gboy Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Не, че много му вярвам, но все пак е редно да го отбележим: Quote Бившият шампион на UFC Конър Макгрегър обяви в своя акаунт в социалната мрежа "Twitter", че слага край на кариерата си. "Ей, хора, реших да прекратя с битките. Благодаря на всички за невероятните спомени! Какъв път беше! Ето снимка на мен и майка ми в Лас Вегас след една от победите ми, когато станах световен шампион. Изберете своя дом за мечти, обичам ви! Каквото пожелаете, е ваше", написа Макгрегър. Link to comment
gboy Posted June 7, 2020 Author Share Posted June 7, 2020 Това може да се преведе като "Конър иска още повече пари, за да се върне в октагона" Link to comment
Jack Bauer Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Пак ли дойде това време от годината... Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Just a fan Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Конър пред Ариел Хелани за случващото се: Quote "Играта" не ме вълнува и това е. Цялото това чакане. Нищо не се случва. Минавам през всички опции за опонент и в момента няма нищо, няма нищо, което да ме развълнува. Имах своите цели, планове, сезонът, всичко беше наредено. В момента не се случва нищо. Искат да ме разкарват нагоре-надолу през категориите и ми предлагат тъпи битки. Не ме ебе, писна ми. Според мен е добър вариант да отложи връщането си до допускането на фенове в залата. Нито той, нито UFC имат изгода от това, Link to comment
ShwN Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Според мен е сериозен. UFC правят въртели не само на него, но на всичките си топ бойци. На Масвидал, Сехудо и Джоунс също изглежда им е писнало. Компанията може да претърпи катаклизми в близко бъдеще. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.