Jack Bauer Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Е това отвличане сега ме уби :D. Определено ще е интересен сезон. Иначе определено нямам силен заподозрян за момента. Ще помисля още малко, но клоня да се присъединя към вота за Чотуде. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Mariyan01 напусна племенния съвет. Предполагам това е някаква роля. Или Mariyan01 сам може да си бие камшика или някой го е изхвърлил. Според това, което написа ENEMY, по-скоро е второто. Тъй че има някой в играта, който може да извади друг играч от деня. Това е моят прочит. Има един играч, който играе доста нетипично за гражданската му игра: 21 hours ago, Prince10 said: С почти всички участници се познаваме, има добър каст сезонът. Няма да бъда много активен утре, защото имам ангажименти, но след този ден, ще правя това, което мога най-добре 13 hours ago, Prince10 said: В началото на играта няма как да се не се отбележи Олимпик. Дори наистина да е бил пиян, смятам, че не би започнал играта с житейското си разкритие. Опитва се да влезе в образ на някой от героите. Въпросът е дали блъфира, или е реално той. 3 hours ago, Prince10 said: Вече се падам не знам кой сезон гражданин без роля и честно казано се чувствам леко изчерпан в тази позиция. Реално, това е най-трудната за отиграване роля, но няма да мрънкам кат' путка, а директно започвам да търся мафиотчета. Няма да обяснявам защо трябва да се гони човек в ден 1, това за мен е задължително. Усещам малко несериозно отношение от някои участници, надявам се това да се промени. Мисля, че разбрах стратегията на Олимпик и какво искаше да каже с тези 2 поста. Надявам се, че желанието ми да има next level стратегии в играта не е замъглило преценката ми. Определено играя с него, ако съм на прав път. damtiham, до колкото разбрах си курвето, така ли? 1 hour ago, Prince10 said: И аз гласувам за ЧОТУДЕ, няма човек когото да подозирам в ден 1, така че ще играя с масата. Принца, като гражданин, е доста по-агресивен и не ми изглежда като човек, който би играл с масата. И това, че и в трите си поста споменава Olimpic, също ми е подозрително. Всъщност реших да гласувам за ЧОТУДЕ, за да сформирам някакво по-сериозно влакче и Prince10 веднага се метна на него. Тук идва и ЧОТУДЕ, който за мен даде най-добрия възможен вот, с който донякъде се оневинява. Защото, ако беше Врачка, може би щеше да търси вот срещу човек, който смята за сигурен гражданин, а Prince10 не смятам, че е такъв. И вече, ако е мафиот, по-логичното е да търси вот срещу някой, който все пак е съмнителен на повечето. Тъй че може би по-силният ход е да махнем Prince10 днес. Link to comment
THE ENEMY Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 В поста с който ще обявя края на дневната фаза ще внеса нужните разяснения по темата. Както се казва "Останете до края на епизода, за да научите развръзката"! Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 И трябва да изчетем пак много добре описанията на ролите на THE ENEMY в началния му пост, както и разказа му за Маями, сюжета, атмосферата, абе всичко. Трябва да търсим връзки по ролите със случилото се с Mariyan01, а то може и да няма точно такива, но все пак... Реално THE ENEMY в този сезон иска да ни вкара в нещо като сериал, в който той е продуцентът и вече от нас ще зависи да се опитваме да го рийдваме. Ебана работа, еба ни майката THE ENEMY. Е такова е положението в момента: Link to comment
Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 minute ago, Radox said: Е как къде е. Писа че си направил уникално изказване, както и че БИ ИГРАЛ С ТЕБ до края, от 1 пост вече си измисли стратегията до края на сезона Хахахахахах, ти добре ли си? Къде съм казал думата ,,уникално" и че ще играя с него до края на сезона? Пич, ти си просто един кон с капаци и тази игра не ти е ясна. Уважих опита ти за провокация в първия пост и реших да не отговарям и да се заяждам за жалката ти стратегия. Реших, че отново си измислил ,,гениален" план как да не изгърмиш в ден 1 (не, че трябваш на някого) и бях склонен да повярвам, че си неадекватен и в този сезон. Ти отново изопачаваш нещата и изкривяваш истината, което е част от играта на един мафиот, така че глас за Radox. Гражданин не би нападнал без причина друг играч по този начин, защото има вероятност те да са от един отбор и да се наложи да играят заедно (дори Радокс би трябвало да знае, че това е отборна игра, ДОРИ ТОЙ!). Има и друг вариант, Енеми да е вкарал 3-ти отбор в играта - селяни. Тогава ще разбера поведението ти на примат Пояснявам какво имах предвид за Олимпик. Смятам, че влиза в образ в играта, който е съчетан с някаква стратегия, защото Олимпик никога не би писал неща като ,,пиян съм" ,,навън съм" и т.н и, че не би се записал ,,ей така да разпусне" и да я кара през просото, най-малко от уважение към Енеми. Казвал съм го и преди - част от стратегията ми в тази игра, е да имам допирни точки с хората, които знам, че влизат с предварителна стратегия или поне някакъв план. За играчи като Олимпик, neshev, Enemy, hacky винаги съм готов да кажа добра дума. За някакви тънкообидни глезльовци, надали! Link to comment
THE ENEMY Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 kabakov: 1 глас (BrockLesnar) damtiham: 1 глас (kabakov) BrockLesnar: 1 глас (Farest) Чотуде: 3 гласa (hacky, Radox, neshev) Radox: 1 глас (Prince10) За изгонването на играч са нужни 6 гласа. Link to comment
Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 @neshev бях решил да експериментирам нещо, но си започвам моята игра. Link to comment
kabakov Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Е тва отвличане в ден 1 от къде дойде е*и му мамата... Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 8 minutes ago, Prince10 said: Хахахахахах, ти добре ли си? Къде съм казал думата ,,уникално" и че ще играя с него до края на сезона? Пич, ти си просто един кон с капаци и тази игра не ти е ясна. Айде пак почнахме с помиите на кой кво му е ясно... Аз лично между другото по-слаб играч от тия по-редовните не знам да има от тебе. Епични насирания, грешни рийдове и лапане на хуя на бачи Митко. С това се изчерпва играта ти във всички сезони досега. Така че на тебе не ти е ясно нищо. Давайте да го махаме този, че само спами помии. @neshev , гласуваме ли го? 7 minutes ago, Prince10 said: @neshev бях решил да експериментирам нещо, но си започвам моята игра. Въртене на кавали на Olimpic ли? Ок. Link to comment
neshev Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Лично мен ме заинтригува със заявките, че сега ще играе неговата игра. Тъй че може би е по-удачно да изчакаме. Тук трябва да спомена и Olimpic, който ми изглежда крайно превзет. Като нищо той е човекът, който е изхвърлил Mariyan01 и сега ни хвърля прах в очите. Като цяло, не ми изглежда като човек, който търси мафиоти в момента. Link to comment
Jack Bauer Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Много добър анализ на Нешев. Мислех да пусна и аз за ЧОТУДЕ както казах ама така човек като погледне вкупом всички постове на Принца изглежда доста съмнително, а факта че веднага след това тръгна с оправданието, че си е правил експеримент звучи на яко насиране. Глас за Prince10 Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Предлагам да разнообразим Ден 1 със следната анкета/викторина: 1. Кой е най-слабият играч в историята на Мафия откакто я има във форума: Quote а) Pince10 b) Prince10 c) Prince10 2. Кой насира най-яко, като не става неговото в сезона: Quote а) Pince10 b) Prince10 c) Prince10 3. Кой е единственият играч, който няма собствено мнение, а чака някой от идолите му да го поведе за носа: Quote а) Pince10 b) Prince10 c) Prince10 Верните отговори ще научите в края на деня! ОСТАНЕНЕ С НАС до края на шоуто, както се казва Сменям и аз на господина от отбор "селяни" Prince10. Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 4 minutes ago, neshev said: Тук трябва да спомена и Olimpic, който ми изглежда крайно превзет. Като нищо той е човекът, който е изхвърлил Mariyan01 и сега ни хвърля прах в очите. Като цяло, не ми изглежда като човек, който търси мафиоти в момента. Абе ти за втори пореден път от началото на играта се опитваш да ме бутнеш под влака. Правя ти анализ на ситуацията с Mariyan01, ти веднага ми скачаш. Еби му майката. И отделно, вкарваш и някакъв филм, "как не съм търсел мафиотите". Иначе и за мен това с Mariyan01 е по-скоро ход на мафиот. Обаче какво ти пречи и на теб да си го направил и да хвърлиш вината върху мен, удобно нали... Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Prince10 го дава че пише пост от половин час... Подгответе се за огромен чаршаф. Явно ЯКО е зачервил от експерта по Мафия Radox Link to comment
Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 А така, искам да зачервиш бузките! Истината боли ли? В очите боли ли? Много забавна анкета! Това и Къци нямаше да го пусне в ефир. Яко те тресе комплекса, че си надуваем балон в тая игра, спокойно ще ти запиша частни уроци, стига да имаш пари да си платиш. Малко тъпо, че се изисква акъл в нея, ама с малко тренинг до мид-кард ще го добуташ, обещавам! Смятам, че това отвличане има за цел разбиване на вота и мисля, че Mariyan е гражданин. Генерални изводи могат да се направят чак през другата дневна фаза, когато разберем всъщност ще се върне ли той. @Jack Bauer с кое по-точно тези постове са ти съмнителни? Мнението на neshev съвпадна с дългия пост, а точно тогава ми се пригониха селянчета, така де мафиотчета. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Prince10 най-слабия мафиот в историята май ще си ходи днес Link to comment
Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 minute ago, Radox said: Prince10 най-слабия мафиот в историята май ще си ходи днес Прав ти път, благодаря, че намина! Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Много слабо, досега май никой не се е издавал толкова явно че е мафиот още в средата на Ден 1. Link to comment
Prince10 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 3 minutes ago, Radox said: Много слабо, досега май никой не се е издавал толкова явно че е мафиот още в средата на Ден 1. Ако съм мафиот, ще си татуирам на десния крак ,,Radox", ако ти си мафиот се оттегляш от Екипа, става ли или ще насереш пак? Link to comment
Jack Bauer Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 @Prince10, винаги ми е крайно подозрително когато някой в продължение на няколко поста се четка на един и същи играч, както ти на Олимпик. Подозрително ми е това че каза "че си си правил експеримнт" в момента в който Нешев те подпита. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 minute ago, Prince10 said: Ако съм мафиот, ще си татуирам на десния крак ,,Radox", ако ти си мафиот се оттегляш от Екипа, става ли или ще насереш пак? Ако си татураш на путката Radox, си стискаме ръцете? Just now, Jack Bauer said: когато някой в продължение на няколко поста се четка на един и същи играч, както ти на Олимпик. Не няколо поста, няколко сезона. Принци има някаква обсесия с Olimpic, не знам защо. Link to comment
THE ENEMY Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 kabakov: 1 глас (BrockLesnar) damtiham: 1 глас (kabakov) BrockLesnar: 1 глас (Farest) Чотуде: 2 гласa (hacky, neshev) Radox: 1 глас (Prince10) Prince10: 1 глас (Radox) За изгонването на играч са нужни 6 гласа. Link to comment
neshev Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Тежък конфликт се получи между Radox и prince10 и може би сме на фаза, в която един от двамата трябва да си ходи днес. Според мен е изключено и двамата да са мафиоти. Ако prince10 си тръгне днес и е мафиот, това би оневинило Radox. Ако prince10 си тръгне и е гражданин, това не би означавало, че Radox непременно е мафиот, но със сигурност позицията му в играта става по-лоша, което е и най-кофти вариантът. И двамата са граждани. Прочитът ми върху Olimpic е, че го е страх от елиминация. Това дали го прави мафиот? Не знам. Тук може би имаме различни философии. За мен не всеки, който ме подозира, е мафиот. Нито пък изпитвам страх от това да ме елиминират. Но ми изглежда с една идея по-ненадъхан от обикновено. Тук е време отново да призова @hacky, защото вече имаме достатъчно вотове и би трябвало да излезе с някакви имена? Днес би било добре да има изгонен. Не само за voting pattern, но да припомня, че има Врачка. В идеалния случай, през всяка фаза трябва да има елиминиран, с което да увеличим шанса ние или Мафиотите да я гръмнат. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 minute ago, THE ENEMY said: kabakov: 1 глас (BrockLesnar) damtiham: 1 глас (kabakov) BrockLesnar: 1 глас (Farest) Чотуде: 2 гласa (hacky, neshev) Radox: 1 глас (Prince10) Prince10: 1 глас (Radox) За изгонването на играч са нужни 6 гласа. Обиждаш ме, забравил си гласа на Джак Бауер за Принце 10.. Link to comment
hacky Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Харесва ми анализа на нешката за принца, принца също се жалваше че пак бил гражданин без роля, казвам ви че някой от тия ще е мафиотче. С тоя разпокъсан вот и патърна който ползвам не мога да извлека никакви имена до сега, които да се вписват освен 1-2., Които ги чувствам като граждани. Дано като почне да се събира наистина вот за някой да успея да хвана повече гласове, че ще си еба репутацията на патърна. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.