Jump to content

Mike Tyson се завръща срещу...


Recommended Posts

Според Kevin Iole, Mike Tyson ще се завърне в бокса срещу Roy Jones Jr! 

Битката ще е 8 рундова и няма да се впише в официалната статистика. Очаква се шоуто да включва боксови и MMA битки, но все още няма дата на провеждане.
 

 

Link to comment

Някъде срещнах 12 септември като дата.

 

Иначе за самото събитие - цирк в действие и излагане на дядовци.

Link to comment

Че той Рой Джоунс си има мачове и 2018-та, баси :blink: Явно мисли да се бие до пенсия. За дядо ти Майк, кво да говорим - човекът си прави шоу и това си е. Това ще е кеч мач, без значение как ще го представят. Не вярвам и една тупалка като хората да си ударят. 

 

Link to comment

Да, 12 септември е датата, която се тиражира. И явно шоуто ще е някакъв пълен freakshow, щом ще викат някакви YouTube-ъри и бивши НБА играчи. :lol:

 

Quote

Former NBA player Nate Robinson and YouTube star Jake Paul will fight Sept. 12 as an undercard to the Mike Tyson-Roy Jones Jr exhibition, they told The Athletic.

 

Link to comment

Най се кефя като някой гледа клипчета на Тайсън как тренира в днешни времена и вика " е тоя ше бие и Антъни Джошуа ако иска"... Пълни дебили

 

Тайсън след 3 рунд няма да има въздух въобще. Ако ще става шоу ще бъде първия рунд, после ше бъде тегаво да се гледа

Link to comment
  • 2 weeks later...

Шоуто е отложено за ноември.

 

 

Твърди се, че хората на Тайсън са преценили, че така ще увеличат още повече очакването.

 

Link to comment
  • 3 months later...
The Olimpic Hero

Тотален ташак. Е, какъв е смисълът от този "мач" изобщо?

               

Link to comment

Железния и RJJ си беше порно, както се очакваше. :lol:

 

Tyson танцуваше и 90% от ударите му бяха в тялото на Roy Jones, барем не го нокаутира, ако метне нещо горе. Но, мамка му, дали не се движи отлично? Петдесет годишен и e в отлична форма, със сигурност донякъде резултат на стабилна химия, но тези движения, тази техника... 

 

Seth Meyers Yes GIF by PeacockTV

 

Пък накрая и стабилно изнасилиха буукмейкърите с това изнасилено равенство, което удобно им отваря възможността за реванш.

 

Това е положението. Няма да се изненадам, ако това PPV е изчистило милион продажби. И чисто като ниво не е толкова зле, че кежуълите да вирнат глава. Напротив, гледайки Tyson, как да не си надъхан за още? :D

Link to comment

Нешович, според теб ако не беше това малоумно правило да не се нокаутират, Тайсън щеше ли да го свали ?

 

Link to comment

Имам чувството, че можеше да му ебе майката още първия рунд. :D Roy Jones отдавна не е това, което беше. Рефлексите му са чао, брадата му е чао. Първият точен удар в главата и щеше да е на пода. 

 

 

 

Link to comment

Двете бокс величия си изпълниха ролята. Дадоха хляб на плебеите, и им вземаха парити. Като изпълнение и качество го оприличавам на Първично Подземие на хюмнето Шен Макмен. 

Ако искат завръщане на боксовият ринг на дърти години, след години отсъствие - да видят бате си Мики Рурк както прави. :cool: Да вземат листче и химикалче и да водят записки. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
The Olimpic Hero

Ако е вярно това, Mike Tyson все още е огромен draw, даже и за този демонстративен мач. Това значи, че със сигурност ще продължи с битките.

               

Link to comment

Тия кретени няма да дадат 5 долара, за да гледат истински бокс, ама са се оръсили масово, за да видят как Майк Тайсън и Джуниър разцъкват спаринг, баси.... Даже не съм го гледал още и нямам и особено много мерак, честно казано.

 

Link to comment

Да не забравяме и Logan Paul. Новата изгряваща боксова звезда. :D

 

Говори се, че Тайсън е прибрал 10 милиона за този спаринг, колко му е да прибере кинтите на балъците още 2-3 пъти? 

Link to comment
The Olimpic Hero

Ивендър Холифийлд се точи, че даже и 60-годишният Бъстър Дъглас. Според мен най-доброто обиране на балъци ще направят при осъществяване на трилогия с Холифийлд.

               

Link to comment

Може на КечМания да напрви мач с Гробаря, който вече ще посследен - последен, съвсем последен, изключително, безкрайно, тотално вече окончеталено последен, финално краен вече бой на Тейкър. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...