Jump to content

UFC Fight Night "Lewis vs. Oleinik" - 8 август 2020


neshev

Recommended Posts

Стискам палци чичо Оли да го навърже на фльонга дебелия калмук и да го прати да търси майка си. :happy:  Не харесвам дебелаци, дето размятат ръцете като мелница и чакат само да им влезе тупалката. Тъпо, че Багата не го събори още един - два пъти и не му взе решението.  

Тежката категория на UFC в момента е пълен смях, щом Алексей на години за пенсия й е сред елита, както и Дерик Люйс. На всичкото отгоре Стипето и Кормие си се бият вече години наред за титлата и за другите - нищо. Нгану смля сума ти народ за секунди, но седи и чака отстрани. Същото и за Къртис Блейд. Тези двамата засега изглеждат единствените читави бойци. Всичко надолу до десетката е пълна скръб. Старите кучета са далеч от добрите си години, младите за нищо не стават. 

 

Link to comment
HEIDENREICH
14 hours ago, gboy said:

   Не харесвам дебелаци, дето размятат ръцете като мелница и чакат само да им влезе тупалката. 

Заболя ме, жестоки думи :( .

 

Link to comment

Получи се еднотипен нокаут с този, който Walt Harris нанесе на украинеца. Летящо коляно, Oleinik опитва да контрира с overhand, но си оставя брадата открита за деснячката. Браво на Lewis и екипът му, които явно доста добре са разучили опонента им. Първият рунд беше интересен. Самият Lewis форсира битката на земя, където Oleinik имаше предимство, но Lewis се държеше изненадващо добре. Все пак, точно на земя винаги е бил доста посредствен, но явно е работил тук и добре се защитаваше. Това, че е тюфлек и има дебел врат, в тази ситуация му помогна. :D Би рекорда за най-много нокаути в дивизията и отново се намърда в борбата за титлата. Съмнявам се Ngannou да си даде title shot, тъй че вероятно ще се насочат към Blaydes vs. Lewis. Тъкмо да се тества отново срещу силен борец.

Chris Weidman успешно се завърна в най-добрата си дивизия и записа не лоша победа, макар че съперникът му настояваше да му играе по свирката, дори когато видимо имаше предимство в размените на крака. Въпреки тази победа, Weidman изглежда далеч, много далеч от най-добрите си години. Предполагам ще използват тайминга да го пуснат срещу Derek Brunson. 

Link to comment

@HEIDENREICH , ние не сме дебели с тебе, бе :glare: Ние сме наднормено-симпатични. А Люйс си е дебелак-ветрило.

 

Жалко, че би тая вечер, сега ще трябва да му слушаме глупостите как вече бил Шишко 2.0 и направо е невероятен в октагона. То техника, то чудо, че и свалил бил шкембето, много станал бърз.  :laugh: Оленик първия рунд си пролича, че е сто пъти повече боец от него. Просто човека гони точки за пенсия вече, че в Русия системата е много строга в това отношение. Още малко му остава :D 

Луис се надявам да го видим срещу Къртис Блейдс, ако Къртис се съгласи, че той май решил да чака тайтълшот. Или барем срещу Розенструйк - там да става купона :) 

----------

Уайдман с добро завръщане. Корав опонент победи. :beer: В средната има достатъчно интересни имена, за да направи някой легендарен мач. За нещо повече не ми се вярва да има време (и желание). 

 

Link to comment

Lewis ми беше един от фаворитите в категорията докато не победи Багата. Изкара късмет, че е мазното кюфте и руснака не успя да го заключи, но като цяло вече доста пъти видяхме, че има доста пробойни в играта му и ако някой не му играе по свирката бива разкрит. Един мач с Розенструк (или там както се произнася) няма да е зле. 

 

Уайдман изобщо не ми хареса и не мисля, че има някакъв шанс срещу някой от топ 5. Далеч е от това което беше и според мен след като му изтече договора ще го видим в Белатор. 

 

Beneil Dariush според мен показа много добра и игра и заявка за бой с някой от топ 5-10. Още през 2015 когато пак беше направил серия от победи ми хвана окото, а с годините става все по-добър. Определено е един от фаворитите ми в категорията. 

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...