Jump to content

OMERTA


THE ENEMY

Recommended Posts

В BWC, новосъздадения раздел Мафия дълго време беше място за веселие и отмора за многобройна част от потребителите на този славен форум. Но както става с всяко хубаво нещо, когато то е прекалено хубаво за да е истина, все ще се намери някой който да сложи ръце върху него и да обяви монопол. В нашия случай говорим за появата на момченца, спретнати, много добре подстригани, с бели ризки и червени връзчици на вратленцата. В началото те бяха приветливи и усмихнати, но това беше с единствената цел да заблудят останалите и не след дълго започнаха да размахват червени знаменца, да раздават заповеди на всички останали и да се цупят, ако някой не се съгласи с тях. Скоро те се нарекоха комсомол и започнаха да дирижират целия раздел, убивайки желанието на всички да се забавляват в него. И за жалост хората се примириха. Винаги така правят.:(

Примириха се всички, с изключение на двама смели и безрасъдни каубои - Принц10 и ЕНЕМИ, които както винаги пиеха бирите си в близкия бар, докато се забавляват със слуховете за малките момченца които казваха им, били излезли като от Children of the Corn и вземали страха на всички. Не след дълго смехът им престана, защото нашите мочета осъзнаха, че това е и самата истина и на тяхното безхаберие също беше размахан пръст. Тези двама наши герои в последствие бяха единствените които се осмелиха да защитят честта на раздела, размахвайки смело револверите си в неравна битка. Дъжд от коршуми беше това което последва, но тази история не завършва с хепи енд. Каубоите бяха прогонени от собствените им домове и бяха принудени да яхнат конете и да поемат на тежък път след като изгубиха.

 

- Къде ще ходим сега стари ми приятелю? - Попита губещия всякаква надежда Принц 10.

- Отиваме на юг, но ще се наложи да вземем и господин Мафиота когато минем край Ел Пасо, че тези изчадия били разлепили навсякъде обяви за главата му, с по-голяма награда дори от тази за Йоан Запрянов. - отговори стария каубой ЕНЕМИ.

- На юг ли? Че какъв ще го дирим на юг? Там няма нищо друго освен пустини! Пустош докъдето ти се простира погледа! ЕНЕМИ, кажи ми, че не си си изгубил акъла съвсем след битката с онези червеновръзковци? Почваш доста да ме тревожиш напоследък.

- Не вярвам на тези глупости за пустините. Дядо ми ми е разказвал, че ако вървиш достатъчно дълго в посока юг, там се намира свободната земя на "Форумни Игри". Там отиваме стари ми приятелю, по онези земи има някаква необикновена магия, която отблъсква комсомолците, малките им пъргави крачета никога няма да бъдат способни да преминат цялото разстояние до този оазис! - Енеми разказваше все по-разпалено и с плам в очите, по който Принц10 съдеше, че неговия верен другар наистина май е превъртял тотално и нищо не може да сенаправи.

- Ти си превъртял тотално! Превъртял си и нищо не може да се направи! - Отбеляза очевидното Принц 10 - Това са приказки които разказват на малките деца, не мога да повярвам какво ми говориш изобщо! Форумни игри ли, хаха, глупости! Освен това, дядо ти беше пияница и не знаеше какви ги дрънка през половината време!

- Какви ги говориш! Дядо ми си сръбваше, но винаги много добре знаеше какви ги говори, освен това, лично е ходил там, ЛИЧНО!

- Да, ако за това място се тръгва с две бутилки скоч и след това скачаш смело под масата и сънуваш, може и да е ходил там.

- Не ти отива да говориш така за дядо! Но ти ще видиш, ще стигнем до "Форумни Игри" и там ще бъдем свободни да основем новия свят. А дори и да не вярваш, нищо не може да се направи, нямаме друг избор. Ще отидем там и ще пеем песни за млади девойки, уиски и свобода, ще си живеем живота и след това ти ще ми се извиниш за тия дето ми ги говориш за мен и за дядо ми, ще видиш!

- Добре ЕНЕМИ. Ти може и да си стар изперкал глупак, който през половината време се е размечтал прекалено много, а през другата половина просто е прекалено пиян за да го прави, но освен това си и верен другар и в най-големите пакости, а и си прав, че друг избор нямаме. Така че ще яздя с теб на юг към това митично място, но бог ми е свидетел, че ако не го открием, някой ден когато открият костите ни в пустинята, след като сме умрели от глад, пек и жажда, то ще видят как моя скелет е хванал твоя за хилавото вратле и го е сгънал на панделка. - Каза със сериозен тон Принц10, след което двамата се засмяха и продължиха по чакащия ги дълъг път.

 

И така нашите каубои поеха към "Форумни игри"

riders.jpg

TO BE CONTINUED...

Link to comment

ЕНЕМИ и Принц10 бяха изминали дълъг и уморителен път, но все още всичко което виждаха пред себе си бяха безкрайните жълти пустини. Умората си казваше думата с всеки следващ ден, а освен това нищо интересно не се случваше в тази пустош, което да разсее двамата герои, а изгледи да приближават, нямаше. Така те бяха изминали поредния тежък ден от своето приключение с неизвестен край и бяха готови да подремнат за да съберат сили за да продължат към неизвестното, където ги очакваше или фантастичния свят на Форумни игри, за който те мечтаеха да се окаже повече от мит и там да възродят уникалния дух на забавления от ранните времена в Мафия, преди раздела да бъде превзет от малките дечица, пеещи весели песни за комунизъм и цензура. Другият вариант, който и те осъзнаваха бе все по-вероятен, да намерят смъртта си.:( Всяка вечер, когато спираха за почивка тяхната съвест ги преследваше, дали не са постъпили глупаво, дали не е можело и те като всички останали да облекат белите ризки и да вържат червените връзчици, но вече беше прекалено късно. За Форумни игри не знаеха къде се намира и дали имат сили да го достигнат, ако изобщо съществуваше, но от разстоянието което бяха изминали от щата Мафия, те вече знаеха, че нито храната, нито водата би им стигнала да тръгнат обратно, а и конете едва ли биха издържали. Така Принц10 и ЕНЕМИ полегнаха и гледаха звездите, всеки мислещ за своите си неща, докато не заспаха. Но следващата сутрин нямаше да бъде обикновена, както скоро разбраха...

 

Отваряйки очи, двамата каубои осъзнаха, че не се намират на мястото където бяха заспали. Бяха в някаква разпадаща се барака, вързани с въже за някаква греда, като в единия и край имаше куп скелети, а пред тях стоеше човек, който изглеждаше по следния начин:

 

41iuK3RIDyL._AC_UX342_.jpg

Той заговори:

- Здравейте момци! Как я карате тука по тия земи! Хихихи...

- Кой по дяволите си ти и какво искаш от нас? - Побърза да попита ЕНЕМИ, с треперещ от ужас глас.

- А? Вие не знаете кой съм аз? Ама това не може да бъде. Вие се шегувкате с мен, нали правилно съм разбрал?

И двамата каубои го гледаха с поглед доста сериозен и озадачен и на бандита му стана ясно, че те не се шегуват.

- Ама в такъв случай, ще ви разкажа най-вълнуващата история която не сте чували, за славния пети сезон на мафия и най-добрия бандит в историята! О каква славна игра беше това, но за жалост такъв блясък едва ли някога ще бъде възможен да се повтори, което струва ми се убива малко тръпката, но какво пък да се прави, аз нямам вина, че съм толкова много добър. А, да, забравих да ви се представя, аз съм Олимпик Героя - Най-добрия играч на мафия в историята!

 

И така Олимпик измъчва каубоите в продължение на седем часа с историите си и на тях им се искаше просто да ги върне в пустинята без провизии и да ги остави да умрат по един по-малко мъчителен начин.

----------------------------------

 

В същото време в раздел Мафия комсомолците имаха някакво тайнствено масово събитие. Много приличаше на манифестация и те ходеха подредени в перфектен строй, носещи венци, факли и портрети на Ленин и нешев и отиваха към един кол извън селището, на който беше вързан младеж.

- Защо искате да ме изгорите копелета! Нищо не съм ви направил! Аз дори не съм се бунтувал срещу комсомола, моля ви спрете се! Крещеше младежа с всички сили.

- Тихо дамтихам! Каквото и да кажеш, няма да отървеш кожата. Всички знаем, че ти си избрания, а освен това тази тайнствена роля която тийзваш, това го няма в ПРАВИЛАТА! ЩЕ ГОРИШ!!! - чу се глас измежду децата.

 

И така комсомолците изгориха жив дамтихам, а неговите последни думи на кладата бяха - Аз съм АНГЕЛ!

--------------------------

 

И докато ЕНЕМИ и Принц10 вече усещаха, че никога няма да се измъкнат от този кошмар и слушаха историите на бандита със сълзи на очи, на вратата се почука. Смутения Олимпик замълча за първи път от часове, очуди се и бавно и внимателно отиде до вратата и попита:

- Кой е?

Бум, БУМ БУМ! Чу се поредица от изстрели през вратата, които направиха бандита на решето и той падна облян в собствената си кръв.

- Аз съм баща ти, мръсно копеле!

Вратата се разпадна и през нея влезе стария каубой Райх!

Очите на ЕНЕМИ светнаха от изненада и той изкрещя - ДЯДО! Ти си жив!

- Да посерко малък! И на оня свят не ме остави да си почивам с курви и пиячка. И от там ме върна да ти оправям бакиите!

 

4263001515_0a0fd0295e_b.jpg

TO BE CONTINUED...

Link to comment
The Olimpic Hero

Хаххахахахахахахахахахахаха, добро продължение на историята. Но защо трябваше РАЙХ да ме убива. :(

               

Link to comment
1 hour ago, hacky said:

Готин дневник.

 

И на мен ми харесва дневника. Добре, че ще свърши преди МАФИЯ 9, за да може всички да вземат участие в мегасезона! :)

35izpu1.jpg

Link to comment
HEIDENREICH
9 hours ago, The Olimpic Hero said:

Хаххахахахахахахахахахахаха, добро продължение на историята. Но защо трябваше РАЙХ да ме убива. :(

Защото си шибан педерюга. чуек. :(

 

Link to comment

-Слушайте ме сега малки сополанковци, да ви обясня в какво сте се забъркали! - Райх беше събрал Принц10 и ЕНЕМИ като наказани ученици и им четеше конско.

- Тоя тулуп който ви е отвлякъл докато спите е Олимпик Каръка. Знаете ли колко опасен е той? Виждате ли онези скелети там? - Дедото на ЕНЕМИ посочи черепите в единия ъгъл на стаята. - Този педерюга отвлича невинни хора за да им надува главите за великите си подвизи в Мафия 5! Тези там са неговите жертви, ако не бях ви спасил задниците, можеше и вие да свършите там.

- Искаш да кажеш, че той ги е убивал? - попита Принц10.

- Повечето от тях в отчаянието си са прегризвали въжето с което са завързани и са намирали начин да се самоубият преди този нещастник да довърши историята си.

ЕНЕМИ и Принц10 гледаха тъжно скелетите.

- Но аз познавам това копеле. Навремето играехме блек джак заедно и той се имаше за много добър. Легендите разправят, че скоро му е била направена СИЛНА КОПАНАРСКА МАГИЯ и той никога повече не печелеше нищо! От тогава всички го знаем като Олимпик Каръка. Дори вашето спасяване се дължи на неговата каръкщина. Малките комсомолци са изгорили на клада някакво хлапе, което се оказало Ангел и така както си пиех пиячката и барах младите сервитьорки на оня свят, тоя идва и ме дърпа и ми обяснява, че щял да ме върне да съм ти помагал. Тъкмо се готвех да му ударя ей такава плесница и се озовах пред бараката ви. Такава каръкщина да стоя ядосан пред бараката му в тоя момент, може да се случи само на Олимпик.

- Благодарим ти дядо, ти ни спаси! Ние сега отиваме към онова място за което си ми разправял много пъти, във Форумни игри! Там ще основем новия свят и ще живеем безгрижно и далеч от онези малки изчадия!

- Ама че си глупав! В какви Форумни игри ще ми ходиш?

- Когато бях малък нали си ми разправял за тези свободни земи на юг...

- Много неща съм те лъгал като малък, освен това през повечето време бях пиян и не знаех какви ги дрънкам. Обаче да ти кажа честно, дори тогава не вярвах, че ще станеш такъв женчо. Как може шепа дришльовци с червени връзчици да ви победят в битка! НА КОГО СИ СЕ МЕТНАЛ ТИ БЕ! И сега ми бягаш като путка през пустинята и се надяваш да стигнеш в някакво измислено място, така ли?

- В общи линии да. - С наведена глава измърмора ЕНЕМИ.

- Не те ли е срам да петниш името на дедо си! Хората ще говорят, че си мой внук, женчо такъв! Ако беше истински внук на дядо си, щеше да ги разкатаеш и нямаше да имаш нужда от мен.

- Значи си ме лъгал за Форумните игри - попита го натъжено ЕНЕМИ.

- Бе вече не помня, стар съм, но най-вероятно съм те лъгал нещо, ти беше бая просто чаве и като малък.

- Но поне сега така и така си тук, можем да отидем да ги разкатаем заедно! С изпечен каубой като теб ще ги ебем както си трябва! - въодушевено отбеляза Принц 10.

- Имам по важна задача сега. Докато не я свърша, няма да се занимавам с вас двамата.

- Ама дядо, къде отиваш?

- Вие се оправяйте както искате. Дядо ви отива някъде да се напие на куче.

Райх излезе бавно от бараката, оседла коня на Олимпик и се отправи в неизвестна посока. А ЕНЕМИ и Принц10 стояха и гледаха втрещени, като отново бяха изпаднали в положение, в което им се еба майката...:(

 

f97c2a7b92a6cee191cd076cf21a54be.jpg

TO BE CONTINUED...

 

Link to comment

ЕНЕМИ лежеше отчаян в пясъка и ревеше като бебе:

- Няма да успеем, преебахме се и ще умрем бе!

Принц10 хвана ЕНЕМИ за раменето, плесна му отрезвителна плесница и му заговори мъдро:

- Слушай ме сега внимателно. От известно време докато сънувам получавам видения! Не съм ти го казвал, за да не ме помислиш за тотално луд, обаче... Та получавам видения аз. Сънувам зелени острови. С палми, джунгли и всичко останало. Една красива амазонка с големи цици, чисто гола ме води за ръка през тези острови и ми казва "Боговете са отредили да дойдеш тук!". Питах я какво означава това, но точно тогава се събудихме в бараката на онзи бандит.- ЕНЕМИ спря да циври и започна да слуша внимателно налудничавия си приятел.

- Следващия път когато това се случи, тази амазонка отново ме поведе през островите и аз и викам "Амазонки, дай да те еба!", тогава тя ме ритна в топките и аз разбрах, че това е една зла кучка, изпратена от боговете да ме измъчва, докато не изпълня заръките им! Та тогава и аз почнах като теб да и хленча, че ще умрем като псета и комсомола ще построи комунизма си върху всички свободни земи, но тая кучка ме вдигна, целуна ме страстно с език и ми каза, че никой няма да умира и ако изпълним заветите на боговете, то ще достигнем до магическите земи на "Форумни игри", където ще открием Ел Дорадо!

Ел Дорадо златния град ли бе? - ЕНЕМИ видимо беше развълнуван, въпреки да смяташе Принца за тотално превъртял.

- Да копеле. ШИБАНИЯ ЗЛАТЕН ГРАД! В следващите сънища, тя ми показа идоли и съзтезания. Показа ми 12 човека със замъглени лица, не им виждах физиономиите, но те ме определиха за техен върховен лидер и ми разказаха как аз трябва да определя най-достойния измежду тях, как боговете са им казали, че трябва да го направя!

Копеле.. - Енеми се опита да го прекъсне.

- И така докато вървяхме през пустинята всеки ден, аз мислех как да избера най-достойния от тези хора?

- Ти си тотално превъртял! - Продължи опитите си да вземе думата ЕНЕМИ.

- Това ли искат наистина боговете от мен?

- По-превъртял си и от мен човече! - последен опит на ЕНЕМИ да прекрати братвежите на Принц10.

- И ТОГАВА ГО РЕШИХ ЕНЕМИ! АЗ ГО РЕШИХ!

-Какво си решил по дяволите, почваш да ме плашиш Принце?

- Ще ги разделя в две племена на този остров, ще ги накарам да воюват по между си, всеки път загубилото племе ще трябва да пренесе в жертва свой член, за да не изпита яростта ми. И накрая оцелелите ги събирам в едно племе, където ще си ебе тотално майката и пак ще трябва да решават кой да ми пренасят в жертва, докато не остане само ЕДИН! - Принц10 сякаш завърши ентусиазирания си разказ.

- Добре, може да си полудял в пустинята, но не мога да отрека, че това звучи доста култово.

- Нали?

- Да, обаче заеби това сега, ела да видим какъв е този урод кацнал на дървото.

Принц10 се обърна накъдето гледаше ЕНЕМИ и действително видя, че насред пустинята имаше едно разцъфтяло дърво, което изглеждаше тотално не на мястото си сред целия пясък, кактуси, скали и лешояди, които бяха единствените други неща наоколо. Но по-странното беше, че върху клоните на това дърво се беше качил някакъв гол мъж, който с празен поглед гледаше някъде в далечината и изглеждаше като избягал от лудницата.

- Кой си ти! - извикаха двамата каубои едновременно към мъжа, но той не им обърна сякаш никакво внимание. След около минута мълчание между тримата, все пак мъжът извърна бавно глава към каубоите и изглеждаше все едно ще каже нещо много важно:

- Съсипаха това което създадох. Съсипаха раздел Мафия. И вие го съсипахте. Вие нищо не разбирате, просто го съсипахте тотално. - голия мъж говореше това супер спокойно и бавно, почти безчувствено, след което отново се обърна и продължи да си гледа замислено в далечината, не обръщайки никакво внимание на ЕНЕМИ и Принц и те все едно не бяха там за него.

ЕНЕМИ промени физиономията си и тя стана самодоволна, той се обърна към зачудения Принц10, блъсна го приятелски по рамото и му каза:

- Сетих се кой е тоя! Това трябва да е Бай Киро! ...

 

Two-Travelers-in-Desert-Short-Stories-on

TO BE CONTINUED...

Link to comment
The Olimpic Hero

Надъхах се. EL DORADO - Златният Град. Отиваш, спъваш се в някакъв камък, заораваш с главата си в шибаната земя и... откриваш ЗЛАТО!

 

Какво повече може да иска човек...

 

file.php?id=5759

               

Link to comment
HEIDENREICH

E в твоя случай , ще се спънеш в камък и ще си счупиш простата глава. Шибан КАРЪК. 

 

Link to comment
ЧОТУДЕ

Спомних си за любимата ми анимация като чавак "Тайнствените златни градове". Ей, ето още една идея за тема на сезон. С роли Естебан, Мендоса... и другите съм ги забравил вече. :D

1*GMLf7-FISLzdpwL2mKN4FQ.jpeg

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

- Байкиро, аре слизай от това дърво, обличай си нещо да не ти се вее хуя такъв и да ходим да правим революцията! - Ентусиазирано го убеждаваше ЕНЕМИ.

След около 30 секунди мълчание, отново байкиро се обърна към тях с психопатското си безизразно изражение: - Това дърво на което стоя в момента, то е като моята Мафия. Създадох го с внимателни грижи и го отгледах на сред най-голямата пустош, за да дойдат пикльовци като вас да прецакат всичко. Точно като Мафия, така и това дърво ще бъде унищожено!

- Байкиро, стига си се циганил такъв, идвай с нас с Принца да правим новия световен ред във Форумни игри и да им разкатаем майката на онези малки комунисти!

Байкиро бръкна някъде в клоните и извади лък със стрели и факла. Слезе от дървото, запали факлата, след което с нея подпали и дървото, сложи лъка и стрелите през гръб, след което отпраши нанякъде без да дава никакви обяснения на Принца и ЕНЕМИ.

Принц10 - Еми значи е вярно, тотално е изпаткал и той.

ЕНЕМИ - Това прави Мафия с хората, или се превръщат в комсомолци, или изпаткват като Сид Барет! Тази игра е шибано прокълната!

 

Каубоите продължиха по пътя си, но може би само час или два след случката на дървото, от някъде се чу човешки вой. Героите се ослушаха внимателно да не би да им се причува, но скоро воя се повтори. След още малко от пясъчните дюни започнаха да излизат индианци. Те бяха много на брой, носеха колове на които са забити черепи с каубойски шапки и ги предвождаше страшно изглеждащия им вожд.

westworld-208-5-h_2018.jpg

 

Около минута продължи едно страшно напрежение във въздуха, като през това време и двете фракции бяха по-скоро готови да се отбраняват, отколкото да нападат.

ЕНЕМИ - Принце, не знам какви щуротии сънуваш, но ми се струва, че тоя път ни е спукана работата. Виждам си шибания живот на лента и ми се реве!

Принц10 излезе напред пред вожда на индианците, бръкна в джоба си и извади от там някакъв медальон, като ЕНЕМИ го гледа учудено през цялото време:

fd3218f9c109e8e54e1a30d978f564a3.jpg

Вождът се протегна и грабна медальона от ръката на Принца, като също го гледаше внимателно известно време, преценявайки дали да вярва на очите си, след което се обърна към останалите индианци и им извика силно:

- Момчета! Това е той! Даде ми hidden immunity idol, вижте го! Това е избраникът на боговете, който нашия шаман Forumen_Mag сънува!

Всички индианци извикаха с весели възгласи и започнаха да махат ръце радостно и да подскачат, докато вожда прегръщаше Принц10 от радост, а ЕНЕМИ си търкаше очите и не можеше да повярва на това което се случва.

Вождът на индианците -  Този медальон беше знака който трябваше да докаже идването му! Сега трябва да го последваме накъдето отива, защото той ще избере кой е достойния от нас!

Принц10 се обърна към неразбиращия ЕНЕМИ и му обясни, че това са участниците в СЪРВАЙВЪР! Ритуалът който той трябваше да проведе на самотен остров.

ЕНЕМИ се обърна към вожда и го попита дали знае как да стигнат до Форумни игри, или Ел Дорадо, като особено на Ел Дорадо индианците реагираха бурно:

Вождът на индианците - Качвайте се на нашите коне и ще ви водим в Ел Дорадо, страхотно място между другото!

ЕНЕМИ И Принц10 бяха шокирани след всички премеждия колко лесно този път им се получаваха нещата. Още по-шокирани останаха, щом стигнаха Ел Дорадо...

 

 

ЕЛ ДОРАДО:

Spoiler

el dorado1.jpg

Със сигурност не беше това което очакваха...

 

TO BE CONTINUED...

Link to comment

el dorado1.jpg

И така на бар плота в Ел Дорадо се бяха наредили един до друг дванайсет индианции и два каубоя. Те пиеха бира от големи халби, а от джубокса звучеше Хотел Калифорния на Ийглъс, но когато трябваше да дойде припева, вместо Калифорния, Дон Хенли произнасяше незнайно защо Флорида, което остави всички учудени.

 

В центъра на бара имаше подиум с пилон, а бармана имаше неестествено големи мустаци и очила, както и очевидно носеше перука.

ЕНЕМИ - Вожде, сигурен ли си, че това е същото Ел Дорадо което търсим? Ние си представяхме по-скоро един голям златен град с пирамиди и други луксове като от къща на цигански барон?

Вождът - Някога такъв град е имало построен точно под този бар, или поне така разказват нашите легенди, които са ни разказвали нашите дядовци и баби.

ЕНЕМИ - А какво се е случило с този град? Как е бил разрушен и загубен?

Вождът - Отново според нашите легенди, точно когато всички живели най-щастливия живот на всички времена, от някъде почнали да се появяват малки момченца с прилежни прически и снежнобели ризки, които говорели за комунизъм и общ манифест. Те почнали да си връзват червени връзки и да пеят лагерни песни за партията и постепенно тези деца унищожили златната цивилизация на нашите предци. Останали са само рисунки на прелестната империя обхваната в пламъци...

ЕНЕМИ - Това са шибаните комсомолци, тяхната майка долна! И сега историята се повтаря! Повтаря се вожде! - Енеми беше хванал вожда за раменете в маниакален изблик и му крещеше право в лицето, след малко се осъзна и го пусна, след което погледна отчаяно надолу към пода.

Вождът - Но този път боговете ни говорят, те ни събраха и ние трябва да ги слушаме, само те могат да ни помогнат с тези малки диаблос!

--------------------------------------------------------------------------------

 

МАФИЯ:

tour_img-1437437-148.jpg

Нешев стоеше в кабинета си в сградата която бяха построили комсомолците, пълно копие на Кремъл. Той беше кръстосал крака, пушеше лула и гледаше разтревожено и замислено през прозореца на кабинета:

Нешев - Знаеш ли мой комраде, понякога получавам изблици. Иска ми се да скъсам червената връзка от врата си, да омачкам ризата и да тръгна да тичам след онези волни коепелета ЕНЕМИ и Принц10, иска ми се поне веднъж да усетя чувството да бъда свободен, мамка му стара! - докато разказваше това, той държеше здраво червената връзка, очевидно демонстрирайки непоносимост към нея.

- Вие ме изненадахте напълно! Но тогава защо не го направите, другарьо, какво ви спира? - попита неговия събеседник

Нешев - Когато бях пет годишен, призовах тъмни сили и продадох душата си на дявола. Исках от него само да ми обещае, че когато стана комсомолец, най-накрая ще ме направят и секретар. Това целях през цялото време.

- Да, вие неминуемо ще станете комсомолски секретар.

Нешев - Това е проблема. От КГБ ми докладваха, че тази шибана отрепка дявола е сключила същата сделка и с Радокс, едно към еднО!

- О, това определено е проблем.

Нешев - Бог знае и с кого още е сключил същата сделка шибания помяр! Прецакани сме! Прецакани сме здраво Чотуде, никой не знае какво означава всичко това и какъв трябва да бъде следващия ни ход!

Младия пионер Чотуде водеше стенограми по време на разговорите на нешев и двамата се бяха сприятелили в известна степен. Чотуде за пръв път чуваше своя партиен другар да изразява пориви към свободата, каквито таеше и той самия. Нешев нямаше представа, че Чотуде всеки ден прави план за бягство като от Шоушенк редемпшън. Но дори в този момент младия Чотуде изпитваше страх да разкрие истинските си чувства пред нешев. Той подозираше, че това може и да е тест, а беше виждал комсомолците да правят ужасни неща с предателите.

-------------------------------------------------------------

 

Отново в бар Ел Дорадо, ЕНЕМИ и Принц10 допиваха поредните халби с бира. Тогава барманът тактично застана срещу тях и ги заговори:

- Вие сте едни много умни млади джентълмени. Кажете ми честно сега, това цялото с войната срещу комсомолците е само за параван, нали? Разделяй и владей, накрая ще се обедините отново, изигравайки глупаците и ще контролирате всички ресурси! И аз така бих направил, браво!

ЕНЕМИ и Принц10 гледаха параноичния барман учудени и се опитаха тактично да му обяснят, че войната е истинска.

- О, в такъв случай това е много неприятно.

- Какво имаш предвид? - Попита го принц10.

- Ами не сте ли гледали военния парад по телевизията? А и моите информатори ми съобщиха, че комсомолците готвят масирана военна операция за залавянето ви по тези земи и скоро може би ще дойдат. Жалко, че нямате никакви оръжия с които да се противопоставите, много жалко...

- Да, жалко е, стига да приемем думите ви за истина. - добави ЕНЕМИ.

- Но аз може би мога да ви помогна.

Бармана се огледа наоколо, след което се приближи до каубоите.

- Пссс! - издаде странен шум барманът, след което им даде сигнал с пръст и те да се приближат.

- Това съм аз, Асен!.

ЕНЕМИ и Принц10 гледаха с невярващи погледи как бармана си надига маскировката пред тях и това наистина беше Ди Бест!

Асен - Мога да ви продам доста голямо количество първокласни оръжия за вас и за вашите дванадесет приятели. Имам оръжеен склад на две мили оттук.

ЕНЕМИ - Ама ние нямаме с какво да ти платим за въпросните оръжия.

Асен - О, няма нужда, ще сключим същата сделка която сключих и с мафиотите. Давам ви оръжията, а ако победите вземам 20 процента от прибраните приходи от вашия франчайз. Имаме ли сделка?

Принц10 и ЕНЕМИ обмислиха внимателно, след което се съгласиха.

 

Излизайки от бара, за да се насочат към оръжейния склад на Ди Бест, нашите герои тъкмо се качваха на конете си, когато от някъде профуча стрела! Тя се заби право в сънната артерия на Асен и той падна от коня си с кръв шуртяща като фонтан и очевидно изглеждаше мъртъв. От бара профуча младия и нахъсан келнер Боботси, който побърза да прибере на ръце тялото на своя началник обратно в бара, плачейки докато се върне успешно и заключи вратата отвътре.

ЕНЕМИ, Принц10 и индианците стояха втрещени от поредния шибан обрат който ги преебава в тази история и псуваха вселената на майка, когато от един храст изскочи обезумелия Бай Киро със своя лък, той гледаше с мистичен поглед към небето и почна да крещи:

- Най-накрая го убих ве! Изпълних си мисията!

В следващия момент дванадесет обезумели индианци тичаха към Бай Киро готови да му откъснат главата и в крайна сметка го направиха, въпреки опитите на Принц10 и ЕНЕМИ да им попречат. - НЕ го бийте, той очевидно е луд! - Викаха те, но беше късно.

Каубоите стигнаха до тялото на Бай Киро, който с последния си дъх погледна ЕНЕМИ и Принц10 и се опита да им каже нещо:

Бай Киро - Това менте ви лъжеше за комсомолците, лъже всички за да продава стоката си! Но не ви се сърдя, поне когато си отивам от този свят, знам че пречуках това шибано копеле.

В следващия момент Бай Киро издъхна в ръцете на ЕНЕМИ...:(

 

TO BE CONTINUED...

 

Link to comment

някъде във ФОРУМНИ ИГРИ

Good-Bad-Ugly-Sergio-Leone-western-Sad-H

Принц10, ЕНЕМИ, Боботци и индианците стояха на гробището, което им беше показал самия Бобоци. Това беше гробището на Форумни игри и Бобоци им обясни, че те са стигнали до тази призрачна зона, някога разцъфтяващ земен рай, но вече превърнала се в единствено напълно обезлюдял град и гробища около него. Двата гроба които оплакваха нашите герои бяха на Асен и бай Киро.:(

Бобоци (плачейки)- Шефа не беше лош човек, не му се сърдете за нищо. Той действително искаше да ви пробута прескъпо стара военна техника, но имаше убедителна причина за това. На неговите плещи беше този стар бар разположен насред нищото, той пазеше завета на Ел Дорадо жив, а с това и легендата за златния град се помнеше от поколенията. Освен това се грижеше за своя персонал, към който спадам и аз, грижеше се доста добре за нас.

Учуден Принц10 се обърна към него - Какъв персонал? Аз освен вас двамата не видях никой друг в този пропаднал бар?

Бобоци - О, не забелязахте ли пилона? Ако имахте късмета да ни навестите в по-късни часове, пред вас млади девойки щяха да разклащат големите си голи гърди под звуците на класически рок ен рол. Ето, това там е Омерта!

Каубоите се обърнаха на другата страна и видяха как едно едрогърдо момиче пристъпва разплакано към гроба на Асен.

Принц10 - Това е амазонката от моите сънища! ЕНЕМИ, това е тя!

Принца видимо се беше развълнувал и в главата му звучеше мелодията от Море от Любов и вече си представяше целия семеен живот който ще има с младата стриптизьорка.

Стриптизьорката- Си сеньор, ке паса, Асен муерте компасион! - това поне чу ЕНЕМИ, чиито испански беше ужасен. Омерта, в която беше влюбен Принц10, явно идваше от Мексико за да търси късмета си в новите земи.

Принц10 - Ела тука да те утеша курвичке, ела тука ох на батко, да знаеш как ше ти го вкарам аз дето ми се дърпа у сънищата ми! - Момичето не разбираше добре езика и за съжаление не можа да оцени галантния кавалерски език на нашия каубой.

 

4 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО...

14c3d2c2f1a238f3ac00e344e3032ce3.jpg

Нашите герои бяха запретнали ръце и на това пусто място бяха построили внушителен, бързоразрастващ се каубойски метрополис, при това само за някакви си 4 месеца. Принц10 се беше оженил за стриптизорката Омерта, която беше вестител на боговете в неговите сънища и тя дори вече имаше леко коремче, по което си личеше, че скоро чака дете. По тоя щастлив повод, ЕНЕМИ реши да направи жест и предложи градът да се кръсти на нея и така този славен град започна да носи името на прословута мексиканска курва! В града всеки ден пристигаха нови и нови граждани, търсещи духа на свободата и шансът си за по-добър живот.

------------------------------------------------------------

 

В същото време в комсомола се състоеше тегаво партийно заседание, на което тримата кандидати - нешев, Радокс и хаки се бореха ожесточено за мястото на комсомолски секретар. И тримата бяха сключили сделка с дявола като петгодишни и му бяха продали душите си за въпросния пост, който уви, беше само един.:(

Пръв сградата напусна младия пионер Чотуде, който се оглеждаше дали някой ще го проследи и едва след като се увери, че всичко е наред, се запъти към една пейка наблизо. На пейката го чакаше старец облечен в шлифер.

- Не можаха да изберат секретар. Никой не смееше да гласува, да не се преебе да вдигне ръка за грешния кандидат и да отиде на гости на Дамтихам.

Стареца - Какво означава това?

Чотуде се наведе над ухото на стареца и му прошепна нещо, след което и двамата изглеждаха разтревожени.

Стареца - В такъв случай е редно да ти кажа, че ти си чичо на ЕНЕМИ.

Чотуде - Ама как така! - изненада превзе лицето на пионерчето.

Райх - Ей така, келеш мършав, навремето шибах майка ти без баща ти да знае.

Чотуде се разчувства много от новината и тръгна да прегръща Райх и да плаче, крещейки - Таткооо!

Райх - Как пък всички излязохте разнежени педеруги от това поколение ве! Я се стегни малко тука. Трябва да направим нещо по онзи въпрос и имам идея. Слушай ме сега внимателно...

 

----------------------------------------------------------------------------------

 няколко седмици по-късно отново в ОМЕРТА

14c3d2c2f1a238f3ac00e344e3032ce3.jpg

Свечеряваше се и ЕНЕМИ и Принц10 се бяха разположили на креслата си, които се намираха на голямата тераса от която управляваха младия каубойски град. Двамата си пийваха уиски и пушеха пури, докато се наслаждаваха на красивата гледка как слънцето залязва над бурно развиващия се град който двамата построиха от нищото.

Принц10 - Дейба ЕНЕМИ, гледай ве, гледай! Гордея се с нас копеле, много съм горд! Ти знаеш, че съм скромен, ама ебахти якия град изградихме! - и отпи от уиското.

ЕНЕМИ - Така е, мамка му! Направо се разнежвам като женичка като го гледам. Като малък всички ми казваха, че няма да постигна нищо в живота и обичайните глупости, но виж ни сега! Ти си взема и красива стриптизьорка за жена, скоро ще имаш син от нея, а освен това някакви гласове ти говорят в главата. Но най-важното от това, от самото начало остана мой верен другар, дори когато злобните малки комсомолци ни гонеха и искаха да ни очистят!

Принц10 - Да, между другото чух слухове, че там в Мафия масово хората са промити от нашата култура и управленците им се страхували за режима си. Май накрая всичко се нареди както трябва накрая.

 

В следващите няколко секунди двамата каубои просто стояха и се наслаждаваха на живота който водят, след което в градът настана някаква внезапна суматоха и се чуваха женски писъци и мъжки панически викове отвсякъде. Принц10 и ЕНЕМИ забелязаха, че пред града е дебаркирал строй млади комсомолци, които с викове и агресия си пробиваха път в градчето и вандалстваха върху всяка сграда до която стигнат.

ЕНЕМИ - Копеле, малките ташатковци дойдоха и тук! Кошмарите ми се сбъдват! Паниката ме е обзела, трябва да направим нещо!
Принц10 - Нямаме избор в момента. Може да е неравна битка, но излизаме и се бием за да отбраняваме всичко което съградихме. На нещастници като нас рядко им се получава подобно начинание и ние няма да го дадем без бой! Аре да вървим с патлаците, ако загинем, поне ще загинем достойно!

Докато изнасяше тази пламенна реч Принца, той се огледа и забеляза, че ЕНЕМИ се беше изпарил и не се виждаше никъде наоколо. Принц10 се прибра от терасата за да търси партньора си, но в кабинета беше само жена му Омерта:

Принц10 - Къде е ЕНЕМИ?

Омерта - Сениор ЕНЕМИЛИО се скрил в гардеробито и плачито като малка пута.

И така си и беше. ЕНЕМИ беше се залостил в един гардероб с бутилката уиски и плачеше от страх, категорично отказвайки да излезе. Принц10 трябваше да поеме нещата в собствени ръце, защото всяка изгубена секунда, градът беше унищожаван, а невинни граждани губеха живота си. Така принца прегърна жена си за сбогом, след което излезе на улицата да размахва револвера си срещу комсомолците.

-------------------------------------

 

В същото време в бар Ел Дорадо, Бобоци който беше наследил заведението от покойния Асен, беше събрал вътре 12-те индианци заедно с проститутките които работеха за него, беше залостил здраво всички врати и имаше да им каже нещо.

Бобоци - Приятели, както знаете Ел Дорадо е символ на древния град който преди хиляди години е бил разрушен от същата зла прокоба на малките спретнати комунистчета! Аз обаче наследявайки заведението от уважавания дон Асен и ставайки част от общността на този славен град, кръстен на долнопробна проститутка и стриптизьорка, която води професионалното си начало именно от нашите пилони, завявам, че ще ви помогна с всички средства които имам на мое разположение!

Бобоци държеше ключове с които отиде до една врата зад която никой не знаеше какво има в заведението, отключи я, след което от нея започна да вади всякакви револвери, пушки и картечници, които раздаде на индианците, а на своите стрептизьорки, сложи специални сутиени:

rYzh99a.jpg

Всички празнуваха оръжията които Бобоци им даде и бяха готови да потеглят навън и да започнат да проливат комсомолска кръв, когато Бобоци ги спря и им размаха договор, с който иска 20% от правата на франчайза след битката, в противен случай прибира оръжията и стриптизьорките и шоуто свършва.

- Сори пичове, но аз съм преди всичко търговец! Нали ме разбирате, имам заведение и персонал за които трябва да се грижа, това е всичко. Имам и мечта, да обикалям света с яхта, а това няма да се случи ако не полагам необходимите усилия! Вожде, подписвай се тук да ми даваш твоят дял от франчайза и ходи да браниш този симпатичен град.

Вождът нямаше избор и подписа договора, след което индианците и стриптизьорките на Бобоци излязоха и почнаха да стрелят, с което поизравниха силите в битката поне временно.

 

Скоро обаче комсомола си върна превеса и отчаяние обхвана нашите герои. Следващия голям ход на Омерта щеше да бъде извършен от един млад пионер със смело сърце...

Чотуде си беше изготвил стриктен план за действие под ръководството на стария дедо на ЕНЕМИ - Райх, който се оказа и баща на самия Чотуде. Той се ската скришно от комсомолския строй, преоблече се като свободен гражданин и тръгна тича търсейки ЕНЕМИ. Намери само Принц10, който се беше скрил зад една барикада и от време на време се надигаше да отправи изстрел към комсомолците, но си личеше, че е отчаян.
Чотуде - Принц10, не ме познаваш, нито аз теб, но трябва да ми се довериш в момента, защото нямаме време за губене! Трябва да ми кажеш къде е ЕНЕМИ, спешно!

Принц10 - Защо да ти казвам къде е този дришльо? Изгубихме войната и трябва да го приемем. Отиди да намериш по една червена връзка и бяла риза, защото скоро ще трябва да се предаваме.

Чотуде - Не, кажи ми къде е ЕНЕМИ, мога да обърна хода на войната, само трябва да го намеря, чуваш ли ме! Аз съм неговия ЧИЧО!
Принц10 се замисли, след което осъзна, че няма какво да губи и дори Чотуде да го лъже, му е през хуя за страхливеца ЕНЕМИ в момента и му обясни къде е точно.

- Скрил се в един гардероб в заседателната зала и се насира от страх. Щом ти е притрябвал, ходи го търси там.

 

И Чотуде тичаше с всички сили към сградата, влезе в нея, намери гардероба от който се чуваше плач и почна да говори:

- ЕНЕМИ, отваряй шибаната врата, праща ме дедо ти и ти нося стока от Колумбия!

ЕНЕМИ - КОКА?

Чотуде - ШИБАНА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОКА! Отваряй!

ЕНЕМИ отвори и веднага почна да шмърка като животно, след което нещо странно се случи и той се превърна в ХЪЛК!

maxresdefault.jpg

КОКАААААА!

 

TO BE CONTINUED...

 

Очаквайте последен епизод, СКОРО!

 

Link to comment

Чотуде - Райх ми разказа как като малък веднъж ЕНЕМИ намерил коката на майка си и след това е трябвало да го пращат в рехаб, защото от нея получил свръх сили и потрошил цялата къща. Тя изваждала тъмната му страна навън, можеш ли да си представиш? Но сега ние имаме нужда от неговата тъмна страна, защото само тя може да победи тези малки изроди!

Омерта - Мой английски не добър, не ви разбира сеньор? - Но Чотуде беше толкова доволен от факта, че плана сработи, че не обръщаше никакво внимание на Омерта, просто я беше хванал за слушател и се изтъкваше колко велик е без да му пука дали го разбира или не.

 

maxresdefault.jpg&key=c4ea123d69b16779a4

 КОКАААА!

След като се нашмърка и се превърна в Хълк, ЕНЕМИ размяташе малки комсомолци във всички посоки. Ръката му ги разпръскваше като конфети наоколо, и комсомолските лидери ужасени се прибраха в походната си палатка да обсъдят нов план за действие.

хаки - Копелета, аз искам да ви кажа, че съм тук само заради сделката с дявола и ако нещата се прецакат тотално, мисля да дезертирам. Вътрешно не понасям този комунизъм, а и ОМЕРТА-та изглежда яко. Чакам още половин час да видя накъде отиват нещата и ще ходя в Ел Дорадо да пия марков алкохол като белите хора.

нешев - Чакай малко ве, не насирай толкова бързо! Положението действително е тежко, но мисля, че има едно нещо което остана да пробваме преди да сваляме гащите. Слушайте ме внимателно. Това хюмне Бобоци е вербуван двоен агент и няма нужда да ходиш в Ел Дорадо, защото той самия ще дойде след малко тук и ще сключим сделка с която нещата трябва да се оправят. Ще видите сами...

 

ЕНЕМИ беше преполовил армията бързи, смели, сръчни комсомолчета и продължаваше да мачка. Принц10, Чотуде, Омерта и индианците вече вадеха шампанското докато наблюдават зрелището и се готвеха да празнуват победата. Докато Принц10 го разклащаше и се готвеше да изстрелва тапата, очите му видяха нещо което го ужаси и той изпусна бутилката, като тя се разби на хиляди парчета, точно както надеждите му.

 

image-asset.jpeg

КОКААА!

Срещу ЕНЕМИ се появи ВТОРИ ШИБАН ХЪЛК, само че червен, комунистически Хълк и той също крещеше надъхано за кока. Бобоци беше продал крадена кока на комсомолците и се оказа, че тя има същите свойства и върху нешев!

Нешев и ЕНЕМИ се сбиха в равностойна схватка, в която изглеждаше дълго време няма да се излъчи победител, но това устройваше комсомолците, защото изваждайки нашмъркания ЕНЕМИ от бойните действия им беше достатъчно да си върнат предимството в битката. Помогна им и факта, че оръжията които Бобоци беше продал на индианците се оказаха факшиви и почнаха да дават фира. Отново положението отиваше по дяволите за каубоите и сега шампанското се готвеше за отваряне в комунистиеската палатка!

 

Принц10 отново се беше барикадирал заедно с всички останали герои от ОМЕРТА-та и всички изглеждаха отчаяни и сломени.

Вождът - Беше ми приятно да работя заедно с вас в случай, че тук намерим смъртта си, исках да ви го кажа! Но до тук стигнахме и благодарение на боговете които говорят в главата на Принц10. Принце, или твоите богове са ни изоставили да умрем, или си болен шизофреник на когото напоследък доста му върви... Но има и трета възможност. Сега ни остава само тя. Ще трябва отново да се срещнеш с боговете и да поискаш помощ от тях.

Принц10 - Е аз ги срещам само когато спя или съм в безсъзнание, луд ли си! Сори вожде, но сега няма шанс да ми се доспи...

Вождът трясна ляв ъперкът на Принц10 и той изпадна в кома за известно време.

Това което му се случи, беше срещата с неговия бог, който обаче отказваше да му помага по какъвто и да е начин и само стоеше и го гледаше в очите:

114750_10843b-2000.jpg

Богът на Принц10

 

Точно когато изглеждаше, че комсомолците печелят битката, се чу стадо коне които галопират към ОМЕРТА! КАКЪВ ПОРЕДЕН ШИБАН ОБРАТ!  Това бяха бандата на Дон Мариян и неговите бандити!!! Самия господин Мафиота който бе издирван в 5 щата за всякакъв тип престъпления!

 

nepobedimite.jpg

Беше минало известно време и Принц10 вече излизаше от комата, когато видя идването на 4-МАТА КОННИЦИ НА АПОКАЛИПСИСА!

Мариян01 - Копелета, нали щяхте да ме спасявате от Ел Пасо?

Принц10 - Олеле, Дон Мафиоте! Извинявай много, но един бандит ни беше похитил и след като се измъкнахме направо те забравихме!

Мариян01 - Знаете ли колко време се крих от тези комсомолци в един багажник на каручка! ЗАДУШАВАХ СЕ ВЪТРЕ БЕ! Не ми беше приятно!

Принц10 - Е доне, не ни се сърди! Аре стига, случва се така сега, ние много съжаляваме.

Мариян01 - А аз да ви бях забравил така?

Принц10 - Е стига де!

Мариян01 - Но дона все пак е справедлив! Поне по пътя си се срещнах с други от най-издирваните и закоравели престъпници от комсомола и решихме, че ако се обединим, нема да има кой да ни бие. Момчета, аре да се залавяме да трепем дечурлига! Колкото и да съм ядосан на моите хора ЕНЕМИ и Принца, това не може да се сравнява с омразата ми към комсомолците, АРЕ В БИТКА!!!


И четиримата бандити Мариян, Кабаков, ДжакБауер и БрокЛеснър скочиха и избиха доста бързо всички комсомолци които не тръгнаха насрани да отстъпват, но после се спряха и се загледаха в боя между ЕНЕМИ и нешев!

Мариян01 - Пичове, съжаляваме, но колкото и да сме мощни, с великани не можем да си мерим пишките. Изхода на войната ще се реши между тия двамата.

И всички зачакаха...

Чакането не беше особено дълго, защото скоро нешев започна да губи сили и да се превръща отново от червен Хълк в мършав комсомолец. Бобоци му беше продал разредена кока и тя действа много по-кратко от коката на Чотуде, поради което комсомолците трябваше да отстъпят окончателно от ОМЕРТА, а нашите каубои най-накрая ликуваха окончателно победата си! Три дена веселби и празненства последваха в каубойското градче, което НАЙ-НАКРАЯ СЕ ПРЕБОРИ!

 

Междувременно, комсомолците се завърнаха победени в раздел Мафия и техния топ архитект Радокс проектира огромна стена, която да спира комунстчетата да бягат в другия лагер.

Стената на РАДОКС:

B_lGCVjWEAA2H-g.jpg

 

Сега когато ОМЕРТА е самостоятелен град, освободил се от нападението на комсомолците, историята продължава, но нейния изход зависи от всички нас ЗАЕДНО. Всеки сам ще напише своята част от продължението! Ще замине ли Принц10 на острова с индианците за да проведе Сървайвър, Ще се провеждат ли каубойски сражения и търсения на бандити в ОМЕРТА? Ще се присъединят ли още водещи към този франчайз и каква ще бъде неговата славна съдба?
ВИЕ РЕШАВАТЕ

...

Omerta111.jpg

Очаквайте скоро още информация по бъдещите проекти свързани с ОМЕРТА!

Link to comment

Всички тези, които протестират на площада МАФИЯ-та вън, да разбирам ли, че са фенове на ОМЕРТА??!

Link to comment

Беше забавно. А сега се подготвяйте за мега сезона НОМЕР ДЕВЕТ!

35izpu1.jpg

Link to comment
1 hour ago, hacky said:

Всички тези, които протестират на площада МАФИЯ-та вън, да разбирам ли, че са фенове на ОМЕРТА??!

Да, но ние нямаме нищо общо с господин Божков. Както се вижда, телефонни разговори с мое участие, или такова на Принц10 не бяха засечени от прокуратурата.

Все пак ако бъдем арестувани следващите няколко дни, очаквам цялото Българско Кеч Общество да излезе на протест в наша подкрепа.

#БъдетеСмели! #ВъзмездиетоИдваЗаХунтата!

Link to comment
HEIDENREICH

Супер добър дневник. Най-доброто дето съм чел след High School. То героят ми 1;1 с тоя там , но кой ти гледа , важното е че яко маркнах.

tenor.gif

 

Link to comment
5 minutes ago, HEIDENREICH said:

То героят ми 1;1 с тоя там , но кой ти гледа , важното е че яко маркнах.

Ми такъв ти е стереотипния образ във форума, но е възможно и да съм бил повлиян от хай скуула.:D

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...