Jump to content

AEW Fyter Fest (Част 1) - 1 юли 2020


neshev

Recommended Posts

Не разбрах много това и другата седмица PPV -та ли ще бъдат или просто  издания тип RAW special

Link to comment

Чак сега успях да го изгледам. Като цяло мачовете бяха доста добри, но се усещаше липсата на нещо голямо като за спешъл. Ясно е, че това беше по-скоро нещо като пре-шоу за следващата седмица и по-следващата такава, където ще има по-големи мачове и продължение на някои вражди. Проблемът най-вече беше, че нямаше голям мейн ивент. Бях изненадан, че той не беше Коуди вс. Хейгър, при положение, че на доста епизоди Коуди защитаваше титлата в мейн ивента, а и тук беше срещу Хейгър. Може би заради финала на самия мач са решили да не бъде той, но моментът пак си беше интересен. Инче мачът беше доста добър, личи си, че Хейгър се е подобрил доста. Харесаха ми и намесите на жена му и Дъстин, както и финала.

 

Женският мач също беше на високо ниво. Форд ми е една от любимките, надявам се да вземе титлата един ден. Отборните мачове също ме изкефиха, особено откриващия. Всички бяха на отлично ниво и показаха много умения. Добро беше решението Джурасика най-накрая да вземат победа. Обаче вече яко засилват тийза за вражда между MJF и Wardlow. Смятам, че избързват, но пък може да са решили да дадат фейс пуш на Уардлоу, за което ще ги подкрепя. Станаха прекалено много монстър хийловете, от хевиуейтите само Лучазавъра е фейс, а той, въпреки уменията и пуша, все пак по-скоро е комедиен образ. Липсва фейс тип Батиста и може да са решили да дадат шанс на Уардлоу. Но все пак смятам, че е рано за това, а и ще е по-добре такова нещо да стане пред публика.

 

Както казах, не бях радостен от това, че мейн ивента беше мача за таг титлите. Смятам, че Кени Омега все още е голям кечист, а Пейдж е една от най-големите звезди на компанията, но на Best Friends не им беше мястото там. Не че са лоши кечисти и отбор, напротив, но в крайна сметка станаха популярни заради Ориндж Касъди. Едва ли в случая някой е смятал, че имат шанс да спечелят, особено при положение, че нямаха вражда и всичките бяха фейсове. Все пак, моментът с майката на Трент беше готин, а и мачът беше добър. Накрая доста любопитно беше, че Хенгмен беше по-скоро на страната на FTR. Да не би скоро да видим мач 3 на 3 между Elite и FTR/Page? Може и Коуди да се присъедини към вторите в един момент и те да са новите Four Horsemen. Ще видим, ще е интересно следващите месеци.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...