Mariyan01 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Ако не се лъжа Хаки каза, че е проверил двама гражданина, за които беше казал, че са мафиоти. В този момент бях наистина много объркан какво става и едва се сдържах да напиша на Дъфли, че много го улесниха. Искам да питам Хаки ако не беше излезнал истинския Шериф щеше ли да разкриеш, че си блъфирал в същия ден? Link to comment
hacky Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 1 minute ago, Mariyan01 said: Ако не се лъжа Хаки каза, че е проверил двама гражданина, за които беше казал, че са мафиоти. В този момент бях наистина много объркан какво става и едва се сдържах да напиша на Дъфли, че много го улесниха. Искам да питам Хаки ако не беше излезнал истинския Шериф щеше ли да разкриеш, че си блъфирал в същия ден? Единствено за Енаф бях написал, че е мафиот, да щях да разкрия, за да не подведа в бъдеще гражданите, за мен беше реакцията на Енаф важна. Link to comment
Chocho95 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 4 hours ago, hacky said: Gimme my spot light! hacky ви научи как да извлечете максималното от роля. 3 hours ago, Radox said: Това са доста абсурдни твърдения при положение, че самият LightOne каза, че е играл доста слабо и неуспешно. Той реално изчисти само 2 имена - Enough и Price, но чак в последния ден всички му повярваха. Освен това постоянно спамеше за ЦИВИЛКИ в някакви объркващи чаршафи. И не гласува за мафиот май нито един път. MVP на сезона за мен е hacky, който собственоръчно елиминира мафиот в ключов момент от играта, а след това спаси ако не се лъжа 2 пъти граждани от елиминация с тъмницата. Аз го пиша главно от моята гледна точка. LightOne беше човекът, който беше с най-добрия рийд, буквално предиктна почти всичко и не ме оставяше да дишам. Че той накрая даже позна, че сме с Дъдли, което не мислех, че някой ще се сети. Минусът му беше, че не беше уверен в това, което казва, ако беше лидер тип Нешев от миналия сезон, играта щеше да свърши много по-рано. А и оневини цели три играчи, точно тези, които останаха накрая и вече играта беше ясна. Дайте му все пак някакъв принос на човека, беше супер мафиот и сега беше супер грражданин. Иначе е ясно и че Хаки беше много полезен, особено с това, че направи две нулеви нощи и с това, че с Енъф се разкриха точно навреме. Така се играе отборно играта, така че евала, той също може да е MVP-то. Като цяло и аз не се филмирам чак толкова кой е MVP, кой не, това са излишни спорове. Просто написах мнение от моята гледна точка. Link to comment
The Best Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 1 hour ago, The Olimpic Hero said: Пенсионира се, защото беше разкрит, като менте. Кога ще се върнеш, за да измиеш срама, Асене? Казал съм ти - когато ти спечелиш форумна игра различна от Мафия, тогава. Вероятно доста ще почакам за това събитие "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 15 minutes ago, The Best said: Казал съм ти - когато ти спечелиш форумна игра различна от Мафия, тогава. Вероятно доста ще почакам за това събитие Другите игри не струват. Твърде елементарни и аматьорски са за гениалния ми мозък. Аз играя само в Мафия - игра за професионалналисти. Link to comment
The Best Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Само в нея играеш и само в нея побеждаваш. В другите игри рандУм генератора не е така изявен и шансовете ти за победа са около кота нула "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
Bobotsi Posted June 11, 2020 Author Share Posted June 11, 2020 1. Dudley – Мафиот (Блокировач) 2. baikiro – Сериен Убиец 3. ЧОТУДЕ – Мирен Гражданин 4. yaripim – Мирен Гражданин 5. Enough* - Мирен Гражданин (Доктор) 6. Mariyan01 - Мафиот 7. Price – Мирен Гражданин 8. Chocho95 - Мафиот 9. kabakov8989 – Мирен Гражданин 10. Radox – Мирен Гражданин 11. hacky – Мирен Гражданин (Тъмничар) 12. LightOne – Мирен Гражданин (Шериф) 13. StoneColdFaN – Мирен Гражданин 14. Jack Bauer – Мирен Гражданин 15. Farest – Мирен Гражданин 16. The Olimpic Hero – Мирен Гражданин Нощ 1 LightOne (Шериф) – yaripim (Мирен гражданин) Enough* (Доктор) – Jack Bauer (Мирен гражданин) hacky (Тъмничар) – Price (Мирен гражданин) - блокиран Dudley (Блокировач) – hacky (Мирен гражданин) Мафия – Radox (Мирен гражданин) baikiro (Сериен Убиец) – Mariyan01 (Мафиот) Нощ 2 LightOne (Шериф) - ЧОТУДЕ (Мирен гражданин) Enough* (Доктор) - Enough* (Мирен гражданин) hacky (Тъмничар) – The Olimpic Hero (Мирен гражданин) Dudley (Блокировач) - ЧОТУДЕ (Мирен гражданин) Мафия – yaripim (Мирен гражданин) Нощ 3 LightOne (Шериф) – Enough* (Мирен гражданин) Enough* (Доктор) – Price (Мирен гражданин) hacky (Тъмничар) – Dudley (Мафиот) Dudley (Блокировач) – The Olimpic Hero (Мирен гражданин) - блокиран Мафия – The Olimpic Hero (Мирен гражданин) Нощ 4 LightOne (Шериф) – Dudley (Мафиот) - блокиран Enough* (Доктор) – LightOne (Мирен гражданин) hacky (Тъмничар) – ЧОТУДЕ (Мирен гражданин) Dudley (Блокировач) – LightOne (Мирен гражданин) Мафия – ЧОТУДЕ (Мирен гражданин) - спасен Нощ 5 LightOne (Шериф) – Jack Bauer (Мирен гражданин) - блокиран Enough* (Доктор) – ЧОТУДЕ (Мирен гражданин) - блокиран hacky (Тъмничар) – LightOne (Мирен гражданин) Dudley (Блокировач) – Enough* (Мирен гражданин) Мафия – LightOne (Мирен гражданин) - спасен Нощ 6 LightOne (Шериф) – Dudley (Мафиот) - блокиран Enough* (Доктор) – Enough* (Мирен гражданин) hacky (Тъмничар) – ЧОТУДЕ (Мирен гражданин) Dudley (Блокировач) – LightOne (Мирен гражданин) Мафия – Enough* (Мирен гражданин) - спасен Нощ 7 LightOne (Шериф) – Price (Мирен гражданин) Enough* (Доктор) – отказва се от правото си на защита - блокиран hacky (Тъмничар) – Dudley (Мафиот) Dudley (Блокировач) – Enough* (Мирен гражданин) - блокиран Мафия – hacky (Мирен гражданин) Получихме най-завързаният сезон откъм използване на ролите. Беше невероятно как Дъдли не можеше да премахне гражданин 3 поредни нощи но успя да блокира LIghtOne точно когато го проверяваше. Като цяло нямаше играч с роля който да не я използва в полза на отбора си, което май също е за първи път. Ето и скрийншот на ролите преди да пусна темата: Link to comment
Radox Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Мафията яко лош късмет тоя сезон. Гражданите имаха само 3 роли, но всичките оцеляха до края и използваха точно когато трябваше уменията си. За капак един от мафиотите гушна неочаквано букета още първата нощ и останаха само 2-ма! Общо взето целият късмет на света беше срещу мафията този сезон. Единственият силен ход на мафиотите беше, че елиминираха Radox веднага, защото иначе щяха да бъдат пометени още по-категорично... Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Ами сега като погледна сезона си връщам думите назад за баланса. Просто е шибано лош късмет за мафията, че Докторът, Тъмичарят и Шерифът оцеляха до толкова късен етап от играта. Направо си е нереално и тримата мирни граждани с роли да оцелеят до предпоследния ден от сезона. Вече за грешките на Bobotsi е ясно, наклониха везните в полза на мирните граждани, но за баланса, както казах, връщам си думите назад. Link to comment
Radox Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Забравих да спомена, че беше глътка свеж въздух един по-така "класически" сезон само с най-основните роли, че последните 2-3 големи сезона бяха яко наблъскани със специални роли и мазалото беше тотално, хаха. Link to comment
Dudley Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Само 3 роли и всичките останаха накрая ли е .... ай сикана. Гражданите много късмет тоя сезон , но заслужено си спечелиха , нищо не им отнемам. Естествено че трябва и малко късмет в тая игра. Link to comment
hacky Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 15 minutes ago, Dudley said: Само 3 роли и всичките останаха накрая ли е .... ай сикана. Гражданите много късмет тоя сезон , но заслужено си спечелиха , нищо не им отнемам. Естествено че трябва и малко късмет в тая игра. Или иначе казано отиграхме си ролите по такъв начин, че да не ни заподозрете до момента, в който искаме, че имаме роли! Link to comment
LightOne Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Абе, Price как ме хвана на третия ден, а мафията не можа. 😁 За Дъдли, което не споменах като впечатление от чистак сълзата гражданска игра, бе и случаят, когато сложих Дъдли и Чочо, че са ми близнаци и не мога да ги различа двамата. Тогава Дъдли скочи като ощипана мома как да не съм го слагал заедно с Чочо. Дъдли бил пишел така, а Чочо онака. Повдигнах вежда как толкова напираше да се разграничи от човека, но го вързах чак през "нощта", а не веднага. Също изигра предпоследния ден супер спокойно. Олимпик или hacky спомена, че гражданите по Параноята ще ги познаеш. Точно така се и случи с ЧОТУДЕ, Enough* и Price, но нямах топките да тръгвам на нож срещу човека, който ме подкрепя да се измъкна и да убеждавам параноиците, които бяха готови да ме провесят. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 1 hour ago, hacky said: Или иначе казано отиграхме си ролите по такъв начин, че да не ни заподозрете до момента, в който искаме, че имаме роли! Или както ти казах в последните дни, гонихме само играчи без роли. Link to comment
hacky Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 8 hours ago, ЧОТУДЕ said: Или както ти казах в последните дни, гонихме само играчи без роли. Нека да измислим теория, че сме професионалисти и супер добри. Хахаха Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.