Jump to content

UFC on ESPN "Smith vs. Teixiera" - 13 май 2020


neshev

Recommended Posts

Jack Bauer

Честно казано не съм супер надъхан за този евент, не бих казал че има и един боец, който наистина да харесвам. Всички от тези боеве са за прелимките на някое PPV. Можеха преспокойно примерно да сложат Каубоя-Петис тук за МЕ.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Тук очаквам Антъни Смит да запише финиш, другото любопитно е ОСП в тежката как ще е. Не, че съм надъхан особено, но винаги ми е било интересно някой по - лек като иде при тежкарите. 

Link to comment

Anthony Smith започна доста добре, но един удар буквално промени хода на нещата и към края, Glover записва два поредни 10-8 рунда и тотално доминираше, та даже Smith си събираше зъбите по пода. Не знам как може да си в ъгъла и да не хвърлиш кърпата, когато боец ти казва, че зъбите му падат. Вярно, отстрани е лесно, но вече на толкова изцепки се нагледахме, че няма никаква нужда да подлагаш бойците на излишни щети.

 

Видях и дебюта на OSP в тежката категория, не може да се каже, че останах впечатлен. Доста от леките си мислят, че едва ли не ще са top 5 бойци при тежките по презумпция, но доста ще се наядат.

 

Гледам Jon Jones се кани на Ngannou, но дълбоко се съмнявам, че ще подпише договора, ако му го натикат в ръцете.

Link to comment
Jack Bauer
4 hours ago, neshev said:

Гледам Jon Jones се кани на Ngannou, но дълбоко се съмнявам, че ще подпише договора, ако му го натикат в ръцете.

И аз не вярвам, но от друга страна, последните му два мача бяха доста близки, доста хора смятат че изгуби и двата (аз въпреки всичко, мисля че си ги спечели). Та като нищо може би иска в следващия си мач да направи нещо сензационна, за да си върне отново репутацията. Мач с Ngannout, който е може би най-опасния HW със сигурност може да постигне това за него, ако спечели убедително. В LW реално го чака единствено ма чс Блахович, който няма да е нищо особено, останалите вече са реванши, които поне на мен не ми се гледат. Дано наистине отиде вече в HW.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Джон Джоунс за мен загуби двубоят с Рейес и не знам съдиите откъде ги дадоха тия рундове за него :unsure:. Задължително трябва да има реванш там и то Динята трябва да натисне. Джоунс си изниза като мокра връв и тръгна да натиска за мач с Блахович, защото не се чувстваше никак комфортно с Рейес и не иска втори мач. За среща с Нгану ... виждам го като поредния маркетингов трик за вдигане на шум около даден боец. Не ми се вярва Джонката да се навие на тоя мач.

От този кард - Арловски може вече да е на 100 години, но няма кой да му вземе техниката и добрата стратегия. Бразилчето - Линс или какъвто е там - още много хлебец има да изяде докато го стигне. 

ОСП с много разочароващ дебют.

 

А екипът на Смит са за затвора. Просто да не се спре тоя мач беше изключително нелепо решение. 

 

Link to comment

Съдията също прекалено късно спря мача! Не знам какво чакаше още!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...