Jump to content

AEW Dynamite - 20 май 2020


neshev

Recommended Posts

Според мен не е случайно, че Джерико започна да използва бейзболната бухалка. Ясно, че вътрешно "Флойд" е някаква заигравка с "Люсил" на Ниган, като знаем колко голям фен е Крис на TWD и участва не веднъж в толкшоуто им, но според мен голямата картинка, план и причина за появата на бухалката може да сочи само към едно нещо - предстоящия дебют на Стинг и конфронтация между двамата "бухалка срещу бухалка". 

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

Силно go-home шол. Успяха да развият и хайпнат общо взето всичките си мачове.

 

Добро представяне от Ben 10, изглежда солиден. Но много се кефя на такъв тип победи, като тази на Моксли над него - супер доминантна. Така се гради шампион и лице на федерация. Елементът с чупенето на ръката беше доста добър. Mr Brodie Lee е силен гимик. Някъде бях чел, че донякъде бил пародия на Mr Mcmahon. Може би е така, но много ме радва, човекът се доказа. Имам интерес към предстоящия мач и най-вече към финала. Все пак очаквам Джон да запази.

 

Много силна конфронтация между Андерсън и Робъртс. Някои очакват търн на Андерсън, аз също очаквах на миналия турнир, но сега по-скоро се надявам да не се стига дотам. Майк Тайсън обач би трябвало да е замесен, доста го рекламираха, което ме кара да си мисля, че няма да е там само колкото да даде титлата, най-малкото ще удари един тупаник на някого. Обаче само аз ли останах с впечатлението, че направо си го рекламираха като все едно той ще се бие в бъдеще? Джейк каза, че Арчър би го запукал, или нещо такова. Стори ми се, че направо си билдваха мач между двамата, което ме филмира, че може Арчър да я вземе и да ги видим в мач :D Ще видим, интересни времена предстоят.

 

Готин мач и между Феникс и Касъди. Ориндж всъщност е доста добър кечист, много е бърз. Само накрая, при масовото меле, сякаш Рей се контузи, дано да няма проблеми за турнира. Мачът очаквам да е много добър, всички в него са отлични кечисти. В епизода ме изкефи и Кип Сейбиън, в началото изобщо не ме ебеше за тоя пич, но откакто го събраха с Пенелопе Форд, ми е интересен.

 

Spoiler

 

 

Друг човек, който винаги ми е бил скучен, но в епизода беше култов, е Шон Спиърс. Просто това е неговия гимик, беше много сила. Той винаги е бил леко роботизиран и скучноват, та гимик на новинар, малко в стил Bad News Barrett, е идеален за него. Смятай, щом чак той ми е интересен, значи AEW се справят много добре в презентирането на кечисти. :D Почти няма хора в ростъра, за които да не ми пука. Иначе, билдъпа им за мача с Дъстин се получи много добре. Друго нещо, което ми харесва при тях - дори мидкард враждите са на ниво.

 

Другото в епизода също ми хареса. Хайпнат съм и за мача на стадиона. Каквото и да стане, очаквам през следващите месеци да направят и WarGames мача между Elite и IC, този път вече с Коуди. За краткото време сглобиха приятна враждица между MJF и Jungle Boy - на младите надежди. Тук победителя е ясен де, направиха мача колкото MJF да има такъв на турнира. Същото важи и за Брит Бейкър, която може би беше една от звездите по време на карантината, много силно развитие на гимика.

Link to comment

Доста слабичко go-home шоу, от AEW съм гледал по-добри неща. 

Промото на Brodie Lee беше ужасно. Играе го лидер на култ, но няма нищо харизматично, нищо плашещо или интригуващо в думите му. Скучен и безличен. Ако играе Vince McMahon, то се справя потресаващо зле. Vince McMahon има повече харизма в кутрето си. Brodie Lee беше насран и бързо се разбра защо никога не е бил ME играч в WWE. Мачът между Ambrose и маскираната батка беше добър, но след края на мача пребозиха нещата и маскирания пич изглежда като пълен жалкар и тотално му убиха аурата, ако идеята е била той да е enforcer-а на групата. Ambrose заплашва Brodie Lee с минути как ще счупи ръката на лакея му, а самият лакей седеше като дебил и не се опитваше да се измъкне. Дори, когато Ambrose си извади крака, той продължаваше да седи като олигофрен. Но вече като му ебаха ръката, се измъкна за секунди. WTF. :D Ambrose имаше добро промо, по-късно във вечерта, но програмата не ми е особено интересна.

Когато си в мач с джуджето, няма как да изглеждаш силен. Дори и да го биеш, то със сигурност ще му sell-ваш жалката офанзива и самият ти ще изглеждаш като low card-ър. Така се получи и с MJF. По-студен няма как да е в моите очи.

Добър segment с Jake Roberts и Arn Anderson, но не знам защо Cody не беше на шоуто. Ебаха жена му, на следващото шоу направиха някакъв половинчат brawl, сега го няма никакъв. Това е go-home шоу... 

 

Последваха два мача, които ще се запомнят с колосалните botch-ове. Rey Fenix, който щеше да е една от големите атракции в AEW-ския MITB, си падна на врата, след като камарата джобъри не успяха да го хванат. Britt Baker и ебаха коляното в ужасен spot, гарантиран да и докара поне сътресение. Финалът беше меко казано странен. WWE-ски финал, където Nyla Rose бие Shida, но после втората си връща heat-а веднага. :wacko: Дано докторицата продължи на шоуто, дори когато е контузена, защото набра доста инерция.

Shawn Spears продължава да ми е кръгла нула. Не знам защо е на екран.

ME беше приличен. Sammy Guevarra винаги го пребиват, когато е на екран, не знам как хората се филмират, че този човек ще е звезда. :lol: Според мен, вече го установиха сериозно като поддържащ образ, който поема големите движения, вместо звездата в stable-а. Ако наистина видим Sting срещу Jericho, това би вдигнало интереса към AEW. Да, Sting на ринга е бледо копие, на това което беше, но като образ, като promo, като колорит, според мен ще го докара и биха направила добра програма с Jericho. Пък както се видя с Taker и AJ, синематографията може да прикрие доста неща.
 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...