Jump to content

Защо не се записахте в Сезон 8 на Мафия?

The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

След като 8 сезон пропадна, нека потърсим причините.

Кажете какво ви попречи да се запишете в сезона?

- Липса на време, работа, лято е

- Скандалите около последните сезони

- Разцепването и отделянето на някои играчи в Омерта

- Постоянното повтаряне, че Мафия е умряла

Споделете. Мнения, които са тролни или несериозни, ще бъдат изтривани.

Има ли според вас конкретен виновник за падението и КОЙ е той?

Като страничен наблюдател казвам, че мафия изживя своя пик по време на пандемията. Хората сега са заети, времето е хубаво, а и бая сезони направихте за отрицателно време, което допълнително "засити" участвалите. Отделно след преместването в отделен раздел повлия негативно. 

Ебати ненужната тема. Скоро да очакваме ли - Защо не срахте днес? Реално по тази игра запалени стабилно са 5-6 души, другите са междинни участници, които явно просто нямат нужното време през лятото. Не че есента ще се съберат 16 души, то във форума в момента едва ли имаме толкова активни. Просто покрай вируса, мъчението кеч без публика и т.н. форума е полу - жив. Дано след време, когато кеча си е с публика и отново го гледат повече от 4 души във форума да се оправи и нивото на самия форум.

ЧОТУДЕ

Причините за пропадането на сезона вероятно са всички по малко. Това, че мерките срещу Коронавирус отпадат и е лято със сигурност е една от основните. Иначе за мен предишния сезон трябваше да се доиграе. Не беше редно спрямо водещия и той трябваше да вземе това решение. Не мисля, че провинението на Мариян беше толкова голямо, че да съсипе цял сезон. Да не говорим, че беше и междинен. Просто трябваше да му се направи забележка и дотам. На мен проблемът ми беше с неактивните участници. Иначе изглежда, че вече всички са си взели поука и не се записаха, тъй като няма да могат да играят. По-добре даден сезон да не се проведе, отколкото половината играчи да не пишат.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Не се записаха, за да се надъхат по яко за МЕГА СЕЗОНА под номер 9, в който ще участват всички 20 поканени!

35izpu1.jpg

Олимпик, как ще разбереш какви са форумните нагласи без да пуснеш анкета:D 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

39 minutes ago, MJ23 said:

Ебати ненужната тема. Скоро да очакваме ли - Защо не срахте днес? 

Това всеки ден се обсъжда в irc канала #bWC. 

Иначе, бях се записал за сезона. Предполагам, че понеже е лято, въпреки че е нетипично за бвц потрибитилити, водят нормален начин на живот, излизат, ходят по морета и т.н.

Сезонът отменя ли се или само се отлага?

Яд ме е щото Нешката хайпваше от доста време и според мен щеше се получи интересно. Отделно беше вкарал доста нови и интересни роли и щеше да се получи интересно. Цялото тва сране по играта от определени бастуни повлия негативно според мен. Естествено факта ,че е лято и хората след карантината са като отвързани и обикалят постоянно също е голям фактор. Според мен есента или зимата отново ще се играе стабилно. 

Доста съм зает сега и нямам време да чета всички коментари и да търся някаква грешка, която издава, че са мафиоти (ако бях гражданин). 

Отделно и самите чатове с водещите доста ме дразнят. Примерно в един сезон Олимпик помолил Енеми да измисли нещо интересно. Демек водещия се включва в играта под някаква форма. И всеки сезон водещия си пише с някви свои близки от форума за сезона, а сезона в този момент си върви. Е това подценява нормалните играчи като мен примерно. За това и казах да се записват за на Нешев сезона, щото човека не е някъв лигоч.  Играчите пък си показват чатовете с водещите като някви путки и целия смисъл се губи. 

Трябва да се намери смисъла вече за да започне пак да се играе. Такива чатчета с водещи и разни схеми от водещите лично към играчите въобще не трябва да се допускат. Отделно трябва да има и помощник водещ, защото много водещи не ъпдейтват гласовете често, което пак убива целия смисъл на играта. В момента играта е заприличала на футбол при който може да си вземеш топката в ръце и да тичаш с нея да вкараш гол.... 

4 hours ago, Farest said:

Доста съм зает сега и нямам време да чета всички коментари и да търся някаква грешка, която издава, че са мафиоти (ако бях гражданин). 

Отделно и самите чатове с водещите доста ме дразнят. Примерно в един сезон Олимпик помолил Енеми да измисли нещо интересно. Демек водещия се включва в играта под някаква форма. И всеки сезон водещия си пише с някви свои близки от форума за сезона, а сезона в този момент си върви. Е това подценява нормалните играчи като мен примерно. За това и казах да се записват за на Нешев сезона, щото човека не е някъв лигоч.  Играчите пък си показват чатовете с водещите като някви путки и целия смисъл се губи. 

Трябва да се намери смисъла вече за да започне пак да се играе. Такива чатчета с водещи и разни схеми от водещите лично към играчите въобще не трябва да се допускат. Отделно трябва да има и помощник водещ, защото много водещи не ъпдейтват гласовете често, което пак убива целия смисъл на играта. В момента играта е заприличала на футбол при който може да си вземеш топката в ръце и да тичаш с нея да вкараш гол.... 

Кои водещи си пишат по време на играта? Аз мисля, че поне водещите спазват правила.

4 hours ago, Farest said:

Примерно в един сезон Олимпик помолил Енеми да измисли нещо интересно. Демек водещия се включва в играта под някаква форма. 

Я кажи в кой сезон е било това, че май съм го пропуснал. :D

Отиваме на етап - Закривай.

Явно дори и във най-обикновена форумна игра, от която не печелиш нищо и е просто за кеф, има хора, които гледат да се правят на по-по-най от останалите...

10 hours ago, Enough* said:

Сезонът отменя ли се или само се отлага?

Отменен е на този етап и продължаваме със сезона на Radox, когато прецени, че е удачно да се проведе 

Оттам нататък ще се прецени как ще се процедира. Възможно е да махнем графика и да правим сезони, когато има желание.  Стига да има 16 мераклии, бих провел сезона още днес.

За мен хората, които провалиха играта са всички, които си мислеха че е много "умна" стратегия да питат определени играчи в какъв цвят водящия им е пратил ролята. Това беше едно цялостно излишно задълбаване, което не само провали определени дневни фази в безкрайно глупави дискусии, доведе до множество скандали и промени на правилата и впоследствие - до тази "раздяла". Няма да посочвам имена, тези хора си знаят кои са. Ако играта се играеше както си трябва - със смислени дискусии, нямаше да има толкова раздразнени хора и щеше интереса към играта да се задържи. Това е моето мнение. + това аз нямам нищо против Нешев, но смятам че той постъпи много крайно в предишния сезон, който трябваше да се доиграе по мое мнение и много хора може би са изнервени от това и не се записват в неговия сезон. Аз лично съм надъхан все още да играем ако все пак се съберат хора.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

HEIDENREICH

Тъй като е зададен въпрос ще кажа няколко причини, макар чр точно нешев и Olimpic ме познават и знаят при мен какви са причините.

Ще започна само с мен по ред на номерата;

1. Пренасищане - сезони + междинни сезони , просто твърде много стана, то всеки месец имаше. Даже да ги следя като читател се уморих

2. Лято е бе  хора,  докато не са ни затворили пак , човек има други забавление освен да виси само на компа. Верно работещите на компютер или в ОФИС  може да утрепват време и да играят през работно време, но ето даже аз напоследък съм заринат с работа като никога. Отделно иде сезона на морето и странджанките ( ПРИНЦЕСИ СА БЕ , МАМА ВИ ДЕБА СЕЛСКА)

3. Това важи само за мен  и би трябвало да е причина номер 1. Забавно ми беше да чета как гражданьете са думнали поредния си колега и как чичо Митко или Асен нямат вярно предположение , но ако играеш като обикновен гражданин без роля играта може да стане доста тъпа. Свежда се до това 

Играч 1 " Ти си мафиот ве! '

Играч 2 " Не , не съм"

Играч 1 " Тогава защо в 11, 34 каза еди какво си, това е различно от обичайните ти глупости, отделно не отговори на поста ми от 10,37"

Ясно, може да се приложат стратегии, психология, управление на тълпата и прочее , но за 6-7 сезона мисля че видяхме всичко което може да се направи, поне от настоящите участници.

4. Прекали се с технически подробности. За мен си беше пълно насиране и путьовщина желанието на чичо Митко да прекрати още 5 сезон заради нарушенията на Радокс , реално шокате канчетата на водещите и им давате наклон на хуя за собствената им игра. За мен даже Чотуде бе ошамарен пресилено. Да, допусна грешки и да, може би влияят на геймплея, особено ако си супер вманиачен , но тоя лов на вещици бе излишен. Единственият безобразно лош водещ бе U_Think-U _Know -Me , другите си бяха повече или по-малко ок, имаше и перфектни водещи като соки и байкиро.

5. Правилата. Хубаво , за честна игра сте, разбирам ви донякъде ама да се помнят 2 страници правила и да се спазва ИДЕОЛОГИЯТА на играта?? Ай сиктир.

Толкова от мене . Абсолютно ваше право си е да направите сезон когато искате и с каквито искате правила- дали ще има успех си зависи основно от водещия. 

Ако съм на Нешката ще си проведа сезона с толкова хора, колкото са се записали.

Тук се пишат някакви глупости и се хвърлят обвинения, които за мен са безпочвени. 

Единствените две причини са пренасищането и лятото. Играта е омръзнала на повечето и просто няма интерес. Някои играчи участваха в по 4-5 сезона и това им се отразява. Мафия отнема време, а сега всеки е на почивка, със семейството или опъва каиша, за да дръпне пред колегите. 

Такива простотии ,,тоя тип хора са виновни" са нелепи. Това е социална игра и в нея има различни характери и тактики. Един вижда нормална дискусия като едно, а друг я вижда като друго. На мен тези ,,правила", както вече казах, ми идват в повече, но няма да соча с пръст и да търся вината в хората, които ги дъвчеха. Премете, че всичко си има край и това е естествен процес. Може пък след 2-3 месеца, отново да потръгне.

Аз мисля, че няма абсолютни виновници за нищо, принца правилно е казал, че различни характери и т.н., но едва ли някой е спрял да играе, защото друг играч му е неприятен, всеки си преценя като се записва дали му харесва правилата и дали ще има време, в момента в бвц е слабо както всяко лято, нормално е и да няма хора, мисля, че на есен може да се направят игри, защото въпреки всякакви различия по сезони, по характери и т.н., то хората се забавляват с играта и ще се записват да се веселят. Все пак играта не е да си мерим пишките, а да се забавляваме, много от вас знаят, че пиша навсякъде, че съм най-добрия играч, че съм непобедим, но това е ясно, че е гимик за играта, реално го измених много пъти образа, защото имах загуби в междинните сезони, на всеки е ясно, че е шега, играя играта да се забавлявам дори при загуби ми е било кеф, единствено ми е тъпо като ме убият първи ден, а ми се е играело. :)

Драматизира се излишно. Лято е и хората се занимават с други неща, което е напълно разбираемо. Аз лично бях планирал сезона на нешев да е последния в който ще играя за много дълъг период, но тоталните малоумия с правилата и намеса в работата на водещите + прекаленото морално стожерство ме отвратиха тотално и в момента имам нужда да си почина от всичко това. 

За в бъдеще обаче ще е проблем ако еготата продължават да доминират играта. Надявам се по-голямата част да осъзнават, че е идиотско да се конкурираме и да правим хед то хед сезони, при положение, че зорлем се събират играчи и сега. Но трябва да излезе и някой друг с достатъчно топки да го каже на комсомослкия секретар, в момента явно си мисли, че само аз съм на такова мнение. Моята цел не е да преча на някой и ще се опитвам до последно да намирам диалог. 

3 minutes ago, THE ENEMY said:

Драматизира се излишно. Лято е и хората се занимават с други неща, което е напълно разбираемо. Аз лично бях планирал сезона на нешев да е последния в който ще играя за много дълъг период, но тоталните малоумия с правилата и намеса в работата на водещите + прекаленото морално стожерство ме отвратиха тотално и в момента имам нужда да си почина от всичко това. 

За в бъдеще обаче ще е проблем ако еготата продължават да доминират играта. Надявам се по-голямата част да осъзнават, че е идиотско да се конкурираме и да правим хед то хед сезони, при положение, че зорлем се събират играчи и сега. Но трябва да излезе и някой друг с достатъчно топки да го каже на комсомослкия секретар, в момента явно си мисли, че само аз съм на такова мнение. Моята цел не е да преча на някой и ще се опитвам до последно да намирам диалог. 

Аз като цяло все още смятам, че това омерта е ебавка, няма значение как и кое как се казва, също смятам, че разделението е глупаво, но също смятам, че без разделение пак нямаше да се съберат хора, дае съм сигурен. Давам пример с твоя сезон и този на Боботси, едва се събраха хора, просто в момента явно хората нямат време и явно играта има нужда от много дълга пауза, след лятото когато хората не са толкова НАВЪН ще се играе предполагам.

19 minutes ago, THE ENEMY said:

Аз лично бях планирал сезона на нешев да е последния в който ще играя за много дълъг период

Е нищо, сега ще е ултра-сезона 9 ;)

35izpu1.jpg

30 minutes ago, THE ENEMY said:

Моята цел не е да преча на някой и ще се опитвам до последно да намирам диалог. 

Диалогът в тролене с клипове ли се състои? Да знам на какъв език да комуникираме. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...