neshev Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Quote Един младеж мечтаел да стане богат, да си намери хубава жена, да си купи бял кон, да отиде при нея, да я качи на коня… Мечтаел си той, но нямал пари – нали бедните все мечтаят да имат. Мечтанието е без пари. Събрал той една кошница с яйца, сложил кошницата на една пръчка, метнал я на рамо и тръгнал към пазара да ги продава. Вървял той по пътя и си приказвал: - Ако продам сега тези яйца по 1 лев ще взема 100 лв., ако ги продам по два лева ще взема 200 лв. Ще ги продам по 2 лв. и ще взема 200 лв. Ще си купя един бял кон и ще отида на края на селото. Ще свирна на моята любима, ще я сложа на коня и ще я заведа у дома. Ще се оженим. След време тя ще зачене и ще си имаме малко детенце. Аз ще ходя на работа, а то ще расте вкъщи. Като се върна вечер от работа аз ще му кажа: „Ела, татовото, ела да те прегърна…“ Той забравил обаче, че държи пръчката. Казал „Ела, татовото…“, разперил ръце и съборил кошника с яйцата. Зад него вървял един мъж. Нашият герой се обърнал, видял го и го попитал: - Ти откога вървиш отзаде ми? - Откогато почна да печелиш, докогато всичко загуби. Ангел Каралийчев И наш ЧОТУД така. Link to comment
kabakov Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Аз като шериф, така де курва, си мислех да проверя четворката, която се захванаха един друг - Радокс, Нешев, Олимпик и Принца мисля, че беше. Ама то пък се оказа, че и четиримата са граждани. Щеше да е епичен провал. Link to comment
THE ENEMY Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 Утре очаквайте официален statement свързан с бъдещето на франчайза Vice City, в който ще се засегне проблема с овчия колективизъм и фашизацията обхванали раздел Мафия! We Will Resist! Stay tuned! Link to comment
Radox Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 54 minutes ago, THE ENEMY said: Утре очаквайте официален statement свързан с бъдещето на франчайза Vice City, в който ще се засегне проблема с овчия колективизъм и фашизацията обхванали раздел Мафия! We Will Resist! Stay tuned! Току-що статусът ти за сезон 9 бе променен от "полу-зачервил" на "три четвърти зачервил". Link to comment
hacky Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Абе какво скачате на Чотуде, че имал стратегия, човека се забавляваше с играта, реално сега още си е в образ, ясно е, че не се знае какво ще стане, но ние с него коментирахме още тогава като избирахме кой ще трепем, че е важно да се забавляваме даже точно това написах, че ако иска да прави луди ходове и да пробва странни стратегии, идеята е да се забавляваме и дори да закубим е все тая, Енеми може да потвърди. Някви кировци скочиха и на мен, че съм се обяснявал за стратегията ми, а не съм дъвчел едно и също нещо покрай спирането на сезона. Правя го с цел да се поуча от грешките си, виждам, че някой ме заподозряха веднага и си търся слабите места, за да мога в бъдеще да се изчиствам. Link to comment
hacky Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 On 6/20/2020 at 6:11 PM, hacky said: Помогни на врачката да ме намери и ще махна чотуде. Нали си контроверсиален:D Това е нещо, което писах на Енеми, което и ЧОТУДЕ не знае, вижте, че водещия не се поддаде на изкушението, а му предложих наркотици и пиячка! Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 4 hours ago, hacky said: Това е нещо, което писах на Енеми, което и ЧОТУДЕ не знае, вижте, че водещия не се поддаде на изкушението, а му предложих наркотици и пиячка! Link to comment
THE ENEMY Posted June 25, 2020 Author Share Posted June 25, 2020 Един малко по-сериозен пост от мен. Ами ето за това говоря аз. Гледайки реакциите под мнението на Хаки, оставам с усещането, че просто виждаме самия контекст по коренно различен начин. Нека и той да каже ясно дали е така, но аз този му PM нито за момент не съм го приемал сериозно, дори мисля, че му отговорих със смях. В моите очи това беше ебавка изразяваща възмущение от партньора му Чотуде, най-вече заради хотела, мотела или каквато беше там препратката. Сега да тръгна за такова нещо да се правя на отмъстително ченге, никакъв шанс. Обаче Хаки, ако си ми го писал сериозно това, ще те пребия! 👊 И относно инцидента с Мариян. Каква информация разкри въпросното "цитиране"? Че той е участвал в Event ли? Ми аз това го обявих официално в самата тема. Добавката към това, в която казва, че е получил към него ролята си на мирен гражданин е точно преразказ, каквото ми надухте главата, че било нормалното. В това отношение, ако е трябвало всички да се изредите по един път и да си обяснявате, че сте получили ЛС, че сте мирни граждани, ако не ви бърка, че е инфантилна проява и не е представено по достатъчно вулгарен начин, аз нямам проблем. И не се съмнявайте, че и мафиотите няма да ви излъжат. Самата ситуация която би се създала е тъпа, но трябва сами да се сетите, че от нея няма смисъл, защото не може да се извлече никаква легитимна информация. А какво се разбира под вулгарен начин, решава водещия. Да, имате право да не сте съгласни с моето решение, може да не сте съгласни цялостно с моя стил на водене на сезоните, което означава, че имаме различни виждания по основни въпроси. Това е. Примерно аз открито си заявих в сезоните на Чотуде, че трябва да елиминира Шайнинг и Байтошо. Това е градивна критика и се надявам да я е приел като такава. За мен границата е обсъждане на сезоните извън играта и поставяне на цитати с куот тагове или скрийншоти, за друг границата е друга. Не съм казвал, че не трябва да има правила, или че тяхното спазване не трябва да се следи, но имаме различно виждане до къде трябва да се простират те. Но за мен основен проблем в това отношение е, ако се вземе властта от водещия да взема решенията. В Омерта франчайза всеки водещ ще получава пълен контрол над сезона си, а на базата проба-грешка и коментирайки определени ситуации след приключването на сезона, ще се вземат необходимите поуки. За мен и самите водещи с времето ще осъзнаят, че ако не следват това, ще се загуби интерес към сезоните им. Но моето усещане все още е, че в сезон 7.5 правилата (поне както ги разбирам аз) бяха спазени. Link to comment
Radox Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Според мен просто мафията бяха подкупили Мариан да опропасти сезона, щото бяха насрали яко от Сонката Крокет. Link to comment
Mariyan01 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 10 minutes ago, Radox said: Според мен просто мафията бяха подкупили Мариан да опропасти сезона, щото бяха насрали яко от Сонката Крокет. Нешев е бил подкупения, не аз.🙂 Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 32 minutes ago, THE ENEMY said: Гледайки реакциите под мнението на Хаки, оставам с усещането, че просто виждаме самия контекст по коренно различен начин. Нека и той да каже ясно дали е така, но аз този му PM нито за момент не съм го приемал сериозно, дори мисля, че му отговорих със смях. В моите очи това беше ебавка изразяваща възмущение от партньора му Чотуде, най-вече заради хотела, мотела или каквато беше там препратката. Сега да тръгна за такова нещо да се правя на отмъстително ченге, никакъв шанс. Обаче Хаки, ако си ми го писал сериозно това, ще те пребия! 👊 Аве @hacky, това след евентуалната ни победа щеше да се превърне в ултимативната гавра с гражданите. Да не говорим, че имаше build-up от темата за записване. Това беше велик ход, ве тъпан? 32 minutes ago, THE ENEMY said: Примерно аз открито си заявих в сезоните на Чотуде, че трябва да елиминира Шайнинг и Байтошо. Това е градивна критика и се надявам да я е приел като такава. Тогава бях изиграл само един сезон и реших да правя такъв. Бях нацапал калника, че всичко ще се осере, подобно на твоя. Да не говорим, че нямах почти никаква подготовка, тъй като след като baikiro ми прие идеята имах само една седмица. Сега след един сезон като водещ и вече три като играч бих свършил много, много по-добра работа. Друго си е да имаш някакъв опит и месеци до сезона. От друга страна бях сигурно най-добрия водещ откъм ъпдейти на гласове. Вие, пияници, го правите през половин ден и то грешно. Link to comment
hacky Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Естествено, че го написах на шега, даже в дискорд го коментирах с нешев преди дс го пусна тук, пе съм се базикаш с теб. Енеми ми се изсмя. Ясно е, че се базикам, даже от километри. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.