Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Що насра бе ,,мъжага" хахахахаха? @Jack Bauer аз съм написал в един от постовете, че градя играта си околу хората, които познавам като играчи и знам, че имат нещо предварително като идея. Това ми дава насоки в ден 1 и така избягвам сляпата стрелба. Освен Олимпик, другият в този сезон е neshev, а в него не намирам нещо странно. Пише си нормалните неща, засега го смятам за гражданин. Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 6 minutes ago, neshev said: Прочитът ми върху Olimpic е, че го е страх от елиминация. Това дали го прави мафиот? Не знам. Тук може би имаме различни философии. За мен не всеки, който ме подозира, е мафиот. Нито пък изпитвам страх от това да ме елиминират. Но ми изглежда с една идея по-ненадъхан от обикновено. Трети път се опитваш да внушаваш някакви неща за мен. Този път ме било страх от елиминация... Принципно ми хареса логиката ти за Prince10, но ако той си замине, по-скоро ти трябва да си следващият на пангара, а не Radox. Поне така аз виждам нещата. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Ето доказателството. Гледам големи филми са станали докато ме е нямало. Бат Герги отвори, че Мариян са задушава уааа. Не знам как да тълкувам това, ще трябва да е утре, ако оцелея. Засега гласа ми остава. Link to comment
Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 4 minutes ago, hacky said: Харесва ми анализа на нешката за принца, принца също се жалваше че пак бил гражданин без роля, казвам ви че някой от тия ще е мафиотче. С тоя разпокъсан вот и патърна който ползвам не мога да извлека никакви имена до сега, които да се вписват освен 1-2., Които ги чувствам като граждани. Дано като почне да се събира наистина вот за някой да успея да хвана повече гласове, че ще си еба репутацията на патърна. Не, не съм се жалвал като един друг индивид. Написах го като встъплителено изречение, беше част от образа, който мислех да го играя. Link to comment
neshev Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Трети път се опитваш да внушаваш някакви неща за мен. Този път ме било страх от елиминация... Принципно ми хареса логиката ти за Prince10, но ако той си замине, по-скоро ти трябва да си следващият на пангара, а не Radox. Поне така аз виждам нещата. Добре, за да няма внушения, за теб, prince10 е Мирен Гражданин? Link to comment
THE ENEMY Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 kabakov: 1 глас (BrockLesnar) damtiham: 1 глас (kabakov) BrockLesnar: 1 глас (Farest) Чотуде: 2 гласa (hacky, neshev) Radox: 2 глас (Prince10, damtiham) Prince10: 2 гласa (Radox, Jack Bauer) За изгонването на играч са нужни 6 гласа. Ако някой е гласувал и не съм го отчел, или забележи друга грешка, да се обажда, че това постоянно следене кой как си е сменил вота е хуйня и може да съм сбъркал. Link to comment
hacky Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Всъщност @neshev бях пропуснал някой имена при прегледа си, но вота както казах е разкъсан, но ето имената които ми се вписват в патерна, това са Нешев, Радокс, кабаков и джак бауър. В момента нешев от тях ми изглежда най много гражданин. Реално последния сезон бях доста агресивен на моменти, сега гледам да играя по кротко и повече да слушам другите. Също смятам, че може би мафиотите са научили патърна ми и ще го избегнат. Все пак ги дадох имената ако ме убият довечера. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Мафиота Prince10 в момента: fifth-disease-babies-2160x1200.webp Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 2 minutes ago, neshev said: Добре, за да няма внушения, за теб, prince10 е Мирен Гражданин? Бих подкрепил вот срещу него, това достатъчно ли ти е като отговор? Не ми харесва поведението му през целия ден, още повече след като бе заподозрян от теб и Radox. Но и ти също си ми съмнителен, донякъде. Не знам как ей hacky те изчиства изведнъж толкова лесно. Link to comment
Farest Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Яко филмчета стават и това е яко. ОБАЧЕЕ ЧОТУДЕ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ КОЙТО МИ ИЗГЛЕЖДА ГРАЖДАНСКИ, ЗАТОВА ДАЙТЕ ДА МАХАМЕ ЛЕСНЪРА Link to comment
Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Не знам защо ви отбягва насирането на ,,алфа-мъжкарчето"? Последният, който насра за бас в тази игра беше Олимпик и знаете какво стана. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 minute ago, Farest said: Яко филмчета стават и това е яко. ОБАЧЕЕ ЧОТУДЕ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ КОЙТО МИ ИЗГЛЕЖДА ГРАЖДАНСКИ, ЗАТОВА ДАЙТЕ ДА МАХАМЕ ЛЕСНЪРА Давай да махаме Принца, ако искаш да печелим. Link to comment
neshev Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Бих подкрепил вот срещу него, това достатъчно ли ти е като отговор? Не. 7 minutes ago, The Olimpic Hero said: Трети път се опитваш да внушаваш някакви неща за мен. Този път ме било страх от елиминация... Принципно ми хареса логиката ти за Prince10, но ако той си замине, по-скоро ти трябва да си следващият на пангара, а не Radox. Поне така аз виждам нещата. Тук го написа сякаш знаеш, че Prince10 е Мирен Гражданин. Защото, ако prince10 си замине и е мафиот, защо трябва да съм следващият? Link to comment
hacky Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 5 minutes ago, hacky said: Всъщност @neshev бях пропуснал някой имена при прегледа си, но вота както казах е разкъсан, но ето имената които ми се вписват в патерна, това са Нешев, Радокс, кабаков и джак бауър. В момента нешев от тях ми изглежда най много гражданин. Реално последния сезон бях доста агресивен на моменти, сега гледам да играя по кротко и повече да слушам другите. Също смятам, че може би мафиотите са научили патърна ми и ще го избегнат. Все пак ги дадох имената ако ме убият довечера. Допълвам си поста и дамтихам влиза в патърна ми, от телефона съм и затова съм малко бавен и доксто пусна пропускам няколко поста Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 minute ago, Prince10 said: Не знам защо ви отбягва насирането на ,,алфа-мъжкарчето"? Последният, който насра за бас в тази игра беше Олимпик и знаете какво стана. Добре аре, ако се окяжа Мафиот напускам екипа завинаги? Link to comment
hacky Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 3 minutes ago, The Olimpic Hero said: Бих подкрепил вот срещу него, това достатъчно ли ти е като отговор? Не ми харесва поведението му през целия ден, още повече след като бе заподозрян от теб и Radox. Но и ти също си ми съмнителен, донякъде. Не знам как ей hacky те изчиства изведнъж толкова лесно. Не съм го изчистил на сто процента, просто направи няколко добри анализа и поне в този ден реших да играя с него заради това, реално довечера още може да ме накаже з атая грешка ако е мафиот, но реално това имам предвид че е по скоро гражданин, защото в анализа му има добра логика. Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 minute ago, neshev said: Не. Тук го написа сякаш знаеш, че Prince10 е Мирен Гражданин. Защото, ако prince10 си замине и е мафиот, защо трябва да съм следващият? Нищо не знам. Четвърти път! За четвърти път внушаваш, еби му майката. Имах предвид, че ако Prince10 е мирен гражданин, логично е да си ти следващият. Значи ти предлагаш вот срещу Prince10, аз те подкрепям евентуално, но ако Prince10 е мирен, аз съм виновният. Това ли ти е великата логика? Казах ти, Prince10 ми е съмнителен, заради поведението му след като го заподозряхте. Link to comment
neshev Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: Имах предвид, че ако Prince10 е мирен гражданин, логично е да си ти следващият. Къде е логиката в това? Link to comment
Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 2 minutes ago, Radox said: Добре аре, ако се окяжа Мафиот напускам екипа завинаги? Ок, пак казвам, ако съм мафиот татуирам ,,Radox" на крака и пращам снимкови доказателства! ПОМНЕТЕ!!! Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: Казах ти, Prince10 ми е съмнителен, заради поведението му след като го заподозряхте. Къде е тогава гласът ти за него? Той и Чотуде за мен са най-съмнителни днес. Мариян също, но той е в неизвестност. Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Just now, neshev said: Къде е логиката в това? Някакъв развален телефон се получава явно при нас. Логики има всякакви. Както и този, който е повел вота да си замине, така и този, който се е качил на влакчето. Обаче и твоята логика е доста счупена. Някакъв опит за внушение как едва ли не знам, че Prince10 е мирен гражданин. Най-добре е да е мафиот, да го изгоним и да си повярваме, нали? Link to comment
kabakov Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Дано поне му дадат да пийне на Мариянчо, че в тая жега и влага и маями ще изпуска в тоя багажник. Голяма патаклама между Радокс и Принц10. Ще накрая ще е голям майтап ако и двамата се окажат граждани. Нешев и Олимпик и там стана интересно. Ще ги наблюдавам. Някак си след всичко това ми се струва, че поне един от тях е мафиот. Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Гласувам за Prince10. Иначе само да кажа за ЧОТУДЕ. Това, че пуска някаква снимка от реалния живот не е доказателство, че не е мафиот, просто казвам. Link to comment
Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 @The Olimpic Hero и кое точно не ти хареса в моите реакции? Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 @Prince10, ами изглеждаш като човек, който е доста изнервен от факта, че е заподозрян и има шанс да отпадне. Отделно това, че казваш, че neshev е мирен гражданин е възможно да е някаква Next Level стратегия, при която не тръгваш на момента срещу човека, който те е нарочил, нещо такова... Разбира се, че може и да греша. Ден 1 е, за съжаление тук стреляме доста в тъмното. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.