DjiDjo Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Зравейте на всички! Сега попаднах на този форум. Живея в Лондон и до преди карантината посещавах по няколко шоута на месец предимно на RevPro, Progress и Attack!. Ако има интерес мога да започна да поствам ревюта + евентуално снимки. Смятам че момента сцената тук е много интересна с много изгряващи звезди, много от които ( за мое съжаление) NXT UK привлече, но има и някои, които все още са свободни агенти (Cara Noir, Paul Robinson, Eddie Kingston, OJMO и др). Сред любимците ми в момента са Ilija Dragunov, Cara Noir, Eddie Kingstom (един от най-добрите майстори на промота, страхотно е че се върна от пенсиониране), Kyle Flethcher (aussie arrow). Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 @DjiDjo, добре дошъл във форума! Интересно е да разкажеш няколко неща за себе си, защото винаги е любопитно, когато има нови потребители в BWC. От колко години гледаш кеч, кои са ти любимите федерации, как намери форума ни, абе каквото искаш кажи. Link to comment
DjiDjo Posted May 16, 2020 Author Share Posted May 16, 2020 22 hours ago, The Olimpic Hero said: @DjiDjo, добре дошъл във форума! Интересно е да разкажеш няколко неща за себе си, защото винаги е любопитно, когато има нови потребители в BWC. От колко години гледаш кеч, кои са ти любимите федерации, как намери форума ни, абе каквото искаш кажи. Не бях сигурен къде да го направя Гледах кеч редовно по време на attitude ерата, и след това предимно PPV--тата. Започнах да гледам пак редовно за исвестно време покрай Pipe bomb-a, и след това започнах да следя предимно NXT и по-глемите мейн евенти и луча ъндърграунд. Преди няколко години с един колега отидохме на едно шоу на NXT и след това той ме интродюсна към new japan така че наваксах със стори лайнове и фркации за последните 10тина години и всеки Wrestle Kingdom ме грабваше все повече и повече. След едно шоу на NJPW в Лондон разбрах че работят с RevPro та започнах да ходя и на РевПро шоутата, където често има таланти от NJPW - Will Osprey, ZSJ, Minoru Suzuki (който ми стнана любимец), но освен звездите започнаха да ми правят впечетление и местните млади таланти, така че видях и другите шоута, в които участват. Залата на Attack! (собственост на Pete Dunne и Moustache Mountain) се оказа до нас, а техните шоута са доста по-различни от това, което съм свикнал, защото са пълни с комедия. Нещо като DDT в британски вариант и стронг стайл. Покрай тях започнах да следя и ходя на шоутата на Progress, която започна да се превръща в любимата ми компания. Последната година направиха редица от невероятни шоута и невероятни мачове, въпреки че NXT / NXT UK прибраха голяма част от таланта. Относно Американската сцена -> откакто нарпавиха All In и започна AEW, въпреки няколкото косури, не мога да си представя да отделям пак време за Raw и Smackdown, дори нивото на NXT според мен падна, откакто станаха 2 часова програма. Всеки път когато гледам AEW/NJPW шоут в един уикенд с продукт на WWE разликите ме дразнаят все повече и повече. Любимите ми кечисти в момента са : Suzuki, Osprey, Cara Noir, PAC, Omega и Jericho, но гледам с любопитство как се развиват новите таланти като MJF, Darby Allin, Shota Umino, Sammy Guevara и тн. Най-вероятно ще разочаровам 70% от форума, но от известните журналисти / wrestling people, мнението ми най-често съвпада с това на Брая Алварес но слушам често подкастовете и на Корнет, Busted Open, David Starr и Wade Keller. Не знам дали тук е мястото но ще сложа и линк към един от любимите ми мачове за последните години от една от по-малките кеч компании в Англия, но с интересна атмосфера: Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.