Jump to content

AEW Fyter Fest (Част 2) - 8 юли 2020


neshev

Recommended Posts

Metzgermeister

Отборните мачове ми дойдоха в повече и не ми бяха особено интересни, но Джерико и Касиди се сцепиха. Прясно изстисканият непукист ми е от любимците в компанията и ми е малко тъпо, че падна, но Джерико знае как да издигне противниците си, дори когато ги побеждава, така че не излезе слаб от мача. Интересно колко още време ще мине, докато някой ядоса Касиди достатъчно, за да го видим да изнася промо :D 

 

Д-р Брит Бейкър продължава да е забавна и докато е контузена. Биг Суол не ми е интересна по принцип, но гаврите със зъбарката винаги са доста комични и бих ги оприличил на сегментите със Стефани Макмеън от Атитюд Ерата, когато все някой от фейсовете я заливаше или унижаваше.

 

Нямах нищо против и скуоша на Найла над двете джобърки - джендър или не, монстър хийловете са ми едно от любимите неща в кеча, та може да се каже, че ми е интересна.

 

Очите ми изтичаха по Пенелъпи Форд всеки път, когато я даваха. Миналата седмица очаквано загуби, но съм сигурен, че след време ще я видим с титлата. Може би, единственият ѝ кусур е, че не получава време на микрофона, за да си развие образа, а ако съдя по едно нейно шуут интервю с Алиша Ату в ЮТюб, май е и доста резервирана и със слаби ораторски способности, защото имах чувството, че ѝ вадеха думите с ченгел от устата.

 

 

Link to comment

AEW три поредни седмици губят гледаемостта срещу NXT и Тонката, точно като някой путка, взе да се обяснява как всичко било точно. :D

 

 

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...