nWoHulkster Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Woo woo woo... I knew it. Просто нямаше как Cody да не си докара дружката Zack Ryder в AEW. Леко безличен ми беше дебюта. Ако имаше публика сигурно щеше да има голяма реакция, ама уви. Интересно ми е да видя WWE lifer като Ryder какво ще може да направи на друго място. Отделно, Cameron (Ariane)? Това беше яко random. Тая мадама не беше се появявала в кеч шоу откакто WWE я уволниха преди 4 години. Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Жалко, че тези дебюти се пропиляват без публика. Знам, че самите кечисти имат нужда от работа и пари, но ебаси, ужасно е така. И тук в AEW колко хора дебютираха без публика - Matt Hardy, Luke Harper, Zack Ryder, The Revival... и в IMPACT Wrestling същата работа. Дроп, дроп, дроп. Аз лично не мога и не мога да свикна да гледам кеч без публика. Та продължавам да съм в почивка от кеча, вече 4 месеца не съм гледал абсолютно нищо освен някакви клипчета от по 1-2 минути. Link to comment
Hachiko Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 17 hours ago, The Olimpic Hero said: Жалко, че тези дебюти се пропиляват без публика. Знам, че самите кечисти имат нужда от работа и пари, но ебаси, ужасно е така. И тук в AEW колко хора дебютираха без публика - Matt Hardy, Luke Harper, Zack Ryder, The Revival... и в IMPACT Wrestling същата работа. Дроп, дроп, дроп. Аз лично не мога и не мога да свикна да гледам кеч без публика. Та продължавам да съм в почивка от кеча, вече 4 месеца не съм гледал абсолютно нищо освен някакви клипчета от по 1-2 минути. Съгласен съм напълно, но не е и само това. Преди се говореше, че няма кейфеб, преди ако е нямало сега не знам дали въобще съществ.ува. Всеки си лафи квото си иска, говори се за образи дори на шоутата, абе пълен дроп. Всички кечисти са приятели между компаниите и дори вече не се хранят, а открито си правят интервюта и подкасти заедно. Ясно, че е заради короната, но просто я няма тая тръпка, некво супер ебано е и дори Скалата вс Остин да направят няма да ме ебе. Целта на кеча е да те филмира че е истина до няква степен. Това не е кеч в момента. Да, AEW все още предлагат некви неща (от това което съм прегледал), но няма как да ме интересува, като няма публика и се шуутва на всяко второ промо. Link to comment
prenti Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Зак замязал малко на АЛФА, така и трябва. На мнение съм, че AEW се справят много по-добре от WWE по време на ковид. Въпреки че финансово WWE сигурно ги ебат отвсякъде, но да се надяваме че в дългосрочен план публиката ще помни това и ще сере на вве-то. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.