Macho Man Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Според мен не е случайно, че Джерико започна да използва бейзболната бухалка. Ясно, че вътрешно "Флойд" е някаква заигравка с "Люсил" на Ниган, като знаем колко голям фен е Крис на TWD и участва не веднъж в толкшоуто им, но според мен голямата картинка, план и причина за появата на бухалката може да сочи само към едно нещо - предстоящия дебют на Стинг и конфронтация между двамата "бухалка срещу бухалка". [img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img] I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling! Link to comment
Chocho95 Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 Силно go-home шол. Успяха да развият и хайпнат общо взето всичките си мачове. Добро представяне от Ben 10, изглежда солиден. Но много се кефя на такъв тип победи, като тази на Моксли над него - супер доминантна. Така се гради шампион и лице на федерация. Елементът с чупенето на ръката беше доста добър. Mr Brodie Lee е силен гимик. Някъде бях чел, че донякъде бил пародия на Mr Mcmahon. Може би е така, но много ме радва, човекът се доказа. Имам интерес към предстоящия мач и най-вече към финала. Все пак очаквам Джон да запази. Много силна конфронтация между Андерсън и Робъртс. Някои очакват търн на Андерсън, аз също очаквах на миналия турнир, но сега по-скоро се надявам да не се стига дотам. Майк Тайсън обач би трябвало да е замесен, доста го рекламираха, което ме кара да си мисля, че няма да е там само колкото да даде титлата, най-малкото ще удари един тупаник на някого. Обаче само аз ли останах с впечатлението, че направо си го рекламираха като все едно той ще се бие в бъдеще? Джейк каза, че Арчър би го запукал, или нещо такова. Стори ми се, че направо си билдваха мач между двамата, което ме филмира, че може Арчър да я вземе и да ги видим в мач Ще видим, интересни времена предстоят. Готин мач и между Феникс и Касъди. Ориндж всъщност е доста добър кечист, много е бърз. Само накрая, при масовото меле, сякаш Рей се контузи, дано да няма проблеми за турнира. Мачът очаквам да е много добър, всички в него са отлични кечисти. В епизода ме изкефи и Кип Сейбиън, в началото изобщо не ме ебеше за тоя пич, но откакто го събраха с Пенелопе Форд, ми е интересен. Spoiler Друг човек, който винаги ми е бил скучен, но в епизода беше култов, е Шон Спиърс. Просто това е неговия гимик, беше много сила. Той винаги е бил леко роботизиран и скучноват, та гимик на новинар, малко в стил Bad News Barrett, е идеален за него. Смятай, щом чак той ми е интересен, значи AEW се справят много добре в презентирането на кечисти. Почти няма хора в ростъра, за които да не ми пука. Иначе, билдъпа им за мача с Дъстин се получи много добре. Друго нещо, което ми харесва при тях - дори мидкард враждите са на ниво. Другото в епизода също ми хареса. Хайпнат съм и за мача на стадиона. Каквото и да стане, очаквам през следващите месеци да направят и WarGames мача между Elite и IC, този път вече с Коуди. За краткото време сглобиха приятна враждица между MJF и Jungle Boy - на младите надежди. Тук победителя е ясен де, направиха мача колкото MJF да има такъв на турнира. Същото важи и за Брит Бейкър, която може би беше една от звездите по време на карантината, много силно развитие на гимика. Link to comment
neshev Posted May 23, 2020 Author Share Posted May 23, 2020 Доста слабичко go-home шоу, от AEW съм гледал по-добри неща. Промото на Brodie Lee беше ужасно. Играе го лидер на култ, но няма нищо харизматично, нищо плашещо или интригуващо в думите му. Скучен и безличен. Ако играе Vince McMahon, то се справя потресаващо зле. Vince McMahon има повече харизма в кутрето си. Brodie Lee беше насран и бързо се разбра защо никога не е бил ME играч в WWE. Мачът между Ambrose и маскираната батка беше добър, но след края на мача пребозиха нещата и маскирания пич изглежда като пълен жалкар и тотално му убиха аурата, ако идеята е била той да е enforcer-а на групата. Ambrose заплашва Brodie Lee с минути как ще счупи ръката на лакея му, а самият лакей седеше като дебил и не се опитваше да се измъкне. Дори, когато Ambrose си извади крака, той продължаваше да седи като олигофрен. Но вече като му ебаха ръката, се измъкна за секунди. WTF. Ambrose имаше добро промо, по-късно във вечерта, но програмата не ми е особено интересна. Когато си в мач с джуджето, няма как да изглеждаш силен. Дори и да го биеш, то със сигурност ще му sell-ваш жалката офанзива и самият ти ще изглеждаш като low card-ър. Така се получи и с MJF. По-студен няма как да е в моите очи. Добър segment с Jake Roberts и Arn Anderson, но не знам защо Cody не беше на шоуто. Ебаха жена му, на следващото шоу направиха някакъв половинчат brawl, сега го няма никакъв. Това е go-home шоу... Последваха два мача, които ще се запомнят с колосалните botch-ове. Rey Fenix, който щеше да е една от големите атракции в AEW-ския MITB, си падна на врата, след като камарата джобъри не успяха да го хванат. Britt Baker и ебаха коляното в ужасен spot, гарантиран да и докара поне сътресение. Финалът беше меко казано странен. WWE-ски финал, където Nyla Rose бие Shida, но после втората си връща heat-а веднага. Дано докторицата продължи на шоуто, дори когато е контузена, защото набра доста инерция. Shawn Spears продължава да ми е кръгла нула. Не знам защо е на екран. ME беше приличен. Sammy Guevarra винаги го пребиват, когато е на екран, не знам как хората се филмират, че този човек ще е звезда. Според мен, вече го установиха сериозно като поддържащ образ, който поема големите движения, вместо звездата в stable-а. Ако наистина видим Sting срещу Jericho, това би вдигнало интереса към AEW. Да, Sting на ринга е бледо копие, на това което беше, но като образ, като promo, като колорит, според мен ще го докара и биха направила добра програма с Jericho. Пък както се видя с Taker и AJ, синематографията може да прикрие доста неща. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.