Jump to content

Ш**ани олигофрени ли са кеч феновете?


Macho Man

Recommended Posts

Macho Man

Някаква доста популярна и успешна женена двойка комедианти (с общо богатство около 24милиона долара) Tom Segura и Christina Pazsitzky нарекоха кеч феновете шибани олигофрени/бавно развиващи се в подкаста си. Подигравките и обидите бяха брутални. 

 

 Това гледам предизвика доста зачервени бузки, но като се абстрахираме от факта, че сме пристрастни и замислим дълбоко над това, което казаха, обективно погледнато наистина вече мнозинството от феновете съвпада с описанието и нещата, за които се подиграваха. Именно и заради тези фенове му се е*а м**ката на кеча и падна до такова ниво, за да им се огражда на тях. Така си изгониха и кажуъл зрителите, които са нормални хора, а не като "олигофрените", които той описва.

 

 Нормалният човек си пуска да гледа larger than life персонажи, марква си яко на завръщането на една от най-големите звезди Батиста, надъхва се за този епичен Мания Мейн Ивент с Ортън, как любимецът му Батиста ще вземе титлата, тогава се появява и Леснър на ринга с тях двамата в Рау, хората вкъщи дивеят, че Батиста като вземе титлата ще се бие с Леснър, което ще е един от най-великите мачове някога и изведнъж някакви пълни загубеняци, дебелаци, зубъри и девственяци почват да освиркват Батиста целенасочено, развалят завръщането му, натикват някакъв малък гном в мача, който накарва Батиста да се предаде и вместо Батиста - Леснър гледа Браян-Кейн за титлата?

 

Колкото и голям фен да съм на Браян, колкото и да ме изкефи момента на Кечмания, от там започна пътят към дъното за WWE (като може би Пънк даде генезиса малко по-рано) . От тогава като легнаха на тези "олигофрени" и изгониха голяма част от нормалните си фенове, "бавно развиващите" хептен си повярваха и продължиха през годините с това да се обръщат срещу абсолютно всеки един фейс, които те самите са си избрали до преди някой друг месец. Угодия за тези хора няма, само унищожават бизнеса, гонейки всички нормални фенове и слагайки ни под общ знаменател с тях, докато накрая наистина не останат само освидетелствани умствено изостанали като зрители. 

 

Та, какво мислите вие, имат ли право? Ето и видео от въпросното изказване:

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

Много ясно. Аз го повтарям много преди тези двамата... 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Сам го каза - женана двойка КОМЕДИАНТИ. Те просто се шегуват и си правят ташак с всичко, като тема за разговор очевидно е бил и развлекателния спорт. Целта им е била да жегнат кеч аудиторията и мисията им се оказа повече от успешна.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Е те в клипа говореха за това, че кеча поначало е за ретарди, а не конкретно за днешния :D Странно ми е, че на няколко пъти казаха, че кеча е фалшив, сякаш това не е ясно на всеки вече. Макар че знам ли, може още да има малоумници в Америка, които са 50 годишни и си мислят, че в кеча се млатят наистина.

 

Иначе съм съгласен с това, което е написал Macho Man, макар че не съм съгласен с дадения пример. Специално тогава WWE яко осраха букинга, просто нямаше какво друго да направят. Почти всички бяха зад Даниел Браян, включително кежуали. Можеха по-рано да му дадат титлата, а на Мания да направят Батиста-Ортън-Хиксовете, но те до последно се инатиха и заради собственото си осиране се набутаха и просто трябваше да го сложат в мейн ивента.

 

Като цяло най-големия проблем на WWE в момента е, че се разкъсват кого точно да слушат - дали смаркове или кежуали, дали либерали или консерви. Не може продукта ти да е смаркски целогодишно, като през това време да изгониш кежуалите и накрая да се появи Леснар, да вземе куфара без да се е бил в мача и да държи титлата 2 години. Не може да се правиш на много либерален, женски революции, не знам си какво, и да правиш турнири в Арабия без нито един женски мач. Да не говорим за това колко не е изяснено дали има кейфейб или няма. Всеки кечист сам си избира. Отделно, продукта все още не е ясно дали е за деца, или за възрастни. Последните години сякаш беше насочен към детската аудитория, но от нищото изкочиха няколко сценария, като този с Лана и Лешли.

 

Просто трябва да насочат продукта в една посока, да се вслушват само в определена група хора, вместо в хиляда и нещата може да потръгнат.

Link to comment
Metzgermeister

Нищо ново под слънцето. "Кечът е за бавноразвиващи/ чавета" не е ново твърдение и тези, които го повтарят, никога няма да ги разубедиш, защото изначално не харесват кеча като форма на забавление и със сигурност не им пука дали викаш за Батиста или Каручка Сограда - за тях всички сме в кюпа, така че стига сте се филмирали какво мислят за вас хора, чието мнение е нерелевантно за по-нататъшното ви развитие и не си правете заключения, че сте нещо повече от останалите фенове, защото харесвате даден тип кечисти повече, отколкото други!

 

 

Link to comment

Тоя подкаст на тея двамата ми изглежда яко ''чийп хийт" , както би се изразил натопор4ен. И двамата видно се подиграват, но доста детинско и абсурдно, без някакви факти или аргументи, крайно дебилно и досадно поведение, едвам ги изгледах. Иначе да, кечът е за АОТИСТИ, не е нормално да ти поднасят едни и същи лайна всяка година или през една-две години и ти да го търпиш и продължаваш да гледаш.  

Link to comment
Macho Man
30 minutes ago, Metzgermeister said:

Нищо ново под слънцето. "Кечът е за бавноразвиващи/ чавета" не е ново твърдение и тези, които го повтарят, никога няма да ги разубедиш, защото изначално не харесват кеча като форма на забавление и със сигурност не им пука дали викаш за Батиста или Каручка Сограда - за тях всички сме в кюпа, така че стига сте се филмирали какво мислят за вас хора, чието мнение е нерелевантно за по-нататъшното ви развитие и не си правете заключения, че сте нещо повече от останалите фенове, защото харесвате даден тип кечисти повече, отколкото други!

Първо мнението им е доста правилно и се отнася за хора без никакво развитие, чийто живот в кечът. Именно това бяха подигравките, че са като някакви бавно развиващи /деца, които те занимават с глупости и "я виж това, я виж онова", "а пък знаеш ли какво направи еди си кой в покемон/кеча?", "Не съм очаквал никога Пикачу да еволюира/Фин Балър да вземе титлата". В един момент се чудиш някакво лапе ли те занимава с глупости, някой луд на улицата ли те е спрял да ти говори щуротии или просто някой кеч фен придава значимост на пълни простотии.

 

И второ не съм споменавал, че се подиграват на" феновете на някои кечисти", а че тези фенове олигофрени преди бяха малка незначителна част и имаше супер много готини нормални хора, които гледаха кеч, дори и в България през БТВ и ГТВ ерите. Но с продукта, мазнещ се на тези олигофрени, нормално да не останат нормални хора гледащи тази помия и дори бившите постоянни зрители като много от нас тук да нареждат по същия начин настоящите фенове, заради които ни е срам, че изобщо гледаме и 3 пъти годишно това нещо. 

 

Човек трябва да си направи някаква реална преценка, а не сляпо да защитава нещо без да го подложи под съмнение. В думите на тези хора има голяма истина. Аз, докато гледам кеча, усещам как ми умират мозъчни клетки, затъпявам яко и губя време, което никога няма да си върна. Каквото и друго да свърша, ще е по-значимо, но е станало като някаква рутина, която сме длъжни да правим, колкото и тъпо и малоумно да е. И след като си отделил толкова време от живота си в това, се чудиш как да го оправдаеш, за да не си признаеш, че си един вид загубеняк, чийто живот минава, гледайки кеч, докато останалите хора инвестират това време в развитието си и постигане на мечтите си. Но по-добре късно, отколкото никога. Човек трябва да си даде някакъв стоп и да се откъсне за определено време и ще осъзнае същото нещо като хората, които не живеят в този балон. 

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

 

Минути след изказването му за "ретардите". Всичко е шоу, стига сте се лепили като мухи на лайно.

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment

Това е основното нещо, което ме дразни в интернет ерата-виждаш някъде някое мнение, слушаш некой подкаст, гледаш някакво видео с определено мнение...И си казваш "абе тоя пич е прав", "ама то и оня пич е прав донякъде" , "ама и в тва клипче казаха доста верни неща деба"...Тези неща активно могат да ти повлият до такава степен, че можеш да се зачудиш дали любимия ти филм наистина трябва да ти е любим и наистина ли е толкова добър..Както в случая някои кеч фенове ще се зачудят "абе ние дали не сме олигофрени наистина :( " , а другите ще се засегнат и ще почнат да спорят.Хубаво е да се чете насам-натам ама трябва да се знае, че това е просто един бавнярски шибаняк със шибано мнение.И в повечето случаи е написал нещо такова или бълва помия от някъв подкаст, щото го мързи да стане от дивана тоя дебел бавнярски шибаняк

9MLnN5Y.gif

Link to comment

По-горе prenti правилно го описа като „чийп хийт“. Да говориш против кеча е лесно и затова всякакви индивиди си отварят устата само и само да си спечелят 15-те минути слава. Масовият израз "Wrestling is fake" е достатъчно неадекватен, но продължава да се използва. Иначе най-лесно е да се наречеш комедиант, когато не можеш да си измислиш шегите и решаваш да се изкараш забавен, подигравайки се на чужд гръб. Голям смях, няма що. Лошото е, че кеч феновете се връзват на такива и в крайна сметка тези двамата са постигнали целта си да наберат аудитория.

 

Доколко обаче гледащите кеч са олигофрени, това е друга тема. Според мен артистът създава публиката си. Какъвто е кечът - такива са и феновете.

Link to comment

Олигофрени са прекалено крайните фенове. А тия къде гледат от дъжд на вятар са си ОК. 
И да смарковете таковаха мамата кеча. По-горе са много добре описани неща. Няма как да приемваш на сериозно козела къде е 1.60см.

Да се води компанията по акъла на феновете е грешно, защото тия идиоти почват си мислят, че те диктуват неща. А нещата ги диктува ДЕДО ВИНС.
Дали са добри дали са лоши няма значение това е. Ролята на фена е колко там да крещи като лумпен и да си взима мърча  и до там това е. Сега какво крещи няма никакво значение, глас в пустинята трябва да е гласа на смарковете.

Link to comment
Macho Man
6 hours ago, Laoch said:

 

Минути след изказването му за "ретардите". Всичко е шоу, стига сте се лепили като мухи на лайно.

Ти честно ли не виждаш иронията, с която говори тук и как подигравателно имитира кеч феновете? Боже...

 

Минути по-късно късно каза, че се извинява на кеч феновете, защото имало и по-малоумни от тях - тези, които твърдят, че земята не е кръгла и тези срещу ваксините. По негово твърдение, ако чистим земята масово от ненужни хора първо са онези две групи и след това кеч феновете на трето място.

 

Човекът твърди, че това са третите най-малоумни хора в света, открито се подиграва, а ти си мислиш, че е фен и обича кеча? Ей, именно за тази заблуда говорим, във всичко да търсим и измисляме неща, които не съществуват. 

https://twitter.com/ryansatin/status/1258927719988858882?s=09

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

Кои по дяволите са тези ? Те не обиждат само кеч феновете, те обиждат кечът като цяло. Комедианти ли са? В този клип НЕ показват такива качества! Хейтъри ? Хора, които не знаят какво да правят и решават да плюят наляво и надясно и да си дават "експертното" мнение, защото са специалисти по всичко и винаги са прави ? Не знам дали феновете са олигофрени, но тези двамата са тотални олигофрени. Не знам дали са комедианти, но в тези две минути нямаше абсолютно нищо забавно и хумористично. Имаше злоба и омраза и никакви доводи. Откъде това самочувствие да омаловажат труда и таланта на другите ?

На мен лично ми писна да слушам, че кечът е фалшив и да го омаловажават.

Това го правят олигофрени, които въобще не са запознати с него. И извинението му наистина е иронично.

 

Link to comment

Смятам, че тия двамата са прави. Добр, че не съм кеч-фен! :beer:

35izpu1.jpg

Link to comment

Двамата говорят за леко две различни неща  - а) кечът не е "истински". Да, така е... Keyfabe отдавна е мъртъв и погребан б) според тях шибани идиоти са тези, които се вживяват прекалено много в историите и образите и смятат, че те са истина. С което също съм съгласен. Да се ядосваш за края на тази или онази вражда е толкова смислено, колкото да се ядосваш за финалния сезон на GoT... И двете са продукт със сценарий, който има малко или повече своя логика. 

Link to comment

Кви са тия джобъри, ве 😎 Като Скалата започне да говори за тях, а не те за него, тогава да дават оценки. 

 

Link to comment

FB_IMG_1589471979533.jpg

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...