Jump to content

UFC on ESPN "Whittaker vs. Till" - 26 юли 2020


neshev

Recommended Posts

Специално тебе кво те ебе, като няма да платиш за нито едно от двете шоута? :D 

Link to comment

Как, бе? Макс спорт да не ми го дават безплатно ?  :D Плащаме си за шоутата и още как. Даже обмислям да пусна и UFC FP, ама ще е на най.важната дата от месеца - nazaplata :D

 

Link to comment

 Добър ME се получи. Очаквах Bobby Knuckles да спре Till още в ранните рундове, но англичанинът се оказа изключително корав. Може да не съм фен на стила му, но MW изглежда неговата дивизия. Успя да свали в нокдаун Whittaker и в клинча седеше доста добре. Може би кардиото му го провали, а Whittaker е доста опитен в 5 рундове битки и знае какво да направи, че да вземе решението. Забелязва се някакъв спад във формата на Whittaker, но на него му се събраха доста контузии и брутални битки.

Shogun и Lil Nog се раздадоха. Ясно е, че битката не беше особено технична и далеч от класика, но двамата са много далеч от пика им, а и самия спорт отдавна ги е задминал. Ако имаше щастие, Shogun щеше се да пенсионира тук, с една доста прилична победа, но очаквам да продължи да се бие, докато не го пуснат на някой младок, който да му ебе майката.

 

Werdum изненадващо за мен успя да предаде Густафа още в първия рунд. Изненадващо, защото в предната битка изглеждаше покъртително. Но явно тогава идваше от доста време неактивност и това е оказало влияние. Тук седеше доста по-добре, а на земя е може би най-добрият HW в историята. Жалко за Густафа, така и не си намери мястото тоя човек, може би трябваше да остане пенсиониран.


Няколко думи и за Khamzat Chimaev, около когото има огромен hype в момента. В рамките на 10 дена, доминира два опонента, в две различни категории. Бие се като Khabib, говори като Khabib, сигурен съм, че Dana е оцапал гащите при мисълта, че ще има такъв боец при WW. Ще е много интересно да го видим срещу по-сериозни опоненти. 
 

Link to comment

Много ми е тъжно за Густафсон, може би най-добрият боец който така и не се докопа до злато, така като гледам няма и да се докопа. Специално в тази битка, не мисля че беше срамна загубата му, Вердум е може би най-добрия BJJ експерт в ММА, със сигурност най-добрия при тежките, успя да предаде Федор за минута в прайма му. Густафсон, просто беше хванат бързо в ненодходящо положение. Вердум си каза преди мача че иска да напусне UFC и това му беше последния мач в договора, така че го виждам да отива към Белатор или ONE. Освен ако след тази победа не му предложат добри пари, което не ми се вярва понеже е на години. 

Така че Густафсон, може да си пръдлжи напред без тази загуба да му се отрази особено, в standup-a е един от най-добрите и смятам че може да победи повечето в десятката.

Браво на Whittaker още една победа и може да получи реванш за титлата. Cannonier е контузен, та един мач с Джак Хермансон за претендент никак не е изключен до края на годината.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Пол Крейг с брутален събмишън.:beer:.

 

Лил Ног и Руа са си легенди и направиха добър олд скуул въргал. 😎 И аз мисля, че на Шогуна му е време да окачи ръкавиците, но тъй като няма да го направи, то може би точно Крейг е човека, срещу който искам да го видя. Двамата направиха равенство и един реванш си е логичен след тия мачове. 

 

Вердум е майстор на жиужицуто и винаги е удоволствие да го гледа човек. Годините си минават, но техниката си техника и тя си остава. На земята Густафсон нямаше никакъв шанс и трябваше основната му цел да е да си проведе мача в стойка. Той още първия рунд позволи да бъде смъкнат на земята и то по най-тъпия начин. Еми ... кво да очакваш. Трябваше да си остане в пенсия. 

 

Дарън Тил вечно ще си остане просто един добър боец, въртящ се в десетката, а понякога дори в петицата, но никога няма да е на върха. Уитакър може и да не е в пика си, но в момента ми изглежда като един от основните претенденти и аз също мисля, че е на една победа от тайтълшот. 

 

Добра галавечер се получи, наистина много силен кард като за безплатно шоу. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...