Jump to content

Мафия 6.5 (WWF vs. WCW)


ЧОТУДЕ

Recommended Posts

ЧОТУДЕ

wwfvswcw.png.b89195cafe7f8bbb99e72cbf18b3eeb9.png

 

Правила за Сезон 6.5

(WWF vs. WCW)

 

1. В играта участват два отбора - WWF и WCW.

2. Има две фази - четвъртъчна и понеделнична. Всяка от тях ще продължи по 24 часа. Началото и краят на всяка фаза ще бъде в 23:00 часа българско време. Те ще се редуват ден след ден, а не само в четвъртък и понеделник - преименувани са така, защото Smackdown и Nitro са се провеждали в тези дни.

3. В четвъртъчната фаза се провежда Smackdown и всички играчи могат да пишат свободно в темата. Всеки има право да гласува за един друг участник, който да бъде елиминиран от играта. 

Не е задължително да има елиминиран в четвъртъчна фаза (Smackdown). За елиминация са нужни над 50% от гласовете на играчите и ако мнозинство не бъде постигнато преди края на фазата денят се счита за "нулев" и съответната фаза приключва без изгонен играч.

Дори даден играч да събере необходимите гласове за елиминация, фазата няма да приключи докато не стане 23:00 часа.

Всеки който гласува за даден играч има право да си промени гласа за друг играч в рамките на фазата. Няма ограничение на броят пъти, в които можете да си сменяте гласа.

Гласуването става по следния начин: "Гласувам за 40Tud3". Тоест трябва ясно и точно с удебелен текст да се вижда името на човека, за когото гласувате. Ако си сменяте гласа, го правите по същия начин: "Сменям си гласа от 40Tud3 на Потребител". Желателно, но не задължително е да пишете гласа си в края на мненията си и на отделен ред, защото това прави смятането на гласове много по-лесно.

Няма максимална граница на мненията, които може да пишете в четвъртъчната фаза.

Минималният брой мнения, които се очаква да пишете във всяка четвъртъчна фаза е 1.

Ако даден играч не е написал нито едно мнение през четвъртъчна фаза, той ще бъде автоматично елиминиран от играта, независимо дали е от WWF или WCW и независимо дали има специална роля или не.

4. През понеделничната фаза се провежда Nitro и темата ще се заключва. В тази фаза кечистите от WCW имат право да комуникират помежду си в таен чат, който ще бъде създаден от мен и да обсъждат тактиката си. Също така те ще могат да изгонят един играч в тази фаза.

Ако кечист от WCW бъде елиминиран от играта, той ще бъде премахван от чата на WCW перманентно.

Кечистите от WCW нямат право да ползват този чат по време на четвъртъчната фаза (Smackdown).

5. Кечистите от WWF не знаят кои са останалите от техния roster. Тези от WCW, които са доста по-малко на брой, ще знаят самоличността на колегите си от самото начало.

6. Двете фази ще се редуват докато единият отбор не постигне условието си за победа:

Компанията на Vince McMahon WWF е изместила WCW от първото място. Целта на WWF е да премахне конкуренцията и да унищожи изцяло WCW. Те пък от своя страна се стремят да се върнат към успешните си дни и поне да се изравнят със своя съперник.

За да спечелят играта, WWF трябва успешно да елиминира всички кечисти на WCW от играта.

За да спечелят играта, WCW трябва да изравнят своя брой с този на WWF.

7. Всякакво редактиране на мнения в темата е абсолютно забранено! Четете си мненията преди да ги пуснете. Ако искате да добавите нещо го правете в нов пост. Понякога ако пуснете две бързи поредни мнения те ще се слеят в едно - това е OK и няма проблем. Само не редактирайте.

8. Ако бъдете елиминирани нямате право да пишете в темата! Също така нямате право да обсъждате играта в други теми, платформи и т.н. Това важи и докато сте активни в играта преди да отпаднете. Ясно е, че няма как да ви следя, но сериозно апелирам към сериозност и уважение към останалите играчи. След като отпаднете сериозно ви призовавам да не коментирате играта с никой друг. Дори ако сте двама отпаднали играчи не си пишете по тази тема докато не свърши сезона. Апелирам към всички играчи и дори тези, които няма да участват, ако видите нарушение да ми сигнализирате веднага най-добре придружено с скрийншот.

АКО НЯКОЙ НАРУШИ ТОВА ПРАВИЛО ЩЕ БЪДЕ ЕЛИМИНИРАН НЕЗАБАВНО И БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО СЕРИОЗНО Е ПРОВИНЕНИЕТО.

Апелирам към всеки участник да не използва системата за реакции след като е елиминиран. Това е невъзможно да се следи, така че ще разчитам на феърплей от страна на участниците.

НАПОМНЯМ, ЧЕ ВСЯКА ЕДНА РЕАКЦИЯ ОТ ОТСТРАНЕН УЧАСТНИК МОЖЕ ДА ПРЕЦАКА ЦЕЛИЯ СЕЗОН. ВИЕ СИ РЕШАВАТЕ ДАЛИ ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ТОВА.

9. Ако имате каквито и да било въпроси за правилата и като цяло регламента след началото на сезона ми ги задавайте на лично съобщение. Ако преценя, че отговора ще повлияе на играта ще го обявя в темата, за да го видят.

10. Краен срок за използване на специални умения понеделничната фаза (Nitro) ще бъде 22:00 часа. Това ми дава 1 час да се оправя с различните интеракции между ролите и да подготвя мнението си за края на фазата. 

 

Специални роли

 

Ted Turner - Owner (WCW)

Не може да бъде отстранен в четвъртъчна фаза (Smackdown) преди да бъдат елиминирани всички останали участници от WCW.

Може да бъде убит в понеделнична фаза (Nitro) от ''Stone Cold'' Steve Austin или Rikishi.

Ако събере нужните гласове ще бъде обявено, че няма отпаднал играч и няма да казвам каква е точната му роля.

 

Eric Bischoff - President (WCW)

По време на всяка понеделнична фаза (Nitro) има право да блокира един играч и да му попречи да използва специалното си умение.

Има право да блокира само определен брой пъти през сезона. Точният брой ще бъде съобщен на играча след като му бъде дадена ролята, но ще има максимален брой.

Няма право да блокира един и същ играч в две поредни понеделнични фази.

Ако бъде посочен от Owen Hart, умението му ще бъде анулирано и посоченият от него играч няма да бъде блокиран.

Ако Eric Bischoff и Owen Hart се посочат взаимно не се случва нищо. Тоест и двете умения се изключват взаимно и никой не е блокиран или предпазен от елиминация.

 

Vince Russo - General Manager (WCW)

Един единствен път през сезона има право да направи swerve. Това се случва като по време на понеделнична фаза (Nitro) може да избере един играч (включително себе си) и ако той бъде изгонен с вот през следващата четвъртъчна фаза (Smackdown), то друг участник избран от Vince Russo ще бъде елиминиран вместо него. Тоест докато темата е заключена той може да ми напише само веднъж например "ако в следващата фаза бъде изгонен 40Tud3, искам Потребител да си отиде вместо него." Ако през следващата фаза друг играч, а не този, който Vince Russo е посочил, събере вота, то Russo губи своята способност занапред в играта. Ако swerve бъде извършен, няма да казвам какво е станало, а просто ще обявя името на играча, който напуска играта.

 

Bret Hart - прецакан от Vince McMahon

По време на всяка понеделнична фаза (Nitro) има право да ме пита на лично съобщение дали ЕДИН даден играч е от WWF или от WCW. Това умение може да бъде използвано без ограничения. Тази роля има две фази:

Първата фаза е в началото на играта, когато Bret Hart започва в WWF. Тоест този играч ще знае, че трябва да премине към WCW, но останалите от WCW няма да знаят това и Bret Hart няма да е част от техния чат. На този етап Bret Hart няма право да гласува през в понеделнична фаза (Nitro) за елиминация на играч.

Втората фаза се достига в момента, в който Bret Hart успешно разбере самоличността на 100% от неотстранените кечисти на WCW. Ако това се случи то тогава този играч официално минава в отбора на WCW, ще бъде добавен в техния чат и ще може пълноправно да дискутира играта с тях и да гласува за елиминация.

Ето няколко примера как Bret Hart може да се включи официално в отбора на WCW: В играта има трима от WCW. Ако и тримата не са елиминирани и Bret Hart успешно ги разкрие в понеделничните фази то той влиза в отбора им. Ако Bret Hart знае самоличността на 2 от 3, но третият бъде елиминиран то тогава Bret Hart автоматично знае самоличността на 100% от останалите от WCW, условието е изпълнено и тoй влиза в отбора им. Същото важи и ако остане 1 кечист от WCW и Bret Hart знае кой е той.

Играчите от WCW няма изобщо да знаят дали в играта участва Bret Hart и е напълно възможно да го елиминират по време на понеделнична фаза (Nitro). Единственият начин да разберат е ако той ги разкрие и се включи в чата им.

Ако всички от WCW бъдат елиминирани преди Bret Hart да е преминал официално в отбора им то тогава WWF печелят и няма нужда да го елиминират.

Ако Sunny се наебе с Bret Hart, то той ще бъде разкрит като кечист на WCW независимо в коя фаза на играта се случи това.

Ако Bret Hart отпадне, няма да се обявява, че е отстранен играч от WWF или WCW, а че Bret Hart приключва своето участие.

 

Vince McMahon - Chairman (WWF)

Не може да бъде елиминиран по време на четвъртъчна фаза (Smackdown) чрез гласуване.

Ако събере нужните гласове ще бъде обявено, че няма отпаднал играч и няма да казвам каква е точната му роля.

 

Mick Foley - Commissioner (WWF)

Ако отборът му е на една елиминация от загуба по време на понеделнична фаза (Nitro), аз ще го уведомя и той ще има право да посочи един участник, когото да защити. Ако отборът на WCW избере този играч, то той няма да бъде елиминиран.

Може да посочи себе си.

Може да бъде блокиран.

Ако посочи кечист на WCW няма да получи втори опит.

 

''Stone Cold'' Steve Austin - Тексаска гърмяща змия (WWF)

Ако бъде елиминиран през понеделнична фаза (Nitro) от WCW, има право да убие един играч по свой избор преди да отпадне.

Може да убие кечист от WCW или дори такъв от WWF по погрешка.

Може да убие Ted Turner.

Ако бъде блокиран няма да убие никого.

Може да убие играч, който е предпазен от Dr. Isaac Yankem или Owen Hart.

Ако остане като последен оцелял от WWF заедно с един последен кечист от WCW тогава играта се печели от WWF. Чисто математически шансът това да се случи е доста нисък.

 

The Rock - Затапвач (WWF)

Силата на този играч е в говоренето. По време на понеделнична фаза (Nitro) може да "затапи" един участник, чийто глас няма да се зачита на следващия Smackdown.

 

Triple H - Зет (WWF)

Този играч спи с дъщерята на шефа и има специална привилегия. Той може да вземе специалното умение на играч по избор. Това трябва да стане по време на понеделнична фаза (Nitro). В нея той трябва да ми напише примерно "искам да взема специалното умение на 40Tud3". На играчът, от който е отнето умението, ще кажа, че Triple H му го е взел, без да упоменавам кой изпълнява тази роля. Ако посоченият участник няма умение или е от отбора на WCW, аз ще кажа на Triple H, че този играч няма специално умение и той ще загуби своята привилегия.

 

The Undertaker - Phenom (WWF)

По време на всяка понеделнична фаза (Nitro) може да посочи един играч и да отклони това, което ще му се случи върху друг играч. 

Това важи за всичко. Ако посоченият играч е избран да бъде елиминиран от WCW, то Undertaker може да го спаси и да убие друг играч включително кечист от WCW. Тоест WCW може да убие свой човек на Nitro, ако Undertaker успее.

Важи за предпазване от Dr. Isaac Yankem, слагане в The Dungeon, разкриване от курвата, блокиране и т.н.

Ако даден играч бъде избран от Undertaker то всички умения, които са използвани над него (ако са повече от 1) ще бъдат отклонени.

Не може да използва умението си върху себе си.

 

Dr. Isaac Yankem - Доктор (WWF)

По време на всяка понеделнична фаза (Nitro) има право да предпази един играч по свой избор, който да не може да бъде убит от WCW.

Няма право да предпазва един и същ играч две поредни понеделнишни фази.

Може да предпазва себе си, но горното правило важи.

Може да предпази кечист от WCW по погрешка. Ако този кечист бъде посочен като жертва на друго специално умение през понеделнишната фаза, то той НЯМА да бъде елиминиран и ще бъде спасен от доктора.

 

Sunny - Курва (WWF)

През всяка понеделнична фаза (Nitro) може да спи с един кечист и да разбере от кой roster е. Това става като ме пита на лично съобщение за това дали ЕДИН даден играч е от WWF или WCW и аз ще му давам тази информация. Това умение може да се използва без ограничения.

Ще разбере само дали даден играч е от WWF или WCW. Ако този играч има специална роля аз няма да разкривам тази информация на курвата.

 

Owen Hart - Hart Dungeon graduate (WWF)

През всяка понеделнична фаза (Nitro) има право да посочи един играч и да го прати в The Hart Dungeon. Подобно на доктора, този играч не може да бъде елиминиран от WCW в тази фаза. Също така този играч не може да използва специалното си умение тогава.

Не може да праща себе си в The Dungeon.

Няма право да праща един и същ човек в The Dungeon в две поредни понеделнични фази.

 

Bubba Ray & D-Von Dudley - Братя (WWF)

Това са двама играчи, които взаимно знаят ролите си. Те ще си имат свой таен чат, в който ще могат да си комуникират в понеделничните фази (Nitro) подобно на кечистите от WCW.

 

Chyna - Бодигард (WWF)

Това е играч, на когото ще му бъде зададен друг участник от WWF, когото да предпазва на всяка цена. Ако целта на бодигарда бъде елиминирана по време на четвъртъчна фаза (Smackdown), то тогава бодигардът ще отпадне вместо нея.

Ако целта на бодигарда отпадне в понеделнична фаза, тогава той НЯМА да отпадне вместо другия играч.

Бодигардът ще знае, че "мишената" му е кечист от WWF. Предпазеният играч обаче няма да знае, че си има бодигард.

Предпазеният играч 100% ще бъде обикновен кечист без специална роля.

 

Rikishi - Дебелият шофьор (WWF)

Има право да блъсне с кола друг участник и да го отстрани. Позволената елиминация е еднократна и трябва да се случи през понеделнична фаза (Nitro).

Няма специално условие, което да активира това умение, но то може да бъде използвано само веднъж.

Може да бъде блокиран като всяка друга роля.

Може да елиминира както играч на WCW, така и такъв на WWF.

Може да убие Ted Turner.

Не може да убие играч, който е предпазен от Dr. Isaac Yankem или Owen Hart.

 

Gangrel - Вампир (WWF)

Ако бъде елиминиран през понеделнична фаза (Nitro) от WCW има право на предстоящия Smackdown да съживи убит кечист на WWF в играта.

Умението се активира само ако бъде елиминиран от WCW и не бъде блокиран. Ако бъде убит от Steve Austin/Rikishi или елиминиран по време на четвъртъчна фаза (Smackdown) умението НЯМА да се задейства.

Играчът, който бъде възроден ще се завърне като обикновен кечист без роля. Тоест, ако съживи Sunny, тя няма да разполага с курвенското си умение от тук нататък, но всичката информация, която е имала като курва може да бъде споделена.

Ако умре през в първата понеделнична фаза (Nitro) и на предходната четвъртъчна (Smackdown) не е имало елиминиран кечист от WWF, то САМО тогава има право да възроди себе си. Ако има поне един убит от WWF, тогава Gangrel няма право да връща себе си в играта.

 

The Big Bossman - Полицай (WWF)

През всяка понеделнична фаза (Nitro) може разузнае един играч като го посочи и аз ще му казвам дали този участник е използвал умението си над друг.

Няма ограничения за това как се използва умението.

Няма да разбира дали играчите са от WWF или WCW.

Няма да разбира какво умение е било използвано.

Общо взето ето двата примера, които ще получава като отговор от мен ако иска да преслуша Играч А:

1. Да, играч А използва умението си над играч Б в тази фаза. 2. Не, играч А не е използвал умение в тази фаза.

В първият пример ще се упоменават имената и на двамата играчи, но не и ролите им. Във вторият пример няма да се уточнява дали играчът просто няма умение или е решил точно през тази фаза да не го използва.

 

Trish Stratus - Valet (WWF)

В началото на играта the valet ще бъде "свързан" с играч, който има специална роля подобно на бодигарда. Ако умре, тогава играчът със специална роля няма да има право да я ползва повече до края на сезона.

Самият той няма никакво специално умение и просто трябва да оцелее.

Няма да знае името на човека, с когото е свързан, а само ролята която пази. Например "Ти ще пазиш ролята на The Rock".

Няма значение дали умре в понеделнична фаза (Nitro) или в четвъртъчна (Smackdown).

Ако бъде блокиран това няма да повлияе на умението на другия играч.

Ако умре то тогава аз на всяка понеделнична фаза (Nitro) ще казвам на другия играч, че не мога да му дам информация (един вид ще е перманентно блокиран).

 

Няма да издавам как ще бъдат разпределени ролите. Може да бъде както на случаен принцип, така и аз да ги избера, а защо не и смесица между двете. Вие обаче няма да знаете. Всеки участник ще получи ролята си на лично съобщение няколко часа преди старта на играта. При елиминация няма да бъде оповестявано дали играчът е имал специална роля (освен при такава на Bret Hart). Всичко ще бъде разкрито след края на сезона. Изключения ще се правят за роли, които имат специални умения, активирани след отпадане. Няма как всичките роли да ги има в сезона, тъй като участниците са по-малко от тях. Дори една роля да е обяснена супер подробно това не означава на 100% ще тя ще присъства. Възможно е да има една специална роля, която не е обявена в списъка, но може и да няма. Ако все пак я има, то тя няма да е повече от една. Информация за всички раздадени роли ще имам само аз. Отделно, на всеки участник без роля ще бъде дадено име на кечист, който не е в списъка. Той сам си преценява как да използва това и дали да го споделя с другите играчи.

 

Използван е поста на @Socki от предния сезон, а също и негови роли, както и такива на @baikiro, които са само преименувани. Благодарности към двамата за това.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
THE ENEMY

Харесва ми като концепция, имах идея да правя сезон с тема Miami Vice, където ролите щяха да са доста подобни и там също щеше да има такива като курва, наркодилър или Крокет, който щеше да е почти безсмъртен.:D Някой ден ако имам повече свободно време или си намеря помощник, може и да я реализирам.

 

Link to comment

Не е лошо като замисъл, но може да се опрости с цел улеснение на играчите. Например вместо да прекръстваш всяка специална роля с името на кечист, просто даваш на всеки играч да играе конкретен кечист. Имената на ролите си остават същите. Не бих сменял и понятията ден и нощ. Нитро, Първична сила и разни дни от седмицата звучат много объркващо. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
THE ENEMY

Сега се сетих, че също готин вариант щеше да бъде, ако гражданите са WCW, а мафиотите от NWO.:D

Link to comment
ЧОТУДЕ

Може да се направи в следващи сезони. Има хляб в идеята. Или примерно Raw vs. Smackdown и дори WWE vs. TNA.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Съгласен съм с baikiro. И според мен преименуването на роли не е добра идея. Представи си типичния играч на Мафия във форума - цял ден мислил неща от работата, сменял памперси (Хаки?), учил някакви тегави уравнения за поредното класно в НПМГ (Бобоцката) и накрая - "какво правеше Триш Стратъс в тая игра, деба, чакай да ходя да чета за пореден път правилата...". Ще стане по-трудна за следене играта. Извън това ме кефи идеята да се вкара кеч елемент, все пак повече се връзва на форума. :)

Link to comment
The Olimpic Hero

Да, реално това са си абсолютно същите роли, но просто си им сложил други имена. И на мен ми изглежда леко безсмислено това и само би объркало играчите.

               

Link to comment
ЧОТУДЕ

Прави сте, просто съм сменил имената, но искам заради концепцията да се коментира примерно "Аз съм Винс" вместо "Аз съм принц" или да има обръщения от сорта на "господин БИШОФ" вместо "господин МАФИОТЕ". Освен това, както казах, играчите без специални умения също ще имат имена и много от дискусиите ще бъдат свързани с имената. Също така имам нещо наум, което не е правено досега, а и едва ли ще бъде правено отново и изисква тази промяна. С господин Мафия Гуру baikiro вече подписахме договор и междинния сезон на WWF vs. WCW ще подгрее този на Bobotsi, който ще бъде след три седмици. Ще чакам да мине всичко около предишния сезон и подкастите за него, след което ще започне записването и стартирането, за да може все пак да има около две седмици почивка до седми сезон. Ще имам и допълнително време да помисля за реализирането на идеята. Може и още мнения да се изпишат до началото. Иначе благодаря за тези до този момент.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
Mariyan01
3 minutes ago, 40Tud3 said:

Прави сте, просто съм сменил имената, но искам заради концепцията да се коментира примерно "Аз съм Винс" вместо "Аз съм принц" или да има обръщения от сорта на "господин БИШОВ" вместо "господин МАФИОТЕ". Освен това, както казах, играчите без специални умения също ще имат имена и много от дискусиите ще бъдат свързани с имената. Също така имам нещо наум, което не е правено досега, а и едва ли ще бъде правено отново и изисква тази промяна. С господин Мафия Гуру baikiro вече подписахме договор и междинния сезон на WWF vs. WCW ще подгрее този на Bobotsi, който ще бъде след три седмици. Ще чакам да мине всичко около предишния сезон и подкастите за него, след което ще започне записването и стартирането, за да може все пак да има около две седмици почивка до седми сезон. Ще имам и допълнително време да помисля за реализирането на идеята. Може и още мнения да се изпишат до началото. Иначе благодаря за тези до този момент.

Това с имената е малко лоша идея, не искам да ти провалям идеята, но виж какво стана в сезона със зомбито. Тогава всички пак имахме такива имена и ги използвахме и така лесно хванахме зомбито. Същото може и да стане тук.

Link to comment
ЧОТУДЕ
3 minutes ago, Mariyan01 said:

Това с имената е малко лоша идея, не искам да ти провалям идеята, но виж какво стана в сезона със зомбито. Тогава всички пак имахме такива имена и ги използвахме и така лесно хванахме зомбито. Същото може и да стане тук.

Няма да бъдат оповестени имената на участниците. Има огромен брой кечисти през годините в WWF и WCW. Ще бъдат раздадени дори джобърски имена, така че диапазонът е адски широк.

 

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
The Olimpic Hero

И още нещо, което ме притеснява. Каква е разликата между този сезон и редовен сезон. Аз не виждам такава. Ще е същата дължина, което за мен не го прави междинен. Междинните трябва да са някакви различни идеи и задължително по-кратки. В противен случай ще се получи пренасищане. За мен сега си трябва пауза и чак тогава да дойде сезонът на Bobotsi. Ти сега с този междинен сезон един вид донякъде прецакваш следващия редовен сезон. Лично мнение, не ми се сърди. За мен трябва да има добро разбирателство между водещите, да няма такива сезони от нищото, тоест би трябвало сезоните да се заявяват по-рано, а не така изведнъж да се пускат.

               

Link to comment
ЧОТУДЕ
11 minutes ago, The Olimpic Hero said:

И още нещо, което ме притеснява. Каква е разликата между този сезон и редовен сезон. Аз не виждам такава. Ще е същата дължина, което за мен не го прави междинен. Междинните трябва да са някакви различни идеи и задължително по-кратки. В противен случай ще се получи пренасищане. За мен сега си трябва пауза и чак тогава да дойде сезонът на Bobotsi. Ти сега с този междинен сезон един вид донякъде прецакваш следващия редовен сезон. Лично мнение, не ми се сърди. За мен трябва да има добро разбирателство между водещите, да няма такива сезони от нищото, тоест би трябвало сезоните да се заявяват по-рано, а не така изведнъж да се пускат.

Ами ще бъде от максимум 12 участника. Ако кажете и 10 може да е, стига да се съберат. Ако се почне примерно в петък, за една седмица максимум ще приключи всичко. В следващите дни ще правя модификации. Между другото преди малко добавих Vince Russo (чисто нова роля). Ще видя какво още ще измисля. А голямата разлика е именно в имената. Представи си как са набедили играчът от WCW Farest и е поискано от него да издаде името си. Той в желанието си да не се насере и да дублира вече съществуващо име казва примерно Тори Уилсън. В същото време някой друг може да го изблъфира, че всъщност той е Тори Уилсън. Могат да се получат наистина забавни моменти. Както казах, взех поста на Socki и смених ролите, за да се опитам да обясня идеята си, но до началото този пост ще се промени. Ако повечето от нещата останат, пък има друго, което съм замислил.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
THE ENEMY

Мен ме кефи идеята, макар и аз да не съм чел още подробно всички роли. 

 

Добро разнообразие е да има такъв нестандартен сезон. 

Link to comment
3 hours ago, 40Tud3 said:

Прави сте, просто съм сменил имената, но искам заради концепцията да се коментира примерно "Аз съм Винс" вместо "Аз съм принц" или да има обръщения от сорта на "господин БИШОФ" вместо "господин МАФИОТЕ". Освен това, както казах, играчите без специални умения също ще имат имена и много от дискусиите ще бъдат свързани с имената. Също така имам нещо наум, което не е правено досега, а и едва ли ще бъде правено отново и изисква тази промяна. С господин Мафия Гуру baikiro вече подписахме договор и междинния сезон на WWF vs. WCW ще подгрее този на Bobotsi, който ще бъде след три седмици. Ще чакам да мине всичко около предишния сезон и подкастите за него, след което ще започне записването и стартирането, за да може все пак да има около две седмици почивка до седми сезон. Ще имам и допълнително време да помисля за реализирането на идеята. Може и още мнения да се изпишат до началото. Иначе благодаря за тези до този момент.

 

Много е по-удобно "Аз съм Винс, който е принц". :D Ти пак си им даваш имената на героите, просто не променяш названията на специалните роли. Пак може да си викат Винс, Остин, Скала и т.н. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
ЧОТУДЕ

Мислех да стартираме този петък, но нека все пак оставим повече почивка до сезона на Bobotsi. Ако почнем тези дни, до средата на следващата седмица най-много би трябвало да приключим. Записвайте се СЕГА! Максимумът е 12 участника, да видим дали ще се съберат толкова.

 

On 5/2/2020 at 10:37 PM, baikiro said:

 

Много е по-удобно "Аз съм Винс, който е принц". :D Ти пак си им даваш имената на героите, просто не променяш названията на специалните роли. Пак може да си викат Винс, Остин, Скала и т.н. 

 

Исках играчите до стигнат до това заключение, но ще издам една от причините си. Желанието ми е част от отбора на WWF (или гражданите) също да не искат да издават имената си, защото така ще разкрият ролите си. Само това ще кажа, по-подробно след играта.

Ето съответстващите роли за улеснение:

Ted Turner - Owner (WCW) = Кръстник

Eric Bischoff - President (WCW) = Блокировач на роли (Role blocker)

Bret Hart - прецакан от Vince McMahon = Врачка (с разликата, че ако отпадне ще бъде обявена ролята)

Vince McMahon - Chairman (WWF) = Принц

Mick Foley - Commissioner (WWF) = Адвокат

''Stone Cold'' Steve Austin - Тексаска гърмяща змия (WWF) = Ловец

The Rock - Затапвач (WWF) = Заглушител (с разликата, че ако ролята я има, The Rock със сигурност ще е от отбора на WWF)

The Undertaker - Phenom (WWF) = Отклонител

Dr. Isaac Yankem - Доктор (WWF) = Доктор

Sunny - Курва (WWF) = Шериф

Owen Hart - Hart Dungeon graduate (WWF) = Тъмничар

Bubba Ray & D-Von Dudley - Братя (WWF) = Близнаци

Chyna - Бодигард (WWF) = Бодигард

Rikishi - Дебелият шофьор (WWF) = Ренегат

Gangrel - Вампир (WWF) = Ангел

The Big Bossman - Полицай (WWF) = Следотърсач

Trish Stratus - Valet (WWF) = Пазител

Vince Russo - General Manager (WCW), Triple H - Зет (WWF) и Mick Foley - Commissioner (WWF) са изцяло нови роли. Съветвам ви да прочетете първия пост отново.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
Quote

 

Sunny - Курва (WWF)


 

 

Кандидат за роля на годината!

35izpu1.jpg

Link to comment
THE ENEMY

Няма да имам време да бъда активен колкото в предишните сезони, но понеже идеите на автора ме кефят, записвам се.:beer:

Link to comment
StoneColdFaN

 

Я, вижте кой е това - това е StoneColdFaN. Какво прави той тук за бога? Дали ще се запише за 6-тият сезон на Мафия, след като в последното му участие - той беше елиминиран позорно? Той излиза сега на рампата с микрофон в ръка и започва да говори. Какво ли ще каже??? 

StoneColdFaN:  Я да видим сега. What do we have here?!?! Разбрах, че се планира нов сезон на тази игричка, наречена Мафия. И познайте какво - Ледения се впуска в това предизвикателство с пълна пара и се записва. За него няма значение - дори той да е в отбора на Мирните граждани, дори да е в отбора на Мафиотите - той възнамерява да направи едно единствено нещо. Да оцелее и да остане до края. AND THAT'S THE BOTTOM LINE, 'CAUSE STONE COLD SAID SO!!!! 

Link to comment
The Olimpic Hero

@40Tud3, давай LIVE списък на записаните, за да се надъхват хората. Можеш да едитваш оригиналния си пост.

               

Link to comment
ЧОТУДЕ

Записани до момента: @THE ENEMY, @Mariyan01, @hacky, @Enough* и @StoneColdFaN.

Има 7 свободни места, но и да не се заемат междинният сезон може да се направи и с по-малко участници.

Нека да са поне 10. Все пак 12 ще е по-добре.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment

Леко объркано ми идва с тези правила и имена, но предполагам с течение на играта ще вляза в час. Пък и специално заради Мафия си направих нов профил с адекватно име, така че ще участвам. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...