Chocho95 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Много силно! С участието на Corey Taylor, Duff McKagan, Lou Ferrigno, Gabriel Iglesias, Silent Bob. Link to comment
pukkod Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Вики Гереро ли бе, брат, щях да припадна, както винаги с истерични изцепки. Джерико като коментатор размазва. Ланс Арчър и Голдъст направиха нереален мач, срамота е че в WWE го третираха като джобър, не е истина на 51 години какви мачове изнася... Жалко, гледаше ми се втора част между братята, но и така финала на турнира ще е непредвидим. Чакаме другата седмица като пак ще почнат шоутата ще са на живо. Link to comment
Guest Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 Quote According to PWInsider, Tony Khan wrote the last four weeks of Dynamite by himself during one sitting in a matter of minutes. Изобщо не е зле като за money m*rk Archer задължително трябва да бие Cody на DoN. Силно впечатление ми направи в Япония, но тук даже е и още по-добър. Жалко, че покрай пандемията не могат да използват Jake Roberts, а още по-жалкото е, че е на 43 и това е пикът на кариерата му, как пък не беше с 10 години по-млад... баси. Същото важи и за Brodie Lee. Не мога да преценя кой от двамата ме кефи повече до момента, но се вписаха идеално. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.