Jump to content

UFC: Khabib и Gaethje ще се бият на 24 октомври


neshev

Recommended Posts

Още няма информация къде ще се проведе, но изглежда всичко е договорено. Радвам се, че Хабиб не се пенсионира след смъртта на баща му. Сигурно ще е много надъхан, за да може да посвети евентуалната победа на него. 

 

 

Link to comment

Да видим какво оправдание ще измислят този път от щабът му. Гаранция, че такъв мач няма да има, поне не на 24 октомври. 

  • Upvote 2
Link to comment

Това може да се превърне в най-големия мач въобще в историята на UFC. Gaethje не е това момче дето загуби срещу Poirier. 

Link to comment

Ако този мач се състои, съм почти сигурен че Хабиб ще яде дървото. Гейджи скача здраво напред с тупаниците, и резюмето му е на добър борец, та мисля че ще може да се защитава срещу сваляния на земята. надявам се смъртта на баща му да не се отрази на представянето му, но съм сигурен че ако изгуби, ще го представят така.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Гледам се заговори по-сериозно за GSP като евентуален финален опонент на Khabib. Планът му е да направи 30 победи и да се пенсионира. 

Динята се дърпаше за подобна битка, но явно вече не го ебе, защото самият той започна да надъхва за нея. Принципно, GSP няма да се хвърли в битка, ако не е уверен, че ще я вземе. Би било много интересно да го видим срещу Khabib, макар че Gaethje е напълно способен да наебе подобни планове. 

Link to comment

Според мен Динята вече грам не го ебе за дивизии и рангове и особено в сегашното положение ще направи всичко възможно да буква мачове които биха носили големи ППВ продажби. Ако това с GSP не стане, ще направи всичко възможно да върне Конър за мач с Хабиб. Което обаче е силно зависимо дали Хабиб ще бие Гейджи, което както казах, за мен не е съвсем сигурен мач.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...