеше, всичко му се получаваше, винаги оцеляваше. Мръсно копеле е и играеше мръсно, но биеше отново и отново. Каквото и да си говорим - три поколения разчисти в дивизията. Уби златната ера на 205- паундовите, като победи Шогуна, Рашад, Куентин и Мачида. Не даде на следващата вълна да надигне глас, като спечели срещу Тешейра, ДиСи и Густафсон, а сега победи и младите проспекти  - Смит, Сантош и Рейес. Феномен отвсякъде. И в тежката ще ги мели, ако си запази формата (макар че вече егн-то си казва думата) - единствено с Нгану ще е интересно, защото оня урод ги сваля с докосване.   

 

Link to comment
19 hours ago, gboy said:

 - единствено с Нгану ще е интересно, защото оня урод ги сваля с докосване.   

Аз си мисля че Джоунс е твърде интелигентен боец за Нгану. Просто ще успява успешно да избягва тежките удари подобно на Стипе или също като него ще може да поеме успешно няколко. Мисля, че ще доминира с борба, клинч и кикове.

Аз мисля, че едиствено ще има проблеми със Стиопич, който е доказал че също има високо fight IQ и умее да се нагажда според противника си. Блейдс е интересен случай, но Джонката е показал и че лесно се справя с grapplers.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...