Jump to content

AEW Double or Nothing - 23 май 2020


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

AsOKovm.jpg

 

Quote

All Elite Wrestling (AEW)

"Double or Nothing"

May 23, 2020

Jacksonville, FL

Daily's Place

 

AEW World Championship Match
YspG0u4.jpg
Jon Moxley (c) vs. Brodie Lee

Tournament Final to crown the first ever AEW TNT champion
Mike Tyson to present the title to the winner
o5LauEq.jpg
Cody (w/ Arn Anderson & Brandi Rhodes) vs. Lance Archer (w/ Jake Roberts)

Stadium Stampede Match
U6DyLPc.jpg
The Inner Circle (Chris Jericho, Jake Hager, Sammy Guevara, Santana & Ortiz) vs. The Elite (Kenny Omega, Matt Jackson, Nick Jackson & Hangman Page) and Matt Hardy

Casino Ladder Match for a future AEW World Title shot
XZGdzNm.jpg
Darby Allin vs. Colt Cabana vs. Orange Cassidy vs. Joey Janela vs. Scorpio Sky vs. Kip Sabian vs. Frankie Kazarian vs. Luchasaurus vs. ?

SljWDcd.jpg
Dustin Rhodes vs. Shawn Spears

7NZP3II.jpg
MJF vs. Jungle Boy

No Disqualification and No Countout Match for the AEW Women's World Championship
HJL2Nk6.jpg
Nyla Rose (c) vs. Hikaru Shida

XBCIIqi.jpg
Penelope Ford (w/ Kip Sabian) vs. Kris Statlander

The Buy In Preshow Match to determine the #1 contenders for the AEW World Tag Team Titles
MZfMm4C.jpg
Private Party (Marq Quen & Isiah Kassidy) vs. Best Friends (Trent & Chuck Taylor)

 

Link to comment

Няма да си кривя душата, колкото и да не харесвам AEW, това PPV изглежда впечатляващо. Предполагам за жалост ще е без публика? 

Link to comment
27 minutes ago, ShwN said:

Няма да си кривя душата, колкото и да не харесвам AEW, това PPV изглежда впечатляващо. Предполагам за жалост ще е без публика? 

 

Откакто започна карантината, на всяко шоу има поне 10-15 кечисти, които играят ролята на публика. Освен това, на последните шоута има някакви 30 маняка отстрани, които крещят като луди и се създава още по-голяма атмосфера. Та общо взето успяват да се справят с липсата на публика, макар че естествено си е друго с 5000-10000 човека, избухващи.

 

Иначе според мен във форума, а и като цяло, има много хора, които са си казали, че непременно трябва да хейтят AEW, без дори да са ги гледали. Дайте им шанс, реално не са чак толкова по-различни от WWE, но поне за мен имат доста плюсове.

Link to comment
6 minutes ago, Chocho95 said:

Дайте им шанс, реално не са чак толкова по-различни от WWE, но поне за мен имат доста плюсове.

 

Ти с това отказа половината форум. :lol:

 

Link to comment

Другия хитър ход на AEW, е че хард камерата им гледа към сцената, а не към публиката, така че го няма това усещане за празнота. С толкова голям ростър обаче, ще започнат да имат проблеми с писането на стори лайнове и няма да мине много време преди хората да започнат да се оплакват защо не се пушва Х или У. Най-вероянто и близките седмици новата фракция Револт ще направи дебюта си, въпреки че не съм голям фен на EC3, новия образ изглежда интересно.

 

Link to comment
ShiningWizard

Не е ли малко рано на Броуди Лий да е в картинката на световната титла? 

Link to comment

Доста рано е според мен, избързаха прекалено много. Независимо какъв е резултата, има повече негативи от позитиви, защото или Броуди Лий ще загуби още първия си важен мач или рън-а на Моксли ще мине в една карантина с нищо запомнящо се. Може би тука е момента да напрвят WWE style no finish.. 

Link to comment

Ако се вярва на спекулациите, трябваше да е MJF на мястото му, но заради коронавируса, MJF се наложи да пропусне единия цикъл от записи и отпадна като вариант.

Link to comment

Надявам се не се филмират да направят Дрю Гулак "голямата изненада" в мача със стълби само защото онзи ден беше в Смака и да докарат "шокиращия" фактор, че е едва ли не това е техния "Лекс Лугър момент". Лекс беше Мейн ивентър, Гулък, какъвто и техничар да е, е пълен джобър и никой не го знае кой е. Щеше да е яко да е Русев или ЕС3, но 90-дневните им клаузит още не са изтекли. И имайки предвид, че до онзи ден щяха да разкрият 9тия човек, а изведнъж го изместиха за ППВ, когато се разбра, че Гулък вече не е в WWE и всякакви джобъри от AEW почнаха да се филмират в туитър все едно става въпрос за Скалата или Сина, нищо чудно тоя марк Тони Каан да им е повярвал, че това е следващият Хълк Хоуган, с който ще спечелят войната 😂

 

Предпочитам да е Дъстин, Пентагон или някоя млада изгряваща звезда, която няма мач на шоуто, отколкото такава джобърска "изненада". Всички в AEW за мен са по-големи звезди от тоя и поне имат някакъв образ за разлика от него. Единствената истинска звезда, която ще е яко да е изненада и е с изтекъл договор, е Стинг.

 

Но едва ли след всичките проблеми, които има ще го вкарат в мач със стълби, където да се потроши. Както и би следвало да изчакат да има публика, ако са го подписали него. Но винаги може да влезе последен, когато всички са се потрошили без никакви негови бъмпове само да направи някой друго коронно движение и да спечели мач за титлата.

 

Мач с Моксли ще е голям сблъсък без съмнение, но според мен най-готиния начин да започне без много рискове и докато няма публика, е някакъв Делийшън мач в отбор с Мат Харди срещу Джерико и Сами в Харди Компаунда. Много добре ще се върже в цялата луда обстановка особено, ако влезе в езерото и стане The Joker Sting от TNA. Ще се надпреварват с Мат, кой е по-луд и като добавиш двамата "глупаци", шоуто е напълно гарантирано. Както и това може доведе до Стинг вс Джерико, което е може би мъни мачът, който да привлече по-голяма публика.

 

Много съм надъхан за Стинг да дебютира, но по-добре да е някаква поява, отколкото в мача със стълби и да отиде да се бие за титлата. Няма нужда да е в борбата за титлата. Има достатъчно големи мачове на хоризонта - срещу Коуди, срещу Омега, срещу интересни образи на млади звезди като Дарби Алън, Хенгмен и тн, Делийшън срещу Мат и дори защо не с други ветерани като Дъстин или ДДП. Със сигурност може да им помогне по много начини без да е необходимо да се бие за титлата с Моксли и единият да трябва да губи. 

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

Е, според мен със сигурност изненадата трябва да е някой нов. Иначе няма логика да го обявяват като изненада, разочарованието все пак ще си го има като се появи някой обичайно заподозрян. Има логика да е Drew Gulak, като аз нямам нищо против, стига наистина да не го изкарват като голямата работа. Към него нямам кой знае какви наблюдения, не съм гледал 205 live, а откакто дебютира в главния ростър, тогава вече гледах на скип или изобщо не гледах шоуто. Та от него не съм видял нещо кой знае какво, освен работата на ринга. Но пък AEW засега успява да даде повече кредибилност на образите на кечистите, дават им повече свобода, може да се окаже, че е много добър пича. Проблемът ще е наистина да не почнат да купуват абсолютно всеки напуснал WWE, защото ако дебютират и Русев, EC3, The Revival, Zack Ryder и т.н., става прекалено.

 

Иначе за мен Стинг е задължително име, което трябва да вземат. Не само, че е от най-големите легенди на кеча, но и е от имената, които са известни с това, че винаги са били в конкуренцията на WWE, тоест няма да го има усещането, че пак се разчита на някой от WWE. Не съм сигурен, че на този етап искам да го гледам в борбата за титлата, не знаем в каква форма е. Но със сигурност би бил полезен на компанията, дори и да не се бие. А наистина, мач от типа на Харди би бил доста интересен.

Link to comment

Че Sting въобще в състояние ли е да поема бъмпове?

 

Мислех, че Seth Rollins му еба кариерата завинаги.

Link to comment
7 hours ago, neshev said:

Че Sting въобще в състояние ли е да поема бъмпове?

 

Мислех, че Seth Rollins му еба кариерата завинаги.

Говореше се, че вече е по-добре и уж са планирали да се появи на Ръмбъла и да направят мача с Гробаря в Саудитска Арабия или на Кечмания, но плановете са пропаднали, при което явно се е изнервил много и е разбрал, че няма да го допуснат никога да се завърне на ринга, а годините си минават и ако иска един последен рън, трябва да е някъде другаде. Тъкмо договорът му изтичаше, не го поднови и гледам с Коуди хайпват някакви неща в туитър, така че очакваме скоро завръщането на лицето на TNT у дома. Ясно, че няма се бие всяка седмица, ама 4 мача годишно на ППВ-тата плюс някой друг кратък тв мач си е супер опция според мен. 

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

 

Cody от преди малко.

 

В премиума на Fightful Select филмират, че има вероятност мистериозният дебют да е на 

Spoiler

Brian Cage.

 

Jeff Cobb е full-time в ROH, а на хората от мартенската чистка на Vince им остават близо 2 месеца докато им изтекат 90 днвените клаузи. Drew Gulak и FTR са свободни. Интересна събота се очертава :beer:

Link to comment
2 hours ago, john_cena_fu said:

 

Cody от преди малко.

 

В премиума на Fightful Select филмират, че има вероятност мистериозният дебют да е на 

  Hide contents

Brian Cage.

 

Jeff Cobb е full-time в ROH, а на хората от мартенската чистка на Vince им остават близо 2 месеца докато им изтекат 90 днвените клаузи. Drew Gulak и FTR са свободни. Интересна събота се очертава :beer:

Кейдж е много по-добра изненада и къде по-голямо име от джобъра Гулък. Човекът е бивш Световен Шампион на TNA. Може да не е висок, но има много стабилна физика и минава за хевиуейт, а в същото време е ебаси атлетичният! Ще пасне перфектно на мачът със стълби. 

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

Естествено, че е heavyweight :D То отдавна се говореше, че ще го подпишат. Като цяло би бил доста полезен, сравнително голямо име е, а и в момента всяко едно такова, което е и в тежката категория, ще е полезно за AEW. Не съм го гледал чак толкова, но съм с доста добри впечатления от него, само загубата от Теса е малко лош вкус в устата, но това няма да му навреди в това да изглежда като голяма звезда.

 

Абе която и да е изненадата, стига да не е някой обичайно заподозрян, ще й се изкефя. Като цяло съм доста хайпнат за PPV-то, като в началото на карантината не мислех, че ще е така. Но AEW успяха в това да правят добри шоута, а и картата е впечатляваща. Почти няма мач, за който да не съм надъхан.

Link to comment

Откриващият мач беше пълен jobber fest. Единственият светъл лъч беше дебютът на Brian Cage. Харесва ми, че го слагат до Tazz. AEW това правят най-добре от всички останали. Използват легенди като мениджъри, което автоматично прави кечистите с една идея по-интересни. Тук трябваше да излезе, да ги размаже и да си ходи. Вместо това, трябваше да sell-ва 10 минути, защото видимо няма кардиото за повече от 2-3 минути интензитет. През това време видяхме цялата помия на AEW. Видяхме джуджето, видяхме аотиста с джобовете, видяхме някакви хореографирани spot-ове, половината от тях botch-нати. Типичният AEW lowcard clusterfuck. Победителят беше правилен. Дано не го погребат веднага, както направиха с Brodie Lee и Archer. 

MJF срещу Jungleboy беше приличен, filler мач. Дано MJF приключи с job crew-а и отиде към ME сцената.

Cody срещу Archer беше приличен мач, но Archer е DOA. Хареса ми как го дебютираха, Jake Roberts смазва в тази роля, но няма как да пробие, ако в първия по-важен мач е бит чисто. Не знам защо AEW избързват толкова. Не е задължително всяка програма да свърши за 1 месец. Особено с хора като Archer и Harper. Еми, за масовия зрител, тези хора са били midcard-ъри. Когато ги дебютираш силно и след месец им ебеш аурата и всичко, тези пичове няма как да бъдат взети насериозно. Mike Tyson не допринесе с нищо. Седеше отстрани и изглеждаше полузаспал или се хилеше като олигофрен. Просто им се изсра в устата, но и те не го използваха по абсолютно никакъв начин значим начин. Колко трудно беше до нокаутира Jake Roberts например? 

Следващите три мача нямаше причина да се случат. Kris Statlander е най-ужасният gimmick в кеча. Мачът и с напомпаното бимбо беше piss break. Shawn Spears стабилно копае дъното. Доведоха го, колкото Cody да си надуе егото и после пълен потоп. Да job-иш на динозавъра Goldust си е пълен крах. Дори някакви абсолютни дегенерати като джуджето имат по-силен booking от него. А това с гъза и хуя беше пълен, пълен ташак. *no pun intended* Nyla Rose - 👎. Ужасен кечист, в ужасни мачове. Тук явно дадоха титлата на японката да облажат малко милостиня, но мачът беше прекалено протяжен, на всеки spot трепериш дали няма да и прекратят кариерата, и като цяло беше хуйня.

Brodie Lee срещу Ambrose не беше лош мач, но не беше и нищо невиждано. Обще взето, това им е максът и на двамата. Тук е същият проблем като с Archer. Harper не трябваше да е в тази позиция и не виждам как ще успеят отново да го пробутат като играч. Не, че ще се затъжа за него или за jobber-ския, дегенератски Dark Order, но все пак градежът им е пълна хуйня.

Stadium Stampede - 🤦‍♂️🤢

 

PPV-то беше доста посредствено. Няма как човек да е крайно критичен, защото обстоятелствата са тегави, но шоуто беше прекалено дълго. ME беше пълен cringe, имаше три мача, които по-скоро трябваше да се проведат на AEW Dark, а двата мача за водещите им титли бяха забравими. 

Link to comment
Момчил

@neshev Специално за Archer, не е проблем че загуби от втория им по значимост фейс. Проблемът ще ше да е, ако му бяха дали тази титла. Тогава ще ше да се налага, да загуби от някой мидкардър.

Отделно за Cage е нормално да няма кардиото, все пак до скоро лекуваше контузия, а и го оперираха. 

Brodie за мен няма харизмата, да бъде нещо повече от upper- midcarder, просто лицето му прилича на малоумник, който до скоро е лежал в лудницата. А и все пак Mox, трябва да има стабилен опонент, защото така или иначе царуването през тези два месеца е доста слабичко засега. 

 

Link to comment

Не знаех че Корнет говори български :D Както винаги с него гледаме различни шоута явно.

Арчър не загуби чисто, Арн се намеси. Даже не съм убеден, че Коуди беше фейс в тоя мач. Тайсън си го изпозлваха напълно правилно според мен, намеси се, флексна и вдигна ръката на Коуди. 
Шида и Найла беше страхотен мач, един от най-добрите женски мачове тази година. 

Единствената ми забележка към мача между Броди лий И Моксли (като изключим въобще буукването за мач между тях), е че Гоч Пайлдрайвъра според мен трябва да е финишър, а не 2 каунт.. 

 

Link to comment

Главният проблем на шоуто със сигурност беше липсващата публика. Айде, за седмичните шоута не беше голям проблем, но тук, където вече са кулминациите на враждите и самите мачове, със сигурност липсваше голямата аудитория, която да pop-ва на всеки спот. Доста от мачовете изглеждаха леко мудни точно поради тази причина. Естествено, няма какво повече да се направи, даже пак доволно, спрямо положението.

 

Това важеше особено за първия мач. Като цяло, на мен не ми пречи, че повечето бяха мидкардъри и комедийни образи, пък било и за претендент за главната титла. Но със сигурност усещах, че нещо му липсваше на мача, сякаш не вървеше много плавно. Може би и контузията на Рей Феникс изигра голяма роля. Доста маркнах на Браян Кейдж обаче, мощен маняк е. Вече не знам кой поред heavyweight в AEW е с мениджър, но не се оплаквам, още повече, че става въпрос за Таз.

 

Нямам никакви оплаквания от победителите за главната титла и за TNT титлата. Минаха дните при мен, когато се ядосвах, че еди кой си е ''погребан''. В случая имаме абсолютните звезди на компанията Коуди и Моксли, които си биха претендентите като пичове и си остават на върха на планината, където заслужават да са. Точка.

 

Spoiler

EYwmipFXQAUOm5d.thumb.jpg.18824f3b74374c40d2e309fddf217c98.jpg

 

Иначе и двата мача ми харесаха. Очаквам още от Майк Тайсън в бъдеще, или поне се надявам да го видим пак. Дано има някаква програма.

 

Лек проблем на PPV-то беше, че продължи доста и имаше някои излишни мачове. Говоря главно за мача на Извънземното, която можеше да й сложат мача в пре-шоуто. Другите в мидкарда ставаха, MJF си разви образа. Очаквам да продължи враждата между Спиърс и Дъстин, като и двамата да си разменят победи. Радвам се за Шида, макар че Найла Роуз беше ок шампион, беше badass. Тук дали AEW леко не насраха от критиките за транс шампионка? Доста бързо й отнеха титлата.

 

Мейн ивента трябва да го изгледам пак за да дам по-обстойно мнение, защото някои неща е възможно да съм ги проспал, гледах live. :D Стори ми се, че продължи прекалено дълго, но имаше култови моменти и спотове.

Link to comment
Metzgermeister

На мен ми хареса видяното.

 

Този мач със стълби се чудя дали не е измислен от Винс Русо - каква е логиката кечистите да излизат като на Royal Rumble, след като мачът може да бъде спечелен, преди повечето от тях изобщо да дойде време да вземат участие в него? Иначе беше забавен, ако ще и участниците в него да бяха джобъри. Забавно беше и как всички получаваха помощ от съотборниците си. Марко Стънт и мини стълбата бяха нещо неочаквано и весело, макар че не съм му фен, а Ориндж Касиди си е най-забавният комедиен образ в кеча за мен след този на Мат Харди и даже май това е първият път, в който го чувам да говори. Правилен победител иначе - вярно, че получава правото да претендира за мач за титлата още при дебюта си, но поне изглежда кредибилен.

 

Коуди и Арчър направиха приятен мач. Пенсионерите не се запукаха, както се заканваха, но с оглед на възрастта им сигурно е било за добро.

 

Пенелъпи Форд и Крис Статландър ми бяха излишни, но Форд е най-готината мадама в AEW и винаги се радвам, като получава ефирно време. Чак се чудя защо е с безперспективния джобър Кип Сейбиън, като можеха да я сложат с MJF и двамата да станат нещо като power couple. Самата Статландър действително не би могла да прокопса с такъв гимик - прекалено несериозен е. Самата тя не бих казал, че е чак грозна, но татуировките ѝ са неестетични, особено тази на гърдите, която те оставя с впечатлението, че е получила изгаряния.

 

Дъстин и Дилинджър Спиърс направиха кратък, но комичен мач, в който вторият беше унижен стабилно за разведряване на обстановката.

 

Не очаквах Найла Роуз толкова бързо да пусне титлата - мислех, че ще държи цяла година, за да може тази, която я детронира, наистина да се издигне. Харесвам Шида обаче - заедно с Пенелъпи и Бранди са трите най-красиви жени в компанията, а и има излъчването на самурай и не на последно място говори някакъв горе-долу приличен английски. Чудя се защо направо не ѝ дадоха титлата на нея от самото начало вместо на Рихо, като толкова искат японка или пък да бяха направили Найла първа шампионка, за да може рейнът ѝ да бъде по-дълъг, а прекъсването му - по-значимо. От всички жени иначе най-харизматична и забавна като образ е докторката, но в момента е аут, за съжаление, така че скоро няма начин да я видим с титлата :(

 

Мачът за световната титла си беше драматичен, но не и колкото това, което последва след него. Всички участници в него сцепиха от смях, особено Мат Харди, докато го давеха, а той се усмихваше и позираше под водата :rofl: Хареса ми и частта с коня и колко послушно стоеше, след като го паркираха в коридора :D 

 

Като цяло AEW отново показват, че знаят как да направят интересно ППВ. Подозирам обаче, че заслуга за това има и фактът, че имат само пет такива годишно, вместо да са всеки месец.

 

 

Link to comment

Снощи успях да намеря от някъде Stadium Stampede. След като за последните няколко седмици изгледах Bone Yard Match; Firefly Fun House match и Money in the Bank. Този беше най-добрият откъм гледна точка на монтаж, постановка и режисьорска работа. В общия случай беше всичко, което трябваше да бъде (Corporate ladder) Money in the bank мача. Фактът, че имаше коментар, както и "публика" също добави към преживяването. Tony Schiavone, Escalibur и Jim Ross правят интересно трио, което само от време на време са досадни. 

 

Някой ако преди 3-4 години ми беше казал, че Matt Hardy ще краде цели сегменти, мачове и вражди с присъствието и актьорската си игра, нямаше да му повярвам. Цялата малка история около басейна беше страхотна.  Конят на Hangman Page със сигурност направи силна кандидатура за за MVP - не знам кой го е дресирал това животно, но си свърши страхотно работата. Моментът с тоста мляко и уиски беше симпатичен character момент. 

 

Само аз ли очаквах Sammy Guevara, когато се изправи, да бъде подгонен от самолет? :D

 

Ако трябва да търся някакъв малък кусур в цялата работа: продължава да не мога да възприема Jake Hagger като едва ли не терминатор. 

Link to comment
nWoHulkster

За мен лично това беше най-слабото PPV от всичките PPV-та на AEW досега. Сигурно ако имаше истинска публика щеше да ми хареса повече, но дори и да оставим публиката настрана пак си беше най-слабото. Поне доколкото си спомням предишните шоута. Ще коментирам само най-основните неща, които ми направиха впечатление (+ няколко по-общи мисли, че не съм коментирал AEW скоро).

Ще започна със Stadium Stampede. Евала. Това беше много забавно за гледане и имаше един куп добри моменти. Просто беше много добре направено. И различно. Единственото горе-долу подобно нещо, което съм виждал беше Suzuki vs. Takagi в празния Tokyo Dome. Абсолютно всички кечисти имаха някакъв интересен момент с тях. Hangman може би изпъкна най-много за мен. Финалът с Omega беше внушителен spot. Boneyard мача от WM ми хареса повече като атмосфера, но този тук имаше повече добри моменти. Личи си, че се бяха постарали да го направят запомящ се. Хареса ми как Excalibur и особено Schiavone искренно се забавляваха с мача. JR звучеше не много място и имах чувството, че през цялото време си мисли "Kакво по дяволите ме карат да коментирам тия?". :D Guevara е идеален в ролята на комедийния тип, който все яде пердах, ама Santana & Ortiz някак не ми пасват много в групата. Може би, защото съм свикнал да ги гледам като доста по-сериозен отбор като бяха LAX. Hager... е просто там. Jericho е класа. Та, с две думи това ми е оценката за Inner Circle. Hangman е breakout звездата на AEW засега. Започна много тегаво, но после непукистият пиянски образ го направи пъти по-интересен. Като започна AEW Young Bucks и Omega бяха съответно най-нашумелият отбор и най-нашумелият кечист в кеча като цяло. Сега не ги усещам така. Всякаш вече нямат този buzz, който имаха преди. Особено Omega. Беше най-горещият кечист в кеча, така да се каже, а сега не е в топ 5 даже в собствената му компания. Може да се поспори дали вината е на самите кечисти или на booking-a, но работата не е както трябва. Могат и трябва повече. Hardy, макар и да има добри моменти, не ми е толкова интересен колкото беше преди. Преди четири години Broken нещата бяха нови и свежи. Сега ми се струват изтъркани.

 

Cody vs. Archer и Moxley vs. Brodie ще ги коментирам заедно, защото оценката ми се препокрива. Добри мачове, но тук усетих липсата на публика най-много. AEW booking стратегията е странна. Докарваш две нови звезди, push-ваш ги здраво и си губят първия голям мач. Окей... Не е фатално, но е странно. Cage сигурно сега го чака същата съдба. Иначе Archer и Jake са перфектна комбинация. На Mr. Brodie Lee, обаче, не съм му фен. Тоест, фен съм на кечиста, но не и на образа. Не му се получава толкова добре колкото AEW си мислят, че му се получава. Tyson беше напълно безсмислен. Как може да докараш боксьор в шоуто и той да не нокаутира никой? WTF! Това са елементарни работи, които се практикуват в кеча още от времето на Jack Dempsey и Max Baer през 30-те. Няма друга логична причина да плащаш на боксьор да участва в кеч шоу. А дано поне да не са го направили тук, защото пазят момента за Dynamite тази сряда.

 

Споменах Brian Cage. Добро попълнение. Различен е и изпъква на фона на останалите в roster-а. Обаче, AEW вече навлизат в опасна територия, където имат повече хора в roster-a отколкото реално им трябват и това е потенциален проблем. Taz като мениджър на Cage е интересна идея. Да видим как ще се получи. 50/50 съм. Btw, интрото на музиката на Cage е яко криндж.

 

Радвам се, че Shida спечели женската титла. Една от малкото жени в дивизията, за която ми пука донякъде. Като цяло дивизията продължава да е леш, но това е стъпка в правилната насока.

Не знам дали само на мен ми се струва така, ама сериозно ако си затворя очите и само слушам мога да се басирам, че AEW ring announcer-ката е Christy Hemme. Ясно, не е тя, но мадамата има супер подобен стил на нея. Просто random наблюдение.

 

Толкова. Друго не ми се коментира. Постът ми май прозвуча по-негативно отколкото исках да бъде, ама това е положението. AEW като цяло и особено седмичното шоу често има доста интересни неща, но просто има неща, които могат да бъдат изчистени и направени по-добре в booking отношение. Особено женската и отборните дивизии имат нужда от доста по-добра насока. Някои от по-младите звезди също имат нужда от по-добра насока. Не непременно голям push, а просто някаква интересна насока. Anyway, прилично шоу. Имаше неща, които ми харесаха, така че въпреки горните оплаквания като цяло съм сравнително доволен.

 

17 hours ago, Metzgermeister said:

Чак се чудя защо е с безперспективния джобър Кип Сейбиън, като можеха да я сложат с MJF и двамата да станат нещо като power couple.


Защото Sabian и е годеника (in real life).
 

6 hours ago, rawhide said:

Ако трябва да търся някакъв малък кусур в цялата работа: продължава да не мога да възприема Jake Hagger като едва ли не терминатор. 


Тук ще те поправя. Това не е Jake Hager. Това е the undefeated MMA Bellator fighter Jake Hager!!! :D 

Link to comment
teddy_hart

Страхотен турнир!Най-много се изкефих на въргала,който си спретнаха The Inner Circle  vs. The Elite...имаха от всичко,като се започне от боя на футболното игрище и после се премине към бой в басейна и в бара...

 

Aubrey Edwards ❤️❤️❤️ ...

[size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...