neshev Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Just now, Dudley said: @neshev би ли ми отговорил на въпроса ? Не разбрах с кой с пазя гърба ? Със Splin. Всъщност ми е непонятно как толкова хора вдигат рамене. За мен има поне 3-4 основателни причини да бъдеш елиминиран днес, но разбирам защо на доста хора им трябва време. Quote
The Olimpic Hero Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 @MJ23, играта е такава, това е положението. Всеки може да е на пангара. Аз не твърдя, че съм на 100% прав, казвам си мнението и толкова. Всеки греши в тази игра и ще продължава да греши. Може обаче и да съм прав, знае ли човек, никой не знае от мирните граждани на този етап. Просто съм един от тези хора, които твърди, че почти няма разлика между Ден 1 и Ден 2. На Ден 2 ще сме почти на същото положение. Общо взето се вижда, че с Radox двамата доста "насирате", ако мога така да се изразя. Почвате някакви ебавки със стратегиите ми, със Сървайвър, как съм "скапвал сезоните". Хайде обясн ми, как ги скапвам, като в повечето пъти съм на прав път, като мирен гражданин (Края на Сезон 2, Сезон 3)... Изопачаване си е това на нещата от ваша страна. Quote
MJ23 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 В повечето пъти? От това, което съм виждал повечето пъти си тотално далеч от истината. Както и сега, защото съм почти сигурен, че не си мафиот. И го правиш не по начин като neshev, да покажеш съмнения, а по супер натякващия и досаден начин - Хаки, готов ли си да тръгнеш с мен? Радокс, готов ли си да ме последваш? Ярипим, хайде с мен да го номинираме и т.н. Това откровено дразни и честно казано се замислям за в бъдеще има ли смисъл да участвам в сезон, в който участваш и ти, защото това се повтаря ВИНАГИ. Не разбирам стараеш се да играеш играта агресивно или избиваш някакви комплекси? Защото това, в което упрекваше Ди бест, мисля че въжи в пълна сила и за теб. Quote
yaripim Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 30 minutes ago, The Olimpic Hero said: Тук не твърдя, че съм на 100% прав, няма как да съм, невъзможно е. Това са мои впечатления и евентуално вътрешно усещане, което обаче може и да е грешно. ^^^ Абсолютно същото мога да кажа и аз. И го казвам. Спрямо Олимпик съм 50/50. Имах своите подозрения за това не дали е мафиот, а методите и начините които ще използва за убеждаване и навиване на другите.Един от тях се потвърди- (не за тока и EVN), а това,че, точно като наближи времето и остават малко часове,се пръква хубав чаршаф с пълен анализ* (*no pun intended) . Пределно ми е ясно и че тук ситуацията в първия ден е стреляне напосоки и никой не вярва на никого. Въпреки това,поне за днес, ден 1, олимпик ми минава в графата "мирен гражданин".Може и да греша, но също може и да греши и той.Не мога да си позволя да скачам на всеки,на който съм му подозрителен. MJ23 1 Quote
Dudley Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 5 minutes ago, neshev said: Със Splin. Всъщност ми е непонятно как толкова хора вдигат рамене. За мен има поне 3-4 основателни причини да бъдеш елиминиран днес, но разбирам защо на доста хора им трябва време. Значи съм ти съмнителен , защото откровено си казвам , че не бях прочел това правило и не бях наясно за мафиотите. Мисля си , че всеки прави грешки. Ако наистина съм мафиот , наистина ли бих тръгнал с рогата напред по този начин ? Не знам защо си си втълпил това нещо... а със сплин какво да си пазя гърба ? Аз казвам , че човека написа , че за него най съмнителни са Фарест , Мариян и Япирим - хора които биха събрали лесен вот. С това исках да кажа , че ми е съмнителен, даже не съм далеч от идеята да гласувам за него днес. Според мен не си прочел правилно ситуацията. Quote
Radox Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Olimpic, я разясни по-подробно как и защо аз и MJ23 насираме? MJ23 1 Quote
Mariyan01 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 5 hours ago, Splin said: В началната фаза, да номинираш играч на базата на някакви изводи от активността до момента ми се струва супер непрецизно. Просто всякакви подобни заключения има малка вероятност да се окажат верни, освен ако не познаваш наистина добре участниците в играта, но струва ми се доста надценяват този фактор. За мен оптималното е да се спра на участник, който смятам, че по една или друга причина няма да е много полезен на гражданите в по-късната фаза на играта. Наистина е неприятно да носиш някаква карма, едва ли не, на базата на предишните сезони, но към момента това ми се струва най-оптималната стратегия. Първо казваш, че не трябва да номинираме играч, който не бил активен, после казваш, че ще се спреш на играч, който не би бил полезен. Е чакай малко бе човек те двете неща малко или много се припокриват. С какво би ти бил полезен играч, който е написал 1 или 2 мнениния, нещо не виждам много логика в това. След това пък гласуваш за мен, защото съм отговорил веднага Радокс след тролския му пост, за мен няма как да оставя на някой, който пише, че иска да ме изгони само защото не съм бил Мейн Ивентър, просто няма как да стане. Имам чувството, че гласува за мен, защото се насра да гласуваш срещу някой от по-известните потребители, защото щяха да те захапят и ти щеше да насереш. Също така виждам, че Принца е гласувал за мен по-същата причина, което е меко казано странно за него, защото го смятам за играч, който наистина разсъждава и търси улики за откриване на мафиот, а той гласува затова, че съм се защитил. Готов съм да тръгна срещу някой от двамата ако другите сте съгласни, особенно към Splin Quote
The Olimpic Hero Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 5 minutes ago, MJ23 said: В повечето пъти? От това, което съм виждал повечето пъти си тотално далеч от истината. Както и сега, защото съм почти сигурен, че не си мафиот. И го правиш не по начин като neshev, да покажеш съмнения, а по супер натякващия и досаден начин - Хаки, готов ли си да тръгнеш с мен? Радокс, готов ли си да ме последваш? Ярипим, хайде с мен да го номинираме и т.н. Това откровено дразни и честно казано се замислям за в бъдеще има ли смисъл да участвам в сезон, в който участваш и ти, защото това се повтаря ВИНАГИ. Не разбирам стараеш се да играеш играта агресивно или избиваш някакви комплекси? Защото това, в което упрекваше Ди бест, мисля че въжи в пълна сила и за теб. Това си е твое решение, дали да играеш или не. Играта е интересна точно, защото играеш с различни хора и различни характери. Аз съм си такъв, това е положението. Не знам в случая дали си в образ де или искрено казваш, че те дразня, но така или иначе аз не приемам абсолютно нищо на лична основа в тази игра. Каквото се случва през сезоните, си остава през сезоните. Radox, отговорих ти вече. С опитите да ме иронизирате с тролни за Next Level стратегиите ми, за начина ми на игра и т.н. Quote
Prince10 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Някой може ли да извади разпределението на гласовете? Quote
neshev Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 4 minutes ago, Dudley said: Ако наистина съм мафиот , наистина ли бих тръгнал с рогата напред по този начин ? Ами, да. Честно казано, смятам, че всеки е способен на всичко. И като мафиот, и като гражданин. Това не е някаква невиждана стратегия. И други мафиоти са пробвали подобни неща. Да се заиграят с правилата, да се направят на ударени. Напълно възможно е. На този етап, ако си гражданин, най-добрият ти ход е да започнеш да излизаш с конкретни имена, с добра обосновка. Днес явно няма как да стане, но за Ден 2 и нататък, ще се наложи да вадиш имена. И понеже смятам, че имаш добър прочит на ситуацията, ще следя с интерес. Quote
hacky Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Днес са ми най-съмнителни Дъдли и Радокс. Казах по-рано, че олимпик ми е много съмнителен, но ако казва истината за евн, бих изчакал още ден, за да видя как ще играе натам, за сега си станс а ктивен, сега се сетих, че одеве казах на олимпик, че яририпим не ми е съмнителен, но в него и принца също са ми в съмненията, но поо-малко, посочих ги по рано днес. Quote
Splin Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 @neshev Ако играта ми на ти се струва съмнителна не виждам какво бих могъл да направя на този етап за да разсея тези съмения. Просто всички изводи, който могат да се извадят в ден 1 преди да е ясна ролята на даден участник и кой е гласувал за него, приемам с голяма доза скептицизъм. За мен почти всики играчи за момента са към 20 +- 5% мафиоти. Ако за себе си бих могъл да предположа, че някой е на едно 40-50% мафиот, веднага бих гласувал за него и бих агитирал и другите да го направят. 1 hour ago, Dudley said: Написал съм за него , че твърди , че за него най съмнителни са хора като Фарест , Yaripim и Мариян - хора които не са толкова активни като Фарест и Мариян и Yaripim който ако не се лъжа играе за първи път ? Как може да ти е съмнителен някой който играе за първи път ? Както споменах по-рано при липсата на някаква по-категорична информация бих гласувал за играчи, които не мисля, че биха били ползени в нататъшната фаза на играта. За Фарест е възможно да съм се подвел по всеобщото мнение. Мариян ми напрвави лошо впечатление, че почти не използва ролата си на Адвокат в предния сезон. За yaripim имам известни съмнения заради поста му за мафиотския чат и постоянните натяквания, че е мирен гражданин, които ми звучат като някакви неспокосани опити да се "изчисти". Quote
MJ23 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 В случая всичко си остава в играта, изобщо не намесвам форумните отношения с никой от другите участници. И да, дразни ме начина ти на игра, натягане, опити да изпъкнеш и т.н. Вариантите са или си мафиот и си надхитрил, блиндсайднал и т.н. , или си мирен гражданин, който е разкрил всички мафиоти на 90%, но другите не са го последвали и заради това е загубил. Няма смисъл да разводнявам темата повече с този спор, за мен поне от видяното до тук не си мафиот, а заблуден гражданин. Quote
Radox Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 3 minutes ago, MJ23 said: В случая всичко си остава в играта, изобщо не намесвам форумните отношения с никой от другите участници. И да, дразни ме начина ти на игра, натягане, опити да изпъкнеш и т.н. Вариантите са или си мафиот и си надхитрил, блиндсайднал и т.н. , или си мирен гражданин, който е разкрил всички мафиоти на 90%, но другите не са го последвали и заради това е загубил. Няма смисъл да разводнявам темата повече с този спор, за мен поне от видяното до тук не си мафиот, а заблуден гражданин. Да, и мене именно това ме дразни в играта на Olimpic във всички сезони досега - някаква фикс-идея всички да го признаят с поклон за най добрия в тая игра, с постоянно натякване и изпъкване. Щом е мафиот блайндсайдва, гради гениални ходове, лъже, маже и с невероятната си стратегия като неуязвим кръстник "печели играта", а щом е гражданин - разкрива още на втория ден всички мафиоти и с нереалните си подсказки към гражданите пак "печели играта"... По-добре нещо конструктивно, вместо постоянно писане на чаршафи с глупости. 6 minutes ago, hacky said: Днес са ми най-съмнителни Дъдли и Радокс. Нека обобщим хронологията - заяждаш се безпредметно с пост, че "много имам да уча за тая игра". Правя най-логичното - да почна и аз да те ебавам, и веднага ставам съмнителен. Ако това са ти критериите за съмнителност, заеби просто, не знам къде сме тръгнали. MJ23 and BrockLesnar 2 Quote
Dudley Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 11 minutes ago, neshev said: Ами, да. Честно казано, смятам, че всеки е способен на всичко. И като мафиот, и като гражданин. Това не е някаква невиждана стратегия. И други мафиоти са пробвали подобни неща. Да се заиграят с правилата, да се направят на ударени. Напълно възможно е. На този етап, ако си гражданин, най-добрият ти ход е да започнеш да излизаш с конкретни имена, с добра обосновка. Днес явно няма как да стане, но за Ден 2 и нататък, ще се наложи да вадиш имена. И понеже смятам, че имаш добър прочит на ситуацията, ще следя с интерес. Ами не , ти казваш , че аз съм си пазил гърба с този човек , а в поста който си ми цитирал съм казал , че хора като него които пишат имена на по слабо активни и нови играчи са ми съмнителни. Не знам как го разбра това като пазене на гърба. Аз лично съм готов да гласувам за него , просто защото към него имам най много съмнения на този етап , най вече с това което написа. Quote
Mariyan01 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 8 minutes ago, Splin said: Мариян ми напрвави лошо впечатление, че почти не използва ролата си на Адвокат в предния сезон Искам да ми обясниш как би изиграл тази роля, защото аз мисля, че си я изиграх идеално и я използвах точно когато трябва. Ти каза в минал пост, че ще гласуваш срещу неполезни играч, а аз в сезон 5 можех да доведа до победа на гражданите и то точно с ролята на Адвокат. Адкски си ми нелогичен момче и осещам, че яко се надриска и се зачуди да напишеш нещо ново защо си ме номинирал. Глас за Сплин прегледайте ми и последния пост да видите, защо имам основания за вот към него Quote
neshev Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 2 minutes ago, Dudley said: Аз лично съм готов да гласувам за него , просто защото към него имам най много съмнения на този етап , най вече с това което написа. Да, явно аз съм разбрал думите ти грешно, за което се извинявам. На този етап, обаче, май няма как да съберем 9 гласа за когото и да е било. Може би най-логичното е всеки да каже за кого би гласувал (2 или 3) имена и да постигнем някакъв компромис. Аз бих гласувал за Splin или MJ23. Olimpic за yaripim, MJ23 или Radox. hacky за Dudley, prince10, yaripim Chocho95 за мен (?), hacky или Olimpic Brutalnia за hacky или MJ23 Quote
The Olimpic Hero Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 2 minutes ago, Radox said: Да, и мене именно това ме дразни в играта на Olimpic във всички сезони досега - някаква фикс-идея всички да го признаят с поклон за най добрия в тая игра, с постоянно натякване и изпъкване. Щом е мафиот блайндсайдва, гради гениални ходове, лъже, маже и с невероятната си стратегия като неуязвим кръстник "печели играта", а щом е гражданин - разкрива още на втория ден всички мафиоти и с нереалните си подсказки към гражданите пак "печели играта"... По-добре нещо конструктивно, вместо постоянно писане на чаршафи с глупости. Изопачаваш нещата за пореден път. Никъде не съм написал, че разкривам мафиотите на втори ден. При гражданските ми игри в Сезон 2 играх доста зле до самия му край, чак тогава се подобрих, в Сезон 3 играх много добре и това е факт. Далеч съм от мисълта, че в Ден 1 е възможно да бъда на 100% прав, невъзможно е, може и да греша на 100%, а може и да съм на някакъв прав път, или поне частично прав път. MJ23 досега сякаш се опитва да се измъкне по някакъв сравнително пасивен начин от рода: "Ти си заблуден гражданин", а Radox пък да отлвече вниманието от поста ми с: "Olimpic пише чаршафи с глупости". Защо да са глупости. Аз си казвам мнението и мисля по този начин. Дали ще се окажа прав или частично прав или тотално заблуден, ще се разбере впоследствие, сега няма как да знаем. Quote
Socki Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Farest: 3 гласа (Chocho95, yaripim, BrockLesnar) Mariyan01: 2 гласа (Prince10, Splin) Chocho95: 1 глас (neshev) Splin: 1 глас (Mariyan01) Dudley: 1 глас (hacky) yaripim: 1 глас (Bobotsi) hacky: 1 глас (Radox) Не са гласували: (40Tud3, The Olimpic Hero, Dudley, Brutalnia, Farest, MJ23) За елиминация са нужни 9 гласа. Краен срок за гласуване е довечера в 23:00 часа. Скапан съм, така че призовавам да си проверите внимателно гласовете и дали съм ги зачел правилно от тук до края на фазата и веднага да сигнализирате ако съм сбъркал някъде. Мерси Quote h
MJ23 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: MJ23 досега сякаш се опитва да се измъкне по някакъв сравнително пасивен начин от рода: "Ти си заблуден гражданин", а Radox пък да отлвече вниманието от поста ми с: "Olimpic пише чаршафи с глупости". Защо да са глупости. Аз си казвам мнението и мисля по този начин. Дали ще се окажа прав или частично прав или тотално заблуден, ще се разбере впоследствие, сега няма как да знаем. Ти си патологичен случай наистина, неспасяем. Ако МЖ23 ти казва че си заблуден гражданин- опитва се да се измъкне пасивно. Ако ти каже, че си мафиот - опитва се да се измъкне агресивно. Жалко че другите няма да се навият, но с удоволствие бих те махнал от играта само и само да не ти чета опитите за манипулация и самовлюбени слова. Ще се разбере в последствие да, но ти просто нямаш доблестта да си признаваш, когато грешиш, за това и дразниш мен, Радокс и сигурен съм доста други тук. Radox 1 Quote
Prince10 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Сега имам чувството, че сме на бойното поле, всеки готов да стреля по другия, само някай трябва да се реши да дръпне спусъка и ще стане касапницата. Тоя момент е най-тегав, точно заради това не искам нулев ден. Ще стрелям по Splin, защото усещам някаква пасивност и страх да влезе в конфликт, нещо типично за мафиот.Трябва да вземе решение, нагърбвайте се! вземем* Quote
Dudley Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 10 minutes ago, neshev said: Да, явно аз съм разбрал думите ти грешно, за което се извинявам. На този етап, обаче, май няма как да съберем 9 гласа за когото и да е било. Може би най-логичното е всеки да каже за кого би гласувал (2 или 3) имена и да постигнем някакъв компромис. Аз бих гласувал за Splin или MJ23. Olimpic за yaripim, MJ23 или Radox. hacky за Dudley, prince10, yaripim Chocho95 за мен (?), hacky или Olimpic Brutalnia за hacky или MJ23 Аз съм готов да тръгна срещу Splin , но утре ще трябва да обяснявам цял ден защо съм гласувал , след като съм казал , че няма да гласувам и още повече , че аз съм повел вот... Гласувай ти за него официално и веднага след това ще гласувам и аз за него. Ще повторя , че единствено бих гласувал за него на този етап. Ако някой се пита защо - обяснил съм в предишните си мнения. Quote
The Olimpic Hero Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 4 minutes ago, MJ23 said: Ще се разбере в последствие да, но ти просто нямаш доблестта да си признаваш, когато грешиш, за това и дразниш мен, Радокс и сигурен съм доста други тук. Това са тотални глупости, които не отговарят на истината. Иди ми прочети поста след Сезон 2, където признавам, че Мафията ме надигра тотално и в частност Loop. Хиляда пъти след това казах, че съм играл грешно там. Quote
MJ23 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 1 hour ago, Brutalnia said: То всяка игра съм ви съмнителен през първите няколко дни, но истината винаги излиза друга. Няма да допускам грешката от сезон 2 да тръгна агресивно срещу всички, които ме посочихте, но това не означава че е задължително всички да сте граждани. Имах предварителна нагласа към сезона, но очевидно на този етап няма как да се осъществи, докато не изгладим различията си. Въпреки, че се съмнява в мен, аз бях и все още бих бил готов да играя с neshev. Единственото ми обяснение защо се опитва да ме побутне към пропастта в последния си пост е, че чака от мен някаква реакция да ме изчисти. Дори да не е така, аз няма да тръгна срещу теб, @neshev. Има други къде къде съмнителни и хлъзгави играчи. Хора като hacky, MJ23 способни да се слеят с останалите граждани и да не се набиват на очи - хора, доказани като добри мафиоти. От новите играчи нямам конкретни наблюдения, освен лекият непукизъм на yaripim. Сигурно си има някаква стратегия, но дали ще се окаже полезна тепърва ще разберем. От останалите ще наблюдавам внимателно действията на Олимпик и Радокс, които най-нагло лъгаха и манипулираха за роли в предния сезон. За сега играят определено по-различно и стъпват предпазливо. @neshev къде виждаш тук Brutalnia да споменава че би тръгнал срещу мен или hacky или се опитваш нещо да настроиш другите за вот срещу нас? Quote
BrockLesnar Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Аз както казах по-рано исках Фарест да ми покаже, защо не трябва да гласувам за него и честно казано не видях такава причина. Да вярно, че досега винаги се е оказвал гражданин, когато е гърмял още в началото, но за всичко си има първи път. Както и миналият сезон с ЙоДаРиъл, така и в този нямам намерения да гласувам за хора, които смятам за 100%ви граждани, като за момента за мен това са Нешев и МъЖъ23, подозрения към някой нямам кой знае, колко сериозни, затова и за момента продължавам да твърдя, че ако ще елиминраме някой без да сме 100% сигурни, че е мафиот, то трябва да не е голям играч, та затова залагам на Фарест, засега. MJ23 1 Quote Guilt is like a bag of fucking bricks. All you gotta do is set it down.
Recommended Posts