Jump to content

AEW Dynamite - 3 юни 2020


neshev

Recommended Posts

Отдавна не съм гледал шоуто, но тука мачовете изглеждат интересни, та може би е добър момента за рестарт. :)

 

Link to comment
nWoHulkster

Нааай-после нещо интересно с Tully Blanchard. Добро промо. 👍 Само язък, че го хабят баш за Spears.

 

 

Link to comment

Миналото шоу завършиха с Tyson и Jericho. Големият им момент, който трябва да привлече casual феновете. На следващото шоу, няма помен и от Tyson. Дразнещо. WWE редовно го правят. Голям момент, на следващата седмица нищо, защото part timer-ът е скъп. Но тук можеха поне да запишат нещо с Tyson, че да поддържат огъня. Мачът на Jericho с Cabana беше една идея по-дълъг от необходимото. Обърнаха го на комедия с Orange Cassidy, а потенциалата вражда между Inner Circle и Best Friends ми изглежда като значително понижение за фракцията на Jericho.

Похвалих ги за използването им на мениджърите, но трябва да внимават, защото в някой моменти мениджърът засенчва ученика си. Например, Brian Cage е време да каже нещо, защото изглежда като лакей на Tazz, а враждата е Tazz vs. Ambrose, а не Cage vs. Ambrose. Интеракциите между Tazz и Ambrose ми харесват. Начинът, по който build-ват Cage, е сходен с този, по който build-наха Harper и Archer. Прекалено клиширано, а и се вижда, че подобен booking е от днес за утре. Harper го няма две шоута подред, Archer е видимо, че нямат и на идея какво да правят с него. Btw, доста се засмях как откриха с #BlackLivesMatter и Brian Cage размазва негър-джобър за втора поредна седмица. :lol: И въобще за какъв #BlackLivesMatter филмират, като чернокожите в тая компания се броят на едната ми ръка?

 

В този ред на мисли, Matt Hardy като мениджър на Private Party е интересна идея, макар че ми е странно колко бързо избягаха от Broken Matt. Ако просто ги превърнат в някаква bootleg версия на Team Xtreme, не би било оферта, но е интересна комбинация и ще следя segment-ите с тях с любопитство.

 

Главният мач беше OK, но не видях смисъл от цялото занятие, включително blade job-а на Cody или пък пирото. Не съм фен на open challenge мачовете. За мен те не издигат хора, те просто надуват streak-а на един човек и пресушават midcard-а от към опоненти. Тъй че този мач не постигна нищо, освен да начеше егото на Cody. Jurassic Express седяха като аотисти, които коленичеха пред своя господар. Доста скучен завършек.


MJF в публиката ми се стори пълен минус. Особено това да го играе респектиран или насран от Big Swole. Безумно. Главният им heel да го играе насрал от жена? Тия се ебават.

Много по-добри шоута са имали. Все пак ми хареса segment-а с Britt Baker, хареса ми откриващия мач, макар че отборната дивизия главното е YB vs. FTR. FTR са ми леко безлични на микрофона. Butcher & Blade никой не ги бръсне за слива, според мен бяха грешен избор за първите им опоненти. И както споменах миналата седмица, разликата в ръстта ще се усети доста. 

Link to comment

Според мен целта на FTR vs. Butcher and Blade е да е типичния мач от 80-те. В крайна сметка FTR мязат на точно такъв отбор, а B&B са много подобни в момента, особено без Bunny (която, между другото, е в интригуваща история с QT Marshall, нещо му се сваля :D Сигурно ще свърши с мач между B&B и QT/Dustin) и без костюмите им. Хареса ми сблъсъка им в сградата и развитието на мини-враждата. Има време за вражда между FTR и Young Bucks.

 

Cage, Archer и Lee са типичните монстър хийлове, които джобят на голямата звезда. Даже е по-добре, че набързо губят, защото така имат време да си възстановят образа и отново да изглеждат солидни. WWE обикновено издигат някой монстър хийл 2 години, после джоби поне 5 пъти на звездата и после никой не го бръсне за слива. Тук въпросните хийлове губят веднъж и така хем звездатаа изглежда доста силна, хем те не са похабени. Особено ако получат бързо нови истории, ще имат време да се реабилитират.

 

Иначе това с #BlackLivesMatter е заради случката с полицая и чернокожия. Факт е, че по принцип AEW имат склонности да се подмазват на SJW маняците, но в случая говорим за огромно събитие и проблем в Америка, като няма как нормален човек да не подкрепи каузата.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...