Jump to content

UK indies


DjiDjo

Recommended Posts

Зравейте на всички! 
 Сега попаднах на този форум. Живея в Лондон и до преди карантината посещавах по няколко шоута на месец предимно на RevPro, Progress и Attack!. Ако има интерес мога да започна да поствам ревюта + евентуално снимки. Смятам че момента сцената тук е много интересна с много изгряващи звезди, много от които ( за мое съжаление) NXT UK привлече, но има и някои, които все още са свободни агенти (Cara Noir, Paul Robinson, Eddie Kingston, OJMO и др). 
Сред любимците ми в момента са Ilija Dragunov, Cara Noir, Eddie Kingstom (един от най-добрите майстори на промота, страхотно е че се върна от пенсиониране), Kyle Flethcher (aussie arrow). 
 

Link to comment
The Olimpic Hero

@DjiDjo, добре дошъл във форума!

 

Интересно е да разкажеш няколко неща за себе си, защото винаги е любопитно, когато има нови потребители в BWC. От колко години гледаш кеч, кои са ти любимите федерации, как намери форума ни, абе каквото искаш кажи.

               

Link to comment
22 hours ago, The Olimpic Hero said:

@DjiDjo, добре дошъл във форума!

 

Интересно е да разкажеш няколко неща за себе си, защото винаги е любопитно, когато има нови потребители в BWC. От колко години гледаш кеч, кои са ти любимите федерации, как намери форума ни, абе каквото искаш кажи.

Не бях сигурен къде да го направя :) Гледах кеч редовно по време на attitude ерата, и след това предимно PPV--тата. Започнах да гледам пак редовно за исвестно време покрай Pipe bomb-a, и след това започнах да следя предимно NXT и по-глемите мейн евенти и луча ъндърграунд. Преди няколко години с един колега отидохме на едно шоу на NXT и след това той ме интродюсна към new japan така че наваксах със стори лайнове и фркации за последните 10тина години и всеки Wrestle Kingdom ме грабваше все повече и повече. След едно шоу на NJPW в Лондон разбрах че работят с RevPro та започнах да ходя и на РевПро шоутата, където често има таланти от NJPW - Will Osprey, ZSJ, Minoru Suzuki (който ми стнана любимец), но освен звездите започнаха да ми правят впечетление и местните млади таланти, така че видях и другите шоута, в които участват. Залата на Attack! (собственост на Pete Dunne и Moustache Mountain) се оказа до нас, а техните шоута са доста по-различни от това, което съм свикнал, защото са пълни с комедия. Нещо като DDT в британски вариант и стронг стайл. Покрай тях започнах да следя и ходя на шоутата на Progress, която започна да се превръща в любимата ми компания. Последната година направиха редица от невероятни шоута и невероятни мачове, въпреки че NXT / NXT UK прибраха голяма част от таланта. Относно Американската сцена -> откакто нарпавиха All In и започна AEW, въпреки няколкото косури, не мога да си представя да отделям пак време за Raw и Smackdown, дори нивото на NXT според мен падна, откакто станаха 2 часова програма. Всеки път когато гледам AEW/NJPW шоут в един уикенд с продукт на WWE разликите ме дразнаят все повече и повече. Любимите ми кечисти в момента са : Suzuki, Osprey, Cara Noir, PAC, Omega и Jericho, но гледам с любопитство как се развиват новите таланти като MJF, Darby Allin, Shota Umino, Sammy Guevara и тн. Най-вероятно ще разочаровам 70% от форума, но от известните журналисти / wrestling people, мнението ми най-често съвпада с това на Брая Алварес но слушам често подкастовете  и на Корнет, Busted Open, David Starr и Wade Keller. 
 

Не знам дали тук е мястото но ще сложа и линк към един от любимите ми мачове за последните години от една от по-малките кеч компании в Англия, но с интересна атмосфера: 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...