Jump to content

AEW Fight for the Fallen - 15 юли 2020


neshev

Recommended Posts

Cody  с кафевия джендър достави, ама дано втория следващия път му да сложи някви панталони, че  доста гадно за гледане..

 

Jericho  си е бог на промотата , ама конкретно  в това тоя Ортиз или както му беше името с това мятане като риба на сухо осра цялото положение, дори Spirit squad навремето като DX си заливаха с лайна и зелени течности не бяха такива гмурци

 

Изкефи ме това тийзване с  heel търна на Омега, че като фейс е нещо като шесторазряден кечист от Япония

 

Вики като менуджър на Найла Роуз е странно решение - навремето легитимно си връщах обяда само като я чуя да казва "EXCUSE ME" и  катовсе още си е магнит за heat, ноо защо не я сложиха с някой, който не е шампион и не е в светлината на прожекторите...?

 

Cage и Moxley направиха стабилен мач, ноо след Ланс Арчър, Броди Лий и сега Cagе... Тези си буукват по-зле "чудовищата" и от WWE, няколко седмици газят като валяк и после нахранват  Моксли с тях.. Самия Амброуз малко вече дотегна да е шампион ии  начина по който приключи мача е дебилен.. Хубаво е поне , че Darby Allin се завърна, мислех, че контузията му от Double or nothing е по-сериозна.

 

Оценка: 7/10

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...