Guest Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 BIG DICK RATINGS OC!!!~ Отсега знам какво ще лафят джимкорнетовците цяла седмица, но пред цифричките в ютуб всички са равни. Щяха да имат мега рор ако бяха запазили търна от comedy act на сериозник чак когато се завърне публиката, но каквото такова. Orange Cassidy = money, deal with it. Anna Jay и Ricky Starks са добри попълнения. Вторият със сигурност се отличаваше на Powerr, помня го като добро промо, а и присъствието си го има. Честно казано предпочитам подобни имена отколкото половината мидкард на WWE. Бая ростър се насъбра обаче. ТК колкото и да е пич ще трябва да съкращава в скоро време. Cody всяка седмица пуска по един лек tease Така се прави long-term хийл търн, оver the top мачовете не са случайност и догодина го виждам в стейбъл с FTR, Tully и Arn. Link to comment
seekstah Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Скипвах шоуто, щот го гледах сутринта преди работа и като цяло ми беше скучничко. Да, мачовете бяха що годе на ниво, но като истории циклят на едно място. Явно запълват време, докато не се върне публиката, но можеше да са по-подредени. Всички история покрай Елита и Кръгът прекалено бързо се забравят, а няма как пак да срещнат примерно Джерико срещу Омега... За това и мейн евента беше ясен, че Добрите Приятели ще се бият за титлата, въпреки че се биха срещу най-голямото име в компанията. Новите имена ми харесаха, путето Ана Джей е яка потка и хваща окото на зрителите, на фона на травестите, зомбита, японки, вещици и тем подобни в женската дивизия... 😀 Една яка женска ще разнообрази тоя ненормален стейбъл Dark Order. Дано Кабана не влезе при тях, той си е типичен фейс дето да яде бой. Няма грижи утре Brodie или Archer да се завърнат и да натрупат бързи победи срещу джобери като Кабана или тоя новия Ricky(Rocky) Starks. Момчето по подобен начин дебютна с промо в NWA и в последствие беше готин face. Относно мачовете и шоуто: Omega/Page е добре, че защитават титлите, но Дъстин с някакъв никой... Че и Али да му е гадже доста глупаво звучи за откриващ мач за титлите. Но това както и да е, добър двоен finisher. Интересно ми е са ги видя шампионите срещу FTR, може би нов 6* мач, особено след дебюта на FTR срещу BB(B?)! Следващия мач Anna Jay vs Abadon, тука просто трябваше яката мацка да бие зомбито имитатор на Su Young и тежко, даже Brodie да и направя power bomb! 😀 Взе да ми писва от такива глупави образи без никаква история... Може и да е забавно ако беше в стейбъл зомби, извънземна и травестит, където да са некви долни и всички са ги освиркват и замярат с боклуци, но тук просто някаква generic кечистка и лепваш "от галактиката Андромеда" и край... MJF срещу чичо Били имаше логика, след като нямаш нищо за MJF... Естествено MJF тряяше да субмитне чичото и заедно с бодигарда да счупят ръката на сина му със стол и тогава да дойдат динозаврите, но... Дано поне Wardlow да бие Лучазавъра след някаква простотия на малкото дете. Коуди и TNT титлата добре че не беше мейн евент. Общо взето очаквано всяка седмица Коуди да прави готини мачове. Тука интересно беше защо Коуди сам пита дали е част от Елита, след като сам се отдръпна. Дано да има някакво развитие и с него, и с Adam Page. Havoc/Sabian с ново име! 😀 И 2мата са добри кечисти + русата мацка биват като отбор. Уви очаквано Бъгсовете спечелиха, но за поредна седмица показват едно и също... FTR даже по едно време се чудеха с кого в мелето да се бият, само това да не са Бъгсовете! Да им дават цялата дивизия да минават FTR и да трупат победи преди финала срещу 2та отбора на Елита, няма смисъл от глупави сегменти с джобъри... Промотата между Моксли, Таз и Машината някак излишно ми идват... Паркинг интервюта! Да ги вкарат в някакъв contract signing там да си говорят и да се тепат, на живо! Brian Cage нямаше ли да бъде "in action" на това шоу? За мейн евента засегнах темата, по принцип сега се опитват да издигнат Френдовете, защото ще имат мач за титлата и трябва да са важни, но точно пък Джерико и един от градените уж млади... Дано поне Джерико ступа Портокала, щото иначе лошо за персонажа му. Изпуснах да спомена мисля Britt Baker - в началото с Тони и негърката ми беше скучна и за малко направо да скипна следвашия сегмент в кофата, но това си беше супер забавно. Добра го играе като бясна кифла, дано бързо се върне на ринга! Мат Харди имаше някакви появяване, но тоя път нищо не запомних от него. 😀 Общо взето май дълъг комент стана, но сравнително добро шоу, дано не им е това капацитета обаче. 😉 Link to comment
nWoHulkster Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Ricky Starks е интересно ново попълнение. Любопитно ще ми е да видя какво ще му измислят като роля. В NWA беше забавен, най-вече като промота. Обаче, сега вече AEW имат общо 78 кечисти и кечистки под договор. Не ги виждам как ще намерят място за всички. Голяма част ще си останат неизползвани или използвани по-малко/по-слабо отколкото трябва. Всъщност, това вече се наблюдава при някои хора. Вкарват си лош, WWE-подобен, автогол като подписват толкова много народ. Link to comment
seekstah Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Според мен не е лошо да имат бая кечисти, надали всички вземат мн пара, а и дават работа на много хора. Ппц от тия в Дарк има интересни имена като Роб Антъни примерно. Готиното покрай ranking-a е това, че тези джобъри ще трупат победи на сметката на големите имена, а money draw мачовете като Cody vs Jericho ще са на PPV. Като цяло нямам проблем с многото кечисти, не ме бърка примерно Jurassic Express да ги няма 2-3 седмици и да се появят в някой луд и забавен мач, но поне с малко повече билд и история. Link to comment
Chocho95 Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Многото кечисти могат да влязат в полза, особено ако AEW заложат повече на Dark и го направят второстепенно шоу по ТВ, както се говореше по едно време. Като цяло, така или иначе е нормално не всеки да получава ефирно време, даже бих казал, че в случая повечето хора си имат някакви образи и истории. Има и такива като Hybrid 2 и японците, които са тотално забити, но според мен така или иначе ги чакаше такава съдба, защото не се открояват с нищо. Други, една идея по-големи имена, като Джанела, Кис и Спиърс поне имат някакви истории в зародиш. Тазседмичното шоу беше ОК, нищо кой знае какво, но и никак не беше зле. Беше по-скоро продължение на миналия епизод, като вече се очаква следващите да са по-кулминиращи. Откриващия мач беше готин, нo предвидим. Като цяло, по-скоро имаше идеята да пушне Натуралните Кошмари и да изглеждат като по-голям отбор, затова и беше за титлите. Пък и да развият историята с Али. Ясно е как ще завърши този сценарий, в случая само беше неловко как The Blade гледаше отстрани. Като го споменах, малко са ми странни Butcher and Blade в момента, не са с костюмите си, но в същото време не са и с нормални облекла. Иначе съм доволен, че ги използват във враждата с Young Bucks и FTR. Хавък и Сейбиън също са подходящи в цялата ситуация. Очаквам скоро мач 4 на 4 - YB и FTR vs. BB и Superbad Death Squad. И без това Хавък се връзва с BB. Само Сейбиън изглежда леко излишен в цялата картинка, като цяло са леко странен отбор с Хавък на пръв поглед, защото изглежда, че нямат нищо общо. Но поне позитивното в случая, нещо, което много ми харесва в AEW, е риалити елемента. Реално те, заедно с Пенелопе Форд, живеят заедно. И особено за тези, които ги следят в соц. мрежи, има логика. Та от тази гледна точка ме кефят, пък и по принцип ме радват така или иначе. Най-накрая имаха общ ентранс, новата им песен е мощна, пасва на Havoc. Cody наистина тийзва търн, а и освен това няколко пъти направи знака с четирите пръста, така че може би след време наистина той ще бъде лидера на новите Four Horsemen, заедно с ментори истинските, и в стейбъл с FTR. Само не знам кой ще е четвъртия, може би MJF, ако успеят да измислят готин сценарий. Но смятам, че е доста рано за това, Коуди все още е огромен фейс и публиката, като се върне, съм сигурен, че все още ще гърми на него. Може би след година, когато вече е започнал да се изтърква, тогава. А и Елита все още имат да направят доста мачове заедно, 5 vs. 5 с други стейбъли, най-вече с IC. WarGames мача още е налице. Иначе, Ricky Starks направи добро впечатление, само не знам дали би се вписал на високо ниво в препълнения ростър. Доста сериозно развитие имаше в женската дивизия този епизод. Брит Бейкър с поредни отлични сегменти, Big Swole също много ме изкефи, отива й тази роля. Новите попълнения също радват, и двете ги помня от предишни издания, още от тогава ми бяха направили впечатление. Етранса в Дарк на Abadon ме изкефи повече, като изплю кръв на лицето си, но и сега беше мощен. Готино попълнение е, мен ме кефят такива образи. Съгласен съм все пак с по-горното мнение, че такива образи се появяват от нищото, без история. Хубаво е все пак да има някакви промо пакети, за да се знае защо аджеба е такава. Иначе, очаквам в скоро време да влезе в няой стейбъл. Радвам се и че Anna Jay ще бъде в Dark Order, ще е полезно за стейбъла да има жена в него, а и за нея ще е добре, ще има раздвижване в образа й. Кабана, очаквано, няма да влезе в стейбъла и ще има мач с Лий на Fyter Fest. Поне на това се надявам де. Наистина враждата между Моксли и Кейдж засега върви леко мудно, но пък толкова за второстепенен турнир. Пък и има време дотогава, сто процента ще имат някакъв броу. А и те вече имаха сбивания. Все пак, кефят ме промотата на Таз, добра идея беше да го включат като мениджър. Готино е и, че Кейдж не е безгласна буква и той също изнася промота. Джерико срещу Портокала ще е култово, само като прочетеш звучи забавно. Никой преди една готина не е очаквал, че Касъди ще е в големи мачове. Интересно е дали ще е изцяло сериозен, или в мача ще има комедия. Best Friends напоследък получиха доста солиден пуш. Възможно е да вземат титлите, ако AEW са решили да правят отделянето/търна на Пейдж сега. Дано не се случи де, мен си ме кефят така, има време за търн. По-добре да е пред публика. Знам, че Били Гън е сто годишен, но е в отлична форма и ми се иска да има повече мачове, особено такива, в които побеждава. Поне да има някакви отборни със синовете си, те само в публиката киснат. Мачът му с MJF беше готин, леко почнаха да се изтъркват победите на MJF с пръстена, но от друга страна това още повече помага той да получава хийт. Мислех си, че враждата му с Джурасик Експрес свърши, но няма лошо, най-накрая ще видим Лучазавъра и Уардлоу един срещу друг. Другата седмица отсега се очертава интересна, освен Лучазавъра и Уардлоу, ще кулминират и Харди и Гевара (макар че очаквам да имат доста мачове помежду си), Лий и Кабана ще са в отбор и очаквам да стартират враждата си за Fyter Fest. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.