Jump to content

AEW Dynamite - 22 април 202


neshev

Recommended Posts

3 скуоша и 3 сравнително дълги мача, лично според мен трябват повече сегменти в такъв момент без публика. Шоуто е скучно общо взето, дано не изгубят прекалено много зрители. 

 

Едит: някъде мернах рейтинги и ако не греша това са за тази седмица 

 

731 AEW

665 NXT

jlny.gif

Link to comment

На мен ми хареса, предвид обстановката. Шоуто в момента прилича на типичното инди с тази публика от 10-15 човека. По принцип не бих седнал да гледам такова шоу, но предвид, че е AEW и съответно пълноценните шоута все ще се завърнат в един момент, го следя. Точно тези скуошове сега са полезни, защото отиват на този тип шоу, ако ги провеждат на пълноценните ще изглеждат като пълнеж. А подобни скуошове винаги помагат за изграждането на монстър хийлове, точно каквито са Арчър, Лий и Уардлоу. Така че аз съм доволен от шоутата, не се знае до колко ще продължи карантината, така че не е нужно сега веднага да се мисли нещо иновативно.

 

Освен скуошовете ми харесва и развиването при TNT титлата. Много ми допада това, че вкарват истории, вместо да са рандом мачове. Мачовете досега бяха пълни с истории - Коуди/Спиърс и Сами/Дарби, като Коуди и Дарби, които сега ще се изправят един срещу друг, също имат история. От другата страна, много ми допадна сторилайна при Дъстин - той ТРЯБВА да бие Сейбиън, иначе ще се пенсионира. Това беше един много добър детайл, който спомогна за историята. Да, може би всичко е предвидимо, победителите са ясни и накрая финалът ще е както очаквахме, а именно Коуди и Арчър. Но всичко изглежда гладко и правилно.

 

Изкефих се и на мача между Хавък и Ориндж. Очаквах да е комедия, а то си беше побой над Касъди от Хавък. И в крайна сметка всички спечелиха - Джими изглежда силен, Ориндж все пак взе победата и отделно билдаха нов отбор между Хавък и Сейбиън. За мен те трябва да бият Best Friends на следващия Dynamite, за да бъдат изградени като солиден отбор. Най-добрите авери вече са си over, нямат нужда от победата.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...