baikiro Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Това ще е официалният черен списък от играчи нарушили правилата на играта и какви наказания получават. Надявам се всички водещи да проверяват този списък преди да допуснат някой играч в техните сезони. За по-малки нарушения ще бъде използвана система с точки. При натрупване на 3 черни точки играча бива наказан със забрана от участие в поне няколко бъдещи сезона. Основната причина да въведа този списък са големите нарушения, които станаха по време на междинния сезон 6.5. Достатъчно беше опрощавано до сега. Всички нарушили по някакъв начин правилата преди сезон 6.5, да се чувстват късметлии. За напред всякакви нарушения били малки или големи ще бъдат отбелязвани в тази тема. Водещите на сезони също не са застраховани от наказания. Това се прави основно за да може водещите да спазват собствените си правила. Няма как да се очаква играчите да спазват правилата ако водещите не го правят. Основният проблем на водещите досега (мен включително) е отказа да дисквалифицират играч от страх да не им се провали сезона. Тази практика трябва да приключи за доброто на играта. За да няма спекулации към това кой преценява какви ще са наказанията. Всички решения взимам аз, екипът на форума няма нищо общо. Ако има някакъв heat, той трябва да е насочен само към мен. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 С оглед на това, че вече има официални правила, всички текущи наказания се изчистват. Занапред, всички нарушители ще бъдат наказвани спрямо провинението и "Черният списък" ще бъде в сила, тъй че умната. Link to comment
Jack Bauer Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Не знам дали ще се поддържа в бъдеще черен списък, но ако да, то Stoncecoldfan, в два от последните сезони бива елиминиран поради неактивност, а в някои дни се появява в последните минути за да даде един вот. Такива хора според мен трябва да се наказват или да се взимат САМО ако за необходима бройка да се проведе сезон в много крайни случаи. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Radox Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Тоя глупак предлагам повече да му бъде забранено да участва. Преди всеки сезон някакви надъхани постове как ИДВАЛ ДА ИБЕ, а накрая по 1 дума на ден и каширане като путка. Ако му се падне някоя важна роля, може да опропасти цял сезон с тая игра. Отделно ника му е много дълъг и тъп и винаги се изнервям докато го пиша в сезоните, в които играя с него. Link to comment
hacky Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Даже и като бройка няма смисъл, дадохме му достатъчно шансове. Link to comment
neshev Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 @StoneColdFaN, какво се случи, приятел. Толкова ли нямаше време да напишеш поне 1 пост? Link to comment
HEIDENREICH Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 hour ago, neshev said: @StoneColdFaN, какво се случи, приятел. Толкова ли нямаше време да напишеш поне 1 пост? Сигурно ебе. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.