seekstah Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 3 скуоша и 3 сравнително дълги мача, лично според мен трябват повече сегменти в такъв момент без публика. Шоуто е скучно общо взето, дано не изгубят прекалено много зрители. Едит: някъде мернах рейтинги и ако не греша това са за тази седмица 731 AEW 665 NXT Link to comment
Chocho95 Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 На мен ми хареса, предвид обстановката. Шоуто в момента прилича на типичното инди с тази публика от 10-15 човека. По принцип не бих седнал да гледам такова шоу, но предвид, че е AEW и съответно пълноценните шоута все ще се завърнат в един момент, го следя. Точно тези скуошове сега са полезни, защото отиват на този тип шоу, ако ги провеждат на пълноценните ще изглеждат като пълнеж. А подобни скуошове винаги помагат за изграждането на монстър хийлове, точно каквито са Арчър, Лий и Уардлоу. Така че аз съм доволен от шоутата, не се знае до колко ще продължи карантината, така че не е нужно сега веднага да се мисли нещо иновативно. Освен скуошовете ми харесва и развиването при TNT титлата. Много ми допада това, че вкарват истории, вместо да са рандом мачове. Мачовете досега бяха пълни с истории - Коуди/Спиърс и Сами/Дарби, като Коуди и Дарби, които сега ще се изправят един срещу друг, също имат история. От другата страна, много ми допадна сторилайна при Дъстин - той ТРЯБВА да бие Сейбиън, иначе ще се пенсионира. Това беше един много добър детайл, който спомогна за историята. Да, може би всичко е предвидимо, победителите са ясни и накрая финалът ще е както очаквахме, а именно Коуди и Арчър. Но всичко изглежда гладко и правилно. Изкефих се и на мача между Хавък и Ориндж. Очаквах да е комедия, а то си беше побой над Касъди от Хавък. И в крайна сметка всички спечелиха - Джими изглежда силен, Ориндж все пак взе победата и отделно билдаха нов отбор между Хавък и Сейбиън. За мен те трябва да бият Best Friends на следващия Dynamite, за да бъдат изградени като солиден отбор. Най-добрите авери вече са си over, нямат нужда от победата. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.