Jump to content

AEW Dynamite - 29 юли 2020

neshev

Recommended Posts

nWoHulkster

Woo woo woo... I knew it. :) Просто нямаше как Cody да не си докара дружката Zack Ryder в AEW. Леко безличен ми беше дебюта. Ако имаше публика сигурно щеше да има голяма реакция, ама уви. Интересно ми е да видя WWE lifer като Ryder какво ще може да направи на друго място.

Отделно, Cameron (Ariane)? Това беше яко random. Тая мадама не беше се появявала в кеч шоу откакто WWE я уволниха преди 4 години.

The Olimpic Hero

Жалко, че тези дебюти се пропиляват без публика. Знам, че самите кечисти имат нужда от работа и пари, но ебаси, ужасно е така. И тук в AEW колко хора дебютираха без публика - Matt Hardy, Luke Harper, Zack Ryder, The Revival... и в IMPACT Wrestling същата работа. Дроп, дроп, дроп. Аз лично не мога и не мога да свикна да гледам кеч без публика. Та продължавам да съм в почивка от кеча, вече 4 месеца не съм гледал абсолютно нищо освен някакви клипчета от по 1-2 минути.

17 hours ago, The Olimpic Hero said:

Жалко, че тези дебюти се пропиляват без публика. Знам, че самите кечисти имат нужда от работа и пари, но ебаси, ужасно е така. И тук в AEW колко хора дебютираха без публика - Matt Hardy, Luke Harper, Zack Ryder, The Revival... и в IMPACT Wrestling същата работа. Дроп, дроп, дроп. Аз лично не мога и не мога да свикна да гледам кеч без публика. Та продължавам да съм в почивка от кеча, вече 4 месеца не съм гледал абсолютно нищо освен някакви клипчета от по 1-2 минути.

Съгласен съм напълно, но не е и само това. Преди се говореше, че няма кейфеб, преди ако е нямало сега не знам дали въобще съществ.ува. Всеки си лафи квото си иска, говори се за образи дори на шоутата, абе пълен дроп. Всички кечисти са приятели между компаниите и дори вече не се хранят, а открито си правят интервюта и подкасти заедно. Ясно, че е заради короната, но просто я няма тая тръпка, некво супер ебано е и дори Скалата вс Остин да направят няма да ме ебе.

Целта на кеча е да те филмира че е истина до няква степен. Това не е кеч в момента. Да, AEW все още предлагат некви неща (от това което съм прегледал), но няма как да ме интересува, като няма публика и се шуутва на всяко второ промо.

Зак замязал малко на АЛФА, така и трябва. На мнение съм, че AEW  се справят много по-добре от WWE по време на ковид. Въпреки че финансово WWE сигурно ги ебат отвсякъде, но да се надяваме че в дългосрочен план публиката ще помни това и ще сере на вве-то.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...