Jump to content

UFC on ESPN "Poirier vs. Hooker" - 27 юни 2020


neshev

Recommended Posts

HEIDENREICH

Нема ли тоя мишкар Мики Гал да даде реванш на Пънкаря ? Докога ще бега кат некой путка ?

 

Link to comment
The Olimpic Hero

То проблемът е, че и Мики Гал май се оказа менте. Смятай пък CM Punk какъв е бил, менте на ментетата. Въпреки това, винаги ще съм фен на легендарната музика за ентранс на Мики Гал:

 

 

               

Link to comment

Мики си е много кораво копеле даже ;) Още повече, че се бие в ебаси категорията, дето някакви изроди не могат да се доберат до топ 15 даже.

 

А Пънк ...  ми просто UFC не е за любители на бойните изкуства, какъвто беше случаят с него. В крайна сметка нали му намериха и някакъв фотограф :2funny: за втори мач, но той и него загуби. Явно на Дайна му писна да търси бояджии и тенекиджии, които имат мерак да се пробват, и взе, че го разкара. 

 

Иначе картата не е нещо особено, но главният мач е топ. 

 

Link to comment

Интересен мейн ивент, Порие ще се върне към топ битките след тази победа. 

 

Тоя кавал Майк Пери верно ли е имал само някаква пикла в корнера му? (rofl) Нереален. Добре, че е победил. 

Link to comment

MOTYC със сигурност. Смляха се двамата и много се радвам, че това беше МЕ и светлините бяха насочени натам. Тая дивизия е абсурдно бъкана с талант. Пойрие продължава да стои много близо до върха, а освен това има победа над Джъстин Гейджи. Мач между тях е повече от логичен, като се има предвид, че ОрелО кой го знае кога ще се накани да се бие. Ако някой заслужава титла, то това е Дъстин, `бал съм го Дайната с мъни мачовете му.

 

Майк Пери верно ли си дойде самичък без секнуданти, бе :laugh: Ей на това му се вика да си вярваш. Ама си го въргаля Мики Гал отвсякъде, не може да му се отрече. Мики цял живот ще си остане запомнен като човекът, дето наби Пънк. Има талант и е добър боец, но в леките категории на UFC има толкова много изроди, че просто е невъзможно за обикновен човек да постигне нещо. 

 

Link to comment

Гейджи ще си чака Хабиби и това е най - нормалното нещо. Порие вече си получи шанса и трябва да си заслужи нов такъв с 2-3 убедителни победи в топ 7.Реванш между двамата наистина трябва да се случи някой ден, но не виждам логика Джъстин да си застрашава тайтъл шот-а. 

Link to comment

Хабибито и Конър ще си се бият с който си решат, когато си решат и ако си решат. Изтърва ги Дайната тях, станаха твръде големи. Конър е звезда със собствен бизнес, а Кхабиб го дондуркат всичките изроди диктатори на изток. Целият мюсюлмански свят му се кланя, че победи Конър, а майка Россия е зад него, задето надви капитълизъма :D :D :D . 

В това отношение тая дивизия е на път да се задръсти зверски, ако Дайната не предприеме нещо. Конър се оттегли или с други думи - не иска да се бие за друго, освен за титла и в moneyfight. Кхабиб го боли кура. Гейджи е временен шампион. Ако ще правят големи мачове - да правят, ако не - да стрипват Нурмата, да му пеят курь на Конър и да оставят останалите момчета да си се бият за пояса. Иначе ще стане като в тежка категория - Даниел Кормие и Стипето си играйкат помежду си, Нгану и Блейдс записват победа след победа за нищо. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...