Dudley Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 2 minutes ago, hacky said: Предния сезон като мафиот играеше като предните когато беше гражданин, сега е различен. Не ми отговори на въпроса, ккава информация повече ще имаш на ден 2. Ами как да ти отговоря на въпрос на който няма отговор ? Играта си променя динамиката всеки ден , така че ще трябва да оцелеем до ден 2 , за да разберем Със сигурност е по доброто решение от колкото някъв рандом вот , не мисля да се подесетвам по тоя въпрос повече. Quote
neshev Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 11 minutes ago, Dudley said: Защото на този етап не виждам някой който да заслужава да бъде изгонен. Точно това е, че мафиотите рядко заслужават да бъдат изгонени. Затова и често печелят играта. Затова и днес бих търсил вот, който на пръв поглед ще е изненадващ. Срещу човек, който действа крайно прикрито. Нека всеки, който планира да гласува днес и иска да има изгонен, да помисли над подобен вот и да си каже мнението по въпроса. Ясно е, че ще има и мафиоти в кюпа, но ми е интересно мнението на конкретни хора. Quote
ЧОТУДЕ Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 3 minutes ago, The Olimpic Hero said: Нямам ток от един час. EVN, мамичката ви да еба, копанари мръсни. Иначе ми се играе играта, само да ми дойде тока, че през тела ми е супер тегаво да пиша. Мисля да се впусна в догадки от Ден 1, а пък каквото такова. Сега ще почне да се звъни до EVN, за да се провери информацията. Аз, както казах, ще се опитам да играя отборна игра. Засега искам да си намеря "другарчета", които да мислят поне малко като мен. Харесвам постовете на Дъдли, Олимпик и Нешев, но за всеки от тях също имам и съмнения, което е нормално за първи ден. Дъдли направи грешка, но всички вие го обявихте за интелигентен играч в предишния сезон. Съмнява ме да се изложи по такъв начин. Това, че ме подкрепя за негоненето на всяка цена също му печели точки. Олимпик не ми е дал поводи за съмнения, но след миналия сезон тактика ''lay down'' е доста възможна. Ще видим като му дойде тока. Въпреки това от не особено многото впечатления, които имам, би трябвало да се води нестандартен играч, така че бих очаквал различни прийоми. Единственото, за което не съм съгласен с Нешев е гоненето на играч задължително дори и подсъзнателно да знаем, че не е мафиот. Освен това малко ме осъмни, че първото му мнение е написано с такъв шрифт, т.е. той го е писал на чернова преди започването на играта и го е публикувал след това. Дано не е мафиотска тактика, а такава на гражданин с роля. Засега хора, които не са ми дали поводи за съмнение са Мариян, Фарест и Бобоци. Quote
Brutalnia Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Така, след като решихме въпроса с ексекутора, отменям гласа си за 40Tud3. Всички се разписаха малко или много и отново като в предните сезони ще ми е трудно да посоча кои на този етап смятам за сигурни граждани. Като цяло съм съгласен с neshev, че по-скоро трябва да се опитаме наистина да се открием кои сме граждани. Да твърдим отсега, че някой е вероятен мафиот е твърде наивно. Знам много добре как мафията манипулираше в предишните сезони, ще го прави несъмнено и в този. Като за първи ден се оформиха няколко мини-спора, затова ще държа под око няколко човека, които ме съмняват а и по принцип през сезоните са хлъзгави играчи. Донякъде има логика и съм съгласен с Dudley, че в Ден 1 наистина е кофти да се гони някой, затова засега се въздържам от вот и ще се опитам да изчета малко по-подробно постовете от днес. Нещо, което правих спорадично в предния сезон и пропуснах важни детайли върху поведението на някой ключови играчи. За тези, които ме набедиха за слабо активен, отсега ще ги предупредя, че ще им се наложи да свикнат. В интервала от 2 до 5 следобед съм на работа, макар и от вкъщи, а и добавям факта, че не съм от най-ранобудните. За сметка на това пък, ако имам ''прозрение'' може да се случи така, че да поствам дори и в 4-5 сутринта, преди да си легна. Засега толкова. Quote К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE !
Bobotsi Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 18 hours ago, yaripim said: Тук явно не проработи късмета на новака, мирен гражданин съм и даже и роля не ми се падна никаква. Ама каквото-такова. Гледам има хайп влакче за Фарест, но ще изчакам до утре, с цигарка и кафенце в ръка ще го умувам тогава.Иначе нямам против да го чистим него. 18 hours ago, yaripim said: Ще повторя колкото пъти трябва- мирен гражданин съм.Добре, няма да го "чистим", ще докажа,че не съм екзекутор.Лека на всички, до утре . 2 hours ago, yaripim said: Сам ли го измисли, или го обсъдихте в чата, щото аз умишлено не отговорих, прекалено ясно беше ,че е фишинг 2 hours ago, yaripim said: Проба-грешка, ако мине мине, длъжен съм да пробвам Това са всички мнения на yaripim. Първото му мнение е пълна глупост, която най-вероятно е написал да отбие номера. Нямал късмет и се паднал гражданин, това изобщо не ме трогва. Като цяло всякакви такива мнения от първия ден, са много съмнителни и не значат нищо. Не трябва да казваш че си гражданан, а да го показваш. След това той скача на Фарест, като си мисли че иска да го изгоним. Или не е разбрал какво пишехме за екзекутора и не го е прочел, или само се прави на неразбрал. Във второто си мнение отново ни повтаря как бил гражданин, без никой да го е нападал. След това идваме на коментара му от днес. В него той показва че не е чел постовете в които казваме че мафията няма чат от първият ден (или отново се прави на неразбрал). В последното си мнение се оправдава че това била някаква тактика. "Тактика" на която според мен никой здравомислещ играч не би се вързал, дори и да е дебютант. Гласувам за yaripim, с нищо не ми показа че е гражданин и че ще е полезен. Ако си гражданин е непростимо да не четеш всички мнения в играта. Така няма да стигнеш доникъде. Ако до края на деня ме убеди в обратното, ще си сменя гласа. hacky and MJ23 2 Quote
ЧОТУДЕ Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 2 minutes ago, 40Tud3 said: Сега ще почне да се звъни до EVN, за да се провери информацията. Аз, както казах, ще се опитам да играя отборна игра. Засега искам да си намеря "другарчета", които да мислят поне малко като мен. Харесвам постовете на Дъдли, Олимпик и Нешев, но за всеки от тях също имам и съмнения, което е нормално за първи ден. Дъдли направи грешка, но всички вие го обявихте за интелигентен играч в предишния сезон. Съмнява ме да се изложи по такъв начин. Това, че ме подкрепя за негоненето на всяка цена също му печели точки. Олимпик не ми е дал поводи за съмнения, но след миналия сезон тактика ''lay down'' е доста възможна. Ще видим като му дойде тока. Въпреки това от не особено многото впечатления, които имам, би трябвало да се води нестандартен играч, така че бих очаквал различни прийоми. Единственото, за което не съм съгласен с Нешев е гоненето на играч задължително дори и подсъзнателно да знаем, че не е мафиот. Освен това малко ме осъмни, че първото му мнение е написано с такъв шрифт, т.е. той го е писал на чернова преди започването на играта и го е публикувал след това. Дано не е мафиотска тактика, а такава на гражданин с роля. Засега хора, които не са ми дали поводи за съмнение са Мариян, Фарест и Бобоци. Забрави да спомена, че другите, които не съм споменал са ми оставили повече съмнения, но има много, които не са писали особено, така че ще видим нататък. Quote
Splin Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Нещата изглежда отиват накъм нулев ден, кoето не е толкова фатално, но както споделих не съм привърженик на тази стратегия. В тоя ред на мисли - гласувам за Mariyan01. Реакцията му да гласува за Radox след един пост, в който беше спомент ми е доста странна. Някои разчетоха гражданско поведение в това, но при мен нещата клонят леко в другата посока. Други за които евентуално бих гласувал са Farest и yaripim (както споменaх в предишен пост ми е леко съмнителен). За друг на този етап едва ли бих сменил вота си, освен ако тотално не се компроментира по някакъв начин. Olympic за момента също буди леки подозрения с ниската си активност, но мисля че има още доста какво да даде на играта Quote
Farest Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Отменям си гласа от Mariyan. Мафията е прикрита доста още от първия ден, което ме навежда на мисълта, че са опитни играчи. Засега няма някой който да е доста съмнителен и днешния вот, ще бъде доста труден както за мен така и за всички. За постовете ми искам да кажа, че имам компютър но не го използвам, така че във всички сезони на мафия съм играл от тел, затова и не пиша чаршафи. И този сезон ще бъде така, но все пак ще се старая да са по дълги и съдържателни! Quote
Prince10 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 10 minutes ago, neshev said: Точно това е, че мафиотите рядко заслужават да бъдат изгонени. Затова и често печелят играта. Затова и днес бих търсил вот, който на пръв поглед ще е изненадващ. Срещу човек, който действа крайно прикрито. Нека всеки, който планира да гласува днес и иска да има изгонен, да помисли над подобен вот и да си каже мнението по въпроса. Ясно е, че ще има и мафиоти в кюпа, но ми е интересно мнението на конкретни хора. Давай име, аз също мисля така. Нямаме много време, а аз не съм за нулев ден, това е голяма грешка. Звъннах на EVN-то, казаха, че проблеми няма. Не съм и очаквал от такива коректни хора да създават неудобства на играчите. Да видим как ще обясни това Олимпик... Farest, ЧОТУДЕ and Brutalnia 3 Quote
yaripim Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 6 minutes ago, Bobotsi said: В последното си мнение се оправдава че това била някаква тактика. "Тактика" на която според мен никой здравомислещ играч не би се вързал, дори и да е дебютант. Всичко това добре, но не бих го определил последното мнение чак като "тактика". Спонтанно реших да пусна въдичка на принца,заради това с емотиконката.Той,като го написа, малко след това 1-2-3-ма показаха някаква реакция. Ти обаче тоя факт го пропускаш в началото, все едно нищо не е станало. Фортитуд директно влиза с това,че е мирен, към него пак няма такава реакция от теб. Farest казах вчера, Farest казвам и днес. Quote
Bobotsi Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Абе моля ти се, знаем ти на теб проверките. Миналият сезон с часове се опитваше да ме убедиш къде уча, а дори не уцели правилният клас. 1 minute ago, Prince10 said: Давай име, аз също мисля така. Нямаме много време, а аз не съм за нулев ден, това е голяма грешка. Звъннах на EVN-то, казаха, че проблеми няма. Не съм и очаквал от такива коректни хора да създават неудобства на играчите. Да видим как ще обясни това Олимпик... Quote
The Olimpic Hero Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 2 minutes ago, Prince10 said: Звъннах на EVN-то, казаха, че проблеми няма. Не съм и очаквал от такива коректни хора да създават неудобства на играчите. Да видим как ще обясни това Олимпик... Принце, явно си решил да играеш някаква провокираща игра този сезон, но някак си е странно/евтино. Тоест на мен сякаш не ми е много забавна, ако това и е целта. Лошото е, че някой хора наистина могат да решат, че си звъннал, хахаха. Brutalnia 1 Quote
Dudley Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 7 minutes ago, Prince10 said: Давай име, аз също мисля така. Нямаме много време, а аз не съм за нулев ден, това е голяма грешка. Звъннах на EVN-то, казаха, че проблеми няма. Не съм и очаквал от такива коректни хора да създават неудобства на играчите. Да видим как ще обясни това Олимпик... Грешка е ако си мафиот , това е така Splin е нов играч , но казва , че е чел предните сезон. И сега пише , че най съмнителни му са Farest , Yaripim и Мариян - хора които биха събрали вот в ден 1. Аз ще го напиша пак , дано някой го прочете тоя път - ако гражданите не изгонят никой в ден 1 не е изобщо фатално , даже бих казал , че за мафията е по зле ако няма изгонен играч , защото така или иначе ще изгоним гражданин , поне от чисто статистическа гледна точка. А да и хора които тръгват на вот срещу Фарест автоматично ми стават съмнителни, защото всички знаят неговия стил на игра и че много хора не го харесват и вотове срещу него са много удобни за мафията Quote
Prince10 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 2 minutes ago, Bobotsi said: Абе моля ти се, знаем ти на теб проверките. Миналият сезон с часове се опитваше да ме убедиш къде уча, а дори не уцели правилният клас. Беше блъф с който те изчистих, тоест че се получи, тогава го обявих и насочих вота към друг човек. Проблемът дойде на следващия ден, когато Олимпик излъга за ролята си, за което само аз бях наясно, спрямо ситуацията, защити те предните дни, а ти го обави за 100% Шериф, което от моята гледна точка, изглеждаше знаеш как. Просто лошо се наредиха нещата. @The Olimpic Hero казвам го за тези хора - не съм звънял! Но това не пречи да се съмнявяме. Quote
Bobotsi Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 4 minutes ago, Prince10 said: Беше блъф с който те изчистих, тоест че се получи, тогава го обявих и насочих вота към друг човек. Проблемът дойде на следващия ден, когато Олимпик излъга за ролята си, за което само аз бях наясно, спрямо ситуацията, защити те предните дни, а ти го обави за 100% Шериф, което от моята гледна точка, изглеждаше знаеш как. Просто лошо се наредиха нещата. Не беше баш така, ти допоследно искаше да ме махнат и ти се получи, но това сега няма значение. Беше си за миналият сезон. Олимпик, интересно ми е кой ти е съмнителен и за кого би гласувал днес. Quote
ЧОТУДЕ Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 3 minutes ago, Dudley said: Аз ще го напиша пак , дано някой го прочете тоя път - ако гражданите не изгонят никой в ден 1 не е изобщо фатално , даже бих казал , че за мафията е по зле ако няма изгонен играч , защото така или иначе ще изгоним гражданин , поне от чисто статистическа гледна точка. Миналия сезон изгониха в първия ден играч, защото бил безполезен гражданин. Само че всеки от нас е бройка. Както викахме в махалата едно време като не ни стигаше един човек за мач "викни го тоя за бройка''. Ако ще се гоним по тоя начин ще стане дежа вю. Мафиотите никога не биха се качили на влакчето за друг мафиот. В последствие видяхме какво стана. Мафията така ви беше размътила мозъците, че всеки играеше за себе си и се съмняваше във всеки. Олимпик отстрани му личеше, че е мафиот още от началото, ама по едно време, ако беше казал, че ви е баща щяхте да питате вашия дали сте осиновени. Разбира се, много по-трудно е когато си вътре да прецениш някого, но ще е добре да се замислим по този въпрос. hacky and Bobotsi 2 Quote
Prince10 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 @Dudley когато днес не изгоним никого, утре каква ще е темата на разсъждения? Абсолютно същата като тази която е днес - стреляне на посоки. Така поне може да се тръгне от някаква следа, която с всяка следваща елиминация можем да обвържем и изградим логика. Ако днес не изгоним никого над какво ще мислим утре? Над спрелия ток на Олимпик, над моите емотиконки или над тролските мнения на Радокс. Имаме 3-ма нови играчи за които нищо не знаем. Каква преценка ще си направиш към тях, ако разсъждават само върху тези неща? Точно това беше целта на шибаните емотиконки, които са ви толкова подозрителни. Да изкоментират нещо, да получа реакция, да видя кой ще е обиден, кой ще се надсмее, кой ще се замисли. Целта на тази игра е да извлечем максимума информация, възможно по-бързо, иначе нямаме шанс. Благодарение на тази ериминация днес, утре ще мога да задам въпроси, да опитам някаква стратегия. Така, утре просто се превръща в ден 1. Ако смятам някого за гражданин, няма да гласувам за него, да. Обаче не ми ли е изчистен, давам глас. Chocho95 and Bobotsi 2 Quote
MJ23 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 54 minutes ago, The Olimpic Hero said: Нямам ток от един час. EVN, мамичката ви да еба, копанари мръсни. Нещо не ти вярвам. Снимай на клип как се опитваш да светнеш някоя лампа и нищо не става, чак тогава ще ти повярвам. The Olimpic Hero and hacky 1 1 Quote
hacky Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 1 minute ago, Prince10 said: @Dudley когато днес не изгоним никого, утре каква ще е темата на разсъждения? Абсолютно същата като тази която е днес - стреляне на посоки. Така поне може да се тръгне от някаква следа, която с всяка следваща елиминация можем да обвържем и изградим логика. Ако днес не изгоним никого над какво ще мислим утре? Над спрелия ток на Олимпик, над моите емотиконки или над тролските мнения на Радокс. Имаме 3-ма нови играчи за които нищо не знаем. Каква преценка ще си направиш към тях, ако разсъждават само върху тези неща? Точно това беше целта на шибаните емотиконки, които са ви толкова подозрителни. Да изкоментират нещо, да получа реакция, да видя кой ще е обиден, кой ще се надсмее, кой ще се замисли. Целта на тази игра е да извлечем максимума информация, възможно по-бързо, иначе нямаме шанс. Благодарение на тази ериминация днес, утре ще мога да задам въпроси, да опитам някаква стратегия. Така, утре просто се превръща в ден 1. Ако смятам някого за гражданин, няма да гласувам за него, да. Обаче не ми ли е изчистен, давам глас. Точно това се опитах да му обясня, когато не се изгони никой се повтаря ден 1. Quote
yaripim Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 3 minutes ago, Prince10 said: Точно това беше целта на шибаните емотиконки, които са ви толкова подозрителни. Да изкоментират нещо, да получа реакция, да видя кой ще е обиден, кой ще се надсмее, кой ще се замисли. Всичко ще си кажеш... Quote
The Olimpic Hero Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 8 minutes ago, Bobotsi said: Олимпик, интересно ми е кой ти е съмнителен и за кого би гласувал днес. Дойде токът. След малко ще напиша един малко по-обширен пост и нека да започнем да играем играта. Аз лично нямам против да изгоним някого и днес, стига да има някаква логика, а не просто ей така. Обяснявам и защо. Хайде някой да ми обясни каква ще е разликата между Ден 1 и Ден 2, единственото е, че Мафията ще изгони човек. Да, това може би ще ни даде някаква информация, но не и кой знае каква. Тоест идеята ми е, че на Ден 2 общо взето ще сме на същото положение. MJ23 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 3 minutes ago, MJ23 said: Нещо не ти вярвам. Снимай на клип как се опитваш да светнеш някоя лампа и нищо не става, чак тогава ще ти повярвам. После ще има съмнения, че е изключил бушона. Няма излизане от тая игра. Колкото до информацията, ако не е изгонен човек - не смятам, че ще почнем пак от нулата, нали и мафията ще изгони човек. От това могат да се направят много заключения. MJ23 1 Quote
Dudley Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 4 minutes ago, Prince10 said: @Dudley когато днес не изгоним никого, утре каква ще е темата на разсъждения? Абсолютно същата като тази която е днес - стреляне на посоки. Така поне може да се тръгне от някаква следа, която с всяка следваща елиминация можем да обвържем и изградим логика. Ако днес не изгоним никого над какво ще мислим утре? Над спрелия ток на Олимпик, над моите емотиконки или над тролските мнения на Радокс. Имаме 3-ма нови играчи за които нищо не знаем. Каква преценка ще си направиш към тях, ако разсъждават само върху тези неща? Точно това беше целта на шибаните емотиконки, които са ви толкова подозрителни. Да изкоментират нещо, да получа реакция, да видя кой ще е обиден, кой ще се надсмее, кой ще се замисли. Целта на тази игра е да извлечем максимума информация, възможно по-бързо, иначе нямаме шанс. Благодарение на тази ериминация днес, утре ще мога да задам въпроси, да опитам някаква стратегия. Така, утре просто се превръща в ден 1. Ако смятам някого за гражданин, няма да гласувам за него, да. Обаче не ми ли е изчистен, давам глас. Ами за това сме различни хора събрани в тая игра - ти мислиш така , аз мисля по друг начин. Няма да влизам сега в излишна дискусия , но всеки си има мнението и виждането над играта. Мойто за ден 1 не съвпада с твойто и на останалите и толкова. Не е няква сложнотия. Quote
Radox Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Сега се връщам от работа и най-после ще мога да седна да напиша едно по-обширно мнение. Още отсега искам да подчертая, че този сезон ще пиша доста по-малко през деня, защото съм на работа и имам много неща на главата. Няма да повтарям писането на километрични постове от телефона на работа, което правех в Сезон 5, защото това беше истинско мъчение. Вечер ще анализирам нещата и ще правя по-обстойни анализи. Не че през деня няма да пиша нищо, но просто нямам възможност да пускам чаршафи вече. Миналия сезон насила го правех, защото беше интересно да си врачка, но сега просто нямам време. Както и да е, засега впечатления трудно мога да имам, все пак 16 човека пишат един през друг и кашата е пълна, но ще кажа нещо за нешев. Прави ми впечатление, че стартира сходно с миналия сезон, когато беше гражданин, надъхан ми се вижда за победа, така че засега съм готов да играя с него в името на общата цел. Останалите са ми по-скоро 50/50 всичките, освен Prince10 и Olimpic, които пишат леко странни постове, но ще видим. Иначе е хубаво, че засега всички ми се виждат мотивирани и сериозни, няма лекенца като миналия сезон като YoTheReal, който не пишеше нищо и само мрънкаше като путка. Иначе продължавам да съм твърд поддръжник на тезата че не трябва да се гони човек първия ден, защото шансът да уцелим насляпо мафиот е 20-25% и пак ще се ебем. 6 minutes ago, hacky said: Точно това се опитах да му обясня, когато не се изгони никой се повтаря ден 1. Повтаря се ден 1 хуя ми. Нали мафията ще опатка някой в нощ 1 и ще видим на базата на неговите мнения и срещу кой са били те и защо го е опаткала... Quote
hacky Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 4 minutes ago, Radox said: Сега се връщам от работа и най-после ще мога да седна да напиша едно по-обширно мнение. Още отсега искам да подчертая, че този сезон ще пиша доста по-малко през деня, защото съм на работа и имам много неща на главата. Няма да повтарям писането на километрични постове от телефона на работа, което правех в Сезон 5, защото това беше истинско мъчение. Вечер ще анализирам нещата и ще правя по-обстойни анализи. Не че през деня няма да пиша нищо, но просто нямам възможност да пускам чаршафи вече. Миналия сезон насила го правех, защото беше интересно да си врачка, но сега просто нямам време. Както и да е, засега впечатления трудно мога да имам, все пак 16 човека пишат един през друг и кашата е пълна, но ще кажа нещо за нешев. Прави ми впечатление, че стартира сходно с миналия сезон, когато беше гражданин, надъхан ми се вижда за победа, така че засега съм готов да играя с него в името на общата цел. Останалите са ми по-скоро 50/50 всичките, освен Prince10 и Olimpic, които пишат леко странни постове, но ще видим. Иначе е хубаво, че засега всички ми се виждат мотивирани и сериозни, няма лекенца като миналия сезон като YoTheReal, който не пишеше нищо и само мрънкаше като путка. Иначе продължавам да съм твърд поддръжник на тезата че не трябва да се гони човек първия ден, защото шансът да уцелим насляпо мафиот е 20-25% и пак ще се ебем. Повтаря се ден 1 хуя ми. Нали мафията ще опатка някой в нощ 1 и ще видим на базата на неговите мнения и срещу кой са били те и защо го е опаткала... Мафията никога не би опаткала някой, който е тръгнал срещу нея, твърде русковано е, имаш още много да учиш от играта, аз съм 4:1 в играта, тъй че ме следвай. Quote
Recommended Posts