Jump to content

AEW Dynamite - 24 юни 2020

neshev

Recommended Posts

Moxley и QT Marshall са имали контакт със заразени с COVID-19 и са извадени от шоуто. 

nWoHulkster

AEW с най-слабата им гледаемост досега:

Heading into big summer specials for both Wednesday night shows over the next two weeks, NXT had its biggest ratings success in over four months with last night's show on the USA Network averaging 786,000 viewers. That number is up 5.4 percent from last week. In the 18-49 demo, NXT averaged a 0.19 rating, which was actually down five percent from last Wednesday. The show finished 26th on cable TV in that demo. 

Dynamite averaged 633,000 viewers, down 18 percent and the lowest number the show has ever done. Dynamite also had a series low with a 0.22 rating in 18-49, down 21.4 percent from last week and 17th for the night on cable. The .03 difference between the two shows in 18-49 is the closest they've been since December 18, the first and only time NXT ever beat Dynamite in 18-49.

The 153,000 difference in total viewers is the biggest win NXT has had to date. 

The individual demos were much more competitive this week as AEW usually beats NXT in every category except persons over 50. NXT had a huge advantage in that category again with a 0.42 rating to AEW's 0.26. NXT also won in females 12-34 and the shows tied in females 18-49. Dynamite won every other demo, but they were much closer. AEW's best category was men 18-49, where they had a 0.29 rating to NXT's 0.23. 

The combined audience of 1.419 million was down seven percent from last week but still above the 10-week average. 

Първоначално не мислех да гледам шоуто, защото напоследък не ме ебе особено за кеча. Покрай това, че нямам много време, че кеча по време на пандемията сравнително съква и най-вече покрай последните филми около speaking out трента, нещо не бях кой знае колко надъхан. Но все пак реших да не изпускам епизоди, защото изтърва ли един, после съвсем ще ме мързи да наваксвам, както съм сега с WWE. Епизодът ставаше, имаше готини моменти, но си личи, че сме в непълноценен период, който е хем заради пандемията, хем защото сме в междинен период при второстепенно PPV.

Доста се изкефих на първия мач. Уардлоу и Лучазавъра всъщност е по-голям мач, отколкото звучи. Отдавна тийзваха сблъсък между гиганти, най-вече между Лучазавъра и Хейгър и Уардлоу. Даже ме е яд, че го изхабиха на шоу без публика, но няма как да забавят плановете си непрекъснато. Мачът беше много добър, смесица между силови елементи и атлетизъм и от двамата. Jurassic Express vs MJF/Wardlow на PPV е супер продължение на враждата. Жалко обаче, че Джурасика отново ще трябва да джобнат.

Отново много добър промо пакет на Джоуи Джанела и Сони Кис. Беше и комично, но това и беше целта. Кефи ме, че AEW правят такива неща, дори и за мидкардърите. Добър мидкард отбор заформиха двамата, ще видим докъде ще го докарат. Малко ми е тъпо, че историята между Кабана и Dark Order ще продължи толкова дълго, но все пак трябва да пробват възможно най-дълго да разточат враждата между тях, покрай пандемията няма как да са много динамични. Сигурно сторилайна между тях ще продължи до All Out, където ще имат мач. Надявам се все пак да свърши по-рано и да измислят нещо по-голямо за Броуди, че иначе като нищо ще му отиде цялата аура.

FTR vs SCU беше добър кеч мач. Познах, че ще има мач 4 на 4, като FTR и Young Bucks ще си партнират. Това изглежда интересно. Сигурно партньорите на BB щяха да са Хавък и Сейбиън, но покрай филмите с Хавък, ще бъдат Lucha Bros. И по-добре, те са по-добри кечисти, а и имат история с Young Bucks.

Добро промо на Таз. Проблемът е, че враждата не е кой знае какво, но като за второстепенен турнир, толкова. Хареса ми и пресконференцията на Коуди и Хейгър. Жената на Хейгър малко нелепо изигра ситуацията с чашата, но все пак се получи желания ефект. Мат Харди малко го забиха с Private Party, но трябваше да измислят нещо набързо след внезапната случка с Гевара. Иначе, предполагам, че щяха да имат мач. Женската дивизия продължава да изглежда добре, радвам се, че дават шанс на Пенелопе, макар че едва ли ще спечели титлата. Бейкър и Слоул отново със забавен сегмент.

Не съм сигурен дали съм напълно удовлетворен от враждата между Джерико и Касъди засега. От една страна ми хареса доста промото на Джерико, това с шегата за пилето беше доста добро. Освен това издигна Портокала. Но това, че Касъди е доста сериозен ми е малко не на място. Някакси не ми изглежда внушителен в побоите им с Джерико. Все пак, очаквам мача им с интерес. Fyter Fest в крайна сметка изглежда добре, предвид цялостната обстановка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...