Jump to content

Защо не се записахте в Сезон 8 на Мафия?

The Olimpic Hero

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Radox said:

Е нищо, сега ще е ултра-сезона 9 ;)

Ако е на есен, има шанс.

1 minute ago, neshev said:

Диалогът в тролене с клипове ли се състои? Да знам на какъв език да комуникираме. :lol:

Бяхме се разбрали за някакъв относителен общ график, или поне аз останах с такова впечатление. След като се дадоха индикации, че няма да си сътрудничим, обръщението беше напълно сериозно. Съборете шибаната стена. :D

Posted
8 minutes ago, THE ENEMY said:

Бяхме се разбрали за някакъв относителен общ график, или поне аз останах с такова впечатление. След като се дадоха индикации, че няма да си сътрудничим, обръщението беше напълно сериозно. Съборете шибаната стена. :D

Това ли е проблемът? :unsure:

Сериозно, след като редовен сезон, с месец пауза, събра едва 8 човека, последното на ума ми е да мисля за ОМЕРТАТА и как да не ви настъпя. В момента, когато няма хора за един нормален сезон, всички "графици" отиват на майната си. Единствените ми надежди са в Radox, който за мен има правилния подход.

Мнението ми за ОМЕРТАТА е ясно, споделял съм ти го много пъти. Ще го напиша и тук за да е ясно. ОМЕРТАТА е една чутовна тролня, която успешно разцепи Мафията. Аз няма как да я подкрепям или да "преговарям" с нея. 

Иначе не се боря за нищо. Просто някой трябваше да се нагърби. Все повече се убеждавам, че една чиста, и най-вече честна Мафия в BWC, е загубена кауза, но се мъча да правя нещо. Иначе най-лесното е да вдигна ръце и да насера. Но според мен, за бъдещето на играта, трябва да има ясни правила и те да се спазват. Това е. Ако останалите искат друго, нека да се записват в ОМЕРТАТА, поне да е ясно.

Posted
50 minutes ago, THE ENEMY said:

Ако е на есен, има шанс.

Преди 1 септември нема да е. Нека има изгладняване за Мафия :D

35izpu1.jpg

Posted

Аз даже бих казал, че трябва да се гони края на септември, форума е празен, няма смисъл, хората излязоха НАВЪН, на повечето не им пука дали е мафия, омерта или КУРНЯ, дали 3-4 човека са се отказали, защото не им харсева дадено нещо в един сезон не ефактор, щом преди имаше глад за играта и се записаха за 10 минути - 16 човека, то просто сега няма хора, септември-октомври ще има хора.

Posted

Добре, ще го правим още по-късно ако трябва. Важното е да поутихне пренасищането и да има ГЛАД ЗА МАФИЯ! :D

35izpu1.jpg

Posted

Чисто и просто,от 1-ви до 20 юли бях в отпуска. Баш тогав,а ако се беше пуснал сезона,веднага се записвах. Той взе,че почна (или както чета ) не е почнал, ден -два преди да се върна на работа, тая мръсна дума работата. На бачкането не мога да влизам,от телефон е кенеф да се следи, още повече да се пише. Или ще съм макс в играта или не, путкенско -аматьорски извинения от сорта на :ма то няма да мога да следя много и т.н.т не са ми в стила,за това не се записах.

3kuoda.gif

StoneColdFaN
Posted

Накрая враждата на годината ще бъде "ОМЕРТАТА срещу играта Мафия". :)

Posted
2 hours ago, yaripim said:

Чисто и просто,от 1-ви до 20 юли бях в отпуска. Баш тогав,а ако се беше пуснал сезона,веднага се записвах. Той взе,че почна (или както чета ) не е почнал, ден -два преди да се върна на работа, тая мръсна дума работата. На бачкането не мога да влизам,от телефон е кенеф да се следи, още повече да се пише. Или ще съм макс в играта или не, путкенско -аматьорски извинения от сорта на :ма то няма да мога да следя много и т.н.т не са ми в стила,за това не се записах.

Добре, че в МЕГАСЕЗОНА под номер 9 няма да има значение как пишеш и ще участвуваш ;)

35izpu1.jpg

Posted

Мега сезона дано да е края на Ноевмри , че тия с поканите като гледам , 1/4 нямат намерение да играят. 

StoneColdFaN
Posted

Имам усещането, че ако не се съберат достатъчно желаещи в МЕГА СЕЗОНА - Радох ще нахрани целия форум. :(

Posted

Ами никога не ме е кефила тази игра, спамили са ме в чата да се записвам, но лично за мен е доста лимитирана и безинтересна :D  Отделно като страничен наблюдател имах чувството, че в понеделник почва Сезон 3, в петък почвате сезон 4, почвате сезон 6 без да сте нагласили както трябва сезон 5, а правите и идеи и концепции за сезон 10 примерно... :D Всичко това много ми прилича на безкрайните драфтове, сплитове, ребрандване на WWE...уж ново начало, свежи нови мейн евентъри ама накрая пак същия кур

9MLnN5Y.gif

Chicky Ricky
Posted

Аз и никога няма да се запиша за Мафия, щото съм бавноразвиващ 😕 Може някой ден ,ако ми платят началниците да се запиша за Омерта 

• 1 month later...
Posted

Готови ли сте??

Posted

Не , никой няма да се запише , ама може да пробваш. 

Posted

Чакайте още малко, пак да ни затворят по къщите. Тогава ще има народ. Сега всеки се е изпънал на някой плаж в Гърция.

Posted
2 minutes ago, kabakov said:

Сега всеки се е изпънал на някой плаж в Гърция.

Или протестира... :happy:

Posted

А да вярно. Тези ги забравих. То и никой освен софиянци, не ги отразява.

Posted
22 minutes ago, kabakov said:

То и никой освен софиянци, не ги отразява.

Никой освен целия свят... и Данито Кирилов. Скоро ще последват още оставки, преди около половин-един месец предрекох последователността на събитията и за момента прогнозата ми се оказва доста точна. Дано продължат все така да не отразяват протестите:cool:

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Posted

Мега сезона с номер 9 наближава...

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
Posted

Айде ве, ще играем ли. Няма как и никога не можете да надминете играта, която показах в Сезон 5! Въпреки това се пускам отново в сезоните и очаквам някой да ме надиграе. Никога не се случва. Чакам човека, който ще ме надиграе в тази игра. Давам ви шанс, така че трябва да сте ми благодарни.

Posted
39 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Айде ве, ще играем ли. Няма как и никога не можете да надминете играта, която показах в Сезон 5! Въпреки това се пускам отново в сезоните и очаквам някой да ме надиграе. Никога не се случва. Чакам човека, който ще ме надиграе в тази игра. Давам ви шанс, така че трябва да сте ми благодарни.

Никой няма да захапе на този евтинджоз. Всеки чака ОМЕРТА!

Posted
On 8/27/2020 at 10:58 PM, The Olimpic Hero said:

Поздрави от сезон 2. :)

Posted

Следващият редовен сезон е 9. Radox ще прецени кога той ще се проведе.

Аз винаги съм готов да проведа сезон, стига да има желаещи. 

Имам готов формат за 10 човека, без нощна фаза, който ще свърши за 4 дена. Ако се намерят 10 човека, бих го провел още утре, както се казва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...