Jump to content

Мафия 8 - Записване

neshev

Recommended Posts

Това е темата, в която може да се запишете за 8 сезон на МАФИЯ. 

Първо, прочетете и се запознайте с правилата.  Спазването им се изисква от всеки играч, който се записва в сезона. Ако смятате, че няма да може да ги спазвате, по-добре не се записвайте.

Има изискване за поне 1 пост на дневна фаза, но за да се играе играта пълноценно е нужно да се изчитат внимателно всички постове. Отново, ако смятате, че няма да можете да отделите нужното време, не се записвайте.

Записването става единствено и само в тази тема. Ролите са изтеглени предварително, на случаен принцип, и чакат своя притежател. По ред на записване, играчите ще бъдат попълвани в таблица с роли. Сезонът ще се проведе, ако се съберат 16 човека. Успех! :beer:

Участници (8/16):

@Price

@Jack Bauer

@Dudley

@hacky

@kabakov

@Radox

@The Olimpic Hero

Така като гледам как вървят нещата, може да се наложи да влизам резерва в 9 сезон, така че за да е доволен the big boss @Radox - смятам да се поупражня в този сезон как да играя по обрано, изчистено и да не съм мръсен спамер с по 15 мнения в дневна фаза. Записвам се 

Записвам се, дано това, че съм непобедим играч с 130+ IQ да не ви откаже от играта, а да ви мотивира! :)

И аз се записвам. Дано тоя път се завърши без простотиите от последните сезони.

Още 9 играчи ни трябват. Имате още няколко дни да се регистрирате. 

Темповете на записване са доста ниски, но все пак имам надежди, че ще съберем нужната бройка.

Ако това не стане, склонен съм да проведа сезона, стига да съберем 12 човека, което за мен е минимумът за една пълноценна игра.

Ако и това не стане, сезонът ще бъде отменен и ще продължим по графика. 

12 е ташак, най-добре да са 14-16, щото иначе е леко скучно. Иначе предполагам че понеже е лято, бая хора са на Слънчака, чуек, и затова има слаба активност, както тук, така и във форума като цяло.

35izpu1.jpg

Бих се записал, но нямам възможност да отделям толкова време за играта сега. 

Записвайте се хора, нешев е най-адекватния водещ и няма да има лиготии този сезон! 

Добрата новина е, че вече събрахме половината играчи. :beer:

Но трябват още ОСЕМ, тъй че се ЗАПИСВАЙТЕ! Имате до Неделя вечерта да го направите. 

Еми мисля че "мафия манията" в тоя скапан форум приключи. Осрахме и това. Направо закривай.

35izpu1.jpg

За съжаление, няма интерес към сезона и няма как да се запълнят нужните места. Затова, той ще бъде отменен! 

Благодаря на всички, които се регистрираха. Пазете енергия за следващите сезони! :beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...