Jump to content

ММА: Конър слага край на кариерата си

gboy

Recommended Posts

Не, че много му вярвам, но все пак е редно да го отбележим: 

Бившият шампион на UFC Конър Макгрегър обяви в своя акаунт в социалната мрежа "Twitter", че слага край на кариерата си.

"Ей, хора, реших да прекратя с битките. Благодаря на всички за невероятните спомени! Какъв път беше! Ето снимка на мен и майка ми в Лас Вегас след една от победите ми, когато станах световен шампион. Изберете своя дом за мечти, обичам ви! Каквото пожелаете, е ваше", написа Макгрегър.

Това може да се преведе като "Конър иска още повече пари, за да се върне в октагона" :D 

Jack Bauer

Пак ли дойде това време от годината...

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Just a fan

Конър пред Ариел Хелани за случващото се:

"Играта" не ме вълнува и това е. Цялото това чакане. Нищо не се случва. Минавам през всички опции за опонент и в момента няма нищо, няма нищо, което да ме развълнува.

Имах своите цели, планове, сезонът, всичко беше наредено. В момента не се случва нищо. Искат да ме разкарват нагоре-надолу през категориите и ми предлагат тъпи битки. Не ме ебе, писна ми.

Според мен е добър вариант да отложи връщането си до допускането на фенове в залата. Нито той, нито UFC имат изгода от това,

Според мен е сериозен. UFC правят въртели не само на него, но на всичките си топ бойци. На Масвидал, Сехудо и Джоунс също изглежда им е писнало. Компанията може да претърпи катаклизми в близко бъдеще. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...