hacky Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 44 minutes ago, neshev said: Всеки сезон стратегията ми е почти еднаква - да открия гражданите. Засега задачата изглежда доста трудна, защото почти нищо съществено не се е изписано досега. Малко за сезона. След като Врачката присъства със сигурност, според мен става въпрос за двама мафиота. По простата причина, че ако са трима, има вероятност играта да свърши след третата нощ. Тогава, Врачката трябва да има 100% успеваемост, за да се присъедини към тях, което е на практика невъзможно. Тъй, че ако наистина са двама, най-рано може да се присъедини към тях във втората нощ и третият ден ще е ключовият за сезона. После ще напиша как мисля, че трябва да се играе в този сезон. Засега не знам как точно да разчета пиянските вопли на някои играчи. Разбира се, могат да са истински, но не виждам защо въобще ще пишат такива неща, които веднага ги правят лесен вот. Но от друга, това е възможно просто да е стратегия. Аз също смятам, че мафиотите са двама ако има врачка, защото иначе просто лошите ще са твърде много. Другия вариант е да са само три мафиота без врачка, но заради концепцията на играта мисля, че енеми е сложил повече разнообразни роли. Затова и аз се спирам на първия вариант - 2 мафиота и врачка. Притесняваме след като прочетох малоумните ни постове от вчера, че Радокс винаги започва по еднакъв начин, че е обикновен гражданин, после в началото играе леко тролско. Това ще е много лесно поведение за копиране когато е мафиот и трудно ще забелжим някви признаци на мафиот в първите 1-2 дена при него, но със сигурност ще има сезон, вкойто ще напише, че е пак гражданин без роля и ще кълне водещия, а ще се окаже мафиот, може този сезон да е това. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Врачката я има със сигурност, не четете ли правилата? Link to comment
THE ENEMY Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 The Olimpic Hero: 2 гласa (Farest, Radox) kabakov: 1 глас (BrockLesnar) Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Да, със сигурност има врачка, чиято роля ще бъде показана, след като бъде елиминирана (ENEMY, крадец 😀). Двама мафиоти и врачка са, поне това е ясно. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Ние треа само да внимаваме с тия "сигурни" заключения че са 2 мафиота само накрая да не ни се набута у дупарата с 200... Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Това ще е един от най-трудните първи дни в историята на играта. Тъй като Дъдли го няма и освен мен май само Радокс не счита гоненето на играч в ден 1 за напълно задължително, очаквам някой да изгърми днес. Аз съм казвал, че според мен, ако се маха някого, то това трябва да е неактивен играч. Проблемът е, че в този сезон май нямаме такива. От друга страна има някаква минимална възможност за оцелване на мафиот или врачка (ако приемем, че са трима), защото трябват 7 гласа, а не 9 както в нормален сезон, а и не е изключено мафиот да гласува за врачка. Въпреки това, важен фактор, който не е за пренебрегване е, че ще имаме право на доста по-малко грешки от обикновено. За жалост няма да съм активен в заключителните часове от фазата, тъй като ще съм в джаза (ако трябва да доказвам със снимки на масата, ще го направя). Ако гласувам за някого в последните минути го спасете, тъй като по всяка вероятност ще е гражданин. Засега не смятам, че в ден 1 ще има нещо, което да ми даде солидни съмнения за някого, че да го гласувам, ако е на пангара. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 8 minutes ago, ЧОТУДЕ said: освен мен май само Радокс не счита гоненето на играч в ден 1 за напълно задължително Да, но в този сезон с 12 човека мисля, че няма да е зле още днес да резнем някой, за да може възможно най-бързо да ебем путката майна на мафията, както направих в Сезон 6. Link to comment
Mariyan01 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 26 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Това ще е един от най-трудните първи дни в историята на играта. Тъй като Дъдли го няма и освен мен май само Радокс не счита гоненето на играч в ден 1 за напълно задължително, очаквам някой да изгърми днес. Аз съм казвал, че според мен, ако се маха някого, то това трябва да е неактивен играч. Проблемът е, че в този сезон май нямаме такива. От друга страна има някаква минимална възможност за оцелване на мафиот или врачка (ако приемем, че са трима), защото трябват 7 гласа, а не 9 както в нормален сезон, а и не е изключено мафиот да гласува за врачка. Въпреки това, важен фактор, който не е за пренебрегване е, че ще имаме право на доста по-малко грешки от обикновено. За жалост няма да съм активен в заключителните часове от фазата, тъй като ще съм в джаза (ако трябва да доказвам със снимки на масата, ще го направя). Ако гласувам за някого в последните минути го спасете, тъй като по всяка вероятност ще е гражданин. Засега не смятам, че в ден 1 ще има нещо, което да ми даде солидни съмнения за някого, че да го гласувам, ако е на пангара. Аз пък съм на точно обратното мнение и мисля, че днес никой няма да си замине и отново това с гоненето в първи ден не е за цел изгонването на мафиот колкото до добиване на информация Link to comment
kabakov Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Аз като гражданче, отново, продължавам да твърдя, че не трябва да има нулеви дни и най-вече да се гонят неактивния играчи, защото реално не се добива никаква представа за тях с постове от сорта на "гласувам за Х", "ей ся почвам да играя ще видите". Такива трябва да излитат от раз. Още в първите постове се почва с номинации основани на... нищо. Пак се чака да се види кой ще се качи на влакчетата. И Радокс пак скача на Олимпик. Това не го бях виждал до сега 😄 Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Разбирам те, но примерно в миналия сезон нулевият първи ден беше важен фактор за победата. Ако бяхме изгонили някого от двамата на пангара щеше да е или гражданин, или сериен убиец, но в крайна сметка се оказа, че нито един мафиот не е бил на влакчето за двамата. Единствено приемам доводите за 12-те играча и това, че със сигурност има врачка за резонни що се отнася до гонене днес. Link to comment
Jack Bauer Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Винаги ми е много трудно да дам адекватно мнение в ден едно. Смятам че до голяма степен първия ден е едно стреляне в тъмното, почти сигурно е, че си заминава гражданин с идеята в ден 2 да видим кой е бил на "влака". При всички случаи, не мисля, че по постовете в ден едно може да се засече мафиот. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
hacky Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 2 hours ago, Radox said: Врачката я има със сигурност, не четете ли правилата? Пропуснал съм го тва. Хахаха 46 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Разбирам те, но примерно в миналия сезон нулевият първи ден беше важен фактор за победата. Ако бяхме изгонили някого от двамата на пангара щеше да е или гражданин, или сериен убиец, но в крайна сметка се оказа, че нито един мафиот не е бил на влакчето за двамата. Единствено приемам доводите за 12-те играча и това, че със сигурност има врачка за резонни що се отнася до гонене днес. Не съм съгласен, миналия сезон нулевия ден можеше яко да ни ебе... Заради нулевия ден не успяхме да извадим правилни изводи за играта след ден едно и после няколко пъти взехме грешни решения, писна ми да обяснявам колко е важно да няма нулев ден. 1 hour ago, Radox said: Да, но в този сезон с 12 човека мисля, че няма да е зле още днес да резнем някой, за да може възможно най-бързо да ебем путката майна на мафията, както направих в Сезон 6. Какво те накара да си смениш мисленето, като до сега винаги си искал нулев ден, на ккво се основа рязката ти смяна на позициите? Какво значение има колко са играчите, шанса за стрелба по мафиот е същия? 51 minutes ago, kabakov said: Аз като гражданче, отново, продължавам да твърдя, че не трябва да има нулеви дни и най-вече да се гонят неактивния играчи, защото реално не се добива никаква представа за тях с постове от сорта на "гласувам за Х", "ей ся почвам да играя ще видите". Такива трябва да излитат от раз. Още в първите постове се почва с номинации основани на... нищо. Пак се чака да се види кой ще се качи на влакчетата. И Радокс пак скача на Олимпик. Това не го бях виждал до сега 😄 Смятам че първите номинации са малко като моята миналия сезон, същата проба, на основата на която си вадих заподозрените. Но не мисля, че два пъти подред ще сработи една и съща стратегия, затова и аз лично пропуснах да хвърля въдица в тоя сезон. Но в късния следобед ще дам моя списък със съмнителни граждани за мен, гответе се да ви покажа имената мафиотчета! Link to comment
BrockLesnar Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Радича леко така подозрително играе, уж неговата игра, но се усеща сякаш нотка нервност в изказа му, може би повече тролня от обикновено, дали това не е знак, че нещо не му е наред? Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 7 minutes ago, hacky said: Не съм съгласен, миналия сезон нулевия ден можеше яко да ни ебе... Заради нулевия ден не успяхме да извадим правилни изводи за играта след ден едно и после няколко пъти взехме грешни решения, писна ми да обяснявам колко е важно да няма нулев ден. Ами не, щяхме да изгоним човек без мафиот на неговото влакче и всеки ден щяхме да имаме един гражданин по-малко. Прав си обаче, че е тъпо всеки сезон в първия ден да се дъвче едно и също и най-вероятно ще спра след този пост. 7 minutes ago, hacky said: Какво значение има колко са играчите, шанса за стрелба по мафиот е същия? Според мен не е така. В сезон с 16 играчи ти трябват цели 9 гласа за изгонване. Ако приемем, че мафиот няма да изгони друг в първи ден (може да гласува против колега, ако не е на пангара, ама чак да го изгони трудно), то цели деветима граждани да мислят еднакво и да гласуват мафиот ми се вижда невъзможно. Със седем гласа е една идея по-лесно, а и 3 мишени от 12 (има врачка) е по-възможно от 4 от 16. Като цяло пак е трудна работа, ама като искате информация гонете. Иначе hacky, чакам те тази вечер в Мотел Флорида. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 hour ago, kabakov said: И Радокс пак скача на Олимпик. Това не го бях виждал до сега 😄 Е кьоркютук ми играе тука ве, как нема да скачам... Пълна липса на респект към водещия е това! 27 minutes ago, hacky said: Какво те накара да си смениш мисленето, като до сега винаги си искал нулев ден, на ккво се основа рязката ти смяна на позициите? Какво значение има колко са играчите, шанса за стрелба по мафиот е същия? Рязката смяна както я наричаш, се дължи на това, че това е първия малък сезон в който играя и искам да го карам по-лежерно. Да има динамика, да става КУПОНА с други думи. Мятаме наред, пък каквото стане. С екипна игра смятам, че ще успеем да изловим мафиотите преди да се изравнят с нас. 17 minutes ago, BrockLesnar said: Радича леко така подозрително играе, уж неговата игра, но се усеща сякаш нотка нервност в изказа му, може би повече тролня от обикновено, дали това не е знак, че нещо не му е наред? Аве ти от кое село си? В университета имаше едни селяни от некви села до Варна, които ми викаха Радич. Единственото, което не ми е наред, е че съм ебан гражданин без роля и през нощните фази не мога да правя нищо ЗА ПОРЕДЕН ФАКАН ПЪТ. 13 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Иначе hacky, чакам те тази вечер в Мотел Флорида. Тва за мотела май беше някаква препратка към сериала, някакъв таен знак. Я който го е гледал да каже за какво става въпрос? Link to comment
hacky Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 15 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Ами не, щяхме да изгоним човек без мафиот на неговото влакче и всеки ден щяхме да имаме един гражданин по-малко. Прав си обаче, че е тъпо всеки сезон в първия ден да се дъвче едно и също и най-вероятно ще спра след този пост. Според мен не е така. В сезон с 16 играчи ти трябват цели 9 гласа за изгонване. Ако приемем, че мафиот няма да изгони друг в първи ден (може да гласува против колега, ако не е на пангара, ама чак да го изгони трудно), то цели деветима граждани да мислят еднакво и да гласуват мафиот ми се вижда невъзможно. Със седем гласа е една идея по-лесно, а и 3 мишени от 12 (има врачка) е по-възможно от 4 от 16. Като цяло пак е трудна работа, ама като искате информация гонете. Иначе hacky, чакам те тази вечер в Мотел Флорида. Не разбрах дали тийзваш няква роля, не знам къв е тоя мотел. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Не, измислих си го. Нали сме в Маями. Не си ли ковра, нали искаше да бъдеш? Иначе и аз не съм гледал сериала, иначе може би щях да разбера кой герой tease-ва Olimpic Hero. Ако си пиян, за теб е петък вечер до сутринта. Никой не гледа напаткан, че е след полунощ и вече е събота. Ако все пак някой е разбрал и може да разобличи гражданска роля по-добре да го запази за себе си, за да не стане като Price, който спекулираше, че LightOne е шериф, преди той да се е разкрил. Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Първо да отговоря на Radox, Prince10 и neshev които се чудеха защо вчера съм пуснал постове пиян. Истината е, че няма никаква причина, зад която да търсите някаква велика стратегия. Бях пиян, пуснах постове, какво толкова. Нека се забавляваме през този сезон. Мен реално ме кефи, че сме 12 човека, а не 16, че щеше да ми дойде прекалено много четенето. В този сезон се записах, за да разпусна, честно. Напоследък имам кофти дни, не ми върви и в спортнитите залози. Играта "Мафия" за мен лично е готин начин понякога да споделиш нещо, ей така. Тоест не е казано, че трябва да е 100% стратегическа игра, тя е и социална, защо да няма и елементи от "Биг Брадър" примерно, та така. Сега дали един от Radox, Prince10 и neshev не се опитва да ме хвърли под влака, възможно е, всичко е възможно. Понеже, когато играя Мафия, особено, когато съм мирен гражданин, си водя нещо като леки записки на word, ето какво съм си отбелязал за тях. Prince10 - В първия си пост е написал, че ще прави най-добре това, което може. Какво може Prince10? Реално той не се е падал мафиот до този момент. Тоест иска да ни внуши, че ще разкрива мафиоти. Може ги загатва за някаква гражданска роля? А може би е мафиот. Тотално 50 на 50 мирен гражданин/мафиот ми е Prince10. Radox - Тръгва играта в обичайния си стил. Повтаря за пореден път, че е мирен гражданин без допълнителна роля. Може и да е така, може и да не е така. Тотално 50 на 50 ми е и Radox. Съгласен съм с него по параграфа за neshev, че самият първи пост на neshev има някакъв шанс да е нещо като отвличане на вниманието от истинските проблеми, а именно намирането на мафиоти. Тоест винаги не е лоша мафиотска тактика да се пишат някакви общи постове за сезона с анализ на ролите. neshev - Аз вече написах за него в колонката за Radox, но ще добавя и това, че наистина е един от хората, на които, абе не знам, познаваме се прекалено добре с него. Много добре знае, че се напивам понякога. Защо се чуди, че бих написал пиянски пост в играта. Ами напълно се вписва това в характера ми. Та реално и neshev от тримата може би ми е една идея по-съмнителен, но в никакъв случай не мога и да го осъдя, примерно ми е 49 към 51 мирен към мафиот в момента. Трябват ми повече постове от него за по-голям анализ. Какво друго съм си отбелязъл от развитието на Ден 1 до този момент: Буквално всички останали са ми 50 на 50 с две изключения, обаче може и да греша, винаги мога да греша. hacky самият му изказ до този момент, постовете му, всичко, ми бият на мирен гражданин. hacky примерно разсъждава като мен за Radox. Прекалено съмнително е абсолютно всеки път да започваш по един и същи начин. Все някога Radox ще се падне мафиот и отново ще напише: "Аз съм путка гражданин без допълнителна роля". Разбира се, че това ще напише. damtiham - Един пост има в темата, но е добър да еба. В смисъл момчето е умно за възрастта си, такива са ми впечатленията за него. Умен е, любознателен е, интересува се от форума, гостувал е и в "Без сценарий" и в "NVP", може да го играе добре мафиот и да заблуждава. Прочетете му отново поста, даже ще го цитирам: 12 hours ago, damtiham said: Аз с какви алкохолици съм се събрал да играя? Какъв е този cast? Дадеш му възможност да отиде в Маями и веднага злоупотребява, братче. Не забравяйте защо сме тук - да разкрием ментетата. 😎 Очаквам повече от вас утре, когато изтрезнеете, иначе ще ви подпукам по един, пияндета такива. Постът му е хитър, не знам как да го обясня точно даже. Има нещо странно в този пост, чисто стилово има нещо странно. Един такъв приятелски и шеговит тон, с който сякаш се опитва да ни спечели. Един вид: "Хей момчета, аз съм пич и ще се държа пичовски с вас и ще се шегувам с вас". Та няма какво да крия, само заради този първи пост, damtiham ми е един от по-съмнителните хора в Ден 1. И накрая, прочетете добре правилата, да. Със сигурност ще имаме Врачка, Ловец + Сони Крокет, но за Вракчата и Ловеца има някакви допълнителни специфики, при които явно има някакви тайни неща от THE ENEMY. 14 hours ago, THE ENEMY said: - Ролите отбелязани със звездичка имат леки специфики, които няма да бъдат разкривани предварително и ще останат изненада. Тези две роли, заедно с ролята на Сони са единствените които ще бъдат включени с абсолютна сигурност в играта THE ENEMY обича да е продуцент, той е привърженик на това Водещият да се намесва повече в сезона. Не казвам да играе заедно с играчите, но да дава повече неща, повече туистове, повече суървове. Нямам нищо против това, идеята е да се казва в началото на сезона, както и той го е направил. Та определено трябва да имаме едно на ум с тези две роли - Врачката и Ловеца. Не изключвам някакъв вариант Ловецът в някакъв момент да се окаже, че не е от добрите или нещо подобно, абе не съм сигурен. Очаквам някакъв суърв, съврзан с Ловеца, такова чувство имам. С Врачката точно не мога да измисля какъв би било тайното допълнително нещо с нея, но мислете и в тази посока. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Дълъг пост на Олимпик, в който казва някои доста логични неща, които ме накараха да се замисля. Логиката му за мене обаче яко издиша... Вече няколко човека се хващат за това, че съм казал, че съм отново без роля!!! Е какво да направя, като се падам три пъти подред гражданин без шибана роля ве!!! Да лъжа, за да е по-реалистично ли?? Лъгането за роля като гражданин когато си без такава не помня да е довело до нещо добро някога. Не стига, че пак съм без роля е ще стоя като путка нощите да ме претрепат, а и треа да се обяснявам кат путе тука. Ай сиктир. Колкото до другите неща в поста на бачи Митко. Има логика в това за дамтихамлията, не съм играл с него досега, ама ми се вижда бая пестелив откъм постове и тоя първия пост май се опитва да ни плъзне яко. Хаки ми се струва искрен и на 80% ми е гражданин за момента. Друг който ме притеснява е ЧОТУДЕ, пиян беше вчера, днеска пак щел да пие, някви хотели с курви намесва... Абе той, нешев и дамтихам са ми най-съмнителни за сега. Олимпик с тоя пост леко ми се поизчисти, но ще го наблюдавам изкъсо днес. .... 53 minutes ago, The Olimpic Hero said: Какво може Prince10? Това, което може най-добре по принцип е да ти върти кавали как си най-великия играч на мафия във вселената, както и да праи ЕПИЧНИ ФЕЙЛОВЕ с блъфове на роли или някакви цветове, които само той си разбира. Други неща да може Принце10 не знам... Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 26 minutes ago, Radox said: Вече няколко човека се хващат за това, че съм казал, че съм отново без роля!!! Е какво да направя, като се падам три пъти подред гражданин без шибана роля ве!!! Да лъжа, за да е по-реалистично ли?? Лъгането за роля като гражданин когато си без такава не помня да е довело до нещо добро някога. Не стига, че пак съм без роля е ще стоя като путка нощите да ме претрепат, а и треа да се обяснявам кат путе тука. Ай сиктир. Ами цялостно е доста излишно, защото така или иначе всеки казва, че е мирен гражданин. Просто ми се вижда вече ненужно след 10 изиграни сезона всеки в първи пост да повтаря, че е мирен гражданин. Иначе и ти донякъде ми се изчистваш с този пост, но разбира се с едно на ум, все пак сме Ден 1. Тоест поне днес не бих гласувал против теб. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 3 minutes ago, The Olimpic Hero said: Tоест поне днес не бих гласувал против теб. А за кой би? Давай да мятаме някой на пангара и да сеем мъст. Аз предлагам да започнем с другия пияч Чотуде, който започна с лигав пост че е гражданин в някакви стихчета... Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 damtiham ми е предложението. Link to comment
damtiham Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Интересно, но няма чак толкова много активност към момента. 2/3 от дневната фаза е преминала и имаме едва три кирливи гласа. Радвам се, че съм бил забелязан с изказването си, което на мен лично ми наподобява леко в стила на natopor4en. Този път ми се падна интересна роля и мога да издам три жокера за нея, пък останалите играчи да си правят изводите: 1. Има нещо общо с мацката от аватара ми, ако знаете коя е тя. Интересното е, че си сложих този аватар преди да получа своята роля от водещия. 2. Точно въпросните алкохолици не биха имали полза от това да ме очистят. 3. Самото ми поведение би трябвало да е доста противоположно от това, за което се счита, че е предназначена ролята ми. Четете много внимателно, дума по дума описанието на всяка една роля. Пуснах някакви леки парчета, нека сега великите стратези на тази уникална игра сами си наредят пъзела и да решат дали имат полза от това да гласуват против мен. Може би мисля доста грешно в тази игра, но винаги, когато има големи имена в нея, автоматично съзнанието ми се насочва към тях и първо тях подозирам за мафиоти. Естествено, говоря за neshev, Radox и Olimpic. Radox си започва в типичния стил и сигурно дори като водещ на неговия сезон ще започне с това, че е гражданин. С neshev съм играл заедно от страната на мафията в сезон 3 и съм забелязал, че добре се внедрява сред останалите играчи. Olimpic ми е най-малко съмнителен от тримата към този момент, но защо ще започне с такова мнение играта си? Реално погледнато, от него тръгна влакчето на пияндурниците. Разбира се, че все още нямам твърди доказателства, а и е едва първи ден. Може в крайна сметка нито един от тримата да не е мафиот. Единствения, който ми вдъхва доверие към момента, е hacky. Искрено се надявам да сме в един отбор и победната му серия да продължи, ако е така. Всички останали са ми безлични към този момент. Не знам дали е хубаво да няма изгонен в първия ден, малко изпуснах, когато baikiro разясняваше в предишните сезони за въпросния voting pattern. Давам глас за Radox към този момент, понеже не се знае дали ще мога да бъда активен в последните часове на дневната фаза. Колкото да не съм пас. Така или иначе може би е по-добре да няма нулеви дни. Link to comment
Radox Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 4 minutes ago, damtiham said: Пуснах някакви леки парчета, нека сега великите стратези на тази уникална игра сами си наредят пъзела и да решат дали имат полза от това да гласуват против мен. Не знам какви парчета си пуснал, но великите стратези мислим, че най-добре е да те опаткаме и да играем на сигурно, вместо да си играем да решаваме някакви безсмислени пъзели с подсказки за несъществуваща роля, ГОСПОДИН МАФИОТЕ! Гласувам за damtiham. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 hour ago, Radox said: Друг който ме притеснява е ЧОТУДЕ, пиян беше вчера, днеска пак щел да пие, някви хотели с курви намесва... Вчера не съм пил, само днес съм на рожден ден, какво да направя... Казах го, за да няма коментари от сорта, че съм се покрил в решаващите моменти от фазата. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.