Jump to content

Мафия Подкаст (Сезон 6 - Olimpic и Socki)

The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Monteso си заминава за 10 дни, следващият път ще е за месец, а по-следващия завинаги, всичко по правилата за даване на warn-ове.  Това му е трето или четвърто подобно нарушение, откакто се е завърнал във форума.  Мнението няма да му трия. Нека да стои, защото все пак ще отговоря, както на него, така и на Loop.

Всякакви такива лични обиди и нападки от рода: "Липсвало ти е внимание в живота" и т.н, не се толерират в BWC, още повече пък, когато са направени в тема, в която няма никаква връзка с писанията ти. Нямам проблеми и не ми пука да напишеш в темата: "Какво мразите днес": "Аз мразя Олимпик, защото е такъв, такъв и такъв", но тук, където сме записали подкаст с анализ на сезон 6 на "Мафия" и, в който няма никакво мерене на пишки, после ще обясня защо, просто няма място. Имаше и други коментари на други потребители в подобен стил, тях също изтрих. Те отново бяха свързани с моята личност и единственото, което правеха, е да осират темата с неща, които нямат нищо общо с нея.

Колкото до @Loop, той донякъде го е обяснил де, но всеки прави това, което му е кеф. Много е странно как точно в кеч форум има подобни забележки, че съм се занимавал с някаква с игра. Сякаш не сте чували много често срещаното мнение за кеча, че сте безумно спрели, че го гледате. Та все едно аз сега да ви кажа: "Абе как можете да гледате 6 часа WrestleMania, вие луди ли сте". Или пък много от вас цъкат PC игри и отделят часове за тях, нали - FIFA, Warcraft, Mass Effect, абе каквото се сетите. Та всеки си има хобита и аз никога не бих съдил един човек за хобитата му. Аз примерно PC игри почти не играя, може би от години не съм играл нещо сериозно, но пък форумната "Мафия" ме кефи на макс. Всъщност тук гледащите Survivor US ще ме разберат, за другите може би е трудно, но хора, като neshev, THE ENEMY, Prince10 със сигурност знаят какво имам предвид. Това телевизионно шоу има толкова много общо с играта "Мафия", че просто си нямате идея. Има много на брой елементи, които ги има и в Survivor и в Мафия. Survivor US ми е любимото телевизионно предаване, примерно ми е буквално няколко пъти по-интересно нещо от кеча. Към кеча последните години нямам особено голям интерес, колкото едно време, но Survivor US ми най-голямата мания и хоби. Там също постоянно записват всякакви фенски подкасти и коментират и анализират играта на участниците.

И тук стигам до другата част от мнението на Loop, където критикува, че сме отблъсквали играчите със зарибеността си към играта и с "приемането ѝ прекалено навътре". Ок, зарибени сме по играта, но по никакъв начин не я приемаме навътре. Ако ми прочетеш постовете за играта или ми чуеш подкастите за нея, никога в тях няма нищо лично, буквално и грам. Единствено се коментира по този начин: "Този играч направи слабо отиграване, защото..." "Този играч направи силно отиграване, защото..." Няма нищо лично, няма никакви обиди, всичко е коментиране на гейплей. Същото е и да коментираш и анализираш шах партия примерно. Тук отново феновете на Survivor ще ме разберат повече. Често сравняват Survivor с игра на шах, но с живи хора, вместо с пешки. Та просто аз адски много обичам подобни игри, в които има много стратегия и целта ти е да се надиграваш с противника ти мисловно. Нищо лично не влагам, по никакъв начин не си меря пишката с хората. Адски много се радвам на подобни анализиращи постове след сезоните, където също се обсъжда геймплея, примерно след този сезон видях такива на Radox, Chocho95, Prince10, LightOne, сигурно забравям някой, но ме разбирате какво имам предвид. Обичам да чета мнения, в които се коментират игровите ситуации, стратегиите и ходовете. Това е общо взето, надявам се да съм станал ясен и да сте ми разбрали гледната точка за тази игра.

Върнете го, с него коментираме хелс китчън, предполагам се е шегувал и не е искал да те обиди и съжалява до дъното на душата си.

40 minutes ago, hacky said:

съжалява до дъното на душата си.

А закво върви и псува кат путка в теми, с които няма нищо общо?

35izpu1.jpg

9 minutes ago, Radox said:

А закво върви и псува кат путка в теми, с които няма нищо общо?

От къде да знам аз ве, а и не виждам да псува.

Ако не беше админ в тоя форум Олимпик щеше да зачерви бузки и да напусне максимум през 2011-2012 завинаги. :D Със сигурност е най-неуспешния диктатор в историята.

16 minutes ago, hacky said:

От къде да знам аз ве, а и не виждам да псува.

Е там дето му вика, че не му обръщали внимание, не бил обичан в живота и всякакви подобни намеци си е обидно и нормално да засегне човек. То принципно най-тежко удрящите обиди не са от типа “глупак”, “да те еба” и т.н. общи приказки, а именно такива, дето целят персонално болни теми. Така че Monteso не е невинен ангел в случая. Но и според мен е най-добре двамата да се преглътнат един друг, да се игнорират и така всеки да продължи да участва във форума активно в темите, които го вълнуват. Форумът само губи от дълги банове.

Иначе приемам виждането на Олимпик. Аз също харесвам Сървайвър, но там за мен нещата са доста различни, защото всичко е в реална среда и харизма, чар, жестове, мимики и всякакви подобни играят много голяма роля. Във форумните игри ги няма, а и целта им е съвсем друга. Никой няма да ми даде еди си колко хиляди долара ако цял ден мисля тактики във форумната Мафия и прецакам другия отбор. Затова не й отдавам същото значение и стимул за победа като в Сървайвър.

За шаха вече сме на едно мнение. Велика игра, която за мен всеки трябва да играе поне от време на време и поне на хоби ниво ако не иска да закостенява. 

Майтапа настрана , но аз не виждам къв е проблема като има подкасти и се коментира в детайли играта Мафия.... играта е доста интересна и опитите за усмиване са просто смешни , на каквато и да е основа. Хората са си отделили от времето , за да направят някъв продукт и да е интересен на хората... като не ви харесва просто не коментирайте , никой не ви кара насила да си сваляте или да слушате. Аз също не ги слушам , но не е правилно просто спрямо труда и на Олимпик и на Соки най вече. 

Аз не оневинявам Монтесо, предполагам сте видели иронията в поста ми.

Но наистина е активен в темата за хеллса :(.

The Olimpic Hero
15 minutes ago, MJ23 said:

Ако не беше админ в тоя форум Олимпик щеше да зачерви бузки и да напусне максимум през 2011-2012 завинаги. :D Със сигурност е най-неуспешния диктатор в историята.

Не те знам тролиш ли, не тролиш ли, но точно ти си човек за пример, който доста лично приема нещата в тази игра. Това съдя по реакциите ти след сезона, относно елиминацията ти. А, вече по втория параграф. Реално съм доста толерантен и винаги се опитвам да отговарям с нормален тон и да не обиждам, тоест даже съм прекалено мек към потребителите, когато ме провокират или обиждат. Та, когато някой се обяснява като мен, се приема по обратен начин. Иди разбери логика. Явно трябва да банвам, без да се обяснявам и толкова.

13 minutes ago, Loop said:

Във форумните игри ги няма, а и целта им е съвсем друга. Никой няма да ми даде еди си колко хиляди долара ако цял ден мисля тактики във форумната Мафия и прецакам другия отбор. Затова не й отдавам същото значение и стимул за победа като в Сървайвър.

Да бе, човек, ясно е, че нещата не са същите. Просто това е някаква форумна симулация на подобен тип игри, никой не твърди, че е нещо повече. На мен ми е забавна играта и ми е хоби, толкова ли е непонятно. Както казах, има цели форуми в интернет, посветени на играта, които съществуват още от 2000-2002 година, също по подобие на нашия форум.

На мен пък като си легна и си пусна подкаста ми е удоволствие. Повече подкасти да се правят, ще е по-добре за мен, а който не иска да не тегли и да не се държи като п*тка. И това да обсъждате кой колко е интелигентен и как е играл е тотално тъпо. Мега спрелтаци сте...

Един интелигентен човек не се държи така, калъфи! 

На мен пък като си легна и си пусна подкаста ми е удоволствие. Повече подкасти да се правят, ще е по-добре за мен, а който не иска да не тегли и да не се държи като п*тка. И това да обсъждате кой колко е интелигентен и как е играл е тотално тъпо. Мега спрелтаци сте...

Един интелигентен човек не се държи така, калъфи! 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...