Jump to content

MAFIA 7.5 - VICE CITY (Официална тема)


THE ENEMY

Recommended Posts

miami vice mafia.jpg

 

ОФИЦИАЛНА ТЕМА НА ИГРАТА

 

РОЛИ:

Spoiler

1. James "Sonny" Crockett

Има бронижилетка, която го спасява само за една нощна фаза през която някой се опита да го премахне, независимо кога. Когато това се случи, Сони е ок да бъде елиминиран при втора престрелка срещу него. Така може мафията веднъж да се опита да го убие, но той да бъде спасен от жилетката, но на следващата вечер вече ще са ок да до премахнат.

Второ качество - През вечерта може да извърши убийство, но само веднъж през цялата игра, т.е. като ренегат.

ревю:Това което трябва да знаете за Сони е, че той е баровец. Баровец и идеалист. Поради своята фиксация да хваща наистина големите мафиоти, вместо да да стои в участъка и да си бара макарите както всички свои колеги, той както и неговото семейство (жена и син) са постоянно под опасност, което отчайва жена му и те се развеждат. Оттук нататък, Сони почва да живее под наем на яхта, където си отглежда алигатор като домашен любимец и всяка нощ ебе, ако не мафиотите, то поне готината си колежка, или бившата си, или някоя мила проститутка в опасност, или някоя своя стара или нова любов, но основното е, че Сони ебе много. Алфа мъжкар и гъзар, но достойни ли сте да влезете в неговата роля?

 

 

 

2. Ricardo "Rico" Tubbs*

Еквивалент на Стрелец.

ревю: Тежко нахакан и модерен млад циганин. Тъбс също ги ебе доста, но поради младостта си е и доста по откровено позьорче, което носи шикозни скъпи костюми и разкопчава ризата за да се види мъжествената му окосменост в областта на гърдите. Играе по-малка роля сравнение с батко си Сони, но е също толкова амбицирано и идеалистично копеле, което освен всичко останало е подтикнат и от желание за отмъщение. Той започва кариерата си в Ню Йорк, където от картела убиват брат му и Рико решава да отмъсти на всяка цена, поради което се мести в Маями, който е и най-силния регион на мафията. Интересен факт, но Рико дори успява да забремени дъщерята на боса на картела през втори сезон. На това се казва да ебеш мафията яко.:D

 

 

 

 

3. Кварталната проститутка

Еквивалент на шериф. Преспива всяка нощ с даден играч и изкопчва информация дали е гражданин или мафиот.

 

 ревю: Това младо момиче попада на улицата по стечение на трудния си живот и е експлоатирана от своя пимп безмилостно. Тя обаче е решила някой ден да се махне и да заживее нормален живот, или поне ако не успее, то със смъртта с да помогне на други млади момичета като нея да не попаднат в същата клопка. Така тя започва да събира информация от клиентите с които преспива, като се надява някой ден тя да е достатъчна за да я прати като свидетел в полицейското управление, а оттам да вземат нужните мерки и да преборят престъпността.

 

 

4. Донор

Еквивалент на Ангел. Когато този играч бъде убит през нощната фаза, може да си дари органите за да спаси друг играч който е бил убит преди това.

ревю: Този гражданин е мексикански имигрант, който е докопал наскоро гражданство по втория начин. Въпреки това, неговите шестима братя и четири сестри са пристигнали да живеят при него, а с тях и осемте му братовчеда, както и леля му, която е довела и болния му чичо за да може да го гледа. Този гражданин се е включил доброволно в програма за донори на органи, която ще даде нужната сума на роднините му, в случай че нещо се случи с него, за да могат да завъртят някаква нормална семейна схема, било то за разпространение на наркотици, било то за хазарт. Но при всички обстоятелства, нещо с което ще могат да се прехранват нормално и честно в тази велика страна!

 

5. Адвокат

Този играч има правото всяка нощна фаза да проверява един от останалите участници дали притежават специална роля в играта.

 

 

 

6. Главорез

Получава правото да убие един играч по избор през някоя от нощните фази, като разбира се, целта му е да убие мафиот. Ако не успее и този играч се окаже също от отбора на мирните граждани, главореза умира заедно с него.

 

 

 

7. Принц

Няма как да бъде елиминиран през дневната фаза, поне чрез нормално гласуване. Ако все пак събере необходимите гласове, в края на деня ще получите информация, че няма изгонен играч, но не и каква е неговата специфична роля.

 

 

 

8. Кръстник

Същото като принца, но е неговия еквивалент в мафиотския отбор.

 

 

 

9. Бодигард

Този гражданин ще играе ангел хранител за друг играч от гражданската квота. Ако бъде елиминиран по какъвто и да било начин участника на когото е бодигард, този играч напуска играта вместо него.

 

 

 


10. Корумпиран прокурор*

Това е еквивалент на врачка. Ако бъде елиминиран преди да се е присъединил към мафиотския чат, този играч ще бъде обявен като Корумпиран прокурор, т.е. врачка и за останалите играчи ще бъде ясно, че той е такъв, което е разликата с някои предишни сезони.

 

 

 

11. Близнаци

Тези двама играчи са от отбора на мирните граждани, но също като мафиотите получават правото на общ чат в който да обсъждат играта през нощните фази.

 

 

 

12. Тайната роля

Това е роля която може да бъде, а може и да не бъде включвана в играта, но засега ще остане тайна... за съспенс.

 

 

 

-          Ролите отбелязани със звездичка имат леки специфики, които няма да бъдат разкривани предварително и ще останат изненада. Тези две роли, заедно с ролята на Сони са единствените които ще бъдат включени с абсолютна сигурност в играта. От останалите ще бъдат включени няколко, но повечето ще отпаднат. Аз вече съм направил своя избор кои роли ще участват в играта, но кои точно са те няма да бъде разкрито.

 

ADVANTAGES:

Spoiler

Advantages!!! – Извън ролите това ще бъдат items които ти помагат в играта еднократно. Тяхното разпределени също ще се определя с рандъм генератор, като не е задължително те да бъдат раздавани преди началото на играта, т.е. някои от тях може да бъдат раздадени преди втората или третата дневна фаза и така нататък. Могат да бъдат раздавани както на мирни граждани, така и на мафиоти. Може в рамките на играта да раздам само някои от тях, или само един, а не всичи, но ето какви са самите им варианти:

 

 

 

1. Бронежилетка: Спасява те през една нощна фаза от играта. Тази бронежилетка не е като на Крокет и трябва предварително да заявиш преди нощната фаза в която се чувстваш застрашен от играта и тя важи само за нея, дори мафията да не реши да те обстрелва. Тази жилетка няма да може да се падне на Сони, защото ще го направи прекалено мощен, че ще му е втора, защото той си почва играта с една.

 

 

 

2. Фалшива лична карта: Дава ти право да гласуваш с два гласа вместо един през дневната фаза.

 

 

 

3. Улика: Ако шерифът бъде убит рано, това ще се появи и ще е достъпно само за гражданите. Ще позволи на играча който го притежава, да бъде шериф само за една нощна фаза, т.е. да получи инфо за принадлежността само на един единствен играч.

 

 

 

4. Алиби: Еквивалент на ролята Принц/Кръстник, но е валидно само през една единствена дневна фаза. Може да се падне както на гражданин, така и на мафиот.

 

 

 

5. Снайпер: Дава ти правото на едно единствено убийство през нощната фаза.

 

 

 

*Номерата 3 и 5 могат да се падат само на мирни граждани. Останалите ще са достъпни и за мафията.

*Всички улики важат само за предстоящата нощна фаза, освен ако излишно не е упоменато друго при получаването и.

 

 

Специфики на убийства и други филмови ситуации през нощната фаза

 

Spoiler

 

-Оригиналната жилетка на Крокет го спасява от абсолютно всякакви опити за убийство, било то от специални роли на мафиоти, или advantages. Предпазва го и от стрелеца, но тук правим изключение за Главореза. Господин Главорез е единствения в тази игра който ще може да пречука Сони въпреки бронежилетката му.

 

-Обикновената бронежилетка раздавана като advantage ви спасява от всякакви опити за убийство през нощната фаза, включително от Главорез.

 

-Сони  (както е вече отбелязано), не може да получи втора бронежилетка чрез рандъм генератора. Но ако друг играч реши да я играе за него, то тя ще бъде използвана и ще отиде при Сони, предпазвайки го само за една единствена нощна фаза. Ако все пак в същата фаза бъде стреляно по Сони от граждани или мафиоти, то при такава ситуаця се изхабяват и двете му бронежилетки и той остава жив в играта, но без повече щитове.

-Сони няма право да преотстъпва своята жилетка на друг.

 

 

ОБЩИ ПРАВИЛА:

Spoiler

1. Играчите ще бъдат разделени на два отбора - Мирни Граждани и Мафиоти.

2. Всички играчи и специални роли ще бъдат разпределени на абсолютно случаен принцип.

3. Всеки играч ще получи лично съобщение, в което ще бъде уведомен за ролята която му се е паднала в играта.

- При елиминация няма да бъде оповестявано дали играча е имал специална роля. Това ще бъде разкрито едва след края на играта.

4. Играта ще бъде разделена на две фази - дневна и нощна. Тяхната продължителност ще бъде по 24 часа. Началото и краят на всяка фаза ще бъде в 23.00.

5. През дневната фаза всички играчи които не са елиминирани, или възпрепятствани от хендикап, могат да пишат свободно в темата. Всеки играч има право да гласува за един друг играч, който да бъде елиминиран в края на дневната фаза ако събере нужния брой гласове за целта. 

- За елиминация са нужни над 50% от гласовете на играчите. В случай, че мнозинство не бъде постигнато преди края на фазата, съответната дневна фаза приключва без изгонен играч.

- Всеки който гласува за даден играч има право да си промени гласа за друг играч в рамките на фазата.

- Гласуването става по следния начин: "Гласувам за GospodinMafiot ". Тоест трябва ясно и точно с удебелен текст да се вижда конкретния играч срещу когото се гласува. Ако си сменяте гласа го правите по същия начин: "Сменям си гласа от GospodinMafiot на GospodinNe6tasnik" (примерно).

- Минималният брой мнения, който се очаква да пишете във всяка дневна фаза е поне едно.

- Ако даден играч не е написал нито едно мнение през дневната фаза, той бива елиминиран автоматично от играта.

6. През нощната фаза темата се заключва и никой няма право да пише в нея. В тази фаза мафиотите имат право да комуникират помежду си в своя таен чат. Тяхната цел е да решат кого да елиминират по време на фазата, като имат право на един играч всяка вечер, освен в случаите когато нямат advantage, или handicap. Убийството на мафиотите може да бъде блокирано от спецаилна роля, умение, advantage или handicap.

- Ако мафиот бъде елиминиран от играта той ще бъде премахван от мафиотския чат.

- Мафиотите нямат право да ползват този чат през дневната фаза.

7. Двете фази ще се редуват докато единият отбор не постигне условието си за победа:

- За да спечелят играта, мирните граждани трябва успешно да елиминират всички мафиоти от играта.

- За да спечелят играта, мафиотите трябва да изравнят своя брой с този на мирните граждани.

8. Всякакво редактиране на мнения в темата е забранено! Оглеждайте си мненията внимателно преди да ги пуснете. Ако искате да добавите нещо го правите в нов пост.

9. Ако бъдете елиминирани нямате право да пишете в темата! Също така нямате право да обсъждате играта никъде другаде и с никой, докато играта не приключи окончателно, независимо дали сте отпаднали или не.

- Всякакво следене на чужди профили е забранено.

10. Ако имате каквито и да било въпроси за правилата и като цяло регламента след началото на сезона, питате водещия на лично. Ако преценя, че отговора ще повлияе на играта ще го обявя в темата, за да го видят всички.

11. Забраняват се скриншотове и цитати от лични съобщения свързани по какъвто и да е начин с играта. Играта е най-вече за забавление, поради което апелирам да се играе честно и да не се прекрачват границите на допустимата спортментска игра.

- Ако имате каквито и да е въпроси свързани с правилата, или се чудите дали нещо е позволено или не, отново питате на ЛС.

12. Водещия си запазва правото да бъде контроверсиален, както и да прави предложения на играчите, които могат да им дават, или отнемат способности в дадена ситуация, ако играчът прецени, че предложението е изгодно за него.

 

УЧАСТНИЦИ:

@neshev @Jack Bauer @Mariyan01 @Prince10 @ЧОТУДЕ @hacky @The Olimpic Hero @kabakov @Farest @Radox @damtiham @BrockLesnar

--------------------------------

 

В играта има 12 участника. За елиминация са нужни 7 гласа.

Краен срок за гласуване: Събота (20.06), 23:00ч.

НАЧАЛО!

 

 

Link to comment

С почти всички участници се познаваме, има добър каст сезонът. Няма да бъда много активен утре, защото имам ангажименти, но след този ден, ще правя това, което мога най-добре :)

Link to comment

Аз втори път мафиот няма да се падна (благодаря ти БайКиро) и искам да не правя две поредни загуби така че джендъри мафиоти-предайте се!

Link to comment
ЧОТУДЕ

Аз съм гражданче, обичам мафиотчета червени. Гражданче да се наричам, първа радост е за мени.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Много съм пиян, направо не знам какво става. 

 

Дали това реално разкритие от живота ще ми донесе късмет в играта, кой може да каже. Аз лично нямам никаква идея. 

 

Наздрав, момчета. 

               

Link to comment
3 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Много съм пиян, направо не знам какво става. 

 

Дали това реално разкритие от живота ще ми донесе късмет в играта, кой може да каже. Аз лично нямам никаква идея. 

 

Наздрав, момчета. 

И аз така, напих се с тъста. Утре ще пиша :(

Link to comment

Пиян човек, честен човек! Сега е моментът да ни спечелите доверието.

 

Наздраве!

Link to comment

Някой от първите писали е сто про мафиот, за да не се впише в мастърмайнда на хаки, за сега на тото оцелвам чотуде. Мафиот ли си чуек? Утре повече от мен.

Link to comment

Мислех да се откажа преди сезона, защото имах лошо предчувствие, но докато се усетя ... ENEMY ме наеба с 200 и то влезна в дупарата... С други думи ЗА ТРЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ СЪМ ГРАЖДАНИН БЕЗ РОЛЯ!!!

 

Олимпик с тоя пост че е пиян ми е мега подозритен от ден едно!!!

35izpu1.jpg

Link to comment
21 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

обичам мафиотчета червени.

Врачка ли надушвам тука или по скоро МЕНТЕ врачка като онея от FEN TV

Link to comment

Призовавам Чотуде да гласува за Олимпик. Ако не го направи значи е мафиот!!! 

Link to comment
19 minutes ago, hacky said:

И аз така, напих се с тъста. Утре ще пиша :(

Явно всички сме на клона. Аз съм на рожден ден. Утре повече. Сега наздраве.

Link to comment
The Olimpic Hero

Знаех си , че не трябва да се записвам в този сезон. Събота е ве, кавалиииииииииииииииииииииии!

               

Link to comment
BrockLesnar

Аз не съм пиян и според трезвото ми мислене до момента има 2ма заподозрени Чотуде и Кабаков, които тънко се опитаха да се присламчат към купона! Глас за Кабаков

 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

 

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Link to comment

Баче Брок

Баче Брок, гражданин ли си бе?

Щото ако не си, значи вече си се набутал у дупарата с 200!

35izpu1.jpg

Link to comment
ЧОТУДЕ
39 minutes ago, Farest said:

Призовавам Чотуде да гласува за Олимпик. Ако не го направи значи е мафиот!!! 

Засега няма да гласувам срещу колега-пияница. Утре вечер съм на рожден ден и ще съм в същата ситуация.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
BrockLesnar

Гражданин съм и то от най-мизерните без бонуси, но няма проблем с детективските си умения, бързо надуших миризмата на алкохол и мафиотски лъжи. 

 

Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.

 

ezgif-2-3f18a4f68ec4.gif

Link to comment

Аз пък не съм пиян :(. Ударих една ракия и една малка бира, саднах и се прибрах ;(.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Аз с какви алкохолици съм се събрал да играя? Какъв е този cast? Дадеш му възможност да отиде в Маями и веднага злоупотребява, братче. Не забравяйте защо сме тук - да разкрием ментетата. 😎 Очаквам повече от вас утре, когато изтрезнеете, иначе ще ви подпукам по един, пияндета такива.

Link to comment

В началото на играта няма как да се не се отбележи Олимпик. Дори наистина да е бил пиян, смятам, че не би започнал играта с житейското си разкритие. Опитва се да влезе в образ на някой от героите. Въпросът е дали блъфира, или е реално той.

Link to comment

Всеки сезон стратегията ми е почти еднаква - да открия гражданите. Засега задачата изглежда доста трудна, защото почти нищо съществено не се е изписано досега. :D

 

Малко за сезона. След като Врачката присъства със сигурност, според мен става въпрос за двама мафиота. По простата причина, че ако са трима, има вероятност играта да свърши след третата нощ. Тогава, Врачката трябва да има 100% успеваемост, за да се присъедини към тях, което е на практика невъзможно. Тъй, че ако наистина са двама, най-рано може да се присъедини към тях във втората нощ и третият ден ще е ключовият за сезона. 

 

После ще напиша как мисля, че трябва да се играе в този сезон. Засега не знам как точно да разчета пиянските вопли на някои играчи. Разбира се, могат да са истински, но не виждам защо въобще ще пишат такива неща, които веднага ги правят лесен вот. Но от друга, това е възможно просто да е стратегия. 

Link to comment

Нешката отново се впуска в анализи на сезона в ден 1, но този път го прави още в първия пост и прекалено обширно. Това е леко съмнително дали не се опитва да се направи на загрижен гражданин и рано-рано да отклони подозренията от себе си. Потенциален мафиот!

35izpu1.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...