Jump to content

AEW Dynamite - 10 юни 2020


neshev

Recommended Posts

The good night express :P Кой може да повярва, че най-горещата вражда в кеч компания през 2020 ще е в отборната дивизия. FTR/YB задължително трябва да е мейн ивент на All Out. Анти флип флоп но селинг джимкорнетовците на света срещу феновете на The Еlite, дори не им трябват фейсове и хийлове. Супер дебют.

 

 

 

 

Link to comment

Шоуто беше пълно с втръсналите AEW тропи.

AEW версията на The Revival не впечатлява с нищо, но и самата презентация е доста ялова. Ако не си ги гледал в NXT, надали можеш да разбереш точно за какво се борят тези господа. Миналата седмица обясняваха как искат да "работят" с останалите отбори и name drop-ваха Meltzer, което си е WTF момент отвсякъде. Продължава да не е ясно дали са face-ове или heel-ове. Може би е умишлено, но когато се налага да мамят в мач срещу едни от най-големите jobber-и в дивизията, трудно можеш да ги пробуташ за топ отбор. Тъй че всичко отново се случва под масата. AEW с нищо не вдигат статута им досега. Отборният brawl е brain fart-а на booking екипа им. Когато не знаят как да развият история, хайде да се сбият всички. Тегаво начало.

Виждам, че некадърната жена на Cody продължава да е на екран. Goldust и QT Marshall получават title shot? Okay... 

Женски tag. R E F R E S H I N G. Женската им дивизия е тотална абоминация, но е интересно как единствената, която получава някакво развитие Britt Baker, а тя в момента е контузена. Може би, ако правеха същото и за другите мадами, женската им дивизия нямаше да е пиш-пауза.

Segment с Darby Allin и Tony Hawk. 👍 Като човек прекарал скандално много часове, играейки THPS 2,3 и 4, това си беше лек mark out момент. :beer:

 

Говорейки за наебани отбори, не е истина LAX колко jobber-ски ми изглеждат в момента. А в Impact бяха топ отбор, топ gimmick, топ всичко. Но, няма Konnan, няма парти. Има лакеи на Jericho и job-ене на ДЖОБера. Orange Cassidy така и не му схванах спатиите. Някакъв аотист, който си държи ръцете в джоба и винаги го гаврят накрая. Тони Кхан ме разочарова. Уж беше паралия, а Тайсън си би камшика и го няма две седмици подред. Слабо.

 

Все пак имаше и някакво развитие. Janela и Sonny Kiss може би ще са интересна комбинация. Намекват са face turn на Wardlow и Sammy Guevarra, но според мен и на двамата им е рано. MJF продължава да се лута и да нямат нищо интересно за него. Cabana в Dark Order е нещо, за което и ГРАМ, ама и ГРАМ не ми пука. Brodi Lee въобще беше ли на екран за тези 3 седмици? DAFUQ? 

И стигаме до ME... Triple Cody с поредния безсмислен мач, с нулева драма и нулев шанс опонентът му да победи. Ако това ще са ME-ите на Dynamite, доста тегави времена ги очакват. Сериозно, не разбирам целта на занятието, освен че *** генерал Cody да иска да се прави на някакъв workrate Бог. Brawl-ът е ясен, четете нагоре. Но за три седмици, не научих нищо за Brian Cage. Ама нищичко. Просто една назобана батка, която е в лапата на Tazz и н

 

Не бях очарован и от този епизод. Прекалено много мачове, които просто са там за да попълнят време и нещата се правят половинчато. Май ще се наложи да се върна обратно към NXT, където поне има кечисти, за които ми пука, а и май този PPV цикъл ще е интересен. 

Link to comment

На обратното мнение съм. Със сигурност за мен Empty Arena ерата печели AEW. Raw + Smackdown от поне месец единствено чета набързо някое ревю какво се е случило в шоуто. С AEW не е така, хванаха си вълната и правят доста добри шоута цяла Empty Arena ера. Вярно, че има какво да се иска повече от букинга на MJF и други, но шоутата са си добри. Единствено reign-а на Коди е безсмислен и скучен до момента. Другите неща им се получават по-добре от колкото на WWE напоследък.

 

Колкото до Тайсън, не вярвам да се появи докато не се върне публиката.

Link to comment
Freak_Nature

Направих се регистрация за да изкажа своите благодарности към neshev за невероятните анализи , които прави на AEW .

Link to comment

На мен шоуто продължава да ми бъде свежо. Използват техните похвати, които са много добър микс между мачове и промо пакети. Все още няма нищо гръмко, нищо кой знае какво, но както и преди съм казвал, по-добре да оставят такива евентуални моменти за шоута пред публика.

 

FTR ме радват засега, ентранса им е много готин, old school vibes. Надъхан съм за враждата им с YB. Не мисля, че е чак толкова голяма, че да е мейн ивент, но е готино таг тийм дивизията да изглежда значима. Личи им на FTR, че са доста надъхани.

 

Много се изкефих на промо пакетите този епизод. Дарби и Тони са ясни, но по някаква причина ме изкефиха и Джанела и Сони Кис. Имаше усещането на 80-те. Освен това, двамата тотално ги забиха последно време, така че е хубаво, че се опитват да отделят внимание на всички кечисти. Очаквам с интерес историята им. Кефи ме и мидкард историята между Али и QT. Ясно е как ще завърши, но аз съм голям фен на такива мидкард истории.

 

Кефи ме това, което прави Коуди. Факт е, че мачовете са предвидими, но така се обръща внимание на всички кечисти. Ясно е, че специално от този пич от Private Party няма да излезе нищо, но поне дават шанс на всички да изпъкнат. Не съм сигурен само до колко е добра идеята Хейгър да се бие за титлата. Все пак ми се искаше тази титла да е мидкард такава, а тя изглежда равна като със световната.

 

Не съм много надъхан да гледам Кабана в Дарк Ордър. Дано да е суърв, който да доведе мач между него и Броуди Лий.

Link to comment

^Съветвам те да изслушаш FTR при Корни ако все още не си. Определено успяха да го продадат този мач и мен лично ме надъхаха доста. А и както се вика е 4 years in the making, YB колкото са over сред интернет феновете толкова и хейтъри имат. Ако има публика през септември със сигурност би се получило голямо, а и има логика компанията с най-силна отборна дивизия да сложи за мейн ивент отборните титли. Ще видим де, има още 3 месеца дотогава.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...